-
Ναι , κάτι όπως το Sandra....
-
οσοι εχετε το ZOTAC ZBOX CI540 διαβαστε λιγακι εδω
http://www.eteknix.com/zotac-zbox-overh ... tion-flaw/
-
Αντε με γεια μου
http://www.amazon.de/gp/product/B00H9BE ... UTF8&psc=1καλα το delivery μεσα σε 3 μερες μ@μει.. το χω στα χερια μου ηδη!
-
To next και same day να δεις.
Καλουλι ειναι, το ειχα, ειναι περιπου 6.500 mAh πραγματικα, οπως το ειχα υπολογισει οταν το ειχα.
Καλοριζικο. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Αντε με γεια μου
http://www.amazon.de/gp/product/B00H9BE ... UTF8&psc=1καλα το delivery μεσα σε 3 μερες μ@μει.. το χω στα χερια μου ηδη!
Φαίνεται τούμπανο, για γράψε και εντυπώσεις μόλις το δοκιμάσεις
-
Γιώργη πόση ώρα κάνει να φορτίσει πλήρως το δικό σου; (το ίδιο να φορτίσει εννοώ). Έχω κάτι κινεζιές και χτυπάνε 8ωρα
-
3.5 τουλάχιστον, όχι πάνω από 4, φορτίζει το ίδιο σαφώς πιο αργά από ότι δίνει σε άλλες συσκευές
Το καλό βέβαια είναι ότι τις άλλες συσκευές τις φορτίζει σχεδόν όπως ο φορτιστής τοίχου, δε μασάει καθόλου εκεί
Κοίτα, ένας από τους λόγους πάντως που πήρα το adata είναι ότι δεν ήθελα τελείως κινεζιά, δηλαδή τη συγκεκριμένη εταιρεία την ξέρω από τα pc (αν και συνήθως ασχολείται με μνήμες)
Δε θα ήθελα να έχω κάτι τελείως άγνωστο συνεχώς επάνω μου στη τσάντα μου, ειδικά όταν αυτό μπορεί και να σκάσει κιόλας (εδώ επώνυμες μπαταρίες σκάνε)
Ίσως βέβαια είμαι και υπερβολικός..
-
Για το ότι σκαν οι κινεζιές όχι καθόλου. Αλλ'α το xiaomi που αναφέρθηκε νομίζω πως ήταν καλύτερο deaal δεδομένου ότι έχει περισσότερα mAh, έχει όμως και μεγαλύτερο όγκο.
-
δεν ειναι δα και τοσο μεγαλος ογκος που να το κανεις καν θεμα βασικα αμα ηταν κανα τουβλο να πεις ενταξει
-
Δε μιλάω για το συγκεκριμένο του kilo, δεν αγοράζω άλλωστε συχνά από εξωτερικό
Αναφερόμουν κυρίως στο τι παίζει στην ελληνική αγορά
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν ειναι δα και τοσο μεγαλος ογκος που να το κανεις καν θεμα βασικα αμα ηταν κανα τουβλο να πεις ενταξειΑπό την άλλη βέβαια και τι να τον κάνεις τον πολύ όγκο όπως και τη χωρητικότητα;
Αυτές οι συσκευές είναι απλά ρεζερβες, δεν εξυπηρετούν συστηματική χρήση, σκέψου τη ταλαιπωρία να τις φορτίζεις συνέχεια
Οπότε θεωρητικά οτιδήποτε στα 2000 mah (τουλάχιστον πάντα) φτάνει για να σε 'σώσει' τις φορές που θα το έχεις ουσιαστικά ανάγκη, είναι μάλλον πιο σημαντικός ο μικρός όγκος για εύκολη μεταφορά συνέχεια και επάνω σου αν χρειαστεί
Ανάλογα βέβαια και τη περίσταση, μπορεί κάποιος να θέλει να φορτίσει όλο το νοικοκυριό του, η να μένει συχνά και να βαριέται να φορτίζει το bank συνέχεια, οπότε να το φορτίζει μια φορά τη βδομάδα και με τα 10 χιλιάρικα να μπορεί να δίνει το λίγο που θα του χρειαστεί καθημερινά αν του τυχαίνει και μένει καθημερινά
Δεν είναι και πάντως πρακτικό να είσαι κάπου που μπορείς να το βάλεις σε πρίζα ή έστω usb υπολογιστή (δουλειά πχ) και να πεις ότι θα βάλω το bank
Αυτό είναι για εκεί που πραγματικά θα μείνεις, είτε είσαι κάπου έξω ειδικά πεζός ή σε καμιά ερημιά -
κοιτα για μενα αν μια τετοια bank ειχε και επιλογη να φορτιζει με ηλιακο θα ηταν σουπερ ντουπερ (η γενικα να ειχε πολλες επιλογες φορτισης..)
