-
Αντε να τελειώσει το πρωτάθλημα γιατί κούρασε η διαιτησία. Σιγά τα αίσχη που έγιναν στο ΣΕΦ δηλαδή. Μας έχετε πρήξει για 2,5 στραβά σφυρίγματα τα μισά στο πρώτο ημίχρονο. Άιντε συνέλθετε, μπάσκετ πήγατε να δείτε. Για μένα είχε 2 λάθη προκλητικά. Το τζαμπ στοπ του Λάσμε που το δώσανε βήματα (και θα καθάριζε και το ματσάκι) το οποίο είναι εκνευριστικό γιατί παίζει να μην αντιλαμβάνονται τον κανονισμό και η τελευταία φάση που ΟΚ κάνανε 4-5 λάθη μαζεμένα. Σιγά τα αβγά.
Στο πρωτάθλημα της ντόπας, κάνει σκρίν ο Ντάνκαν στον Φίσερ με τον κώλο τουρλωμενο σαν τη Σασα Γκρέι, τρώει το τρίποντο η Οκλαχόμα (περίπου ένα λεπτό ήθελε) που αποκλείστηκε και τι είπανε 'It maybe was an offensive foul'. Εγιναν όργια στο Θαντερ - Κλιψ και η όλη κουβέντα κρατησε μισή μέρα (όργια - καμμιά σχέση με αυτά που συζητάτε) και κανείς δεν είπε για μαϊμού προκρίσεις και με πηδήξανε στο γήπεδο. Γιατί; Γιατί όσοι βλέπουν εκείνο το πρωτάθλημα θέλουν να ασχοληθούν με το μπασκετάκι και όχι με γκρίνιες και παραφιλολογίες
-
- απειρο...
-
Ετσι οπως εξελιχθησαν τα πραγματα,να ελπιζουμε για ευκολη νικη του ΠΑΟ,οτιδηποτε αλλο θα δημιουργησει νεα προβληματα.
Εγω παντως το ξαναλεω,αν δεν αρεσει στον Χ,Υ,Ω προεδραρα η κατασταση,ανοιχτη η πορτα και τα σκυλια δεμενα,νισαφι με την υποβαθμιση του αθληματος σε παιχνιδάκι εγωπαθών 10 χρονων -
Ειδα ονειρο οτι το χασαμε 64-68 σημερα και οτι το κρισιμο καλαθι στο τελος το εχασε ο Γκαλης.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ειδα ονειρο οτι το χασαμε 64-68 σημερα και οτι το κρισιμο καλαθι στο τελος το εχασε ο Γκαλης.Φάε κανένα σουβλάκι να στανιάρεις.
-
Σημερα με το ματσακι
-
Πειράζει που οι υγιείς φίλαθλοι και των 2 ομάδων έχουν απηυδήσει από τις συμπεριφορές των προέδρων εκατέρωθεν με αποτέλεσμα να έχει ξεφτίσει λίγο το ενδιαφέρον του αγώνα; Απαράδεκτοι Τράκης και Αγγελοπουλαίοι με συμπεριφορά τουλάχιστον οπαδική και τραμπούκικη! Έλεος πια! Ειλικρινά θα προτιμούσα να μας σκουπίσει ο γαύρος με 3-0 παρά να το πάρουμε με εξωαγωνιστικά μέσα! Είμαι σίγουρος ότι μεγάλο μέρος των φιλάθλων μας αλλά και του γαύρου σκέφτονται έτσι...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πειράζει που οι υγιείς φίλαθλοι και των 2 ομάδων έχουν απηυδήσει από τις συμπεριφορές των προέδρων εκατέρωθεν με αποτέλεσμα να έχει ξεφτίσει λίγο το ενδιαφέρον του αγώνα; Απαράδεκτοι Τράκης και Αγγελοπουλαίοι με συμπεριφορά τουλάχιστον οπαδική και τραμπούκικη! Έλεος πια! Ειλικρινά θα προτιμούσα να μας σκουπίσει ο γαύρος με 3-0 παρά να το πάρουμε με εξωαγωνιστικά μέσα! Είμαι σίγουρος ότι μεγάλο μέρος των φιλάθλων μας αλλά και του γαύρου σκέφτονται έτσι...Με τη συμπεριφορά του Γιαννακόπουλου σε πληροφορώ έχουν απαυδήσει ΟΛΟΙ οι Παναθηναϊκοί. Δεν είναι τυχαίο ότι το Τράκης το έβγαλαν Παναθηναϊκοί και μάλιστα οργανωμένοι.
