-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης (δουλειά μιας μέρας και αν, αν του έχεις πάρει τον αέρα ) περνάνε την περίοδο που ο ελ είχα μονει 450+ ένας γνωστός μου είχε πάρει και 750Παντού ισχύει αυτο
Και στην εταιρία μας υπαρχουν έργα στα μεγάλα διυλιστήρια που τα κάνουμε η εμείς η κάνει εν Ελλαδι πει γιατι δεν μπορείς να κανείς αλλιώς και γιατι όταν τα περισσότερα γραφεία αναλώνονταν ΜΟΝΟ στις εργολαβίες των οικοδομών το δικό μας επένδυσε σε σεμινάρια και εκπαιδευσεις
ρε συ γραφεις απο κινητο και κανει τα δικα του ή εχεις παθει μικρο εγκεφαλικο?
-
Απο ιπαδ, συγχωραμε, αν πατήσει δεν γυρίζω πίσω για διόρθωση
Πει=pay
Μονει=moneyΚανείς εν ελλαδι
-
Εχει ανοιχτό βιντεο με τσόντα σε αλλο παράθυρο και πληκτρολογεί με το ενα χέρι.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εχει ανοιχτό βιντεο με τσόντα σε αλλο παράθυρο και πληκτρολογεί με το ενα χέρι.Αφού ο τζιμαρ δεν σηκώνει το τηλέφωνο... Τι αλλη επιλογη έχω ;
-
Kαι για να παμε λιγο στην πραγματικοτητα, ο 'ιδιαιτερας' ως πλουσιος εχει πεθανει από την αληστου μνημης εποχη της διπλοβαρδιας. Τοτε ηταν το παρτι γιατι επετρεπε σε ολη την αλυσιδα (Δημόσιοι/Ιδιωτικοι εκπαιδευτικοι) να δουλεψει 'οσο αντεχει'. Από την εποχη της μονης βαρδιας και μεχρι το μνημονιο, το ιδιαιτερο ηταν από ένα γενναιο συμπλήρωμα μεχρι 50/50. Δεν βγαινουν οι ωρες απλα. Τοτε βεβαια υπηρχαν αρκετα πιο υψηλες τιμες. Τωρα το ιδιαιτερο είναι απλη επιβίωση για τον καθηγητη που φυτοζωει στα φροντιστηρια που δεν πληρωνονται όπως παλια από μεγαλο τμημα του πελατολογιου τους. Και στις πολεις που τα πραγματα είναι πιο απροσωπα και δεν παιζει και τοση ιδιοκατοικιση, το φεσι είναι πιο ευκολο. Στο χωριο που είμαι εγω σε ντρεπονται και στα δινουν. Παντως πληρωνομαι εκπρόθεσμα σχεδόν το μισο μου εισοδημα. Οι υποχρεώσεις όμως τρεχουν και φυσικα μενω πισω. Πού χωρος για καθηγητη;
Βεβαια σε όλα αυτά τα χρονια, ο δημοσιος εκπαιδευτικος μπορει εφόσον θελει 'να παιξει μπαλα' μετα το σχολειο. Όμως ποσους ξερουμε πια που 'εκαναν εκατομμύρια'; Μαλλον είναι τοσοι οσοι αμοιβονται με πανω από 20€ την ωρα, ακομα και σημερα. Αρα παμε στην κλασσικη περιπτωση που δειχνει ότι σε ολους τους κλαδους υπαρχουν ατομα με παραβατικη συμπεριφορα αλλα είναι ελαχιστοτατοι, που όμως βολευει να τους δειχνουμε με το δαχτυλο στοχοποιοντας ολοκληρους κλαδους και ριχνοντας κατά το δοκουν 'το αναθεμα για την κριση', όπως κανω και εγω στα νευρα μου γιατι 'βλεπω τους κωλομπατσους να μου πηγαινοέρχονται με το ΚΤΕΛ τσαμπα' ενώ εγω θελω κοντα 300€ το μηνα για το Αθηνα-Χαλκιδα. Με το νέο φορολογικο παντως, ολοι θα γινουμε παρανομοι, σε όλα τα επαγγελματα. Μας το ζητα η καλη μας Αντωνελλα. Οσοι μπορούμε αναλογα με το επαγγελμα μας, δυστυχως 'θα βγουμε στην γυρα' όχι για το παντεσπανι όπως καποτε, αλλα για να ενισχύσουμε το πολύ 20% τα πενιχρα εισοδηματα μας και να τα κανουμε απλα αξιοπρεπή.
