-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έδειξε η τελεόραση τι άρπαγμα παίχτηκε μεταξύ Μπαρτζώκα και Σίμμονς στην αρχή?Αχαχαχα αρπάζει και τη σφαλιάρα ο Παππάς!
Όχι. Ίσα που φάνηκε στην κορυφή της οθόνης. Τι παίχτηκε?
Τουλάχιστον να μείνει του χρόνου ο Παππάς και να παίξει όσο δεν έπαιξε φέτος...
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Αρπαγμα όπως...?Έπαιξε ένας τσαμπουκάς μεταξύ τους στην αρχή, του την είπε ο Μπάρτζι για μια άμυνα και του αντιμίλησε ο άλλος μύτη με μύτη. Έκτοτε την έβγαλε στην άκρη του πάγκου και τον ξανάβαλε πολύ αργότερα.
-
Νταξ, άμα ο κάθε Σίμμονς κάνει τσαμπουκάδες με τον προπονητή...κάντα αγόρι μ' αυτά σε κάνα Ντούντα ή κάνα Ζοτς
Πού να κερδίσεις έτσι και πώς άμα είναι έτσι ο πάγκος και το κλίμα εν γένει! -
Καθαροτατη νικη... τι να λαιμαι τορα!!
Ισος το καθαρωτερω προταθλιμα εβερ!
Σιχαριτιρια στιν καθαρωταιρι ωμαδα του ελινικου αθλιτισμου! -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
δεν βλέπω πολλά σχόλια όμως...
τι εγινε, τόσο καθαρή νικη ήταν?
ούτε φασεις για να αμφισβητήσουμε οι οποίες και να έκριναν τον αγωνα ειδικα στο...τελος?τι να σχολιασεις μια ομαδα επαιξε σημερα.
Οταν κουραστηκε ΠΑΟ και στερεψε απο λυσεις μπηκε στο παιχνιδι ο ΟΣΦΠ αλλα εβαλε την καλαθαρα ο Φωτσης και τους ειπε αφηστε το για του χρονου.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Καθαροτατη νικη... τι να λαιμαι τορα!!
Ισος το καθαρωτερω προταθλιμα εβερ!
Σιχαριτιρια στιν καθαρωταιρι ωμαδα του ελινικου αθλιτισμου!Ε το στοκemon...
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
-
-
Από ότι φαίνεται εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα, vengas, cabala και λοιποί ποστάρετε άνετα φωτος
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Από ότι φαίνεται εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα, vengas, cabala και λοιποί ποστάρετε άνετα φωτοςΣεμνά!!!
-
Καλη η εμφανιση σημερα , αν κ νομιζω με εναν κανονικο προπονητη δεν επεφτε ευκολα η διαφορα..Απο αυριο ξεκιναει το χτισιμο της νεας ομαδας , ελπιζω ο Δ.Γ να εβαλε μυαλο κ να μην επαναλαβει τα τραγικα φετινα λαθη στο χτισιμο του ροστερ.
Μπραμος παααααλι χαλια σημερα.
Ο Ουκιτς θετικος, λες αν ξεκουραστει φετος να μπορεσει να προσφερει του χρονου;
Καρευ μαλλον φευγει.
Πρεπει καποια στιγμη να μας πουν τι εχει γινει με τον Παππα δεν παιζει ουτε λεπτο.. -
Ο Ούκιτς πάει Ζάγκρεμπ. Στο καλό.
-
Ορίστε, αφού θέλετε σχόλια, θα τα έχετε. Το ματσάκι ήταν υπερβολικά εύκολο, σε σημείο που όσοι είμασταν μέσα και 'νιώθαμε' το ματς απλά δεν το πιστεύαμε. Εγώ έλεγα στους δικούς μου 'δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο ματς ο γαύρος'. Ε δεν έγινε ποτέ. Ακόμα και στους 6 πόντους, το έβλεπες ότι ακόμα και οι γαύροι δεν το πίστευαν ότι μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Ε και πόσο λάθη συνεχόμενα (νομίζω 5) θα έκανε ο ΠΑΟ εκείνη τη στιγμή ? Κάποιο καλάθι θα έμπαινε...
Δεν ξέρω τι λέτε για το κόψιμο του Wright, αλλά ήταν μια φάση-όλο το παιχνίδι. Εκεί φάνηκε γιατί και πως θα κερδίζαμε άνετα. Ο Σερμα που μπήκε για να κάνει κάτι (οτιδήποτε) επειδή οι άλλοι μαυρούκοι είχαν στουμπώσει, κάνει την κίνηση, βγαίνει μόνος του με το καλάθι, και έρχεται ο 1,80 και τον ταπώνει στα ίσα (σχεδόν). Απλά και Παναθηναϊκά Μία ομάδα είχε μπει να παίξει και να πάρει το παιχνίδι, και τελικά στέφθηκε πρωταθλήτρια πολύ πιο εύκολα από όσο ελπίζαμε και εμείς. Ένας φίλος μου σπάστηκε που δεν πήγαμε παραπάνω τη διαφορά, αλλά δεν πειράζει...
