-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Το αστειο που ειναι;Βλέπεις κάποιον να γελάει;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το αστειο που ειναι;
Βλέπεις κάποιον να γελάει;
Aστον Bill. Εχω αλλα σχεδια για τον Λιακο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το αστειο που ειναι;
Βλέπεις κάποιον να γελάει;
Η νοοτροπια του οχλου ειναι συνηθισμενο πραμα σαυτο το φορουμ ετσι;
Καλα ειναι τα θεματα πολιτικου και εργασιακου περιεχομενου αλλα προσπαθηστε να τα κρατησετε σε ενα επιπεδο. -
O,τ θελουμε θα κανουμε.
Γεματουλης μου φαινεσαι.Θα σε καλεσω για δειπνο.
-
Καντε οτι θελετε ,στα παπαρια μου.
-
A ναι...παπαρια..
-
Εχουμε μια καρεκλα γραφειου , που με τα χρονια της εχει ξεφτισει η δερματινη που ειχε στην πλατη
ΠΑει η γυναικα μου λυμενη στην πλατη (την ειχα λυσει εγω απο καιρο) σε εναν ταπετσερη-τεντα στη γειτονια που μας ξερει μας εχει βαλει τεντες κτλ
Του λεει το φτιαχνεις; βαλε ενα καλο υφασμα, κατι αντιολισθητικο ανθεκτικο κτλ... την κοιταει... ωωωχ εχει πολυ δουλεια λεει.... την ξανακοιταει... κοιτα, της λεει, θα σου φτιαξω εδω και εδω τη μιση, η αλλη μιση δεν αξιζει τοση προσπαθεια.... και ποσο θα παει.... το σκεφτεται λιγο.... ε δωσε ενα 50αρικο
καλα και η αλλη μιση; ποσο ακομα? εεε αστο της λεει.. μερικα πραγματα δεν αξιζει να τα φτιαχνεις, παιρνεις καινουργιο....Φευγει, δεν την αφηνει
Τελικα βρηκαμε εναν αλλο που μας ειχε φτιαξει πριν χρονια κατι αντιστοιχο σε αλλή περιοχη διπλα, καλη δουλεια
Ολη την πλατη, 25 ευρω totalαυτα σχετικά με τα παραπάνω, για το αν βαριουνται μερικοι να δουλέψουνε
-
Ο κάθε άνθρωπος εκτιμάει την εργατοώρα του και πράττει ανάλογα. Ο πρώτος ταπετσέρης μπορεί να είχε πολύ πιο προσοδοφόρες δουλειές να κάνει και άρα να μην τον συνέφερε να ασχοληθεί με μια καρέκλα που θα του έτρωγε τσάμπα την ώρα του για ψίχουλα.
-
Σωστό αυτό, αλλά επειδή τον έχω γείτονα χρόνια, δε νομίζω να έχει και την τόση δουλειά.
Κάτι παραπάνω θα ξέρει βέβαια, αφού τον παίρνει και το κάνει. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
φυσικά και υπάρχουν άτομα που μπαίνουν φυτευτοί σε καλές δουλειές χωρίς κανένα ιδιαίτερο προσόν, αλλά δεν είναι ο κανόνας
..............................................
Καλά... μη φας...
σε κανέναν όμως δε χάρισαν λεφτά ή τους πήραν για να κοιτάνε το ταβάνι
Καλά... μη φας... ^2
όμως αυτοί και δεν είναι τόσοι πολλοί και τελικά είτε στρώνουν και κάνουν αυτό που πρέπει, είτε παίρνουν πόδι ή ακόμα σηκώνονται και φεύγουν
Καλά... μη φας... ^3
έχω ακούσει κάμποσους που παράτησαν δουλειές που πραγματικά θα ζήλευα για ηλίθιες δικαιολογίες
Αυτό όντως παίζει, αλλά το τι είναι σημαντικό ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό...
Την ίδια εντύπωση έχω και εγώ. Θέσεις για κηφήνες πάντα υπήρχαν στο δημόσιο, στον ιδιωτικό τομέα κανείς δεν είναι χαζός να πληρώνει τέτοιους τύπους.
Αναρωτιέμαι σε ποια χώρα ζείτε...
Πρέπει να είστε πάρα πολύ τυχεροί στις δουλειές σας... Έχοντας δει πάντως εκ των έσω αρκετές εταιρείες (πάνω από 10) όλων των μεγεθών, πρέπει να ομολογήσω πως για εμένα η μεγαλύτερη απογοήτευση δεν είναι το δημόσιο, αλλά ο ιδιωτικός τομέας που σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ χειρότερος από το δημόσιο...
