-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
όχι κάνει ένα extortion στους πόρους της συσκεύης που αναβαθμίζει αλλά γενικά μπορεί και να μην έχεις θέμα! απλά να μην έχεις συνδεδεμένο το ipad την ώρα που κάνεις εργασίες
Cabalish
Sent from Corsair's brick
i have mastered this ancient art and i will use it as a lethal weapon
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Διπλάσια mAh στο ίδιο μέγεθος;
ωχχχχ μη μου λες τετοια..
Μαλακια εκανα;Λοιπον παρελαβα την μπαταρια σημερα! Αυξημενο μεγεθος σε παχος κατα 50% , την εχω απ το πρωι με 3g δεν εχει πεσει καθολου.. Για να δουμε..
Στην συσκευασια υπηρχε κ καπακι καθως το υπαρχων λογω μεγεθους δεν κανει... -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
πως μπορουμε να ξεκολησουμε ενα ταμπετ-τηλεφωνο που κολησε και δεν βγαινει η μπαταρια για να το κανω οπως ξερω;
καταφερε η κορη και το κολησε χρησιμοποιωντας ενα προγραμμα που επεξεργαζεται φωτογραφιες.
Πατησα ολα τα κουμπαλια, κρατησα πατημενο το κουμπι που το κλεινει.... τιποτατωρα το εβαλα για φορτιση μηπως συγκινηθει...
δεν ξερω που τον εχει το επεξεργαστη, αλλα εχει αρχισει και ζεσταίνεται αρκετα ατο πανω αριστερο τεταρτημοριο της οθονης...
Κάπου στο manual (ή Online άμα το γκουγκλάρεις) θα βρεις πως να του κάνεις hard-reset, το ισοδύναμο να του βγάζεις τη μπαταρία. Συνήθως περιλαμβάνει να κρατήσεις πατημένο το power για 30'. Κάνε πρώτα αυτό και βλέπουμε...
power button και volume up ή down για λίγα δευτερόλεπτα.
Στα sony ειναι με volume up.
σας ευχαριστω και τους δυο.
Δυστυχως δεν δουλεψε τιποτα απο αυτα
το εβαλα μια ωριτσα στο ψυγειο να κρυωσει και το βραδακι οταν γυρισα ηταν ετοιμοαπλα ειχε καταναλωσει τη μπαταρια και ηθελε φορτιση, μετα δουλεψε κανονικα
-
Με τρώει ο κώλος μου. Αυτό απ' ότι είδα λογικά θα παίζει κανονικά εδώ. Έχουμε κάναν με inside info από LG να μάθουμε πότε επιτέλους μας έρχεται?
-
αμα εισαι σιγουρος οτι δεν θα περασει τελωνειο και ειναι η Ευρωπαικη εκδοση*, χτυπα το.
εδω δεν θα ερθει σε λιγοτερο απο 1 μηνα και βεβαια οχι με αυτη την τιμη.- η κορεατικη εκδοση θα δουλευει εδω, απλα δεν θα εχει ολες τις συχνοτητες για τα Ευρωπαικα LTE.
-
συγκεντρωσουυυυ
-
Όχι ρε τι ένα μήνα. Εγώ το υπολογίζω πρώτη βδομάδα Ιουλίου και τιμή 650-700€ το 32αρι. Γι' αυτό κολλάω να παραγγείλω το Κορεάτικο γιατί θα βγει μία η άλλη από άποψη χρόνου.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.ebay.com/itm/Factory-Unlocked-LG-5-5-Quad-HD-G3-LG-F400-2GHz-32GB-3GB-RAM-/221457462887?pt=Cell_Phones&var=&hash=item338fe4b667Με τρώει ο κώλος μου. Αυτό απ' ότι είδα λογικά θα παίζει κανονικά εδώ. Έχουμε κάναν με inside info από LG να μάθουμε πότε επιτέλους μας έρχεται?
Ποσο το πουλανε; Το καλο ειναι οτι θα εχεις και τηλεοραση...
-
αυτο που κοιτας παντως ειναι μαλλον η Κορεατικη εκδοση και οχι η Ευρωπαικη.
This is Factory Unlocked Korean Domestic Version(Model Number LG-F400) .
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
το εβαλα μια ωριτσα στο ψυγειο να κρυωσει και το βραδακι οταν γυρισα ηταν ετοιμοlolz
Είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω Mi3 16GB - 210 ευρώ.
Αν πουλάει κανείς κανένα παρόμοιας κατηγορίας κινητό γρήγορα να με προλάβει
inb4 nobody gives a shitαυτο που κοιτας παντως ειναι μαλλον η Κορεατικη εκδοση και οχι η Ευρωπαικη. LG F400
This. Εσύ θες το LG G3 D855
Επίσης: http://news.naver.com/main/read.nhn?mod ... 0002019111
Κακόμοιρη μετάφραση google:Σύμφωνα με αξιωματούχους σχετικά με την 12η, η LG Electronics, LG Electronics έχει 3 LTE είναι διαθέσιμο σε περιόδους G3 πιο γρήγορα και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Αυτό το προϊόν είναι ένα υπάρχον G3 επεξεργαστή εφαρμογών (AP) και Qualcomm Snapdragon Snapdragon 801 805 αλλαγή στο τσιπ επικοινωνίας (baseband chip) έχει εγκριθεί Qualcomm MDM9635. Άλλες προδιαγραφές είναι οι ίδιες.
----> μάλλον έρχεται G3 με 805 αλα S5 LTE-A
Το καλο ειναι οτι θα εχεις και τηλεοραση...
Δεν παίζει Ελλάδα προφανώς, ε;
-
Κορεάτικο είναι. Έτσι πρόχειρα που κοίταξα στο ebay μόνο Κορεάτικα έχει. Ευρωπαϊκά μόνο στο amazon νομίζω είδα αλλά με τσιμπημένες τιμές.