-
-
και επειδη εκει εκαναν τραγικο λαθος οι διαιτητες η επιεδη δεν μιλανε πρεπει και μεις να πουμε δεν τρεχει τιποτα;
-
Tρεχει; Αυτό που τρέχει είναι ότι μιλάμε για τα πάντα εκτός από το άθλημα, ασχολούνται όλοι με όλα εκτός από αυτά που πρέπει να ασχοληθούν. Παίζει τελικό Α1 μεταξύ 2 κορυφαίων ευρωπαικών μεγαθηρίων που προσφέρουν θριλερικά, γκρανγκινιολικά, χιτσκοκικά ματσάκια και ασχολούνται μόνο οι οπαδοί τους, αντε και λίγοι ακόμα μπασκετόφιλοι και από αυτούς πόσοι πραγματικά ασχολουνται με το μπάσκετ;
Σημαντικό είναι ο σχολιασμός: Ναι ηταν επιθετικό αλλά τι παικτούρα είναι ο Τζινόμπιλι που έτρεξε, βγήκε, πήρε και χλάτσωσε το τρίποντο κλπ κλπ κλπ
-
Εμεις ειμαστε στο αλλο ακρο,ειμαστε μονιμα δαρμενοι και γαμημενοι παρα φυσιν,ΟΛΟΙ ανεξαιρετως.
Επισης ειναι αλλο πραγμα να κανεις καποιο σχολιο για την διαιτησια,στο στυλ οτι εγιναν πολλα λαθη και αυτο δεν ειναι καλο για το αθλημα,και αλλο πραγμα να περιφερεσαι με φουσκωτους στο γηπεδο και να απειλεις θεους και δαιμονες ή να αποσυρεις παιχτες απο την Εθνικη ομαδα,η Ουγκαντοποιηση δεν ωφελει κανεναν
Και βεβαια ολα αυτα γινονται στην Α1,στην euroleague τα ιδια ατομα ξαφνικα μαζευονται απο λιγο εως πολυ. -
Προσωπικα σχολιαζω και το αθλημα αλλα και τις διαιτησιες που ειναι μερος του παιχνιδιου (οσο χειροτερες τοσο μεγαλυτερος παραγοντας στην εξελιξη τους παιχνιδιου ειναι).
Παρ ολ αυτα εχω πει οτι ειναι κακες και οι ομαδες και το μπασκετ που παιζουν και το ιδιο κακες οι διαιτησιες. Και απο τη στιγμη που ειναι κακες κατα την αποψη μου παιζουν σημαντικο ρολο στην εξελιξη και στο αποτελεσμα του παιχνιδιου. Δεν εξεταζω αν υπαρχει δολος και το ποια ομαδα ευνοηθηκε.
-
*Ακόμη ένα επεισόδιο προστέθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κι ενώ η σειρά των τελικών κορυφώνεται αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ, με τη διεξαγωγή του πέμπτου και τελευταίου μεταξύ τους αγώνα, που θα κρίνει και το φετινό πρωταθλητή.
Όπως έδειξαν οι κάμερες και κατέγραψαν όλα τα ρεπορτάζ, το βράδυ της Κυριακής και λίγη ώρα μετά τη λήξη του τέταρτου τελικού, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση, κατηγορώντας για την ήττα της ομάδας τους τη διαιτησία και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο. Έφτασαν μάλιστα σε σημείο να απειλήσουν πως δεν θα επιτρέψουν τη συμμετοχή των παικτών των «ερυθρολεύκων» στην Εθνική ομάδα, κάνοντας λόγο για αηδία. Το ξέσπασμα αυτό ήρθε σε συνέχεια αντίστοιχης επίθεσης από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου τελικού. Το [spoiler:3lrduck7]«Κουλούρι»[/spoiler:3lrduck7] ωστόσο, έχει στα χέρια του πληροφορίες τις οποίες δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο μέσο, σχετικά με τη συνέχεια του πολέμου των δυο πλευρών.