Σημειώνω ότι σαν υπάλληλος έχω δουλέψει σε 4 εταιρείες (προς το παρόν) και σαν ελεύθερος επαγγελματίας έχω δει αρκετές ακόμα στο πως δουλεύουν... Μόνο μία δουλειά την πήρα χωρίς γνωστό... και στη συγκεκριμένη (τεράστια) εταιρεία δεν ήταν και απαράβατος νόμος αυτός...
-
Μη σου πω Μαρκο πως σε αυτην στην οποια αναφέρεσαι ο κανονας ειναι να μπαινουν τα παιδια των ηδη υπαλληλων...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Σημειώνω ότι σαν υπάλληλος έχω δουλέψει σε 4 εταιρείες (προς το παρόν) και σαν ελεύθερος επαγγελματίας έχω δει αρκετές ακόμα στο πως δουλεύουν... Μόνο μία δουλειά την πήρα χωρίς γνωστό... και στη συγκεκριμένη (τεράστια) εταιρεία δεν ήταν και απαράβατος νόμος αυτός...
υπαρχει μια μικρη διαφορα, μεταξυ των:
- χρειαζομαστε καποιον να κανει 'αυτο', εχουμε κανεναν γνωστο να προσλαβουμε;
- βρειτε καρεκλες για να βαλουμε τους 10 που ειπαν οτι θα μας φερουν
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Όπως και άλλο πραγμα το networking που γινόταν/γίνεται/θα γίνεται παντού και πάντα και άλλο πράγμα το να βολέψουμε το ΧΥΖ άχρηστο βύσμα επειδή [βάλτε ότι θέλετε].
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
φυσικά και υπάρχουν άτομα που μπαίνουν φυτευτοί σε καλές δουλειές χωρίς κανένα ιδιαίτερο προσόν, αλλά δεν είναι ο κανόνας
..............................................
Καλά... μη φας...
Καλά... μη φας... ^2
όμως αυτοί και δεν είναι τόσοι πολλοί και τελικά είτε στρώνουν και κάνουν αυτό που πρέπει, είτε παίρνουν πόδι ή ακόμα σηκώνονται και φεύγουν
Καλά... μη φας... ^3
έχω ακούσει κάμποσους που παράτησαν δουλειές που πραγματικά θα ζήλευα για ηλίθιες δικαιολογίες
Αυτό όντως παίζει, αλλά το τι είναι σημαντικό ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό...
Την ίδια εντύπωση έχω και εγώ. Θέσεις για κηφήνες πάντα υπήρχαν στο δημόσιο, στον ιδιωτικό τομέα κανείς δεν είναι χαζός να πληρώνει τέτοιους τύπους.
Αναρωτιέμαι σε ποια χώρα ζείτε...
Πρέπει να είστε πάρα πολύ τυχεροί στις δουλειές σας... Έχοντας δει πάντως εκ των έσω αρκετές εταιρείες (πάνω από 10) όλων των μεγεθών, πρέπει να ομολογήσω πως για εμένα η μεγαλύτερη απογοήτευση δεν είναι το δημόσιο, αλλά ο ιδιωτικός τομέας που σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ χειρότερος από το δημόσιο...
Να περιμένεις ποστ κόλαφο από τον άρχοντα...
Τολμάς να υποστηρίζεις κάτι που υποστήριξα κι εγώ, κι ως γνωστόν εγώ λέω μπαρούφες...
Κάνε εντιτ όσο προλαβαίνεις!Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Όπως και άλλο πραγμα το networking που γινόταν/γίνεται/θα γίνεται παντού και πάντα και άλλο πράγμα το να βολέψουμε το ΧΥΖ άχρηστο βύσμα επειδή [βάλτε ότι θέλετε].
ακριβως.
ας βαλουμε λιγο την φαντασια μας να δει που γινεται το ενα και που το αλλο. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι αυτος ο καποιος δεν κανει 'αυτο'
Ξερω, σε σοκαρω αλλα πιστεψε με ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ -
Ευτυχώς τέτοια πράγματα γίνονται μόνον στο δημόσιο ως γνωστόν.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
κυριως στον ΙΤ συμβαινει. Στο Δημοσιο υπαρχει απολυτη διαφανεια και αξιοκρατια.
συνεχιστε την ανακαλυψη του τροχου τωρα. -
Δεν νομιζω κανενας απο δω μεσα να αρνηθηκε οτι συμβαινει στο δημοσιο
Παιξε με το τοπι σου τωρα αλλα μην το πετας στο δρομο -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....