Οποιος διαβαζοντας όλα τα παραπανω εχει βαλει στο μυαλο του ένα θλιμμενο μπουζουκι να παιζει από πισω, μαλλον ζει καπου αλλου. Ολες οι δουλειες αν αμοιβονταν αξιοπρεπως, δεν θα χρειαζοταν να δουλευει σχεδον κανεις μαυρα εκτος από τους παραδοπιστους. Επειδή όμως ποτε δεν εχει παιξει αυτό, ουτε ακομα στα καλα χρονια σε αρκετους κλαδους, ας προσεχουμε πρωτου κατηγορήσουμε. Και ο ντελιβερας και ο σερβιτόρος πχ δεν θα δουλευε και δευτερη δουλεια αν πληρωνοταν καλα. Εκει πασχουμε. Για να μην αναφερθούμε στην πονεμενη ιστορια της ασφαλισης...ΥΓ: Και παντα δεν λαμβάνεται υποψη ότι στο συγκεκριμενο επαγγελμα (ιδιωτικη εκπαιδευση) δεν μιλαμε για κανονικη 12μηνη δραστηριοτητα. Μπορει λοιπον για καποιους 'τα κοπροσκυλα οι δάσκαλοι να κάθονται 3 μηνες το χρονο', αλλα χρημα δεν παιζει τοτε. Κανονιστε λοιπον τις (ΟΚ, δυσκολες) διακοπες σας και αφήστε μας εμας να τρεχουμε. 'Να μαζεύαμε λεφτα από πριν; Γιατι εσας σας μενουν πλεον λεφτα;'
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Kαι για να παμε λιγο στην πραγματικοτητα, ο 'ιδιαιτερας' ως πλουσιος εχει πεθανει από την αληστου μνημης εποχη της διπλοβαρδιας. Τοτε ηταν το παρτι γιατι επετρεπε σε ολη την αλυσιδα (Δημόσιοι/Ιδιωτικοι εκπαιδευτικοι) να δουλεψει 'οσο αντεχει'. Από την εποχη της μονης βαρδιας και μεχρι το μνημονιο, το ιδιαιτερο ηταν από ένα γενναιο συμπλήρωμα μεχρι 50/50. Δεν βγαινουν οι ωρες απλα. Τοτε βεβαια υπηρχαν αρκετα πιο υψηλες τιμες. Τωρα το ιδιαιτερο είναι απλη επιβίωση για τον καθηγητη που φυτοζωει στα φροντιστηρια που δεν πληρωνονται όπως παλια από μεγαλο τμημα του πελατολογιου τους. Και στις πολεις που τα πραγματα είναι πιο απροσωπα και δεν παιζει και τοση ιδιοκατοικιση, το φεσι είναι πιο ευκολο. Στο χωριο που είμαι εγω σε ντρεπονται και στα δινουν. Παντως πληρωνομαι εκπρόθεσμα σχεδόν το μισο μου εισοδημα. Οι υποχρεώσεις όμως τρεχουν και φυσικα μενω πισω. Πού χωρος για καθηγητη;
Βεβαια σε όλα αυτά τα χρονια, ο δημοσιος εκπαιδευτικος μπορει εφόσον θελει 'να παιξει μπαλα' μετα το σχολειο. Όμως ποσους ξερουμε πια που 'εκαναν εκατομμύρια'; Μαλλον είναι τοσοι οσοι αμοιβονται με πανω από 20€ την ωρα, ακομα και σημερα. Αρα παμε στην κλασσικη περιπτωση που δειχνει ότι σε ολους τους κλαδους υπαρχουν ατομα με παραβατικη συμπεριφορα αλλα είναι ελαχιστοτατοι, που όμως βολευει να τους δειχνουμε με το δαχτυλο στοχοποιοντας ολοκληρους κλαδους και ριχνοντας κατά το δοκουν 'το αναθεμα για την κριση', όπως κανω και εγω στα νευρα μου γιατι 'βλεπω τους κωλομπατσους να μου πηγαινοέρχονται με το ΚΤΕΛ τσαμπα' ενώ εγω θελω κοντα 300€ το μηνα για το Αθηνα-Χαλκιδα. Με το νέο φορολογικο παντως, ολοι θα γινουμε παρανομοι, σε όλα τα επαγγελματα. Μας το ζητα η καλη μας Αντωνελλα. Οσοι μπορούμε αναλογα με το επαγγελμα μας, δυστυχως 'θα βγουμε στην γυρα' όχι για το παντεσπανι όπως καποτε, αλλα για να ενισχύσουμε το πολύ 20% τα πενιχρα εισοδηματα μας και να τα κανουμε απλα αξιοπρεπή.
