-
Εχω ενα κλουβακι αυτη τη στιγμη και θελω να το πουλησω και να παρω ενα ιχ με χωρους.
Η πρωτη ιδεα ηταν να παρω το ιδιο αλλα με πισωσειρα καθισματων. (Opel combo).
Αλλα ψαχνω και καποια εναλλακτικη. Αλλη ιδεα ειναι καποιο στεισον αλλα δεν μου αρεσουν οι μαουνες, αν και μερικα ειναι κουκλια.
Μεταχειρισμενο, με χωρους να μπορει να μπει καποια μικρη σκαλα πχ εργαλεια κουβαδες κλπ. Να ειναι οικονομικο στη συντηρηση και τη καταναλωση, πετρελαιοκινητο επιθυμητο αν και σε μεταχειρισμενο που αναφερομαι το βρισκω αρκετα ριψοκινδυνο. Επισης θα ηθελα να ειναι πενταετιας και τιμη καααατω απο 10000€.
Επειδη δεν ξερω τι υπαρχει στην αγορα, δεν εχω εικονα, περιμενω προτασεις.
Να -
Εχω ενα κλουβακι αυτη τη στιγμη και θελω να το πουλησω και να παρω ενα ιχ με χωρους.
Αλλα ψαχνω και καποια εναλλακτικη. Αλλη ιδεα ειναι καποιο στεισον αλλα δεν μου αρεσουν οι μαουνες, αν και μερικα ειναι κουκλια.
Μεταχειρισμενο, με χωρους να μπορει να μπει καποια μικρη σκαλα πχ εργαλεια κουβαδες κλπ. Να ειναι οικονομικο στη συντηρηση και τη καταναλωση, πετρελαιοκινητο επιθυμητο αν και σε μεταχειρισμενο που αναφερομαι το βρισκω αρκετα ριψοκινδυνο. Επισης θα ηθελα να ειναι πενταετιας και τιμη καααατω απο 10000€.
Να -
Να -
Octavia
-
Μπορείς να δεις είτε κάτι σε πολυμορφικό σε4 πικάσσο, ρενώ σενίκ και τα ρέστα ή κάτι σε κόμπακτ επιβατικό βανάκι κούμπο/μπίπερ/ντομπλό/μπερλίνγκο. Τα εργαλεία σου όλα τα χωράνε, για σκάλα μπορείς να βάλεις μια αποσπώμενη σχάρα οροφής και να λυθεί το πρόβλημά σου, αν και σε μερικά πέφτει νομίζω το κάθισμα του συνοδηγού και κάνεις την δουλειά σου. Στα χρήματα που δίνεις όλα του car είναι φορτωμένα με ~80Κχλμ άρα φαντάζομαι καλύτερα ένα εγχώριο πετρέλαιο από αντίστοιχο εισαγωγής ή βενζινοκίνητο.
Σε σεντάν, όντως μονόδρομος η οκτάβια.
-
C max
Note 3 and Tapatalk
-
Octavia (οποιαδήποτε).
Προχθές η Octavia gt του ξαδερφου, είχε μια ηλεκτρική κιθάρα με την σκληρή θήκη, ενα ολόκληρο σετ ντραμς και μια ηλεκτροκολληση. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Octavia (οποιαδήποτε).
Προχθές η Octavia gt του ξαδερφου, είχε μια ηλεκτρική κιθάρα με την σκληρή θήκη, ενα ολόκληρο σετ ντραμς και μια ηλεκτροκολληση.Αυτά τα βάζω και στο focus
Κατά τη γνώμη μου ένα πολυμορφικο είναι η μέση λύση!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Αποφάσισε είναι μαούνες ή σου αρέσουν τα στέισον; Βασικά μην πάρεις τις μαούνες πάρε από αυτά που σου αρέσουν.
Κι εγώ θα έλεγα Octavia, Roomster και τα Doblo/Berlingo/Kangoo κλπ.
Για στέισον είτε μικρομεσαίο πχ Focus/Octavia είτε μεγάλο πχ Mondeo/Passat/Superb....
Τα πολυμορφικά (Zafira, Scenic, Picasso) μόνο αν δεις ότι σου χρειάζεται (με την έννοια ότι είναι ψηλά οπότε χειρότερα σε οδική συμπεριφορά). -
Τα c-max ειναι αξιοπιστα? οι κινητηρες 1.4 βενζινης και 1.2 diesel της sκoda τραβανε? ειδικα ο πετρελαιου αξιζει? παντως στο car που κοιταξα δεν βρηκα και ποΛλα.
-
Πάντως το Octavia Station Wagon είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκινήτα
Sent from my Z10 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Octavia (οποιαδήποτε).
Προχθές η Octavia gt του ξαδερφου, είχε μια ηλεκτρική κιθάρα με την σκληρή θήκη, ενα ολόκληρο σετ ντραμς και μια ηλεκτροκολληση.Αυτά τα βάζω και στο focus
Σοβαρέψουυυυ...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Octavia (οποιαδήποτε).
Σοβαρέψουυυυ...
Ανετα ομως...
-
αρε μαντ_μαξ, όσα χρόνια και να περάσουν τα ίδια μυαλά
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αρε μαντ_μαξ, όσα χρόνια και να περάσουν τα ίδια μυαλάΑφου χωρανε ρε τι να κανω?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αφου χωρανε ρε τι να κανω?
Ρε Γιώργο, σοβαρά τώρα, το focus μπορεί να έχει ίδιους χώρους με την Octavia ;
Το πορτ παγκαζ της είναι απλα χαοτικό! Μην μιλήσω αν πεσουν και τα καθίσματα. -
Αιντε, εμενα με πεισατε. Απο κινητηρα τι να κοιταξω?
-
Ποιας γεννιας ομως;
Πρώτης, 1.6 τουλαχιστον. (ξεχνας την 1.4 με τα 75 αλογα)
δευτερης, επισης 1.6.
Τρίτης 1.4Τ ή ακομα καλυτερα 1.6 πετρελαιο. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αφου χωρανε ρε τι να κανω?
Ρε Γιώργο, σοβαρά τώρα, το focus μπορεί να έχει ίδιους χώρους με την Octavia ;
Το πορτ παγκαζ της είναι απλα χαοτικό! Μην μιλήσω αν πεσουν και τα καθίσματα.Εγώ με ριγμενα καθίσματα σου λέω τα χωράω όλα αυτά. Τώρα εσύ τι λες δε ξέρω!
-
Μας κοροιδεύει ο Γιώργος ρεεει
Αναζητηση αυτοκινητου με χωρους κλπ