May 20, 2014, 11:42 PM

Ο χρήστης Spartan έγραψε:

Ο θεοδωρακης έδωσε την πιο ρεαλιστική ερμηνεία (σήμερα στο Σκάι) για την διατήρηση των ποσοστών της ΧΑ....

Η συλληβδην 'ποινικοποίηση' όλων των ψηφοφόρων της ΧΑ από όλες τις πολιτικές πλευρές μόνο ζημιά δεν κάνουν στο 'κόμμα'......(δικό μου το σχόλιο)...

Εμενα , παλι, πιο πειστικη μου φαινεται η ερμηνεια του οτι υπαρχει (και παντα υπηρχε) ενα 15% (στο περιπου) φασιστοβασιλοχουντικοακροδεξιων και κρυβοντουσαν οι πολλοι στην ΝΔ και οι λιγοτεροι στο ΠΑΣΟΚ. Τωρα εκατσαν και οι συνθηκες και εκφραστηκαν πολιτικα.

Αυτό το ποσοστό (το 15% περίπου), εσυ και άλλοι ομοιδεάτες σου, το αναθεωρείτε κάθε φορά που αλλάζει. Το κάνατε όταν απο ...0,02 % πήγε στο 4-5%, το κάνατε όταν πήγε στο 7-8% κ.ο.κ. Και τώρα που στην Αθήνα έφτασε το 17%, βγαίνετε και χαρακτηρίζετε με λόγια αισχρά και πολωτικά, μια τεράστια μερίδα ανθρώπων (άκουγα και τον Ψαριανό χθες). Τόσο μεγάλη είναι η πόρωσή σας και ο φανατισμός σας, που δεν ξέρετε τί ξεστομίζετε. Ευτυχώς που (ακόμα τουλάχιστον), ο κόσμος δεν τσιμπάει το δόλωμα και δεν μπαίνει στον πόλεμο που έχετε κυρήξει με τους 'εχθρούς' που δημιουργεί το πορωμένο μυαλό σας.
Εχω ενα σκασμό γνωστούς και φίλους απο αριστερά και ΚΚΕ των οποίων το ποτήρι της υπομονής έχει ξεχειλίσει και ψηφίζουν Χ.Α γιατί η ζωή τους καταστράφηκε, γιατί το ίδιο το κράτος είναι άδικο και στρέφεται εναντίον τους, γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη, γιατί η διαφθορά και η ατιμωρησία βασιλεύει, γιατί το Συνταγμα καταπατήθηκε κατάφορα, γιατί το πολιτικό σύστημα βρωμάει και ζέχνει (κλπ,κλπ, κλπ) κι εσεις ζείτε στην κοσμάρα της 'ιδεολογίας' σας, φορώντας ταμπέλες και κατατάσσοντας ανθρώπους 'εδω κι εκει'....

Αδερφε αμα εισαι χορτατος η ιδεολογια παει συννεφο. Το εχω ξαναπει, αν κρινω απο τους φορουμιτες αριστερους, δε φοβαμαι πλεον 'μη μας παρουν οι κομμουνιστες τα σπιτια και τις περιουσιες'. Καθε αλλο, θα μας μοιρασουν τα δικα τους.

Ο δε Spartan, εγώ και όποιος άλλος ισχυρίζεται ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και ότι δεν γεμίσαμε ξαφνικά με Ναζί είμαστε ρουφιανολόγοι, δοσίλογοι, φιλοφασίστες, φασισταριά.

Άλλο λίγο να συνεχίσει η κατάσταση στα Σεπόλια θα στήσουν Κομαντατούρ.

das ist gut, ich komme, yaaaa