-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ρε φίλε εχεις πλακα ή δουλευεις στην bmw! Το πρώτο ειναι σίγουρο το δεύτερο δεν το ξερω!
Σου γράφω για προσφορα που πήρε ανθρωπος σε συγκεκριμένη αντιπροσωπεία την οποία ονοματίζω κιόλας! Δλδ του είπαν ψέμματα στην αντιπροσωπεία? ή εσυ επειδη πήρες καποια στιγμη ενα αμάξι και μας εχεις ζαλίσει για το ποσο καλο και τρομερο ειναι σημαίνει οτι γνωρίζεις την τρέχουσα τιμολογιακή πολιτικη της bmw? εκτός αν παίρνεις το δελτίο τύπου! Αλλα και παλι η προσφορα ειναι της προηγούμενης βδομάδας! Τωρα ποιος παραπληροφορεί ....Το οτι υπαρχουν προσφορές, στόχοι πωλητών και μαγαζιών και ευκαιρίες ολοι το ξέρουμε στην ελεύθερη αγορα! Αλλα να μας λες οτι μια καλα εξοπλισμένη 116 εχει στάνταρ κατω απο 24 χιλιαρικα τι να κάνουμε δεν ισχυει. Εκτός αν καλα εξοπλισμένη εννοείς να εχει ηλεκτρικά παράθυρα! Γιατι μερικοί προκειμένου να πάρουν πριμιουμ βαφτίζουν καθε εξοπλισμο άνεσης αμαξιου τελευταίας δεκαετίας περιττό!
Οσο για τα αστειακια για την σουτζουκαρα τι να πω ,τραβά πλύνε την μπεμβεδαρα με τα ...20 χιλιαρικα και κανε μόστρα στην γειτονιά σου το επιτυχημένο σου στάτους!
Εσύ δεν έχεις μόνο πλάκα, είσαι για το τσίρκο. Αν ο φίλος σου έβαλε xenon, navi, οροφές, ηχοσυστήματα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο είναι πιθανό να έφτασε τόσο η τιμή. Αλλά πρέπει να τίκαρε σχεδόν όλον τον κατάλογο των extra.
Ο ίδιος ο γιατρός πριν λίγες μέρες έγραψε ότι πήρε προσφορά για άσο με sport line και κάποια άλλα extra γύρω στα 24 χιλιάρικα και χωρίς να ψαχτεί πολύ.
Αλλά από άνθρωπο που πάσχιζε και πασχίζει να πείσει τους πάντες ότι το σουτζούκι είναι το καλύτερο diesel overall δεν περίμενα κάτι καλύτερο.
Αν διαβάσεις ξανά το ποστ μου θα δεις ότι δεν γράφω πουθενά για το πόσο καλή αμαξάρα είναι ο άσος. Αλλά όσο υπάρχουν κομπλεξικοί ελληνάρες του τύπου του δικού σου (που σφάζουν για να σε πείσουν για τις επιλογές τους) και δεν καταλαβαίνουν μέχρι πού τους παίρνει, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Το status του καθενός δεν οριοθετείται από το τι οδηγάει. Ο απαίδευτος και άξεστος μια ζωή τέτοιοι θα είναι είτε οδηγούν lada είτε ferrari.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού ξέρεις τι τα κάνει, τσουρέκια στα φόρα -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Προφανως αφορα βασικο μοντελο και οπως ειπες και εσυ αυτη δεν ειναι η τελικη τιμη! Εγω μιλησα για μια καλα εξοπλισμενη εκδοση που πηρε προσφορα ο φιλος μου στα 28.500. Και η κουβεντα στα της προσφορας της bmw σταματουν εδω...Αυτήν με τα 23500 ήταν καλά εξοπλισμένη λέμε....
