-
Εμένα πάλι μου φαίνεται πολύ μελαγχολική παραδοχή αυτή. Υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα να χάσουν σε μια τέτοια περίπτωση; Πραγματικά;
-
Σε ποιο σημείο ακριβώς ανιχνεύεις την μελαγχολία ?
-
Σε αυτό:
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν θεωρείς ότι δεν εχεις τίποτα να χάσεις, ποιος είμαι εγω που θα σε αμφισβητησω;Αν όντως γράφτηκε από κάποιον.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε αυτό:αν θεωρείς ότι δεν εχεις τίποτα να χάσεις, ποιος είμαι εγω που θα σε αμφισβητησω;
Αν όντως γράφτηκε από κάποιον.
Διαφωνείς κάπου?
-
-
-
Απαντηση...
Θα μου κλασεις τα κακαλα!
χαχαχα -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ολοι οι πλακατζηδες εδω μεσα μαζευτηκατε ε? Δεν θα φτασει το χερι του μεχρι το σωμα μου αγαπητε. Ουτε αυτος θα φτασει να πλησιασει κοντα μου. Ξερεις τι σημαινει φουλ επιθεση? Ξερεις τι σημαινει σου ορμαω με ενα ροπαλο και βαραω με ολη μου τη δυναμη με σκοπο να σου τσακισω τα κοκκαλα και το κεφαλι? Ξερεις τι ειναι να προτασσει το χερι με το μαχαιρι και να του το κανεις θρυψαλα? Γιατι ειδικα το τελευταιο, εγω τουλαχιστον το ξερω.Γιατι η διαφορα μας αγαπητε - και ο λογος που γελας, γιατι δεν καταλαβαινεις για τι σου μιλαω - ειναι οτι εγω κατεβαινω ετοιμος για ολα (και οχι 'αντε παμε και βλεπουμε', ουτε πιστευοντας οτι θα γαμησω τους παντες), ηδη εξοπλισμενος, και βαραω με σκοπο να εξουδετερωσει με τη πρωτη. Και αμα ζησει, εζησε. Και στα @@ μου κιολας
ΥΓ Αν ειναι νιντζα και το πεταξει, εκει εχουμε θεμα.
Δηλαδη,πας να παρεις με το μιχι σου την κοπελα σου να πατε για ποτο.σε κλεινει καποιος,του κορναρεις,σε βριζει και σε προκαλει.
Εσυ κατεβαινεις με το ροπαλο σου και εισαι ετοιμος να τον σκοτωσεις?και δεν σε νοιαζει κιολας?Α,και κατι ασχετο...οποιος θελει να σε σφαξει δεν θα σου δειξει ποτε το μαχαιρι....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ολοι οι πλακατζηδες εδω μεσα μαζευτηκατε ε? Δεν θα φτασει το χερι του μεχρι το σωμα μου αγαπητε. Ουτε αυτος θα φτασει να πλησιασει κοντα μου. Ξερεις τι σημαινει φουλ επιθεση? Ξερεις τι σημαινει σου ορμαω με ενα ροπαλο και βαραω με ολη μου τη δυναμη με σκοπο να σου τσακισω τα κοκκαλα και το κεφαλι? Ξερεις τι ειναι να προτασσει το χερι με το μαχαιρι και να του το κανεις θρυψαλα? Γιατι ειδικα το τελευταιο, εγω τουλαχιστον το ξερω.Γιατι η διαφορα μας αγαπητε - και ο λογος που γελας, γιατι δεν καταλαβαινεις για τι σου μιλαω - ειναι οτι εγω κατεβαινω ετοιμος για ολα (και οχι 'αντε παμε και βλεπουμε', ουτε πιστευοντας οτι θα γαμησω τους παντες), ηδη εξοπλισμενος, και βαραω με σκοπο να εξουδετερωσει με τη πρωτη. Και αμα ζησει, εζησε. Και στα @@ μου κιολας
ΥΓ Αν ειναι νιντζα και το πεταξει, εκει εχουμε θεμα.
εσύ ξέρεις ότι κάποια στιγμή ένας θα σου βγάλει κανένα σιδερικό και θα σε κάνει μάγκα
και μου μη πεις ότι θα είσαι έτυμος και γιαυτό!!!και ξέρεις τελικά ότι αν σπάσεις κανένα στο ξύλο και τον στήλης στα θυμαρακια θα περάσεις την ζωή στην στην φυλακή. -
Σελίδες επί σελίδων.. ....ν
-
Εγω κατεβαινω για να μαθει να μην κανει αυτο που δεν πρεπει να κανει αυτος που το εκανε. Και δεν προκειται να ανεχτω κανεναν τετοιο. Και αν δω οτι με απειλει, κανω οτι χρειαζεται για να εξουδετερωσω την απειλη. Οσο μεγαλυτερη η απειλη, τοσο μεγαλυτερη και η δραση μου (οχι αντιδραση, γιατι αυτο συνεπαγεται οτι πρωτα εδρασε εκεινος και εσυ τωρα τρεχεις να 'απαντησεις'). Απλο δεν ειναι?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σελίδες επί σελίδων.. ....νΠραγματικά δεν υπάρχει..
