-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Γιωργη του ειχα υποσχεθει κουνιες κ μετα καλαμακι που αλλου , απο το pitta bar !!Για τυλιχτά στο 'Ηλιούπολη' (αριστερά απ'το ΑΒ)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Γιωργη του ειχα υποσχεθει κουνιες κ μετα καλαμακι που αλλου , απο το pitta bar !!
Για τυλιχτά στο 'Ηλιούπολη' (αριστερά απ'το ΑΒ)
To pitta bar δεν εχει καλαμακια...εχει ΘΗΡΙΑ!!!!!! (ποτε θα παμε βρε παιδια?? Να δουμε και το κινητο του Δημητρη)
Τυλιχτα Δημητρη ναι ειναι ο λεγομενος Γκατσος!!! Μικροι περναμε απο κει και τρωγαμε στα παγκακια στην πλατεια.Μετα πηγαμε λιγο στον Γιωργο απεναντι..(πηγαινε και ο Πλουταρχος εκει)
Αλλα οταν ανοιξε το Pitta bar τα εκλεισε ολα!!!
Ειμαστε οφφ τοπικ και θα μας μαλλωσουν!!!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ένυ γουέι, η τοποθέτηση ήταν περισσότερο σύμφωνα με τον πνεύμα των δημοσιεύσεων σου παρά με το γράμμα...
Από την άλλη, θα ήθελα πολύ να μου υποδείξεις μια χώρα -πλην της Ελλάδας- που η ύπαρξη εξοπλισμού ποδηλασίας είναι αστεία κάνοντας τους υπολοίπους χρήστες των οδών να σε κοιτούν 'σαν να είσαι ΟΥΦΟ'
Καλά θα κάνεις και εσύ και οι άλλοι να μείνετε σε αυτά που γράφω, γιατί το... 'πνεύμα των δημοσιεύσεων μου' το ερμηνεύεις εντελώς αυθαίρετα.
Για το δεύτερο κομμάτι, τι ακριβώς εννοείς; Έχω ήδη εξηγήσει ότι στην Ολλανδία, στην Γερμανία και στην Αυστρία, χώρες για τις οποίες έχω ιδία άποψη, αν πας να κάνεις ποδήλατο μέσα στην πόλη με κράνος, ποδηλατικές βερμούδες κλπ, θα νομίζουν ότι το έσκασες από κάποιο ετάπ. Όλος ο κόσμος εκεί είναι πάνω σε city bikes, και κυκλοφορεί με τα κανονικά του ρούχα χωρίς κράνος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ένυ γουέι, η τοποθέτηση ήταν περισσότερο σύμφωνα με τον πνεύμα των δημοσιεύσεων σου παρά με το γράμμα...
Από την άλλη, θα ήθελα πολύ να μου υποδείξεις μια χώρα -πλην της Ελλάδας- που η ύπαρξη εξοπλισμού ποδηλασίας είναι αστεία κάνοντας τους υπολοίπους χρήστες των οδών να σε κοιτούν 'σαν να είσαι ΟΥΦΟ'
Καλά θα κάνεις και εσύ και οι άλλοι να μείνετε σε αυτά που γράφω, γιατί το... 'πνεύμα των δημοσιεύσεων μου' το ερμηνεύεις εντελώς αυθαίρετα.