Και να πω μια προσωπική άποψη. Για μένα ο 'πλούσιος' εξοπλισμός είναι κάτι όχι και τόσο σημαντικό. Όσα και να έχει παραπάνω, η βασική ουσία του αυτοκινήτου δεν αλλάζει. Κατά συνέπεια, ένα απλό αμάξι ακόμα και να κουβαλάει όλη τη λίστα με τα έξτρα, δεν θα το κάνει καλύτερο από ένα άλλο premium κατηγορίας, έστω και αν το τελευταίο είναι στη βασική του έκδοση. Είναι ένα σωρό άλλοι παράγοντες που καθορίζουν ένα premium αμάξι, που ο εξοπλισμός(που εδώ που τα λέμε και στη βασική του έκδοση δεν θα λείπει τίποτα) είναι το τελευταίο.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Ρε φίλε εχεις πλακα ή δουλευεις στην bmw! Το πρώτο ειναι σίγουρο το δεύτερο δεν το ξερω!
Σου γράφω για προσφορα που πήρε ανθρωπος σε συγκεκριμένη αντιπροσωπεία την οποία ονοματίζω κιόλας! Δλδ του είπαν ψέμματα στην αντιπροσωπεία? ή εσυ επειδη πήρες καποια στιγμη ενα αμάξι και μας εχεις ζαλίσει για το ποσο καλο και τρομερο ειναι σημαίνει οτι γνωρίζεις την τρέχουσα τιμολογιακή πολιτικη της bmw? εκτός αν παίρνεις το δελτίο τύπου! Αλλα και παλι η προσφορα ειναι της προηγούμενης βδομάδας! Τωρα ποιος παραπληροφορεί ....Το οτι υπαρχουν προσφορές, στόχοι πωλητών και μαγαζιών και ευκαιρίες ολοι το ξέρουμε στην ελεύθερη αγορα! Αλλα να μας λες οτι μια καλα εξοπλισμένη 116 εχει στάνταρ κατω απο 24 χιλιαρικα τι να κάνουμε δεν ισχυει. Εκτός αν καλα εξοπλισμένη εννοείς να εχει ηλεκτρικά παράθυρα! Γιατι μερικοί προκειμένου να πάρουν πριμιουμ βαφτίζουν καθε εξοπλισμο άνεσης αμαξιου τελευταίας δεκαετίας περιττό!
Οσο για τα αστειακια για την σουτζουκαρα τι να πω ,τραβά πλύνε την μπεμβεδαρα με τα ...20 χιλιαρικα και κανε μόστρα στην γειτονιά σου το επιτυχημένο σου στάτους!
Εσύ δεν έχεις μόνο πλάκα, είσαι για το τσίρκο. Αν ο φίλος σου έβαλε xenon, navi, οροφές, ηχοσυστήματα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο είναι πιθανό να έφτασε τόσο η τιμή. Αλλά πρέπει να τίκαρε σχεδόν όλον τον κατάλογο των extra.
Ο ίδιος ο γιατρός πριν λίγες μέρες έγραψε ότι πήρε προσφορά για άσο με sport line και κάποια άλλα extra γύρω στα 24 χιλιάρικα και χωρίς να ψαχτεί πολύ.
Αλλά από άνθρωπο που πάσχιζε και πασχίζει να πείσει τους πάντες ότι το σουτζούκι είναι το καλύτερο diesel overall δεν περίμενα κάτι καλύτερο.
