Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
χαλαρωσε δεν εχω βαλει ποτε καταλαθος κατι αλλα αν σε ενοχλει το σβηνω
Δεν είναι το θέμα ρε συ αν ενοχλεί εμένα, αλλά αν πρέπει να βγαίνουν τετοιες λεπτομέρειες παραέξω. Τεσπα, οι συγκεκριμένοι πρέπει να είναι ξεχωριστή περίπτωση, ουτε καν ναυταίοι που είπε ο Αλέξανδρος.
Απο κει και πέρα, στο θέμα επιχειρησιακό κολύμπι, αυτό που έχει σημασία είναι η αντοχή και η δύναμη, οχι η ταχύτητα. Πολλοί, πάρα πολλοί Αμερικανοί Navy Seals κι εκπαιδευτές στο BUD/s είναι ντούκια (κλασικά για τους Αμερικανούς...), οπότε δεν είμαι σίγουρος οτι αυτό είναι απαραίτητα κακό, ειδικά αν μιλάμε για κορμιά σαν του δικού μας στη φωτό πιο πίσω, ο οποίος είναι μυώδης, στεγνός και πολύ δουλεμένος. Οχι απλά 'γομάρι' κοινώς, με μεγάλο ποσοστό λίπους. Οι ΟΥΚ πάντως (με τα μαύρα) της φωτό που έβαλες μετά, ειναι προφανώς παλαίμαχοι, οπότε δεν είναι ενδεικτική η σωματοδομή τους.
Επίσης, πολύ σημαντικό στο κολύμπι (επιχειρησιακό πάντα), είναι αυτό που είπε ο EDDIE....Η τεχνική....!
Για τους μαραθωνοδρόμους που ειπώθηκε, δεν ξέρω αν είναι επιδίωξή τους να είναι τόσο αδύνατοι και στεγνοί. Μάλλον φυσικό κι επόμενο είναι, των πολλών προπονήσεων και θερμίδων που καταναλώνουν πριν τους αγώνες, αν και σίγουρα το μειωμένο βάρος βοηθάει στις επιδόσεις των πρωταθλητών σε μεγάλους αγώνες, με ισχυρό ανταγωνισμό και ζητούμενο σπουδαία ρεκόρ. Aυτό όμως δεν σημαίνει πως για να είναι κάποιος μαραθωνοδρόμος επιδόσεων, πρέπει απαραίτητα να είναι 'πετσί και κόκκαλό' 365 μέρες το χρόνο.