-
Αμα μπεις μια στο Ubahn εδω, κατω απο 5αρα οθονη δε βλεπεις σε κανενα χερι ανθρωπου >10y.o.
Ακουστικο στο αυτι καργα, το ματι στην οθονη συνεχεια παντου... -
Παράγγειλα LG L9 II για την κόρη μου με 159 Ευρά. Για να δούμε τι θα λέει...
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Γρηγορη ερωτηση lumia 630 η moto g?Sent from my ST25i using Tapatalk 2
Αυτό το δίλημμα είχα κι εγώ τελικά πήγα στο moto G . Με την πολύ απλή χρήση που του κάνω μια χαρά είναι δεν κολλάει, ιδανικό μέγεθος πολύ όμορφη οθόνη. Μην περιμένεις και πολλά από την κάμερα. Επίσης τα πλαϊνά κουμπάκια έχουν μια αίσθηση φθήνιας. Στο δικό μου το κάτω της έντασης έχει αρχίσει και έχει και άλλη αίσθηση είναι πιο σκληρό σε σχέση με τα άλλα 2 αλλά δουλεύει κανονικά και δεν κολλάει.
Γενικά
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Αυτό το δίλημμα είχα κι εγώ τελικά πήγα στο moto G . Με την πολύ απλή χρήση που του κάνω μια χαρά είναι δεν κολλάει, ιδανικό μέγεθος πολύ όμορφη οθόνη. Μην περιμένεις και πολλά από την κάμερα. Επίσης τα πλαϊνά κουμπάκια έχουν μια αίσθηση φθήνιας. Στο δικό μου το κάτω της έντασης έχει αρχίσει και έχει και άλλη αίσθηση είναι πιο σκληρό σε σχέση με τα άλλα 2 αλλά δουλεύει κανονικά και δεν κολλάει.
Και σε πιο βαριά χρήση μια χαρά είναι.
Καλή μπαταρία, επιβεβαιώνω περι καλης οθόνης και ιδανικου μεγέθους. Η κάμερα όντως μέτρια αλλά με τα κουμπάκια εγώ δεν είχα θέμα. -
Moto G δίκαρτο εχει βρει κανεις καπου διαθεσιμο;
πριν απο μερικους μηνες στη σελιδα ενος καταστηματος απο Αγγλια ειχε και το δικαρτο, αλλα δεν το ειχε διαθεσιμο
-
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2725023
σπυρο , εκανε Update και ο Dorinmax.
-
ρε συ, ποιος ο λόγος να αλλάζεις kenrel 2 φορές τη βδομάδα;
-
Πεστα ρε Βασιλη
-
διαδικασια του λεπτου.... ελεος
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Προσοχη στις αναβαθμισεις παιδια. Προσοχη!!Θα σε βαρεσω
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023σπυρο , εκανε Update και ο Dorinmax.
ναι το εχω δει, θα το κανω
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ρε συ, ποιος ο λόγος να αλλάζεις kenrel 2 φορές τη βδομάδα;o ιδιος που τρως καθε μερα και οχι μια φορα τον μηνα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Προσοχη στις αναβαθμισεις παιδια. Προσοχη!!
Θα σε βαρεσω
Sent from Corsair's brick
Τα βλεπετε παιδια...
Δεχομαι απειλες...
-
for the record...
Το hard reset εγινε (πραγματικά η έκδοση του Android δεν γύρισε πίσω), επανεγκαταστάθηκαν μόνο οι απαραίτητες εφαρμογές, το Helium δούλεψε όπως έπρεπε (thanx ripper!) και το κινητό πάει πλέον μια χαρά! Η διαθέσιμη μνήμη βέβαια έχει πέσει αλλά η δουλίτσα γίνεται -
Η μαμα 4.4.2 στο G2 ειναι απλα παρα πολυ καλή.... δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ασχολείστε με διαφορες διανομές ROM! Οκ... μπορεί να παίρνετε μερικά features, αλλα και μονο για το γεγονός οτι χάνεται η σταθερότητα του συστηματος και μπορεί να ξεκινήσεις με κουλά crashes και batt drains, δεν αξίζει τον κοπο... imho.
Εγω το μονο που εκανα, ηταν root και disable καποιες εφαρμογές της LG.... απο εκει και πέρα το κινητό φυσάει.... εννιοτε στεγνωνω και τα μαλλιά μου με αυτο
-
Corsair,η σαβουρα της LG φευγει μονο με root ε??
Μου μπηκαν κατι ιδεες για G-Flex επισης,αλλα δε ξερω -
G flex?? Ομορφο!!!!!
Εγω αυτο το 3ημερακι μαλλον θα ασχοληθω με το apple ipad 4 retina και την αναβαθμιση του. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
G flex?? Ομορφο!!!!!
Εγω αυτο το 3ημερακι μαλλον θα ασχοληθω με το apple ipad 4 retina και την αναβαθμιση του.οταν λες 'ασχοληθεις'? Εννοεις που θα πατησεις ενα κουμπακι που λεει update και θα περιμενεις 15 λεπτα και ενα restart?
@ socratesn:
Η σαβουρα της LG, ειναι πολύ λιγη, και πολλα απο αυτά γίνονται disable χωρις root κλπ...
Για G-flex να σου περάσουν ιδέες... το κινητό ειναι defective. Να φανταστείς το σασί του ειναι στραβό out of the box... -
Απο κοντα μ αρεσε πιο πολυ απο Note 3 στο χερι μου.Η οθονη του αν κ εχει χαμηλη αναλυση για τις ιντσες της,μου φανηκε φοβερη στα ματια μου..To θεμα ''flex'' δε με απασχολει ουτε λιγο,το πολυ πολυ να ναι λιγο πιο απολαυστικο στο scrolling
Επισης εχει πεσει αρκετα η τιμη του,σε σημειο να εχει 40 ευρω διαφορα απο το G2,οποτε αμεσως αμεσως μπαινει στις επιλογες..
Γενικα μ αρεσει η ιδεα της μεγαλης οθονης γιατι θεωρω(στο δικο μου μυαλο) πως σε συνδιασμο με καλο Hardware διατηρει λιγο πιο ''επικαιρο'' το κινητο οσο προχωραει η τεχνολογια..Παντως G2 παραμενει η πρωτη επιλογη -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Απο κοντα μ αρεσε πιο πολυ απο Note 3 στο χερι μου.μαλάκα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ
Περι συσκευών Android...