Αν διαβάσεις ξανά το ποστ μου θα δεις ότι δεν γράφω πουθενά για το πόσο καλή αμαξάρα είναι ο άσος. Αλλά όσο υπάρχουν κομπλεξικοί ελληνάρες του τύπου του δικού σου (που σφάζουν για να σε πείσουν για τις επιλογές τους) και δεν καταλαβαίνουν μέχρι πού τους παίρνει, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Το status του καθενός δεν οριοθετείται από το τι οδηγάει. Ο απαίδευτος και άξεστος μια ζωή τέτοιοι θα είναι είτε οδηγούν lada είτε ferrari.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού ξέρεις τι τα κάνει, τσουρέκια στα φόραΔεν ασχολούμε με άτομα που ξεκινουν και κάνουν τέτοιους χαρακτηρισμούς, οι δικοί μου πάντα ακολουθούν τους δικούς σου προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, συνέχισε να βρίζεις κόσμο που δεν ξερεις για να υπερασπιστεις λαμαρίνες! Συνέχισε προφανώς μπορείς να πέσεις και χαμηλότερα.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Και να πω μια προσωπική άποψη. Για μένα ο 'πλούσιος' εξοπλισμός είναι κάτι όχι και τόσο σημαντικό. Όσα και να έχει παραπάνω, η βασική ουσία του αυτοκινήτου δεν αλλάζει. Κατά συνέπεια, ένα απλό αμάξι ακόμα και να κουβαλάει όλη τη λίστα με τα έξτρα, δεν θα το κάνει καλύτερο από ένα άλλο premium κατηγορίας, έστω και αν το τελευταίο είναι στη βασική του έκδοση. Είναι ένα σωρό άλλοι παράγοντες που καθορίζουν ένα premium αμάξι, που ο εξοπλισμός(που εδώ που τα λέμε και στη βασική του έκδοση δεν θα λείπει τίποτα) είναι το τελευταίο.Αν δεν έχει κάμερα οπισθοπορείας και μια ρωσίδα να σου χαιδεύει τα παπ@$$ρια είναι μάπα. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερευούσης σημασίας, πλάκα κάνεις?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Δεν ασχολούμε με άτομα που ξεκινουν και κάνουν τέτοιους χαρακτηρισμούς, οι δικοί μου πάντα ακολουθούν τους δικούς σου προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, συνέχισε να βρίζεις κόσμο που δεν ξερεις για να υπερασπιστεις λαμαρίνες! Συνέχισε προφανώς μπορείς να πέσεις και χαμηλότερα.Ευτυχώς όλοι έχουν ματάκια και κρίνουν φίλε μου. Όσο βγάζεις κόμπλεξ θα σου απαντώ ανάλογα και με επιχειρήματα (που εσύ δεν έχεις πλην των χαρακτηρισμών).
-
Δεν ασχολούμε με άτομα που ξεκινουν και κάνουν τέτοιους χαρακτηρισμούς, οι δικοί μου πάντα ακολουθούν τους δικούς σου προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, συνέχισε να βρίζεις κόσμο που δεν ξερεις για να υπερασπιστεις λαμαρίνες! Συνέχισε προφανώς μπορείς να πέσεις και χαμηλότερα.
Ευτυχώς όλοι έχουν ματάκια και κρίνουν φίλε μου. Όσο βγάζεις κόμπλεξ θα σου απαντώ ανάλογα και με επιχειρήματα (που εσύ δεν έχεις πλην των χαρακτηρισμών).
Ωχ ρε φίλε κουράζεις...get a life....
-
Ο μόνος μέχρι τώρα που έχει κολλήσει με το status της BMW και τους γείτονες είσαι εσύ πάντως.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ωχ ρε φίλε κουράζεις...get a life....Άλλος είναι ο κουραστικός εδώ μέσα. Έγραψα την άποψή μου και εσύ άρχισες για μια ακόμα φορά τα δικά σου, πριμιουίλα, τιμές στο Θεό, σήμα, μόστρα κλπ και με λίγα λόγια ότι όσοι παίρνουν αυτοκίνητο premium (και ειδικά bmw) είναι λαλάκες και εσύ ο μάγκας που πήρες το suzuki (και μπράβο σου). Από τους πρώτους σου έγραψα καλορίζικο και ότι είναι όντως καλή επιλογή για τα λεφτά του. Αν εσύ θες να κρίνεις όποιον ψωνίζει κάτι άλλο είναι δικό σου πρόβλημα. Μην κρίνεις για να μην κριθείς. Ή τουλάχιστον μην προκαλείς. Φιλικά πάντα
-
Από τους πρώτους σου έγραψα καλορίζικο και ότι είναι όντως καλή επιλογή για τα λεφτά του. Αν εσύ θες να κρίνεις όποιον ψωνίζει κάτι άλλο είναι δικό σου πρόβλημα. Μην κρίνεις για να μην κριθείς. Ή τουλάχιστον μην προκαλείς. Φιλικά πάντα
Οχι οτι εχει σημασία ή ησουν υποχρεωμένος .. Αλλα επειδη το εχεις ξαναγράψει, αυτο το καλορίζικο που το εχεις γράψει? στο νημα που άνοιξα για το αμάξι δεν βλέπω κατι....
