Δεν έχω οδηγήσει ποτέ Κλειώ, αν και κάποτε θα γίνει και αυτό. Είμαι ιδιοκτήτης όμως Ίμπιζα (προηγούμενου), και έχω οδηγήσει σε 48άωρο το καινούριο με 101 άλογα.
Με το δικό μου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σχεδόν σε όλα. Χάλια είναι από τριγμούς. Τα άλα πολύ καλά.
Στο καινούριο το τιμόνι είναι κάτι που τελικά συνηθίζεται και δεν προβληματίζει. Το νεύρο χαμηλά απλώς δεν υπάρχει. Έτσι ή πας με κάτω από 4.000 στροφές και προσπαθείς για οικονομική οδήγηση, ή πας ψηλά και πολύ σβέλτα. Δυστυχώς το βάρος είναι εναντίον του... Η κατανάλωση όταν πιέζεται είναι ψηλούτσικη, αλλά σε ήρεμη οδήγηση καίει όσο ένα παπάκι! (ΟΚ, υπερβολές, αλλά με κατάλαβες)
Η ποιότητα ήταν καλύτερη από το δικό μου, αλλά οι πόρτες του έτριζαν, οπως στα Γκολφ... (Στο δικό μου οι πόρτες τρίζουν πολύ λίγο, αλλά το ταμπλό είναι σαν σπασμένη λατέρνα... Μέχρι που κάποιες φορές σφυρίζει!!! Το ξαναέκανε μετά από πολύ καιρό χθες στο δρόμο για ανάβαση Αγ. Άννας)
Πάντως κάνε test drive και σε Κλειώ, δεν θα βγεις χαμένος σίγουρα! Το Πόλο δεν θα το έπαιρνα με τίποτα... Ένα άσχημο Ίμπιζα!!!