-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ενταξει φαινονται τα λαστιχα απο φθορα,απλα στο ενα εχει αποκολληθει το πελμα απο το σκελετο.
το θεμα ειναι βεβαια εαν το πελμα αποκολληθηκε πριν η μετα το τρακαρισμα.Μετα πολυ δυσκολο παντως.Αναγομωση του ειχε κάνει. Αυτή έχει φύγει.
-
πιθανων εχει φυγει το πελμα γιατι ειναι αναγομωμενο το λαστιχο.
edit: με προλαβε ο απο πανω.
-
οντως στις αναγομωσεις οι περιπτωσεις αποκολλησης πελματος ειναι πολλαπλασιες.
-
ξεκολλανε τα πελματα στις αναγομωσεις για εχουν κανει αναγομωση παρα πολλες φορες και οχι
με τον καλυτερο τροπο. -
Όταν είχα την BMW είχα βρει κομμάτι αναγόμωσης μέσα απο την μάσκα της...
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ενταξει φαινονται τα λαστιχα απο φθορα,απλα στο ενα εχει αποκολληθει το πελμα απο το σκελετο.
το θεμα ειναι βεβαια εαν το πελμα αποκολληθηκε πριν η μετα το τρακαρισμα.Μετα πολυ δυσκολο παντως.Ειναι και το εσωτερικό οποτε μπορεί να είχε κλατάρει και να διαλύθηκε.
ξεκολλανε τα πελματα στις αναγομωσεις για εχουν κανει αναγομωση παρα πολλες φορες και οχι
με τον καλυτερο τροπο.Μισελεν είναι οπότε μπορεί να είναι remix .
-
Στο δευτερο βίντεο φαίνεται καθαρά οτι και τα δυο πίσω λάστιχα έχουν το ίδιο πέλμα,αλλα γράφουν στο πλαινό,remix Ξερω οτι remix φοράνε πολλα φορτηγά,στο διαφορικό και στον τεμπέλη,αλλα να βάλεις και στο irizar που μεταφέρεις κόσμο,remix?? oxι τίποτα άλλο,αλλα τα έχει πληρώσει και ακριβά,σε σύγκριση με άλλα αναγομωμένα λάστιχα.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Στο δευτερο βίντεο φαίνεται καθαρά οτι και τα δυο πίσω λάστιχα έχουν το ίδιο πέλμα,αλλα γράφουν στο πλαινό,remix Ξερω οτι remix φοράνε πολλα φορτηγά,στο διαφορικό και στον τεμπέλη,αλλα να βάλεις και στο irizar που μεταφέρεις κόσμο,remix?? oxι τίποτα άλλο,αλλα τα έχει πληρώσει και ακριβά,σε σύγκριση με άλλα αναγομωμένα λάστιχα.ναι τα εχει πληρωσει ακριβα για αναγομωση,αλλα παλι σημαντικα φθηνοτερα απο κανονικο μισλεν.
Νοοτροπια που επικρατει δυστυχως ακομα στην Ελλαδα σε πολλους επαγγελματιες με φορτηγα-πουλμαν.Στο τιμονι παντα μισΕλεν ,στον πισω αξονα αναγομωση. -
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Στο δευτερο βίντεο φαίνεται καθαρά οτι και τα δυο πίσω λάστιχα έχουν το ίδιο πέλμα,αλλα γράφουν στο πλαινό,remix Ξερω οτι remix φοράνε πολλα φορτηγά,στο διαφορικό και στον τεμπέλη,αλλα να βάλεις και στο irizar που μεταφέρεις κόσμο,remix?? oxι τίποτα άλλο,αλλα τα έχει πληρώσει και ακριβά,σε σύγκριση με άλλα αναγομωμένα λάστιχα.Δεν ειδα τα βιντεο ,μονο την φωτό.
Στα βυτία μας τα ρεμιξ βγάζουν 120000χλμ στο διαφορικό του τράκτορα,απο εκεί και πάνω είναι στοίχημα και συνήθως χαμένο.Τα λαστιχα σε λεωφορείο δεν τραβάνε το ζορι που τραβάνε στα φορτηγά απο άποψη βάρους αλλά δεν ξέρω πως ανταποκρίνονται με τα 30 χλμ μεγαλύτερης τελικής που αναπτύσσει το λεωφορείο σε σχέση με το φορτηγό.
Πάντως αν εχει ξεφουσκώσει χωρίς να το καταλάβει ο οδηγός τότε διαλύεται το λάστιχο ότι και να είναι.
Μέχρι πριν λίγο καιρό σχεδόν σε εβδομαδιαία συχνότητα πετύχαινα ή διαλυμένο λάστιχο ή ακινητοποιημένο μπαζάδικο στον κολοσουρτη.Ως και ένα που είχε πάρει φωτιά το λάστιχο πέτυχα πριν 20; μέρες. -
Δεν ειμαι σιγουρος ποσο χειρότερα ειναι τα αναγομωμένα απο ελαστικα τύπου double coin .
-
Ποσοι bill33 υπαρχουν;
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Ποσοι bill33 υπαρχουν;33
Γιατί;
-
Γιατι ειδα δυο διαδοχικα ποστς με διαφορα δυο λεπτων!
