-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Πάντα κοιτάς την gross τιμή, είναι η τιμή με το φπα που σε συμφέρει να τον πληρώσεις στην Γερμανία γιατί ο συντελεστής είναι 19%. Τελωνείο δεν ξέρω πόσο θα σου βγει αλλά κάτω από 4 χιλιάρικα πολύ δύσκολα. Βάλε και τα μεταφορικά ή τα έξοδα ταξιδιού αν πας εσύ να το φέρεις οδικώς, πόση διαφορά να έχει από μια καινούρια?οκ ευχαριστω για την αμεση απαντηση αρα δεν πολυσυμφερει υπάρχει και αλλο site για αυτ/τα απο εκει?
Η τιμη του τελωνειου απο τι εξαρτάται? -
http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=& ... 0100,d.bGQ (autoscout), έχει αυτοκίνητα από όλη την Ευρώπη. Το mobile.de έχει κατά βάση αυτοκίνητα της γερμανικής αγοράς.
Είναι πολλοί οι παράγοντες που διαμορφώνουν το κόστος του εκτελωνισμού, κυβικά-παλαιότητα-χιλιόμετρα-εξοπλισμός κλπ. Με τις τιμές που παίζουν στην ελληνική αγορά πλέον πολλές φορές δεν αξίζει η εισαγωγή. -
Πληροφοριακα, φιλος ειχε φερει το '10 golf gt toυ '07-08 και ειχε πληρωσει τελωνειο γυρω στο χιλιαρικο, τοτε.
-
ευχαριστω παιδια από οτι βλέπω τα αυτ/τα αυτα ειναι φορτωμενα με πολλά extra και μάλλον δεν συμφερει η αγορα ιατι στο τελωνειο θα σε τσακισουν.
Κατι ακόμα το megane που κυκλοφορει τωρα ειναι facelift σωστα?
Αναμένεται καινουργιο μοντελο μεσα στο 2015 ή οχι?
ακουσα επίσης οτι καποιες εταιριες πχ audi και peugeot θα παρουσιασουν νεους κινητηρες βενζινης και diesel που θα ειναι 3 κυλινδροι.ισχυει?αξιζει? -
Πάντα θα έρχονται νέα μοντέλα/κινητήρες. Εξαρτάται πόσο βιάζεσαι να αγοράσεις αυτοκίνητο. Tο νέο megane θα έρθει μάλλον το 2016. Τρικύλινδρος 1.2 βενζίνης turbo με 130 άλογα θα φορεθεί σχετικά σύντομα τόσο στο c4 όσο και στο 308. Δεν ξέρω πότε θα φορέσει το a3 τον νέο τρικύλινδρο 1.4 diesel που θα φοράει και το νέο polo, φαντάζομαι όχι πριν το φθινόπωρο.
-
Χτες μετα απο αρκετες μερες εδεησα να πάω να δω καποια αυτ/τα...Ξεκινώντας λοιπον απο την VW ειδα το Golf.Εξωτερικά στυλιστικά ουδετερο(μια απο τα ιδια) πάνω κάτω η ιδια εικονα και στο εσωτερικό με την ποιοτητα να βρισκεται ψηλά θεση οδηγησης καλή και οι χωροι για τους πισω ικανοποιητικοί.21300 η comfortline με 5 αρι σασμαν,ενω με τον ιδιο εξοπλισμό το bluemotion βγαινει γυρω στα 23.000.Ειπαμε να τα δουμε και οδηγικά απο εβδομαδα
Συνεχίζοντας επισκεφτηκα την Alfa θα πω οτι πηγαινα για να δω κατι το ιδιαιτερο αλλά κατι δεν μου πολυαρεσε...ΟΙ χωροι του τοσο μπροστα οσο και πίσω είναι οριακοί αρκετα μικροτεροι σε σχέση με τον γερμανο και η τιμή του παραπλήσια,μου ειπαν για το DNA οτι προσαρμοζεται το αυτ/το σε διαφορα mode και οτι απο τα μικρομεσαία ειναι το πιο δυνατό.Τιμή τσουχτερη μου ειπα η πλουσια εκδοση είναι γυρω στα 22.000 και εχει και καποια ετοιμοπαραδοτα στα 21.000.
Είπα να ανεβω λιγο ευρωπαικά και πήγα στους Γάλλους στην συνεχεια.
