-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
...ΟΛΑ τα μονοθέσια (εκτός από τις Jordan και Minardi) έχουν χάσει σε ταχυτητα.
Για κοίτα και προς Toyota... πολύ καλύτερη αεροδυναμική απόδοση, παρά τους νέους κανονισμούς + δυνατότερος κινητήρας, παρά τους νέους κανονισμούς + ελαστικά από άλλο πλανήτη = ταχύτερη από πέρσι.
Εννοείς σε απόλυτη ταχύτητα? Αυτό που παρέθεσες το διάβασα κάπου και αυτήν την στιγμή μου διαφευγει το που. Πάντως η Μιναρντι αν θυμάμαι καλά έχει κερδίσει πάνω από 2 sec.
-
Λοιπον η λιστα με την ιπποδυναμη των κινητηρων συμφωνα με την μετρηση της BMW ειναι:
- Honda - 955 bhp
- Renault - 940 bhp
- BMW - 938 bhp
- Ferrari, Toyota - 935 bhp
- Mercedes - 930 bhp
- Cosworth - 915 bhp
Η μετρηση συμφωνα με το Autosport βασιστηκε στην χροια του ηχου απο οπου βγηκαν τα rpms
-
Eντυπωσιακό το αποτέλεσμα για την Ρενώ Δεν το περίμενα
-
Εμένα μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει η απόδοση του Honda.
Τόσα άλογα προκύπτουν και από την ώθηση που δίνουν τα καμένα λάδια όταν σπάει ο κινητήρας;
-
Εμένα μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει η απόδοση του Honda.
Τόσα άλογα προκύπτουν και από την ώθηση που δίνουν τα καμένα λάδια όταν σπάει ο κινητήρας;
-
Απ'οτι εγινε στα μεχρι τωρα free practise προβλεπεται 'σκληρη μαχη' μεταξυ
Renault ,McLaren,Ferrari,BAR ....ολοι στα ελευθερα δοκιμαστικα ηταν πολυ πολυ κοντα...
Αν ειχαμε και το παλιο συστημα στο qualify πιστευω οτι θα βλεπαμε πολυ ωραιο θεαμα ..... -
RAI-uno
-
Ωραίος ο Kimi σήμερα.
Αν το πρώτο qualifuing είναι ενδηκτικό μάλλον θα δούμε καλλό αγώνα.
(Ίσως να μην κερδίσει ούτε η Reanult ούτε η Ferrari )
-
Για να δούμε !
-
-
Για να δούμε!
-
Για να δούμε!
-
Το εντυπωσιακό στα σημερινά δοκιμαστικά είναι ότι έχουμε εφτά διαφορετικές ομάδες στις εφτά πρώτες θέσεις! Αναμένεται αμφίροπος αγώνας.
-
Το εντυπωσιακό στα σημερινά δοκιμαστικά είναι ότι έχουμε εφτά διαφορετικές ομάδες στις εφτά πρώτες θέσεις! Αναμένεται αμφίροπος αγώνας.
-
hnfn
-
Να δούμε ποιοι θα πανηγυρίζουν σήμερα
-
Δυόμισυ χρόνια είχα να παρακολουθήσω Grand-Prix,καί έτυχε να δώ τό σημερινό.
ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ!!!
Τό πνεύμα τού πρωταθλητή,είναι ακόμα εδώ!!!
Ισως καί τό πνεύμα τής Bridgestone.
Τό μέλλον,πιστεύω,νά μας εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο.
Καταπληκτικός ο Alonzo,πού άντεξε στήν επίθεση του Shumaher,στούς τελευταίους δώδεκα γύρους,αλλά καί καταπληκτική η σκουντερία,πού έδειξε τά δόντια της.
Ενας αγώνας,από τούς λίγους. -
Τί έγινε ρε παιδιά?
Κοιμόμουν και ξύπνησα στον 35ο γύρο
-
Δυόμισυ χρόνια είχα να παρακολουθήσω αγώνα τής φόρμουλα,καί έτυχε σήμερα να παρακολουθήσω τήν Ιμολα.
Καταπληκτικός ο αγώνας,μέ καταπληκτικό φινάλε.
Αλόνζο εναντίον Σουμάχερ.
Εκπληκτικές οι επιδόσεις τού πρωταθλητή,αλλά καί εκπληκτικό τό πείσμα τού Φερνάντο,στό να μήν παραχωρήσει τήν πρώτη θέση στούς τελέυταίους γύρους.
Η Μπρίτζεστον ίσως να είναι τελικά εδώ. -
Δυόμισυ χρόνια είχα να παρακολουθήσω αγώνα τής φόρμουλα,καί έτυχε σήμερα να παρακολουθήσω τήν Ιμολα.
Καταπληκτικός ο αγώνας,μέ καταπληκτικό φινάλε.
Αλόνζο εναντίον Σουμάχερ.
Εκπληκτικές οι επιδόσεις τού πρωταθλητή,αλλά καί εκπληκτικό τό πείσμα τού Φερνάντο,στό να μήν παραχωρήσει τήν πρώτη θέση στούς τελέυταίους γύρους.
Η Μπρίτζεστον ίσως να είναι τελικά εδώ.
Επίσημο thread:GP Αγίου Μαρίνου