-
Και που θα το στήνεις να φορτίζει; θα ανέβαινε το κόστος για κάτι που θα είχε κυρίως νόημα το καλοκαίρι στη παραλία, όπου και πάλι καλύτερα να φορτίζει το κινητό σου μέσα σε καμιά τσάντα μακριά από τους αετονυχηδες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και που θα το στήνεις να φορτίζει; θα ανέβαινε το κόστος για κάτι που θα είχε κυρίως νόημα το καλοκαίρι στη παραλία, όπου και πάλι καλύτερα να φορτίζει το κινητό σου μέσα σε καμιά τσάντα μακριά από τους αετονυχηδεςποτε δεν ξερεις που θα το χρειαστεις αυτη δεν ειναι η λειτουργια του?
-
Eγώ απέκτησα αυτό στο τζαμπέ χτές.
Λογικά φορτίζει πλήρως το N4 αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα. Αύριο μάλλον. -
Το Note μεχρι στιγμης με μια καλη βραδυνη φορτιση αντεχει τη μερα, παρολη τη χρηση του.
Οκ αν το εχω λιωσει με GPS, sportstracker και διαφορα καπου το απογευμα αρχιζω να αγχονομαι, ειδικα αν εχω να παω καπου που δεν ξερω και εξαρτομαι απολυτα απο το GPS του. Περισσοτερο ψυχολογικα βοηθαει εκει
Απο την αλλη ομως, η γυναικα μου εχει την κακη συνηθεια να μη φορτιζει τα τηλεφωνα ποτε.. στανταρ μια στις δυο που θα το χρειαστει καπου εξω θα εχει τελειωσει η μπαταρια και θα ψαχνομαστε
Εχουνε και ενα κινεζοταμπλετ τα πιτσιρικια το οποιο καμια φορα μπορει να το παρουμε εξω στο οποιο η ζητηση για ρευμα ειναι ανελαστικη, τις λιγες φορες που θα χρειαστει, απλα πρεπει να παιζει..
Ελπιζω ολα τα παραπανω να τα καλυψει το μαραφετι -
κάντου πάντως και μερικές δοκιμές πριν το χρειαστείς πραγματικά, βάλτου να φορτίσει ό,τι βρίσκεις μπροστά σου χωρίς λόγο για να δεις και να ξέρεις περίπου τι μπορεί να κάνει
-
προγραμμα για αλλαγη wallpapers? καποιο απλο free Κατα προτιμιση(αν υπαρχει..) και να μην εχει χιλιαδες ad ware
-
Καλημέρα !
Θα ήθελα λίγο την βόηθεια σας. Ψάχνω ενα laptop για πολύ απλή χρήση, serfarisma, κανα video κτλ.
Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι μέχρι τα 350,00 maximum και κατά προτίμηση κάτω από αυτό.
Γνωρίζω πώς ότι πληρώνεις παίρνεις αλλα επειδη δεν εχω μεγαλες απαιτησεις το μόνο που ψάχνω να είναι γενικά αξιόπιστο.
Ευχαριστώ!
-
http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-X551CA-SX029H,99452,480508,1165809.html?langId=-18
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]