-
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Ούτε χρειάζονται λεφτά ούτε τίποτα ιδιαίτερο για Dev. Preview...Είσαι ωραίος. Ευχαριστώ.
Ήτο εύκολο. Κατεβάζω 8.1.
Εντιτ: εμπήκε εύκολα. Αναβαθμίστηκαν και χάρτες κλπ (που λογικά 'περίμεναν' την 8.1). Αύξησαν ενα κλικ το γλυκό ακαριαίο που είχαν ούτως ή άλλως και αυτό μου αρέσει. Από εκεί και έπειτα θέλει ψάξιμο φυσικά.
-
-
^μτζόφο κακό.
-
-
Επειδή έχω σκαλώσει,γίνεται να επιλέξουμε πού να αποθηκεύονται τα βίντεο που τραβάμε? Αν ναι,πώς?
-
Στις ρυθμίσεις -> Storage (δεν είμαι σίγουρος για το όνομα, στην 8.1 είναι Storage Sense, στις προηγούμενες πρέπει να είναι storage ) μπορείς να επιλέξεις αν θα αποθηκεύονται στο κινητό ή στην sd-card. Δεν το έχω δοκιμάσει για να δω που αποθηκεύονται αλλά μπορείς να επιλέξεις ξεχωριστά για φωτογραφίες και για βιντεο και μουσική οπότε τσέκαρε και τα δύο.
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Ούτε χρειάζονται λεφτά ούτε τίποτα ιδιαίτερο για Dev. Preview...Ι 8.1
-
Χαίρετε κύριοι,
Δύο ερωτήσεις παρακαλώ:
- Πότε αναμένουμε τον αντικαταστάτη του 720; Το 630 δεν με καλύπτει από ότι είδα λόγω έλλειψης φλας, εμπρόσθιας κάμερας και 512 ΜΒ RAM.
- Περνάνε εύκολα οι επαφές από android σε WP?
Ευχαριστώ.
-
-
Καλή ερώτηση. Λογικά κάτι θα ανακοινώσουν μέσα στο καλοκαίρι...
-
Απ' όσο έχω διαβάσει, ναι...
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χαίρετε κύριοι,Δύο ερωτήσεις παρακαλώ:
- Πότε αναμένουμε τον αντικαταστάτη του 720; Το 630 δεν με καλύπτει από ότι είδα λόγω έλλειψης φλας, εμπρόσθιας κάμερας και 512 ΜΒ RAM.
Ευχαριστώ.
Χτύπα το 920.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χαίρετε κύριοι,Δύο ερωτήσεις παρακαλώ:
Ευχαριστώ.
http://www.skroutz.gr/s/3330184/Nokia-L ... -16GB.html
χτυπα το... σε καλη τιμη, με καλά specs...
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις φιλαράκια.
Σήμερα είδα το 925 από κοντά, το είχε ένας φίλος γκατζετάκιας ο οποίος πέρασε από 4-5 android πριν, και πίνει νερό στα WP πλέον.
Corsair θα με βοηθάς ε;
-
Με +15€ παίρνεις Nexus 5 βέβαια, που σπάω το κεφάλι μου να βρω πού ακριβώς υστερεί από το Nokia 925...
Εγώ θα πήγαινα στο Public και θα δοκίμαζα αυτά τα δύο, και μετά θα επέλεγα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Με +15€ παίρνεις Nexus 5 βέβαια, που σπάω το κεφάλι μου να βρω πού ακριβώς υστερεί από το Nokia 925...Εγώ θα πήγαινα στο Public και θα δοκίμαζα αυτά τα δύο, και μετά θα επέλεγα.
+1 στο Bold δυστυχώς. δεκτό το smooooth των windows phone,η ποιότητα κατασκευής τουλάχιστον στα lumia που έχω δει εγώ+design αλλά γμτ μου το μενού δεν παλεύεται. Σε σχέση με το άπειρο customizing του android , η περιήγηση στο μενού ενος windows phone ειναι αστεία ως προς τα γραφικά.
Public δεν έχει σίγουρα το 925 και νομίζω πως δεν έχει το N5.
-
αυτη η σελιδα του φορουμ πρεπει να ειναι η πιο ενδιαφερουσα..
ο διας ψαχνει wp
ο corsair απαντησε σε νημα wp
ο hf προτεινε nexus σε νημα wp -
Με +15€ παίρνεις Nexus 5 βέβαια, που σπάω το κεφάλι μου να βρω πού ακριβώς υστερεί από το Nokia 925...Μπορούμε να έχουμε ποσοστιαία αναπαράσταση;
-
Με +15€ παίρνεις Nexus 5 βέβαια, που σπάω το κεφάλι μου να βρω πού ακριβώς υστερεί από το Nokia 925...%
-
Με +15€ παίρνεις Nexus 5 βέβαια, που σπάω το κεφάλι μου να βρω πού ακριβώς υστερεί από το Nokia 925...Στο ότι είναι android! Σαν κλασικός ατμοσφαιράκιας, καταδικάζω το lag από όπου και αν προέρχεται.
αλλά γμτ μου το μενού δεν παλεύεται. Σε σχέση με το άπειρο customizing του android , η περιήγηση στο μενού ενος windows phone ειναι αστεία ως προς τα γραφικά.
Αυτή η απλότητα του μενού είναι που με κερδίζει. Τα γραφικά είναι μια χαρά όμως, δεν βλέπω γιατί υπερτερεί το android σε γραφικά. Επειδή έχει άπειρες μαλακιούλες να σου σπάνε τα νεύρα και χαωτικό μενού; Αν μη τι άλλο, τα πλακάκια είναι πολύ όμορφα και καλοσχεδιασμένα.
Μπορούμε να έχουμε ποσοστιαία αναπαράσταση;
Με το 100%
Α. -
Τι λαγκ να εχεις με Nexus 5 ρε Δια..Ποτε και πουθενα..Ουτε με Ν4 υπαρχει λαγκ σε οτιδηποτε,σκεψου το Ν5 ποσο καλυτερο θα ειναι
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Windows Phone. Η επιστροφή; (and Nokia's Farewell..)