Citroen C4 και DS4.Πολυ φιλικοι στην αντιπροσωπεία καταρχήν το C4 με τον 115 και ενα πληρη εξοπλισμο στα 18.000.Το στυλ του εσωτερικά δεν με ενθουσίασε αλλά ειναι σε καλο επιπεδο,χωροι επαρκεις οριακά.Θα ελεγα οτι ειναι μια αξιολογη λύση για να κάνεις την δουλεία σου.Μου αρεσε πολύ το DS4 ειναι στυλιστικά πολυ ιδιαιτερο και ομορφο με τον ιδιο κινητηρα βγαίνει στα 22.000,αναρωτιεμαι απλα αυτο το ψηλα αμαξωμα πόσο ανετο ειναι στον δρόμο
Στο ιδιο καταστημα ειχε και την lancia delta το μοντελο το οποίο αποχωρεί απο ελλάδα και ειχαν 2 αυτοκινητα τα οποία τα δινανε με εκπτωση γυρω στα 5000.Τιμη στα 18.000 με τον 105 hp κινητηρα.Χωροι σαν οικογενειακό αυτ/το
Μια σταση πριν το τέλος στην Renault,βλέποντας το megane καταλαβα αυτό που λέτε πολλοί εδω μεσα οτι το αυτ/το εχει τα χρόνια του και το δείχνει.Δεν μου αρεσε καθολου και τοτε καταλαβα οτι τελικά στην αρχη ημουν πολυ αυστηρός με το peugeot και πρεπει να το ξαναδώ!!!Δεν καθησα να πάρω προσφορα και εφυγα,Επίσης καταλαβα οτι το clio ισως δεν κανει για την δουλεία που το θέλω.....
Στο τέλος αφησα την A class,τωρα αν κάποιοι μιλανε για νεοπλουτισμό περι ορέξεος κολοκυθόπιτα....26.500 για την urban εκδοση με εχτρα την καμερα οπισθοπορείας και το cruise control,σεβαστο ποσο τα 4000 πάνω απο τα ακριβα αυτ/τα,θα πρεπει να το οδηγησω για να σας πω την τελική μου αποψη γιατι μη οδηγικά ειναι αυτο που μου αφησε τις καλύτερες εντυπώσεις...
Μου εμειναν volvo και Α3 και ισως θα πρεπει να ξαναδω τ0 308 -
Το Civic θύμισε μου γιατί το απέκλεισες;
-
πραγματικά αδυνατώ να πιστεψω οτι θα δώσεις τετοιο ποσό ξέροντας οτι σε 5 χρόνια δε θα πιάσει ούτε χιλιάρικο (εφόσον κάνεις τα άπειρα χλμ οπως λες)
δεν το συζητάμε καν οτι 1ο μέλημα ειναι να φτάνεις στον προορισμό σου ασφαλής και αυτό το πράγμα δεν εχει αξία, αλλά δεν πιστεύω οτι μονάχα τα παραπάνω οχηματα που βλεπεις την προσφέρουν...
-
Τσουχτερά τα 22 χιλιάρικα στην Alfa αλλά στο Golf και την A-class μια χαρά οι τιμές.
Επίσης κάποιοι αν δεν καταλαβαινουν τι διαβάζουν ίσως πρέπει να του ρίχνουν μια δεύτερη ματιά.
-
Πάρε το c4 να γλυτώσεις και φράγκα. Το γκολφ όπως πάντα υπερτιμημένο
Από το LG-E975 Tapatalk
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Το Civic θύμισε μου γιατί το απέκλεισες;Δεν το απέκλεισα θα το δω
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πραγματικά αδυνατώ να πιστεψω οτι θα δώσεις τετοιο ποσό ξέροντας οτι σε 5 χρόνια δε θα πιάσει ούτε χιλιάρικο (εφόσον κάνεις τα άπειρα χλμ οπως λες)δεν το συζητάμε καν οτι 1ο μέλημα ειναι να φτάνεις στον προορισμό σου ασφαλής και αυτό το πράγμα δεν εχει αξία, αλλά δεν πιστεύω οτι μονάχα τα παραπάνω οχηματα που βλεπεις την προσφέρουν...
Πραγματικά θα περνάω γύρω στις 3 ώρες εκεί μέσα αν ολα πανε καλα θα πρέπει να ειναι κάτι καλό ασφαλές και όμορφο
-
Ο χρήστης nikos333 έγραψε:
Πάρε το c4 να γλυτώσεις και φράγκα. Το γκολφ όπως πάντα υπερτιμημένοΑπό το LG-E975 Tapatalk
Το ds4 είναι πολύ πιο ωραίο παντως
-
αν φτανεις το budget στα 22.000 γιατι δεν κοιτας και την bmw 116 ed?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
αν φτανεις το budget στα 22.000 γιατι δεν κοιτας και την bmw 116 ed?Προφανώς γιατι πρεπει να ...περιμένει μια προσφορα και αν... και στα +23.500. Φίλος που πήρε πριν μια βδομάδα απο αδαμιδη προσφορα για μια καλα εξοπλισμένη 116d η τιμη ηταν 28.500, και οταν είπε για καμια προσφορα του είπαν....28.500!