Συγκεκριμένα, αρκετές ώρες μετά τη λήξη του τέταρτου τελικού, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εξακολουθούσαν να κυκλοφορούν οργισμένοι στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Προκειμένου να εκτονώσουν την οργή τους, αποφάσισαν να πάρουν τηλέφωνο στο σπίτι του και να βρίσουν τον κύριο Γιαννακόπουλο, ενώ λίγο αργότερα δεν δίστασαν να του στείλουν και πίτσες. Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλιού», απάντησε δημιουργώντας ψεύτικο προφίλ του Γιώργου Αγγελόπουλου σε μεγάλη ιστοσελίδα εύρεσης συντρόφου ενώ έστειλε φίλους του να γράψουν χυδαία συνθήματα έξω από τα γραφεία της Χαλυβουργικής.
Η διαμάχη δεν κώπασε ούτε χθες, με τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις να διαδέχεται η απόφαση του Γιώργου Αγγελόπουλου να κρατήσει την ανάσα του μέχρι να σκάσει, αν δεν επαναληφθεί ο τέταρτος τελικός, με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πληροφορείται τα νέα και να μιμείται την πράξη του προέδρου του Ολυμπιακού, ζητώντας την επανάληψη του τρίτου τελικού καθώς και του πέμπτου τελικού της σειράς του 2012. Το παράδειγμα του αδερφού του ακολούθησε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με άγνωστα μέχρι στιγμής αιτήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι και τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ανασάνει ξανά, αντίθετα βρίσκεται στον καναπέ του γραφείου του ακίνητος και ανέκφραστος, δίχως να απαντάει σε κανέναν συνεργάτη του, θεωρούμενος κατά συνέπεια ως ο νικητής του άτυπου διαγωνισμού, με τον κύριο Γιαννακόπουλο να τα παρατάει πριν από λίγη ώρα, φωνάζοντας προς τον πατέρα του Παύλο κλαίγοντας πως «ήταν δυο εναντίον ενός, δεν είναι δίκαιο».
[spoiler:3lrduck7]Το «Κουλούρι»[/spoiler:3lrduck7] επικοινώνησε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος δεν έδειξε να ανησυχεί για την κατάσταση του αδερφού του, τονίζοντας παράλληλα: «δεν θα ανεχτούμε άλλη ασέβεια. Ο Ολυμπιακός πήρε δυο συνεχόμενα ευρωπαϊκά, αν δεν αντικατασταθεί η ελληνική σημαία με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο δεν επιστρέφει κανείς παίκτης μας στην εθνική». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τέλος, απάντησε λέγοντας πως «αν δεν ήμουν κρυωμένος θα κρατούσα κι άλλο την ανάσα μου. Ζητάω επανάληψη του διαγωνισμού», ενώ πρότεινε ο τελικός να γίνει σε 3 μήνες ώστε να έχει παρέλθει το διάστημα της τιμωρίας του και να έχει έτσι τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσει δια ζώσης.*
-
Καλο..
-
Μερικές φορές γράφουν και τίποτα πραγματικά αστείο
Πάντως σήμερα είναι ένα από τα παιχνίδια που εγώ προσωπικά, ως θεατής, σιχαίνομαι...ή μάλλον, όχι σιχαίνομαι (παραείναι βαριά λέξη), ας πούμε ότι προτιμώ να τα δω από την τηλεόραση. Γιατί ξέρω ότι πρέπει να πάω 45 λεπτά νωρίτερα για να μην μου πάρουν τη θέση οι ούνοι τζαμπατζήδες, ξέρω ότι δεν θα κάτσω λεπτό στη καρέκλα μου, ξέρω ότι πρακτικά θα δω το μισό ματς από τους όρθιους/χοροπηδηχτούληδες, ξέρω ότι θα έχει 35+ βαθμούς και καπνίλα (λυπάμαι τους παίκτες βασικά), ξέρω ότι υβριστικά θα ακουστούν έτσι και αλλιώς, και ευτυχώς που δεν παίρνω ακόμα τα παιδιά μου στο γήπεδο, γιατί η πιθανότητα για κάτι πιο σοβαρό (σε φασαρία εννοώ) είναι υπαρκτή.
