-
Θα το ρυθμίσει και αυτό η αγορά
Τσέχικες μπύρες βρίσκεις ελλάδα?
-
Άπειρες.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θα το ρυθμίσει και αυτό η αγοράΑκριβώς, οπως η Craft που έκλεισε. Άλλοι απ' οτι φαίνεται το κυνηγάνε και εξάγουν κιόλας.
-
Ασε, η αμστελ να δεις τι επαθε, να ναι καλα να μας δινει μολοτοφ
-
Το sophictication των άπλυτων εξαντλείτε στις Amstel αντε και σε καμια πράσινη. (πολυεθνικές και οι δυο ) Τι ηθελες δηλ.
BTW στις μικρές αναφερόμουν.
BTW #2 πόσο γαμάει η φρέσκια Ζεος συνοδεία σπιτικού πιτόγυρου.
-
Αυτό που σου λέω είναι ότι η αγορά έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε σε νορμάλ μαγαζιά να είναι απίθανο να βρεις μικρές μπύρες, το γιατί είσαι μεγάλο παιδί για να το καταλάβεις
-
Κι όμως στα Pax burger έχουν γαϊδούρια και μάλιστα σε νορμάλ τιμή
Sent from Corsair's brick
-
Να μποϊκοταριστεί ΑΜΕΣΑ
εχει και septem απ οτι βλέπω στον κατάλογο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κι όμως στα Pax burger έχουν γαϊδούρια και μάλιστα σε νορμάλ τιμήSent from Corsair's brick
wow
-
Ντάξει, δεν είχε και Samichlaus, χαλαρώστε.
-
Αν έχει γαϊδούρια εγώ δεν βλέπω τπτ άλλο
-
Δεν έχει την ασημένια.
-
Εντάξει μην είμαστε και πλεονέκτες.
-
Οντως έχει αρκετές και καλές επιλογές για μπύρα (βαση καταλόγου). Για τα burger δεν ξέρω δεν μ' απασχολεί.
-
Με κίνδυνο να φάω σιχτιρια απο τον j.marr έχω να δηλωσω πως η παγωμένη Fix dark μου άρεσε πολύ.
-
Όσοι (γνώστες και μη) την έχουν δοκιμάσει, έχουν πει καλά λόγια.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Δεν την έχω δοκιμάσει αλλα μάλλον θα το κάνω το απονενοημένο. Αμα είναι μαλακία θα σας πνίξω σε ενα καζάνι με Crazy Donkey. Να περάσετε απέναντι εξαγνισμένοι.
@μιραζζζ
Ρίξε και μια αντιπαράθεση με Septem Porter ή Μαυρη Ζέος (φρέσκια η μη). -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όσοι (γνώστες και μη) την έχουν δοκιμάσει, έχουν πει καλά λόγια.Sent from my LG-D802 using Tapatalk
εμένα μου φάνηκε σχετικά πικρή, η επίγευση ήταν κάπως άσχημη...
απεναντίας πολύ καλή θεωρώ τηΣτην Ελλάδα την έχω βρει σε ένα ζυθεστιατόριο στην Αρετσού.
-
Και η Pils απο τα Σέρρας πολύ καλή.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν την έχω δοκιμάσει αλλα μάλλον θα το κάνω το απονενοημένο. Αμα είναι μαλακία θα σας πνίξω σε ενα καζάνι με Crazy Donkey. Να περάσετε απέναντι εξαγνισμένοι.@μιραζζζ
Ρίξε και μια αντιπαράθεση με Septem Porter ή Μαυρη Ζέος (φρέσκια η μη).Δεν είναι γκουρμεδια αλλά είναι ΟΚ για mainstream μπύρα. Πρεπει να εχουν γινει αλλαγες στην αρχικη συνταγη. Θα κοιτάξω για Ζεος και porter αν θα προλαβω και θα σε πώ εντυπώσεις.
Μπύρα - η πιο όμορφη ξανθιά. Ή μήπως μελαχρινή;