Εγώ έχω καταλήξει στο γεγονός ότι όλα αυτά γίνονται γιατί πολύ απλά είμαστε κωλολαός...
Δεν σεβόμαστε καθόλου τον ΚΟΚ(απορώ δλδ όταν δίνεις για δίπλωμα πόσες φορές δε σου λένε για κόκκινα, STOP, προτεραιότητα από ΔΕΞΙΑ ρε πστ μου!!!! , ΌΡΙΑ ταχύτητας), κάνουμε το μάγκα ενώ φταίμε.
Από την άλλη πραγματικά εύχομαι να αλλάξουν όλα και να έχουμε σερίφηδες αστυνομικούς στους δρόμους(κι ας έχουμε σκατά δρόμους - δε με ενδιαφέρει καθόλου) που σκίζουν και τους παραβάτες και τους εγκληματίες. Μέχρι τότε κι επειδή θα μου κοστίσει πολύ περισσότερο να τσακωθώ - πλακωθώ(άσε που θα είμαι με το αίμα στο κεφάλι για μέρες) προτιμώ να μην ασχολούμαι (πολύ).
Λοιπόν ηρεμήστε με το κάθε μαλάκα. Δεν αξίζει. Κι εσείς κύριε Kacey προσοχή. Υπάρχουν πολλοί δυστυχώς πια με όπλα κτλ που δε προλαβαίνεις να κάνεις τπτ. Άσε που μπορείς να στοχοποιηθείς από καμιά συμμορία και να μπλέξεις όσο τέρας και να είσαι. Μια χαρά δεν είναι οι γατούλες στο σπίτι κτλ?
Εδώ μπορεί να πλακωθείς με τον άλλο, μια σπρωξιά να του ρίξεις να πέσει σε κανα χαντάκι και μετά να χαραμίσεις τη ζωή σου πίσω από τα κάγκελα κλαίγοντας.
Δεν αξίζει παιδιά. (Εκτός αν δε μας νοιάζει τπτ σε αυτή τη ζωή τελικά)
-
Στην αρχη λες για τον ΚΟΚ. Καταλαβαινεις οτι αυτος που περναει εσκεμμενα με κοκκινο, του κορναρεις σε βριζει σε τραμπουκιζει και εσυ τον αφηνεις να κανει οτι θελει και να περασει το δικο του, αυριο θα ξαναπερασει το κοκκινο και θα σε σκοτωσει?
-
Έχω πετύχει και τέτοιους που έχω βρίσει και δε καταλαβαίνουν αλλά και άλλους που έχω φωνάξει και καταλαβαίνουν
Έχω καταλήξει στο γεγονός ότι στη πλειοψηφία των περιπτώσεων που έχω χρησιμοποιήσει άλλου είδους γλώσσα(κάποιες φορές και πληθυντικό) 'χτυπώντας' τον άλλο χωρίς βρισιά και ειρωνεία απλά με τρόπο ιδιαίτερο, μένει αποσβολωμένος και αντιλαμβάνεται τη κατάσταση και το λάθος του.Ακόμα και σε αυτούς που θέλουν να βγούν από πάνω έχει θετική κατάληξη.
Τώρα ευτυχώς ή δυστυχώς όπως θέλετε πάρτε το σκέφτομαι άλλα πράγματα σε αυτές τις περιπτώσεις.
1ον ότι είμαι πολύ πιο προσεκτικός ούτως ώστε να μη πάθω κάτι εγώ(με το αμάξι δλδ τρακάρισμα κτλ)
2ον ότι έχω στο μυαλό μου τους δικούς μου ανθρώπους
3ον ότι σα νέος δε θέλω να πάθω εγκεφαλικό
4ον ότι αυτό το μαλάκα δε πρόκειται να τον ξαναδώ ποτέ
5ον δε θέλω να πληρώνω κερατιάτικα που δε μπορώ να τα διαθέσω*
6ον φροντίζω να είμαι κι εγώ λιγότερο μαλάκας (γιατί έχουν υπάρξει περιπτώσεις που έχω κάνει κι εγώ χαζομάρα αλλά ρίχνω τον εγωϊσμό μου και το παραδέχομαι γιατί φταίω)*Αφορά από χρήματα μέχρι φυλακή και ό,τι σκεφτεί κανείς
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
... 'χτυπώντας' τον άλλο χωρίς βρισιά και ειρωνεία απλά με τρόπο ιδιαίτερο...Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα για το παραπάνω? Εννοώ ... πως ακριβώς μπορείς να κάνεις έναν κρετίνο ελληναρά ο οποίος ενώ έχει κάνει τη μα...ια προσπαθεί να βγεί και από πάνω, να μείνει αποσβολωμένος και να αντιληφθεί τη κατάσταση και το λάθος του ? Ρωτάω χωρίς ίχνος ειρωνίας ...