Και ποια ήταν η διαφορά χθες ? Ότι απλά ο ΔΔ είχε ελάχιστη, λίγη, ότι τεςπα θέλετε, βοήθεια στην περιφέρεια. Κάτι τις ο Curry, κάτι ψιλά ο Ukic (άμυνα σκυλί όμως), βάλε και την μικρή αλλά καίρια συμβολή του Wright, και ο ΔΔ είχε πολύ περισσότερες ανάσες και έκανε καλύτερα πράγματα μέσα στο παρκέ. Κάτι που μου φέρνει στο μυαλό κάτι που είπε ένα άλλο παιδί: λέμε και ξαναλέμε για την μικρή επιθετική συγκομιδή του ΠΑΟ και ότι ο γαύρος έχει ψηλότερο ταβάνι κλπ κλπ, αλλά μονίμως ξεχνάμε ότι φέτος ειδικά ο ΠΑΟ έπαιζε μονίμως στο 50-60% των θεωρητικών επιθετικών δυνατοτήτων του (και ειδικά στους τελικούς). Να μου πεις, μπορεί να οφείλεται στον RG, ή ότι στις προπονήσεις κοιτάγανε συνεχώς την άμυνα (και στον αγώνα θα βγάλεις ότι κάνεις στην προπόνηση, δεν γίνεται παρθενογέννεση). Αλλά να που τελικά αν όλοι οι περιφερειακοί βοηθούσαν, έστω και λίγο όπως έγινε χθες, οι 80-85 πόντοι δεν ήταν άπιαστο όνειρο για τον φετεινό ΠΑΟ.
Όσο για το αύριο, πολλά ακούστηκαν χθες, μερικά καλά (συνεχίζει ο ΔΔ), μερικά κουλά (συνεχίζει ο Φράγκι ?)....θα δούμε...
-
Βεβαια του Wright ηταν φαουλ για μενα αλλα ουδεν διαφορα θα κανε αυτο.
Ολυμπιακος χεσμενος, αναστηθηκε προς το τελος που οτι εκανε εγραφε, ειδικα του Πριντεζη κατι πεταματα της μπαλας με το που την ακουμπουσε.
Σιγουρα αγχωθηκατε εκει, απλα στα καπακια εβαλε ενα δυσκολο καλαθι ο Φωτσης και καθαρισε. Επισης πολυ σημαντικο καλαθι ηταν ενα τριποντο του Ματσιουλις που μπηκε σε καλη αμυνα του Ολυμπιακου και διατηρησε τη διαφορα σε υψηλα επιπεδα ενω το παιχνιδι ειχε ακομα χρονο μπολικο.
-
Inside info δε θέλατε;
.
.
.
.
.
.[spoiler:3nnoon5i]Παραμένει ο Σανγκ Πινγκ! [/spoiler:3nnoon5i]
-
Πες μας τι εχει γινει με τον Παππα που στην παρουσιαση περπατουσε λες και πηγαινε στα αποδυτηρια μετα απο ντισκαλιφιε.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Βεβαια του Wright ηταν φαουλ για μενα αλλα ουδεν διαφορα θα κανε αυτο.Ολυμπιακος χεσμενος, αναστηθηκε προς το τελος που οτι εκανε εγραφε, ειδικα του Πριντεζη κατι πεταματα της μπαλας με το που την ακουμπουσε.
Σιγουρα αγχωθηκατε εκει, απλα στα καπακια εβαλε ενα δυσκολο καλαθι ο Φωτσης και καθαρισε. Επισης πολυ σημαντικο καλαθι ηταν ενα τριποντο του Ματσιουλις που μπηκε σε καλη αμυνα του Ολυμπιακου και διατηρησε τη διαφορα σε υψηλα επιπεδα ενω το παιχνιδι ειχε ακομα χρονο μπολικο.
H διαφορά ήταν ήδη στους 16 -νομίζω- δηλαδή όντως καμία διαφορά δεν θα έκανε...απλά δείχνει το πως είχαν κατέβει οι ομάδες. Ο ΠΑΟ για να κυνηγήσει κάθε μπάλα και ο ΟΣΦΠ για τρίποντα και άμα μπουν καλώς....
Και στο κάτω-κάτω είσαι 2.16 και με άνοιγμα χεριών διπλάσιο από το ύψος του Wright (εντάξει υπερβάλλω λίγο), είσαι ΜΟΝΟΣ σου με το καλάθι, μπορείς να καρφώσεις σχεδόν χωρίς να πηδήξεις σε μηδενικό χρόνο, και επιτρέπεις σε ένα παίκτη 1,85 να σε ταπώσει. Sorry, αλλά και λίγο χέρι να πήρε ο Wright (που πήρε χέρι...) αυτό το foul απλά δεν το δίνεις
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Πες μας τι εχει γινει με τον Παππα που στην παρουσιαση περπατουσε λες και πηγαινε στα αποδυτηρια μετα απο ντισκαλιφιε.Δεν ξέρω τίποτα. Η εικόνα στην απονομή με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να του μιλάει πατρικά πάντως είναι ενθαρρυντική. Και ο ίδιος πρέπει να βάλει προφανώς κάποια πράγματα σε σειρά στο μυαλό του.
Εξαρχής πάντως εγώ θεωρούσα και θεωρώ πιο ταλαντούχο τον Βλαδίμηρο.
Την παραμονή του ΜΕΓΑΛΟΥ Πίνγκ μου αποκάλυψε Κινέζος που πήρε συνέντευξη από μέλος της διοίκησης.
Η σελίδα της ομάδας πάντως το Sina Weibo έχει πάνω 290.000 μέλη.
Όχι και τόσο άσχημα αν σκεφτείς ότι η αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα έχει 1.000.000. Της Μπαρτσελόνα ποδοσφαίρου, όχι μπάσκετ...
-
Και κάτι ακόμα για να γελάσουμε....δεν ξέρω αν φάνηκε στην τηλεόραση, αλλά ΟΛΟ το γήπεδο αποθέωνε τον V-Span σχεδόν σε όλο το ματς, ακόμα και στην προθέρμανση πριν τον αγώνα και στο ημίχρονο. Ακόμα και στις βολές τον υποστηρίζαμε... ...βγήκαμε έξω μετά την απονομή και παντού άκουγες 'Βαααααασίλης Σπανούουουλης, Βαααααασίλης Σπανουουουουούλης'
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)