Για το δεύτερο κομμάτι, τι ακριβώς εννοείς; Έχω ήδη εξηγήσει ότι στην Ολλανδία, στην Γερμανία και στην Αυστρία, χώρες για τις οποίες έχω ιδία άποψη, αν πας να κάνεις ποδήλατο μέσα στην πόλη με κράνος, ποδηλατικές βερμούδες κλπ, θα νομίζουν ότι το έσκασες από κάποιο ετάπ. Όλος ο κόσμος εκεί είναι πάνω σε city bikes, και κυκλοφορεί με τα κανονικά του ρούχα χωρίς κράνος.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bicycle_he ... by_country
-
Για το δεύτερο κομμάτι, τι ακριβώς εννοείς; Έχω ήδη εξηγήσει ότι στην Ολλανδία, στην Γερμανία και στην Αυστρία, χώρες για τις οποίες έχω ιδία άποψη, αν πας να κάνεις ποδήλατο μέσα στην πόλη με κράνος, ποδηλατικές βερμούδες κλπ, θα νομίζουν ότι το έσκασες από κάποιο ετάπ. Όλος ο κόσμος εκεί είναι πάνω σε city bikes, και κυκλοφορεί με τα κανονικά του ρούχα χωρίς κράνος.Μπα...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bicycle_he ... by_country
Άλλο λέμε Μπιλ.
-
Το εβαλα για να μάθουμε βάση νόμου τι ισχύει .
-
Δεν θα ήταν απείρως πιο λογικό να υπάρχουν συχνά μπλόκα για αλκοτέστ ώστε να μην τολμάνε οι οδηγοί να πιάνουν τιμόνι όταν έχουν πιει;
Φυσικά και είναι.
Μέχρι να γίνει αυτό είναι λογικό να το διακινδυνεύεις?Ναι. Πόσα ατυχήματα έχεις ακούσει με ποδήλατο; Απείρως περισσότερα γίνονται με μηχανές/αυτοκίνητα.
Μήπως γιατί είναι απείρως περισσότερα τα αυτοκίνητα και οι μηχανές; BTW στις ηλικιακές ομάδες 5 με 14 ετών τα ατυχήματα με ποδήλατο θερίζουν
-
Σε περιοχές που το μεγαλύτερο τμήμα των οδών καλύπτεται από ειδικά διαμορφωμένους ποδηλατόδρομους η αλήθεια είναι οτι η χρήση κράνους είναι μειωμένη γιατί οι χρήστες κινούνται σε αυτούς... Τα υπόλοιπα που γράφεις για ΟΥΦΟ κλπ με κάνουν να απορώ αν έχεις ταξιδέψει ποτέ με ανοικτά μάτια...
-
Στις χώρες που αναφέρω συγκεκριμένα, στις πόλεις τους ελάχιστοι φορούν κράνος, είτε είναι σε ποδηλατόδρομους, είτε στα σημεία όπου κυκλοφορούν μαζί με τα αυτοκίνητα.
-
Κηφισιας νωρις το βραδυ της Κυριακης στη στροφη της ΕΚΟ προς Αθηνα.. Κωλοζωο με smart αριστεροτερα μου με κλεινει στη ψυχρα για να μπει στη λωριδα μου οποτε φρεναρω δυνατα και κορναρω.. Χεζεται ο ποδηλατης που κατεβαινε ξεκρανωτος,κοντομανικος με στριγκοπαντοφλα με καμια 60αρια δεξιοτερα μου και με τιμονια προς τα δεξια παει να πεσει στον 'συνποδηλατη' του παρομοιας αμφιεσης.. τελευταια στιγμη το σωζει και ολοι συνεχιζουμε..
Και ρωταω αν το μαλακισμενο επεφτε και σκοτωνοταν και μ εδινε κανας περαστικος που δεν ειχε δει τη φαση ολοκληρη και ισχυριζοταν οτι του κορναρα επιτηδες για μαγκια? Προκαλουν τη τυχη τους τα μαλακιστηρια και μαζι και τη δικη μας.. προσωπικα δε λυπαμαι κανεναν τους για οτι παθαινει αρκει να μη με μπλεξουν. αυτοκτονικο ειναι αυτο που κανουν κι ας λεει ο καθε Λαππας.
