-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
320 για καινούριο clio χωρίς οδική! Σήμερα ρώτησα κι εγώ!!Μηπως την οδική την δίνει η εγγύηση του κλιο;
-
Χωρίς επέκταση οδικής στα 5 χρόνια πάει 320 ευρώ ενώ αν θες και οδική 357 ευρώ! Κανονικά έχει 3 χρόνια οδική νομίζω!
-
Στα 3 πρώτα χρόνια εγγύησης έχει και οδική χωρίς καμία επιβάρυνση.
Για τα επόμενα 2 χρόνια είναι περίπου 320 επέκταση εργοστασιακής εγγύησης χωρίς οδική και 360 με οδική για νέα clio.
Για ήδη κατόχους που θέλουν να προσθέσουν εκ των υστέρων την εργοστασιακή επέκταση εγγύησης τα αντίστοιχα ποσά είναι περίπου 430 και 470 αντίστοιχα. Μπορεί κάποιος να την προσθέσει εως 12 μήνες μετά από την ημερομηνία αγοράς.
Θεωρώ ότι σε νέες παραγγελίες πολλοί αντιπρόσωποι θα αρχίσουν να τη προσφέρουν ως δώρο.
-
Μήπως γνωρίζει κανείς που ακριβώς βρίσκεται το φίλτρο καμπίνας;;;
-
Εδω εισαι....
http://www.sogefifilterdivision.com/cat ... s/N238.pdf -
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Εδω εισαι....
http://www.sogefifilterdivision.com/cat ... s/N238.pdfΣ'ευχαριστώ πολύ! Γιατί έχω μια υποψία ότι δεν έχει καθόλου, και αυτό διότι περνούν όλες οι μυρωδιές από το εξωτερικό μέσα.
Εκτός και αν δεν είναι ενεργού άνθρακα. -
Καλα... για ενεργουν ανθρακα δεν το κοβω με την καμια!
-
Εμένα έχει αλλα παλι περνουν η μυρωδιες μέσα
Στη Λαγκουνα μας βεβαια έχει αυτοματη ανακυκλωση κι οταν ανιχνευε μυρωδιές ενεργοποιούσε μονο του την ανακυκλωση και γλιτωνες τις μυρωδιές όποτε υπήρχαν -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
To clio iv θέλει μίκρο service κάθε 15.000 km ή ένα χρόνο και μεγάλο κάθε 30.000 km ή 2 χρόνια, όποιο έρθει πρώτο.
Στο μικρό λάδια φίλτρο θέλει +/- 80 euro. Υγεία είναι για το αυτοκίνητο αν το κάνεις τώρα στο χρόνο περίπου.
Αλλά και να περιμένεις τα 15.000 km -ειδικά αν τα κάνεις σχετικά γρήγορα- δεν θα πάθει κάτι το αυτοκίνητο με διαφορά μερικών μηνών.112 ευρω ζητησε αρχικα η αντιπροσωπία για λάδια, φίλτρο και ένα λαστιχάκι στην ταπα λαδιού που έπρεπε να αλλαχθεί βαση ενχειριδιου. Και απο μονοι τους εκαναν έκπτωση 12 ευρω. 100 πλήρωσα δηλαδή.
-
Πολλά. Με τέτοιες τιμές κάποιες αντιπροσωπείες ας μην απορούν γιατί οι πελάτες δεν πατάνε ξανά μετά τη λήξη της εγγύησης.
-
Ποιο λάδι παίρνει το diesel, ξέρουμε;
-
Awaawaa!
-
Elf solaris dpf 5-30.
-
Αν τα χρεώνουν ακριβά, αγορά καλύτερα από κανένα μαγαζάκι σαν και αυτόhttp://www.e-antallaktika.com.gr/lipantiko-elf-solaris-dpf-sae-5w30.html και να δούμε πόσο θα χρεώσουν τα εργατικά. Πάντως εγώ θυμάμαι το δικό μου Clio εντός εγγύησης για αλλαγή λαδιών δεν με είχαν χρεώσει εργατικά. Βέβαια ήταν προ κρίσης, ίσως για αυτό...
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
10€/l ειναι ακριβα. 16-18 το χρεωνουν οι αντιπροσωπειες. 38€/5 l τα παιρνεις απο ebay. 40 € κοστιζει η σταμπα της αμτιπροσωπειας στην αλλαγη.
-
Ας είναι καλά το εξωτερικό και τα group buys...60€ τα 2χ5λιτρα.
-
Εχει κανεις το Clio με EDC? Θα ήθελα εντυπώσεις καθώς και κατανάλωση, σε σχέση με το χειροκίνητο. Είναι γρήγορο στις αλλαγές (συγκρίνεται με το DSG του POLO?).
-
Εχει εγκαταστησει κανεις το MENAVRUS? Εντυπωσεις?
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Εχει εγκαταστησει κανεις το MENAVRUS? Εντυπωσεις?Τί ρωτάς και εσύ τώρα....?
Αμφιβάλλω για το πόσοι το ξέρουν κ τί ακριβώς κάνει....αν και το είχα παρουσιάσει πριν αρκετές σελίδες αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον....
Για τσέκαρε κ εδώ.... -
Ενδιαφέρον υπάρχει αλλά ακόμα έχει κάποια bugs το λογισμικό του Menavrus. Περιμένω το επόμενο μεγάλο update που θα κάνει και θα κρίνω αν το αγοράσω ή όχι. Για όποιον θέλει κάμερα οπισθοπορείας πάντως, είναι μονόδρομος.
Renault Clio IV