Οποιος διαβαζοντας όλα τα παραπανω εχει βαλει στο μυαλο του ένα θλιμμενο μπουζουκι να παιζει από πισω, μαλλον ζει καπου αλλου. Ολες οι δουλειες αν αμοιβονταν αξιοπρεπως, δεν θα χρειαζοταν να δουλευει σχεδον κανεις μαυρα εκτος από τους παραδοπιστους. Επειδή όμως ποτε δεν εχει παιξει αυτό, ουτε ακομα στα καλα χρονια σε αρκετους κλαδους, ας προσεχουμε πρωτου κατηγορήσουμε. Και ο ντελιβερας και ο σερβιτόρος πχ δεν θα δουλευε και δευτερη δουλεια αν πληρωνοταν καλα. Εκει πασχουμε. Για να μην αναφερθούμε στην πονεμενη ιστορια της ασφαλισης...ΥΓ: Και παντα δεν λαμβάνεται υποψη ότι στο συγκεκριμενο επαγγελμα (ιδιωτικη εκπαιδευση) δεν μιλαμε για κανονικη 12μηνη δραστηριοτητα. Μπορει λοιπον για καποιους 'τα κοπροσκυλα οι δάσκαλοι να κάθονται 3 μηνες το χρονο', αλλα χρημα δεν παιζει τοτε. Κανονιστε λοιπον τις (ΟΚ, δυσκολες) διακοπες σας και αφήστε μας εμας να τρεχουμε. 'Να μαζεύαμε λεφτα από πριν; Γιατι εσας σας μενουν πλεον λεφτα;'
Τα περισσότερα φροντιστήρια έχουν και τμήματα προετοιμασίας πανελληνίων, άρα ζήτημα να μη δουλεύουν σκάρτο ένα μήνα... Εξαθλίωση συμφωνώ, αλλά και το επίπεδο που είχαν φτάσει ήταν εξωφρενικό... Και δεν μιλάω μόνο για δασκάλους, μιλάω για μηχανικούς, γιατρούς, δικηγόρους, καθηγητές...
Η αλήθεια είναι οτι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και οι γονείς μην μπορώντας να ανταπεξέλθουν ζυγίζουν πρώτα και κύρια το οικονομικό... Φίλη φοιτήτρια ελληνικής φιλολογίας, ανέλαβε 2 πιτσιρίκια (ιδιαίτερα στο γυμνάσιο ) για φιλολογικά και έχει καταλήξει να τους κάνει και φυσική και ιστορία και μαθηματικά και αγγλικά και κανα γαλλικό αμα γράφουν... απαξ και σε συμπαθήσει το πιτσιρίκι ζητάει μόνο εσένα
-
Στα φροντιστηρια τα φεσια ειναι κανονας πια
Ερχεται ο γονιος με την κουρσα και την κινητουμπα,και σου ανακοινωνει οτι δεν υπαρχει σαλιο,μετα δεν ξαναρχεται,βεβαιως το παιδι του ερχεται κανονικα. -
Οι παιδικοι σταθμοι παντως πληρωνονται Χ12 μηνες τον χρονο..
-
Καθορίζουν κ διαχειρίζονται τα εργασιακά, άνθρωποι που δεν έχουν διαχειριστεί (με επιτυχία, μάλιστα) ούτε περίπτερο.