Όσο για αυτο το φιλικά τι να πω ρε φίλε! Ετσι φέρεσαι εσυ στα φιλικά σου? καθυβριζεις και μετα λες φιλικα πάντα?!Δλδ στα εχθρικά σου τι κανεις στέλνεις μπόμπες?!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Από τους πρώτους σου έγραψα καλορίζικο και ότι είναι όντως καλή επιλογή για τα λεφτά του. Αν εσύ θες να κρίνεις όποιον ψωνίζει κάτι άλλο είναι δικό σου πρόβλημα. Μην κρίνεις για να μην κριθείς. Ή τουλάχιστον μην προκαλείς. Φιλικά πάντα
Οχι οτι εχει σημασία ή ησουν υποχρεωμένος .. Αλλα επειδη το εχεις ξαναγράψει, αυτο το καλορίζικο που το εχεις γράψει? στο νημα που άνοιξα για το αμάξι δεν βλέπω κατι....
Όσο για αυτο το φιλικά τι να πω ρε φίλε! Ετσι φέρεσαι εσυ στα φιλικά σου? καθυβριζεις και μετα λες φιλικα πάντα?!Δλδ στα εχθρικά σου τι κανεις στέλνεις μπόμπες?!
Δεν το έγραψα στο νήμα που άνοιξες αλλά σε άλλες συζητήσεις (θα το ψάξω και θα σου πω).
Δουλευόμαστε εδώ πέρα? Ποιος βρίζει και ποιος ξεκίνησε όλη αυτή την ιστορία? Μήπως εσύ σε κάθε ευκαιρία πετάγεσαι για να εξυμνίσεις το suzuki θάβοντας παράλληλα όλα τα υπόλοιπα και ειδικά τα premium? Μήπως εσύ έχεις φάει κόλλημα (άγνωστο για πιο λόγο) με την προπέλα? Μήπως δεν έχω γράψει άπειρες φορές ότι ποτέ δεν είχα πάρει στη ζωή μου premium και ότι τον άσο τον πήρα γιατί στα λεφτά του (και για τις ανάγκες μου και τα γούστα μου) πιστεύω ότι έκανα μια καλή επιλογή (και όχι για πουλ μουρ)? Μήπως δεν έχω γράψει ότι το suzuki είναι μια καλή και vfm επιλογή είτε για κάποιον που ψάχνει για crossover είτε για χατς?
Δεν πετάω μπόμπες, απαντάω στις χοντράδες που γράφεις κατά καιρούς. Πίστεψέ με, δεν έχω τίποτα ούτε μαζί σου ούτε με κάποιο άλλο μέλος. Αλλά η ανοχή έχει τα όρια της. -
Κλουζό έχεις δίκιο! Δεν αντέχω αλλο. Εχεις δίκιο, θάβω ολα τα αμάξια πλην του σουζουκι, παραπληροφόρηση ως συνήθως, βαριέμαι να παραθέσω τις αναφορές μου γιατι προφανώς δεν εισαι ο κριτής του τι γράφεται και λέγεται εδω μεσα δεν σε όρισε κανένας οπότε να μην ενιστασαι για το τι γράφει εδω μεσα ο καθεις εκτός αν παριστάνεις τον μπαλουρδο του Φορουμ!
-
Eν τω μεταξύ ο Tκin73 έχει γράψει οτι το Qashqai είναι καλύτερο από το suzuki αλλά δε το πήρε λόγω οικονομικών και τον κατηγορούμε και για οπαδισμό τον άνθρωπο .
-
Βασικά είσαι ο πιο αντικειμενικός εδώ μέσα και συμφωνούν όλα τα μέλη. Γράφεις χωρίς ίχνος υποκειμενισμού ή εμπάθειας. Και τώρα γύρνα πλευρό μην πιαστείς.