-
οποτε περιμενε να ερθει η σωστη εκδοση. Επειδη ειναι LG, η τιμη θα παρει την κατηφορα πολυ συντομα
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω Mi3 16GB - 210 ευρώ.
εξαιρετικη τιμη, περιμενουμε ριβιου!
-
Z Launcher από την Nokia (Limited Pre-Beta Release)
Z Launcher is currently optimized for popular devices including Nexus 5, Galaxy S5, S4, S3, Moto X, HTC One and Sony Xperia Z1. We are currently supporting English language markets.
https://www.zlauncher.com/signup.html
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Z Launcher από την Nokia (Limited Pre-Beta Release)και ποιος θα βαλει ενα not corsair approved launcher....? τζαμπα παιδευοντε. Ας φτιάξουν καμια εφαρμογη για τα MS phone τους καλυτερα....
-
Ξέρει κανείς αν το Πλαίσιο είναι δυσκοίλιο στις αντικαταστάσεις κινητών τηλεφώνων;
Δε μιλάω για το DOA 7 ημερών που δίνει, θέλω να κάνω χρήση του Ν3043/2002 και να επιστρέψω τη συσκευή (ένα LG L7ii P710) που αγοράσαμε για τη σύντροφό μου στις 3 Ιουνίου και που εμφανίζει κάποιο πρόβλημα στο ακουστικό και το μικρόφωνο (δεν την ακούω/-νε και δεν ακούει καλά το συνομιλητή της), ώστε είτε να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω είτε να γίνει επιτόπου αντικατάσταση με κάποια άλλη συσκευή.Επειδή χρειάζεται άμεσα συσκευή, το Sony Xperia M τι λέει σε γενικές γραμμές για χρήση απολύτως βασική για γυναίκα (τηλέφωνα, sms, facebook, viber, candy crush);
-
Τον Σεπτέμβρη του 13 τους πήγα ένα τηλέφωνο που είχα αγοράσει τον Ιούνιο του 12 και ήταν νεκρό, και μετά από μια βδομάδα πήρανε και καλά το οκ από την αντιπροσωπεία για αντικατάσταση και μου δώσανε πιστωτικό να πάρω ότι θέλω.
Αντίθετα σε μια ταμπλέτα της κακιάς ώρα που είχα πάρει (turbo-x, ξέρω μουντζώστε με) και είχε από την αρχή πρόβλημα την πήγα εντός 2 ημερών και μου την αλλάξανε με μεταχειρισμένη. Και η ίδια ιστορία έγινε άλλες 2 φορές αφού χάλαγε συνέχεια. Θεωρώ όμως μιας και έχεις πάρει ένα επώνυμο προϊόν και όχι κάποια μούφα δικιά τους, θα έχεις διαφορετική (σωστή) αντιμετώπιση. Δεν ξέρω για αλλαγή, αλλά λογικά θα στο επισκευάσουν. Το δικό μου που αλλάξανε ήταν εντελώς νεκρό και δεν επισκευαζόταν.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Τον Σεπτέμβρη του 13 τους πήγα ένα τηλέφωνο που είχα αγοράσει τον Ιούνιο του 12 και ήταν νεκρό, και μετά από μια βδομάδα πήρανε και καλά το οκ από την αντιπροσωπεία για αντικατάσταση και μου δώσανε πιστωτικό να πάρω ότι θέλω.Αντίθετα σε μια ταμπλέτα της κακιάς ώρα που είχα πάρει (turbo-x, ξέρω μουντζώστε με) και είχε από την αρχή πρόβλημα την πήγα εντός 2 ημερών και μου την αλλάξανε με μεταχειρισμένη. Και η ίδια ιστορία έγινε άλλες 2 φορές αφού χάλαγε συνέχεια. Θεωρώ όμως μιας και έχεις πάρει ένα επώνυμο προϊόν και όχι κάποια μούφα δικιά τους, θα έχεις διαφορετική (σωστή) αντιμετώπιση. Δεν ξέρω για αλλαγή, αλλά λογικά θα στο επισκευάσουν. Το δικό μου που αλλάξανε ήταν εντελώς νεκρό και δεν επισκευαζόταν.
Μα δε με ενδιαφέρει να μου το επισκευάσουν (=να μεσολαβήσουν για να πάει στην LG). Ο νόμος προβλέπει είτε επισκευή/αντικατάσταση, είτε μείωση τιμήματος, είτε επιστροφή χρημάτων για περίοδο 6 μηνών από την ημ/νία αγοράς.
Προβλέπω τσακωμό σήμερα... -
Μακάρι να σας κάτσει καλά, αν και το βλέπω λιγάκι δύσκολο. Συνήθως εφαρμόζουν το νόμο όπως τους συμφέρει. Αν μπορούν να ξεμπερδέψουν με μια επισκευή, το βλέπω χλωμό να το πάρουν πίσω. Γενικά το πλαίσιο δεν είναι όπως παλιά που άλλαζε για πλάκα τα πάντα. Αν τελικά απλά το πάρουν για επισκευή και δεν το αντικαθιστούν, εγώ θα προτιμούσα να το πάω απευθείας στην αντιπροσωπεία μπας και γλυτώσω χρόνο.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
Το κοκκινο G2 ηρθε επισημα ευρωπη?Ειχα διαβασει οτι και αυτο και το χρυσο ηταν για την ασιατικη αγορα,αλλα σε κανα δυο σκρουτζομαγαζα που το βρηκα γραφει διπλα το κλασσικο EU.
Θα εχω κανενα προβλημα λετε με το κοκκινο σε θεμα εγγυησης ή σε θεμα LTE ?Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Περι συσκευών Android...