Νομοθετούν περί εισφορών κ φορολόγησης άνθρωποι που εισφορο κ φορο-διέφευγαν μια ζωή (πχ γιατροί κ δικηγόροι).
Για γέλια ή για κλάματα; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Καθορίζουν κ διαχειρίζονται τα εργασιακά, άνθρωποι που δεν έχουν διαχειριστεί (με επιτυχία, μάλιστα) ούτε περίπτερο.
Νομοθετούν περί εισφορών κ φορολόγησης άνθρωποι που εισφορο κ φορο-διέφευγαν μια ζωή (πχ γιατροί κ δικηγόροι).
Για γέλια ή για κλάματα;Γιατί φοροδιεφεύγει ένας γιατρός... ? Δεν σε ρωτάω αν είναι ορθό ή λανθασμένο, ρωτώ γιατί...
-
γιατί μπορεί, τι ερώτηση είναι αυτή;
-
Γιατί μέχρι να αρχίσει να αποσβένει την επένδυση των σπουδών θα έχει πεθάνει από την πείνα
-
Είναι κάποιο δικαίωμα των γιατρών αυτών, ή γενικά μπορούμε να αποσβένουμε το κόστος των επενδύσεων κλέβοντας;
-
Δεν μιλάμε για γιατρουδάκια εδώ Κώστα που παίρνουν 1000€ από το ΕΣΥ. Μιλάμε για ιατρούς που βγάζουν 2000 την ημέρα και το πρόβλημά που έχουν είναι αν θα πάρουν την καινούρια 7άρα ή την καινούρια S Class! Για πήγαινε να κάνεις μια εγχείρηση σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο να δεις τι τιμή θα σου πει ο γιατρός με και χωρίς απόδειξη για μια ώρα δουλειά...
ΥΓ: Κι εγώ έχω κάνει επενδύσεις. €35.000 κόστισε το τελευταίο μηχάνημα που έφερα από Ιταλία. Λέω να το αποσβέσω δημιουργικά...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γιατί μέχρι να αρχίσει να αποσβένει την επένδυση των σπουδών θα έχει πεθάνει από την πείνααν κρινω παντως απο τις αμοιβες μεριδας γιατρων, πρεπει να ειχαν ιδιαιτερως ακριβες σπουδές. Φυσικα και θα πληρωθουν, απλα καποιοι ας πουμε ξεφευγουν με ρυθμους ετησιου βασικου μισθου σε καθημερινη βαση και καταμαυρα. Τιθεται θεμα θικο περαν του φορολογικου απο ενα σημειο και μετα... αλλα τεσπα...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Είναι κάποιο δικαίωμα των γιατρών αυτών, ή γενικά μπορούμε να αποσβένουμε το κόστος των επενδύσεων κλέβοντας;Μπορείς να αποσβένεις το κόστος των επενδύσεών σου όπως γουστάρεις... Ποιο το ηθικό και ποιο το νομικό κόστος το γνωρίζεις και το γνωρίζουν ... Μιλάω καθαρά για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα
-
οπότε την απάντηση καταλαβαίνεις ότι την έδωσε ο qsis.
Γιατί από 'περιρρέουσα ατμόσφαιρα' όλοι έχουν από μία. -
φυσικά όταν μιλάμε για γιατρούς μην ξεχνάμε και τα διάφορα εξτραδάκια από φαρμακοβιομηχανίες ας πούμε..
τώρα τελευταία μάλιστα επειδή έχουν ζορίσει τα πράγματα για να είναι καλυμμένοι κόβουν κάτι τπυ για 'συμμετοχές σε έρευνες' από ότι μου έλεγε ο father
ζόρια ζόρια.. τους έτρεχε ο μπουμπούκος
-
Περιμένω τον πρώτο που θα πετάξει τη μαλακία για λειτουργημα.
συνεχίστε.
-
Μ' αρέσει που τους δικηγόρους (κ την ουσία) τους περάσατε στο ντούκου κ ασχοληθήκατε μόνο με τη φοροδιαφυγή των γιατρών.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....