-
Αν ήταν με παπάκι και κράνος αυτός που τρόμαξε, θα το είχες γράψει εδώ, ή θα έλεγες 'ζώο εγώ χτες το βράδυ που τρόμαξα ένα φουκαρά';
-
Στις χώρες που αναφέρω συγκεκριμένα, στις πόλεις τους ελάχιστοι φορούν κράνος, είτε είναι σε ποδηλατόδρομους, είτε στα σημεία όπου κυκλοφορούν μαζί με τα αυτοκίνητα.Στο λονδίνο πχ σπάνια θα δεις ποδηλάτη με κράνος και κίτρινο γιλέκο... και όταν το δεις, θα είναι περισσότερο δακτυλοδεικτούμενος από Ούφο #φακτ
-
Αν ήταν με παπάκι και κράνος αυτός που τρόμαξε, θα το είχες γράψει εδώ, ή θα έλεγες 'ζώο εγώ χτες το βράδυ που τρόμαξα ένα φουκαρά';Ειναι αυτο που σου λεω οτι μεχρι να πεθανεις την ουσια στα γραπτο καποιου δε θα τη βρεις ποτε.
'Κωλοζωο με smart αριστεροτερα μου....'
...................Το περιστατικο ανηκει στο θεμα γιατι με εκλεισαν αρχικα.
-
Μαλακισμένο όμως χαρακτήρισες τον ποδηλάτη που τρόμαξε.
Red_monster έγραψα εγώ πουθενά για Αγγλία; Δεν ήμουν σαφής όταν έγραψα για ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ και ΟΛΛΑΝΔΙΑ; Θέλεις να σου θυμίσω τι έχει γραφτεί;
-
Μαλακισμένο όμως χαρακτήρισες τον ποδηλάτη που τρόμαξε.Μαλακισμενο γιατι κατεβαινε τη Κηφισιας με κοντομανικο, στριγκοπαντοφλα και καμια 60αρια..
- μαλακισμενο γιατι θα με μπλεξει χωρις να φταιω.
-
Λάππα, αν εσένα σου αρέσει μια το ποδήλατο εμένα μου αρέσει 10...
Στην Βουλιαγμένης μια φορά δεν θα κάνω, γιατί αφενός το βρίσκω παράλογα επικίνδυνο και αφετέρου δεν μου προκαλεί καμία ευχαρίστηση να μπλέκομαι ανάμεσα στα καυσαέρια. Τώρα αν δεν μπορείς να καταλάβεις την ειδοποιώ διαφορά μεταξύ αυτοκτονικής τάσης των ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ποδηλατών + παπιών και της υγιής ποδηλασίας στον Υμηττό πχ πάω πάσο, δεν μπορώ να στο κάνω πιο λιανά... -
Προφανως +1
.. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Λάππα, αν εσένα σου αρέσει μια το ποδήλατο εμένα μου αρέσει 10...
Στην Βουλιαγμένης μια φορά δεν θα κάνω, γιατί αφενός το βρίσκω παράλογα επικίνδυνο και αφετέρου δεν μου προκαλεί καμία ευχαρίστηση να μπλέκομαι ανάμεσα στα καυσαέρια. Τώρα αν δεν μπορείς να καταλάβεις την ειδοποιώ διαφορά μεταξύ αυτοκτονικής τάσης των ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ποδηλατών + παπιών και της υγιής ποδηλασίας στον Υμηττό πχ πάω πάσο, δεν μπορώ να στο κάνω πιο λιανά...Και θα σου απαντησει οτι ειναι δικαιωμα του να κανει ποδηλατο οπου θελει και οτι θα επρεπε να κυκλοφορουν λιγοτερα οχηματα στους δρομους.
Βαζω στοιχημα . -
Βλέπω ξεκαθαρίσαμε το θέμα με τις χώρες.
Το mtb είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από την ποδηλασία στην πόλη. Στο ένα πηγαίνεις αποκλειστικά και μόνο για να κάνεις την βόλτα σου στο δάσος, στο άλλο για να κάνεις την βόλτα σου στην πόλη, στην παραλία, Ή να πιεις τον καφέ σου, να επισκεφτείς ένα φίλο, για να πας στην δουλειά σου.
Δεν είναι συγκρίσιμες αξίες.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]