Και λεω, δεν μπορει, αλλος θα ναι ο δευτερος! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο δευτερο βίντεο φαίνεται καθαρά οτι και τα δυο πίσω λάστιχα έχουν το ίδιο πέλμα,αλλα γράφουν στο πλαινό,remix Ξερω οτι remix φοράνε πολλα φορτηγά,στο διαφορικό και στον τεμπέλη,αλλα να βάλεις και στο irizar που μεταφέρεις κόσμο,remix?? oxι τίποτα άλλο,αλλα τα έχει πληρώσει και ακριβά,σε σύγκριση με άλλα αναγομωμένα λάστιχα.
Δεν ειδα τα βιντεο ,μονο την φωτό.
Στα βυτία μας τα ρεμιξ βγάζουν 120000χλμ στο διαφορικό του τράκτορα,απο εκεί και πάνω είναι στοίχημα και συνήθως χαμένο.Τα λαστιχα σε λεωφορείο δεν τραβάνε το ζορι που τραβάνε στα φορτηγά απο άποψη βάρους αλλά δεν ξέρω πως ανταποκρίνονται με τα 30 χλμ μεγαλύτερης τελικής που αναπτύσσει το λεωφορείο σε σχέση με το φορτηγό.
Πάντως αν εχει ξεφουσκώσει χωρίς να το καταλάβει ο οδηγός τότε διαλύεται το λάστιχο ότι και να είναι.
Μέχρι πριν λίγο καιρό σχεδόν σε εβδομαδιαία συχνότητα πετύχαινα ή διαλυμένο λάστιχο ή ακινητοποιημένο μπαζάδικο στον κολοσουρτη.Ως και ένα που είχε πάρει φωτιά το λάστιχο πέτυχα πριν 20; μέρες.bill,μην ξεχνάς οτι τα βυτία κάνουν τα μισά χλμ άδεια και το ανώτερο φορτίο τους δεν μεταβάλεται,οπως στα υπόλοιπα φορτηγά Για την επιπλέον τελική των λεωφορείων,έχεις δίκιο,οτι είναι ενα μειον για κάθε αναγόμωση.
-
Πολλές φορές όμως αναγκάζονται να κάνουν μανούβρες που ταλαιπωρούν τα λάστιχα.
Κουβέντα να γίνεται! -
πφ!! σιγά τις μανούβρες που κάνουν τα καυσιμάδικα! πάνω στο βιομηχανικό απο τις αντλίες?? Τι να πει και ο άλλος με το μπαζάδικο ή με την κουρτίνα που παει για φόρτωμα-ξεφόρτωμα σε στενά ή σε νταμαρόδρομους και συνήθως υπέρβαρος??? Φίλος με συρόμενο που κουβάλαγε για ιχθυοτροφεία,σταμάτησε γιατί κάθε 30-35000 χλμ ήθελε καινούργια λάστιχα,λόγω των δρόμων που πήγαινε για ξεφόρτωμα.Αν και είμαστε κουβεντιάζουμε
-
Ασχημα χτυπημενη μεγαλη βεσπα στη Κωσταντινουπολεως στη Πατρα κατα τις 22.30.. ενα Lanos χτυπημενο στο πλαι πισω ατακτως ακινητοποιημενο στο καθετο στενο.. 2 περιπολικα με φαρους και κορδελα απαγορευσης κινησης στο σημειο και καποιος κοσμος γυρω γυρω.. αστυνομικος μετραγε με μετροταινια.. Ας ελπισουμε οτι τα καταφερε..
-
Βραδάκι, λίγο πριν τις 10 και ενώ έχω σχολάσει από την προπόνηση αναμένω σε φανάρι 2 στενά από το σπίτι μου... Μόλις ανοίγει το φανάρι ξεκινάω σχεδόν τσουλώντας καθότι κατηφόρα και θέλω χαμηλά νούμερα στο ντιζελ... Κλασσικά στην στροφή παρκαρισμένο βανάκι οπότε ορατότης ελάχιστη ... βασίζεσαι στην καλή θέληση του ερχόμενου από την άλλη οδό
Πακιστανός με παπί χωρίς φώτα καίει το κόκκινο σαν να μην τρέχει τίποτα (ούτε σκέφτηκε να κόψει λίγο, ξέρω γω μπας και ερχόταν κανένα από την στροφή ) ...
Στον επόμενο τόνο το πακιστάνι βάραγε κωλοτούμπες πάνω από το καπό του άμοιρου ρενό Η πραμάτεια του δεξιά αριστερά (μερικά από τα κομμάτια της μέσα στο αυτοκίνητο ) και αυτός στο έδαφος με σκισμένο και πρησμένο ζυγωματικό...
Άδεια παραμονής χωρίς φωτογραφία, δίπλωμα νο, ασφάλεια νο^2... Λαμπρά
Αστυνομία, ασθενοφόρα , (2-3 μάρτυρες και η συνοδηγός μου)... ναι μου λέει φταίω αλλά δεν προλάβαινα να σταματήσω... Σούμπιτο Γεννηματά και την άλλη μέρα η κατάθεση
Ε σήμερα το πρωί που του πήραν κατάθεση είπε οτι πέρασε κανονικά με πράσινο... Της μανούλας σου, καθίκι
Οι νομικοί...
έχει νόημα να τον κυνηγήσω?
Μπορώ να φτιάξω το όχημα με δικά μου έξοδα άμεσα (αφού το δει πραγματογνώμονας ) και να αποζ/θω μετά? -
Τον παρκαρισμένο στην στροφή τον έγραψαν;
-
Φυσικα να τον κυνηγησεις, πρωτα απο ολα επειδη υπαρχει τραυματισμος θα κινηθει αυτεπαγγελτα η διαδικασια για το ποινικο, ασχετα αν κερδισεις κατι η οχι.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#