-
Καλησπέρα σας και καλό μήνα! Όπως γράφω και στο τίτλο σκέφτομαι να πάρω ένα αγροτικό μέχρι 3000Ε. Δεν θέλω τίποτα ιδιαίτερο,απλά να είναι όσο πιο οικονομικό γίνεται.Το θέλω για να μεταφέρω τα φρούτα προς πώληση. Σκεφτόμουν κάτι σε vw caddy ή scoda ή κάτι αντίστοιχο πάντα με ανοιχτή καρότσα.Το προτάσεις έχουμε?απο εμεπειρίες κανείς?
-
Καλησπέρα σας και καλό μήνα! Όπως γράφω και στο τίτλο σκέφτομαι να πάρω ένα αγροτικό μέχρι 3000Ε. Δεν θέλω τίποτα ιδιαίτερο,απλά να είναι όσο πιο οικονομικό γίνεται.Το θέλω για να μεταφέρω τα φρούτα προς πώληση. Σκεφτόμουν κάτι σε vw caddy ή scoda ή κάτι αντίστοιχο πάντα με ανοιχτή καρότσα.Το προτάσεις έχουμε?απο εμεπειρίες κανείς?
-
-
Fiat strada?
Sent from my RM-914_eu_hungary_422 using Tapatalk
-
παρε toyota ή nissan πετρελαιο 4χ2 (κατι ξερουν οι τσιγγανοι που δουλευουν μονο με τετοια) κ ασε τα ευρωπαικα
-
Ο χρήστης ziaba έγραψε:
παρε toyota ή nissan πετρελαιο 4χ2 (κατι ξερουν οι τσιγγανοι που δουλευουν μονο με τετοια) κ ασε τα ευρωπαικασυνφωνω απολυτα με το φιλο το θεμα ειναι οτι τα ζητανε σε κατι τρελες τιμες π.χ 5.6 χιλιαρικα για εικοσαετειας αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης ziaba έγραψε:
παρε toyota ή nissan πετρελαιο 4χ2 (κατι ξερουν οι τσιγγανοι που δουλευουν μονο με τετοια) κ ασε τα ευρωπαικαΤι ακριβώς ξέρουν;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
παρε toyota ή nissan πετρελαιο 4χ2 (κατι ξερουν οι τσιγγανοι που δουλευουν μονο με τετοια) κ ασε τα ευρωπαικα
Τι ακριβώς ξέρουν;
Αυτοί ξερουν!!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι ακριβώς ξέρουν;
ποσους τσιγγανους εχεις δε με ευρωπαικο αγροτικο τ συγκεκριμενη κατηγορια τ γνωριζουν πολυ καλα γιατι ζουνε απο αυτα κ μεσα σ αυτα κ εχουν τεραστια εμπερια πανω σε τετοια φορτηγακια. ουτε εχω δει να τα πηγαινουν σε συνεργεια απορω που κανουν τα σερβις
-
Ο χρήστης ziaba έγραψε:
Τι ακριβώς ξέρουν;
ποσους τσιγγανους εχεις δε με ευρωπαικο αγροτικο τ συγκεκριμενη κατηγορια τ γνωριζουν πολυ καλα γιατι ζουνε απο αυτα κ μεσα σ αυτα κ εχουν τεραστια εμπερια πανω σε τετοια φορτηγακια. ουτε εχω δει να τα πηγαινουν σε συνεργεια απορω που κανουν τα σερβις
Για θύμισε μου δύο τρία μοντέλα απο ευρωπαϊκά αγροτικά γιατί κόλλησε το μυαλό μου
Οταν κολλάνε τα πετάνε ,σερβις λέει
-
Ο χρήστης tasose46 έγραψε:
συνφωνω απολυτα με το φιλο το θεμα ειναι οτι τα ζητανε σε κατι τρελες τιμες π.χ 5.6 χιλιαρικα για εικοσαετειας αυτοκινητα.
Αν δεν υπαρχει χρημα πας σε βενζινοκινητο κ τα σκας σε βαθος χρονου ή η πας σε κιτ υγραεριου με αμφιβολη αξιοπιστια ή σε ευρωπαικο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι ακριβώς ξέρουν;
Για θύμισε μου δύο τρία μοντέλα απο ευρωπαϊκά αγροτικά γιατί κόλλησε το μυαλό μου
-
-
Ο χρήστης ziaba έγραψε:
Τι ακριβώς ξέρουν;
Αυτά τα είχα ξεχάσει!!
-
Ωραία παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω και ένα mazda 2000 20ετίας αγροτικό με βενζίνη.Σκέφτομαι πως αν δεν πάρω αλλο να το κάνω αυτό αέριο.Αλλά με φρενάρει το γεγονώς ότι είναι αρκετά παλιό και καίει πολύ βενζίνη χωρίς να είναι φορτωμένο!!!
-
Ρε παιδά ας μου πει κάποιος ότι η merc είναι photoshop. Υπάρχει τέτοιο αμάξι?
-
χεχε οχι δε βγαινει ετσι απο το εργοστασιο ειναι μετατροπη πολυ μοδα εξω οπως τα rat cars κτλ
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ρε παιδά ας μου πει κάποιος ότι η merc είναι photoshop. Υπάρχει τέτοιο αμάξι?εγω ΒΜw εχω δει παντως
-
λεβέντη εχουν πολλ'α ατομα εδω στο χωριο μου cady και δεν εχουν παθει τιποτα χρόνια ολοκληρα στα χωραφια και τις περισσοτερες φορές φορτωμένα σαν γαιδούρια
Αγροτικό μεχρι 3000Ε!