Εγώ είμαι το αντίθετο από τους 'φιεστάκηδες' (όχι τους κατόχους Fiesta ). Προτιμώ να πάω να δω αγώνα Κυπέλλου και να δω μπασκετάκι, παρά να πάω να δω νίκη και φιέστα μέσα στο κακό χαμό...
Ρε μήπως γεράσαμε ?
-
νοιώθω...κάπως ..έστι.
-
Σωστος ο ace κ εγω καπως ετσι σκεφτομαι. Ειχα πει μετα τους περσινους αγωνες με barca δεν ξαναπαταω. Η παρορμηση ομως με εκανε να ψαχνω μετα μανιας να βρω εισιτηριο για σημερα. Οι τζαμπατζηδες-πρεζονια που με τσαμπουκα καθονται ειτε στη θεση σου ειτε μπροστα σου ορθιοι με εχουν κανει να σιχαινομαι να πηγαινω. Η φουντα βρωμαει απο χλμ , θελω μολις ξεπεταχτει ο μικρος να τον παω σε κανα ματσακι με κανα Πανιωνιο η Αρη κ να κατσουμε στις πολυθρονες τις λευκες μπροστα ..(ξερει κανεις πως καθεσαι εκει;)
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
και επειδη εκει εκαναν τραγικο λαθος οι διαιτητες η επιεδη δεν μιλανε πρεπει και μεις να πουμε δεν τρεχει τιποτα;Πες μας ακριβώς τι έγινε εδώ ρε παιδί μου να μάθουμε.
Μερικές φορές γράφουν και τίποτα πραγματικά αστείο
Πάντως σήμερα είναι ένα από τα παιχνίδια που εγώ προσωπικά, ως θεατής, σιχαίνομαι...ή μάλλον, όχι σιχαίνομαι (παραείναι βαριά λέξη), ας πούμε ότι προτιμώ να τα δω από την τηλεόραση. Γιατί ξέρω ότι πρέπει να πάω 45 λεπτά νωρίτερα για να μην μου πάρουν τη θέση οι ούνοι τζαμπατζήδες, ξέρω ότι δεν θα κάτσω λεπτό στη καρέκλα μου, ξέρω ότι πρακτικά θα δω το μισό ματς από τους όρθιους/χοροπηδηχτούληδες, ξέρω ότι θα έχει 35+ βαθμούς και καπνίλα (λυπάμαι τους παίκτες βασικά), ξέρω ότι υβριστικά θα ακουστούν έτσι και αλλιώς, και ευτυχώς που δεν παίρνω ακόμα τα παιδιά μου στο γήπεδο, γιατί η πιθανότητα για κάτι πιο σοβαρό (σε φασαρία εννοώ) είναι υπαρκτή.
Εγώ είμαι το αντίθετο από τους 'φιεστάκηδες' (όχι τους κατόχους Fiesta ). Προτιμώ να πάω να δω αγώνα Κυπέλλου και να δω μπασκετάκι, παρά να πάω να δω νίκη και φιέστα μέσα στο κακό χαμό...
Ρε μήπως γεράσαμε ?
Έχεις πάει πολλές φορές φέτος; Είχε πολλούς τζαμπατζήδες;
ΥΓ: Έλεος με τα υβριστικά, στο γήπεδο πας, όχι στην όπερα.
-
Τζαμπ σουτ ο τζινομπιλι και χλατς 3ποντελα..
Η κολια του Ντανκαν ειναι αλα Μπατιστ δεν σφυριζεται φαουλ.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)