Ο χρήστης pastri έγραψε:
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου, αλλά έχω μιαν απορία... Πώς συνηθίζεται αυτό το τιμόνι; ΟΚ, δεν μπορώ να πω ότι έγραψα ατέλειωτα χιλιόμετρα, αλλα στα 40' περίπου που το οδήγησα δεν πήρα από αυτό ΚΑΜΙΑ πληροφορία, αισθανόμουν αποκομμένος από το δρόμο. Δεν ξέρω, ίσως έχω καλομάθει από το -χωρίς υποβοήθηση- τιμόνι του 106 μου και του ibiza μου φαίνεται υπερβολικό, ίσως να έχεις δίκιο και να το συνηθίσω τελικά.
Πάντως το Peugeot 106 1.1 που έχω (μοντ. 98) χρειάστηκε να το σπάσω (κυριολεκτικά) σε χωματόδρομους για να αρχίσει να τρίζει λίγο.
Ωχ, ωχ... Από 106 πας σε νέας 'εσοδείας' αμάξι και περιμένεις να βρείς το τιμόνι του 106, ή έστω δείγματα αυτού; ...
Άστα, ξέχνα το απλώς... Δεν γίνεται...
Θα το συνηθίσεις τελικά, αλλά από το αμάξι που έρχεσαι θα σου πάρει πολύ, και ποτέ δεν θα είσαι χαρούμενος... Πάντως δεν του λείπει τίποτα σαν τιμόνι, απλώς δεν έχει αυτό το κάτι (πολύ) παραπάνω του 106.
Ειδικά το 1.1 που έχεις φαντάζομαι δεν έχει καν υδραυλικό. Ε, άντε μετά σε ηλεκτρικό, έστω κι αν είναι καλό για ηλεκτρικό... (είναι καλύτερο από πανάλαφρο υδραυλικό)
Γιατί δεν σκέφτεσαι να αγοράσεις τον τελευταίο των Μοϊκανών; Ξέρω, θα το έχεις ήδη βαρεθεί, αλλά πίστεψέ με, αν ζητάς οδήγηση και δεν κοιτάς τα υπόλοιπα δεν υπάρχει υποκατάστατο...
Μιλαω για το 106 Ραλί. Όσο βγαίνει ακόμα... Και επειδή τα χρόνια περνούν και μόνο μεγαλώνουμε, πάρε το 106 GTi που είναι και πιο εξοπλισμένο.
Βγαίνει και σε Σιτροέν, αλλά έχω ακούσει καλύτερα για το Πεζώ. Μόνο αν ψάχνεις κάτι τέτοιο, τρέξε να προλάβεις! Και στην αυτοκίνηση τα χρόνια περνούν δυστυχώς ανεπιστρεπτί...