Δεν χρειάζεται να προσπαθείς για να φανείς αστείος, όταν είσαι ο εαυτός σου έχεις περισσότερη πλάκα, keep walking -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Eν τω μεταξύ ο Tκin73 έχει γράψει οτι το Qashqai είναι καλύτερο από το suzuki αλλά δε το πήρε λόγω οικονομικών και τον κατηγορούμε και για οπαδισμό τον άνθρωπο .Έλα βρε τωρα πως κανεις ετσι?! Δεν ξερει ο Κλουζό?!για να το λεει αυτος ετσι θα ειναι. Το επιβεβαιώνει και ο κολλητός του!
Γι αυτο είπα ο βαριέμαι να παραθέσω άπειρα μηνύματα που δείχνουν οτι δεν εχω οπαδικα γυαλιά! Και η αντικειμενικότητα μου θα φανεί οταν θα παρω το αμάξι στα χερια μου και θα βγάλω πραγματικα στην φορά αυτα που δεν μου αρέσουν.
Έγραψα οτι ως τα 20000 το scross ειναι ίσως το καλύτερο ντίζελ συνδυάζοντας κινητήρα οικονομία, χώρους εξοπλισμο αξιοπιςτια κατα την γνώμη πάντα ,αλλα ο φωστήρας απλα ειρωνευτηκε....
-
Βασικά είσαι ο πιο αντικειμενικός εδώ μέσα και συμφωνούν όλα τα μέλη. Γράφεις χωρίς ίχνος υποκειμενισμού ή εμπάθειας. Και τώρα γύρνα πλευρό μην πιαστείς.
Δεν χρειάζεται να προσπαθείς για να φανείς αστείος, όταν είσαι ο εαυτός σου έχεις περισσότερη πλάκα, keep walkingΈλα σε πήραν χαμπάρι για την εμπάθεια σου και αλλα μέλη , αστα σταματά την λάσπη....
-
Ναι λοιπόν, δέχομαι καταιγισμό pm από μέλη που με βάζουν στην θέση μου,
Μα δεν έχεις τίποτα με το qq (ίσως επειδή είναι γιαπωνέζικο) αλλά με όλα τα υπόλοιπα και κυρίως με τα πουλ μουρ. Άλλωστε αν έλεγες ότι το suzuki είναι καλύτερο από το qq λίγοι θα συμφωνούσαν μαζί σου -
Μα δεν έχεις τίποτα με το qq (ίσως επειδή είναι γιαπωνέζικο) αλλά με όλα τα υπόλοιπα και κυρίως με τα πουλ μουρ. Άλλωστε αν έλεγες ότι το suzuki είναι καλύτερο από το qq λίγοι θα συμφωνούσαν μαζί σου
Μετα θα πεις δεν εχω τπτ με την χοντα, την μαζντα , την μια μάρκα την αλλη κοκ. Κατάλαβα ειςαι ο μιστερ αλήθειας!
-
Βασικά είσαι εμμονικός με τα ευρωπαικά και ειδικά με τα γερμανικά. Κανείς δεν είναι τέλειος. Στα είπαν ο Mark, ο Angel και άλλοι αλλά εσύ εκεί, το παραμύθι σου. Έλα, πες αλήθεια, τα παιδικά σου χρόνια ήταν δύσκολα?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Eν τω μεταξύ ο Tκin73 έχει γράψει οτι το Qashqai είναι καλύτερο από το suzuki αλλά δε το πήρε λόγω οικονομικών και τον κατηγορούμε και για οπαδισμό τον άνθρωπο .Μάλλον έχεις χάσει επεισόδια.
-
Βασικά είσαι εμμονικός με τα ευρωπαικά και ειδικά με τα γερμανικά. Κανείς δεν είναι τέλειος. Στα είπαν ο Mark, ο Angel και άλλοι αλλά εσύ εκεί, το παραμύθι σου. Έλα, πες αλήθεια, τα παιδικά σου χρόνια ήταν δύσκολα?Φίλε εισαι απλα γραφικός....και ως συνήθως προσβλητικός. Πρεπει να πέφτει πολυ παντόφλα στο σπίτι για εχεις την αναγκη να προσβαλεις τόσο τους άλλους. Αν σε κανει να νιώθεις καλυτερα συνέχισε! Για αυτο ειναι τα φόρουμ, εδω δεν εχει παντόφλα ! Συνέχισε!
Νεο diesel για πολλά χλμ