-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ειναι δικια μου, αλλα πιθανοτατα ειναι πολυ κοντινη στην ημερομηνια που το εβαλα.Μια συγκλονιστική φωτογραφία του Δημήτρη Κόγκα.
Στην περιοχή του Άγιου Γιάννη αλλά και γενικά στην δυτική πλευρά της Λευκάδας, είναι πολλές οι φορές που κάτοικοι ή επισκέπτες του νησιού έχουν δει να δημιουργούνται Ανεμοστρόβιλοι μέσα στην θάλασσα. Τις περισσότερες φορές η ένταση τους είναι πολύ μικρή και έχουν διάρκεια μερικών μόνο λεπτών.
Έναν τέτοιο ανεμοστρόβιλο ή ρουφήχτρα όπως τους ονομάζουν οι ντόπιοι, απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του ο Δημήτρης Κόγκας πριν δυο χρόνια, στον Άϊ Γιάννη στην περιοχή του πολυβολείου.
Αυτό είναι κάτω από το χωριό μου και το αναγνώρισα. Για την ακρίβεια, ακριβώς εκεί έχουμε και χωράφι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αι Γιαννης, Λευκαδα.
Τωρα σκεφτηκα κατι.Αν καποιος ηταν σαυτο το σημειο και ερχοταν αυτο το πραμα επανω του ,τι θα γινοταν;
-
Τίποτα απολύτως. Οι ανεμοστρόβιλοι είναι ακίνδυνο φυσικό φαινόμενο και συστήνονται για την διασκέδαση όλης της οικογένειας.
-
Σιγουρο αυτο που λες ή με δουλευεις;
Υπαρχει αραγε καποιο βιντεακι ; -
-
Θαλασσιος σιφωνας λεγεται, άϊντε. Ουτε ανεμοστροβιλος, ουτε αεριοστροβιλος, πυρηνικος αντιδραστηρας, ramjet.
-
Δεν είχε ξαναπαίξει αυτή η φωτό πριν μερικά χρόνια, και καλά απο Πελοπόννησο ?
-

-

-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Θαλασσιος σιφωνας λεγεται, άϊντε. Ουτε ανεμοστροβιλος, ουτε αεριοστροβιλος, πυρηνικος αντιδραστηρας, ramjet.η αλλιως υδροστροβιλος
-

-

-
-
Ελεγα να το βάλω στο θέμα της εκκλησίας λολ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ελεγα να το βάλω στο θέμα της εκκλησίας λολμηπως να εβαζες αυτη?
[spoiler:lgejwvxm]
[/spoiler:lgejwvxm] -

-
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Δεν είχε ξαναπαίξει αυτή η φωτό πριν μερικά χρόνια, και καλά απο Πελοπόννησο ?Ξέρω ακριβώς που είναι, δεν είναι Πελοπόννησος. Απλά είναι πριν δύο χρόνια.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Δεν είχε ξαναπαίξει αυτή η φωτό πριν μερικά χρόνια, και καλά απο Πελοπόννησο ?
Ξέρω ακριβώς που είναι, δεν είναι Πελοπόννησος. Απλά είναι πριν δύο χρόνια.
Ok, πάσο...
-

Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (πολλες φωτος) [#5]