-
- X^n post -
-
- X^n post -
-
- X^n post -
-
- X^n post -
-
Εγώ θα προτιμούσα το Golf-άκι.
Καλύτερη ποιότητα, καλύτερος κινητήρας, καλύτεροι χώροι, καλύτερο πλαίσιο. -
Ο,τιδηποτε εκτος απο Golf.... Το LADA το Aquarius εστω, αλλα οχι Golf!
-
- X^n post -
-
Astra!
-
Astra!
-
τεστ
-
Το Astra δεν το έχω χωνέψει ακόμα...
Ή Corolla ή Golf.
Αλλά αν Golf, ζορίσου λίγο και πάρε το στην έκδοση Sportline.
Σπορ ανάρτηση, φαρδύτερα λάστιχα, ζάντες αλουμινίου, τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, διζωνικός κλιματισμός. Και όλα αυτά μόνο για 2.000ευρώ. -
Το Astra δεν το έχω χωνέψει ακόμα...
Ή Corolla ή Golf.
Αλλά αν Golf, ζορίσου λίγο και πάρε το στην έκδοση Sportline.
Σπορ ανάρτηση, φαρδύτερα λάστιχα, ζάντες αλουμινίου, τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, διζωνικός κλιματισμός. Και όλα αυτά μόνο για 2.000ευρώ. -
-
-
Ο χρήστης diavol έγραψε:
Τα Toyota Corolla 1.6 λένε ? σε σχέση πάντα με astra και VW. Πάντως το Astra 1.6 GTC Sport (3d)κοστίζει 19360 euro περιπου, το VW 1.6 (3d) trendline 19150 euro... ΠερίεργοΌντως περίεργο... όμως τι εξοπλισμό έχουν οι εκδόσεις αυτές;;; Είχα την εντύπωση ότι με τα λεφτά του Golf 1,6FSI παίρνεις το Astra 1,8... Λάθος...
Το Astra στρίβει πολύ καλά, αλλά λογικά θα πρέπει να είναι πιο αργό από το Golf. Το Golf δεν το έχω οδηγήσει...
Πάντως, στα λεφτά αυτά προσωπικά θα έπαιρνα το Focus...
Από τα 3 που ανέφερες (Corolla, Golf, Astra) μάλλον το Golf για εμένα... (ξέρω... χαλάω... )
-
Το 1.8 το astra θα σου βγει τα ίδια λεφτά με το 1.6 το sportline! Οπότε τι το συζητάμε τώρα??
Για corolla... Πολλά χρόνια στην αγορά με ό,τι αυτό συνεπάγεται! -
Το astra είναι βαρετό αυτοκίνητο με αδιάφορα χειριστήρια, όπως έχουν γράψει πολλά παιδιά στο φόρουμ και τα περιοδικά. Αν αυτό δεν σε νοιάζει αγόρασέ το. Είναι όμορφο αυτοκίνητο, καλοφτιαγμένο και ασφαλές.
Στην άλλη περίπτωση επέλεξε το Golf αλλά πάρε sportsline. Μόνο για το τιμόνι αξίζει. -
Απο τα 2 που κοιτάς θα προτιμούσα το Astra. Αν βάζεις και το Corolla στη λίστα σου κοίτα το καλά, θα σε ικανοποιήσει. Εγώ που το έχω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από κάθε άποψη.
Κοίτα και το Astra 1.8. Στα λεφτά του Golf 1.6 και με ρέστα. -
Το astra είναι βαρετό αυτοκίνητο με αδιάφορα χειριστήρια, όπως έχουν γράψει πολλά παιδιά στο φόρουμ και τα περιοδικά. Αν αυτό δεν σε νοιάζει αγόρασέ το. Είναι όμορφο αυτοκίνητο, καλοφτιαγμένο και ασφαλές.
Στην άλλη περίπτωση επέλεξε το Golf αλλά πάρε sportsline. Μόνο για το τιμόνι αξίζει.EDIT:Τώρα μάλιστα... Ας σβήσω τα υπόλοιπα τουλάχιστον...
EDIT2: Ευτυχώς δεν υπήρχαν καινούρια ποστ οπότε και σβήστηκαν χωρίς δυσκολία... -
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
Το τελευταίο που άκουσα είναι πως καθώς στα συνεργεία δεν σε αφήνουν να επιβλέπεις τι κάνουνε αλλάζουν πράγματα χωρίς να στο πούνε/χρεώσουνε για να διατηρούν την φήμη της αξιοπιστίας.ποιος τα λέει αυτά;
Opel Astra GTC (3d 1,6 sport) Þ VW Golf (3d 1,6 trendline)