Ο χρήστης αεροζολ έγραψε:
@αεροζολ
Ο Πελετίδης είπε ένα απλό πραγματάκι. Το ότι υποννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξη προς το πρόσωπό του δε σημαίνει πως το ΚΚΕ θα το λάβει ως υποχρέωση για αντάλλαγμα στήριξη σε άλλους δήμους ή πιο ήπια κριτική απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.
Που το παράξενο και το κατακριτέο; Έπεσε κανείς από τα σύννεφα ή δεν το περίμενε; Τις φετινές διαφημίσεις στην τηλεόραση δεν τις είδε κανείς;Δεύτερον, η γνωστή θέση του ΚΚΕ είναι ότι είναι απέναντι από τον ΣΥΡΙΖΑ για Χ1, Χ2,.. , Χν λόγους, και ότι δε μπαίνει σε 'λογική λιγότερου κακού'. Χιλιοειπωμένα, και χιλιογραμμένα. Λοιπόν, το να κάνω ότι έχω αμνησία και να πω ότι δεν γνωρίζω τη θέση του ΚΚΕ εκ των υστέρων για να νευριάσω, δεν θα το κάνω.
Ουτε εσυ ουτε εγω ειμαστε παιδακια. Οπως ειπα δεν τραβαω κανενα ζορι με αυτα που ειπε ο Πελετιδης και μου ειναι αδιαφορο το ποια ειναι η θεση του ΚΚΕ (μη στηριξη στο 2ο γυρο υποψηφιων του ΣΥΡΙΖΑ) . Αλλο ρωτησα και σε σχεση με το ποιος ειναι, συμφωνα με το ΚΚΕ , ο στοχος της διεκδικησης της εκλογικης νικης σε καποιο δημο ή περιφερεια . Αν θες απαντας σ΄αυτο που ρωτησα , αν δεν θες δεν απαντας.
Δε σου είπα ότι τραβάς ζόρι, σου παρέθεσα γιατί τα λόγια του Πελετίδη είναι σύμφωνα με την υπόλοιπη γραμμή του κόμματος.
Με ρώτησες ποια είναι η γνωστή θέση του ΚΚΕ που έλεγα, και σου απάντησα τι εννούσα.
Κατά δεύτερον δε με ρώτησες ποιος είναι ο 'ο στοχος της διεκδικησης της εκλογικης νικης σε καποιο δημο ή περιφερεια', απάντησες εσύ σε αυτό ('κατα το δυνατο ανακουφιση των δημοτων απο τις συνεπειες της διαχειρισης της κρισης , θα δωσει δωσει βαρος σε τομεις κοινωνικης πολιτικης').
Αυτό που ρώτησες είναι αν η θέση του ΚΚΕ ταιριάζει περισσότερο με τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε άλλους Δήμους απέναντι σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ή όχι. Και σε αυτό αυτό που εγώ εισπράττω, είναι ότι τους βλέπει όλους ίδιους. Όπως και το ότι δεν μπαίνει όπως προείπα στη λογική του λιγότερου κακού υποψηφίου για το Δήμο. Συν τις άλλοις, μην ξεχνάς ότι το ΚΚΕ δε θεωρεί το ΣΥΡΙΖΑ ριζοσπαστικό κόμμα. Συνεπώς αυτό περί δημιουργίας προοπτικών για μεγαλυτερη ριζοσπαστικοποίηση, δεν ισχύει.
Το θέμα δεν είναι πως το βλέπω εγώ και εσύ, είναι πως το βλέπει ένα συγκεκριμένο κόμμα. Αν πιάνεις άλλη στάση που εγώ δε βλέπω, ευχαρίστως να την ακούσω.