-
Προφανώς δε βρίζεις ποτέ. Ο τόνος είναι αυστηρός και ανάλογα την ηλικία του άλλου λειτουργείς είτε στο πληθυντικό είτε στον ενικό. Αλλά ο πληθυντικός τον φρενάρει τον άλλο σε τρομερό βαθμό. Τα παραδείγματα που θα γράψω είναι με STOP. Έχει τύχει με άτομο στην ηλικία μου (20-30) να κάνει περάσει το STOP χωρίς αύριο και ενώ φαινόταν ότι πήγε να παίξει φάση, απλά του φώναξα 'θα μας σκοτώσεις ρε φίλε, έχεις STOP!!' Ξανά και ξανά και ξανά.. Ε δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο κότα ήταν μετά.
Άλλος πάλι σε STOP μεγαλύτερος σε ηλικία πήγε να βγεί από πάνω ενω του είπα, 'μα καλά τι κάνετε?' Μου απαντάει 'εσύ τι θες τώρα που γκάζωσες όταν με είδες'..
Κορυφή ο τύπος..
Του απάντησα κι εγώ 'λυπάμαι αλλά νομίζω ότι πρέπει να ξαναδώσετε για το δίπλωμα οδήγησης γιατί εκτός από επικίνδυνος είστε και άσχετος και λυπάμαι ακόμα περισσότερο που αναγκάζομαι να το πω αυτό σε έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι θα είχε μεγαλύτερη εμπειρία απ'ότι εγώ'
Και ναι δε μου είπε τίποτα. Με κοίταγε σα χαζός
Γενικά εαν δεν βρίσεις τον άλλο και τον 'χτυπήσεις' με το λόγο σχεδόν πάντα κερδίζεις. Τρόπο θέλει. Δε θέλει κόπο. Αρκεί να έχεις δίκιο όμως έτσι;
Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις που δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Αλλά γενικά προσπαθώ να σκέφτομαι τα παραπάνω 6 που έγραψα προηγουμένως.. Έχουν υπάρξει φορές που έχω τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα και χαλιέμαι όσο δε πάει. Να πάνε να γ@μηθούνε λοιπόν αυτοί.
Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει παιδιά. Ισχύει. Όλα παίζουν ρόλο. Ακόμα και ο τόνος της φωνής, οι κινήσεις που κάνεις, τα πάντα.
Σημ.: Η παρακάτω διαφήμιση πάντως δεν είναι τυχαία και αντικατοπτρίζει την ελληνική οδηγική παιδεία και σκέψη..... άντε και ικανότητα.
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
. Τα παραδείγματα που θα γράψω είναι με STOP.Τωρα θυμηθηκα ενα προσφατο περιστατικο,που συνεβη με τον πατερα ενος φιλου μου.
Παει να βγει απο στοπ,και του ερχεται ενας αναποδα.
Οποτε ακολουθει ο εξης διαλογος:-Καλα τι κανεις;Εχεις ΣΤΟΠ!
-Ναι αλλα εσυ πας αναποδα!
-Ναι αλλα εγω παω σπιτι μου!
-Κι εγω παω στη μανα μου!Και καπου εκει τελειωσε ο διαλογος.Τοσο απλα και τοσο ηρεμα.
-
YAMA
δεν καταλαβαινεις οτι αυτο που περιγραφεις ειναι κατι πολυ διαφορετικο απο τις περιπτωσεις που σου λεω εγω. Εγω μιλαω για ανθρωπους που κανουν οτι κανουν εσκεμμενα (εννοω, δεν περασε ενα στοπ απο λαθος του αλλα επειδη εχει μαθει να περναει απο οπου θελει οποτε θελεις) και γενικα εχουν μαθει να κανουν οτι θελουν, ΓΙΑ ΝΑ και ΕΠΕΙΔΗ μετα θα τραμπουκισουν οποιον τολμησει να εχει προβλημα με αυτη τους τη συμπεριφορα και θα επιβαλλουν το δικο τους αδικο με αυτο το τροπο.
-
Kαταλαβαίνω απόλυτα τη συλλογιστική αλλά ξέρω ότι εαν κάτσω και μπλέξω με τέτοιο τύπο κάποιος θα καταλήξει είτε στο νοσοκομείο είτε στη φυλακή.
Εαν θέλετε να πάρετε τη κατάσταση στα χέρια σας(γιατί από ότι έχω αντιληφθεί γενικά δεν είστε εγκληματίας), μπορείτε να το πράξετε αλλά μία στραβή μπορεί να κάτσει. Υπάρχουν μαλάκες και μαλάκες. Αλήτες και εγκληματίες. Δικαίωμά σας να τους κυνηγήσετε. Στη τελική, αξίζει όμως;
Ίσως και για τόσο τραμπούκους που θεωρούν εαυτούς υπεράνω του νόμου και της κοινωνικής λογικής και να αξίζει. Εγώ πάντως θα παραμείνω σε αυτά τα 6 που είπα παραπάνω. Σκεπτόμενος το 2ο, περισσότερο απ'ότιδήποτε άλλο.
-
http://www.zarpa.gr/κρή% ... BD-%CE%B5/
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]