-
Γιατρέ, αφού θα κρατήσεις το a4 δεν βλέπω τον λόγο να καίγεσαι για χώρους. Να πάρεις αυτό που σου κάνει περισσότερο κλικ μέσα (γιατί εκεί θα κάθεσαι 3 ώρες την ημέρα) και να σου αρέσει και οδηγικά.
Αν δεν θες να δώσεις φράγκα το c4 ίσως είναι η χρυσή τομή έστω και αν δεν σε ξετρελαίνει. Το ds4 εξωτερικά είναι πολύ ωραίο αλλά μέσα σχεδόν ίδιο με το απλό c4 και η τιμή του τσουχτερή. Χάνει και σε χώρους πίσω. Οδική συμπεριφορά σύμφωνα με τα διάφορα reviews πολύ καλή αλλά λιγότερο άνετο από το c4.
Από εκεί και πέρα θα σου πρότεινα κάποιο από τα civic, 116d, v40 αν διαθέτεις μέχρι 23 χιλιάρικα, είναι και τα 3 εξαιρετικά αυτοκίνητα. Αν σε παίρνει για την υπέρβαση γιατί όχι και την a-class από την στιγμή που σου αρέσει περισσότερο από τα υπόλοιπα. Μάλλον κάνουν προσφορές και στην merc, πέρυσι είχα πάρει προσφορά 28.500 για μια 180 cdi με urban πακέτο, ηχοσύστημα με οθόνη, αυτόματο κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, cruise controlΑυτό που λέει ο Tkin73 ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, για άλλη μια φορά βγάζει χολή για οτιδήποτε έχει σήμα τον έλικα. Σουτζουκάρα for ever
Μια 116d με πακέτο sport line και πακέτο advantage δεν κοστίζει αυτή την στιγμή πάνω από 24 χιλιάρικα. Χωρίς το sport line γλιτώνεις σχεδόν 2 χιλιάρικα. -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Πάρε το c4 να γλυτώσεις και φράγκα. Το γκολφ όπως πάντα υπερτιμημένο
Από το LG-E975 Tapatalk
Το ds4 είναι πολύ πιο ωραίο παντως
Συμφωνώ απόλυτα
Από το LG-E975 Tapatalk
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Αυτό που λέει ο Tkin73 ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, για άλλη μια φορά βγάζει χολή για οτιδήποτε έχει σήμα τον έλικα. Σουτζουκάρα for ever
Μια 116d με πακέτο sport line και πακέτο advantage δεν κοστίζει αυτή την στιγμή πάνω από 24 χιλιάρικα. Χωρίς το sport line γλιτώνεις σχεδόν 2 χιλιάρικα.Ρε φίλε εχεις πλακα ή δουλευεις στην bmw! Το πρώτο ειναι σίγουρο το δεύτερο δεν το ξερω!
Σου γράφω για προσφορα που πήρε ανθρωπος σε συγκεκριμένη αντιπροσωπεία την οποία ονοματίζω κιόλας! Δλδ του είπαν ψέμματα στην αντιπροσωπεία? ή εσυ επειδη πήρες καποια στιγμη ενα αμάξι και μας εχεις ζαλίσει για το ποσο καλο και τρομερο ειναι σημαίνει οτι γνωρίζεις την τρέχουσα τιμολογιακή πολιτικη της bmw? εκτός αν παίρνεις το δελτίο τύπου! Αλλα και παλι η προσφορα ειναι της προηγούμενης βδομάδας! Τωρα ποιος παραπληροφορεί ....Το οτι υπαρχουν προσφορές, στόχοι πωλητών και μαγαζιών και ευκαιρίες ολοι το ξέρουμε στην ελεύθερη αγορα! Αλλα να μας λες οτι μια καλα εξοπλισμένη 116 εχει στάνταρ κατω απο 24 χιλιαρικα τι να κάνουμε δεν ισχυει. Εκτός αν καλα εξοπλισμένη εννοείς να εχει ηλεκτρικά παράθυρα! Γιατι μερικοί προκειμένου να πάρουν πριμιουμ βαφτίζουν καθε εξοπλισμο άνεσης αμαξιου τελευταίας δεκαετίας περιττό!
Οσο για τα αστειακια για την σουτζουκαρα τι να πω ,τραβά πλύνε την μπεμβεδαρα με τα ...20 χιλιαρικα και κανε μόστρα στην γειτονιά σου το επιτυχημένο σου στάτους!
-
Τότε μάλλον κάποιος κοροϊδεύει κάποιον...
Από εδώ : http://www.adamidis.gr/news/bmw-mini-peugeot-test-drive/bmw-adamidis-gr/bmw-116dΗ BMW 116d EfficientDynamics Edition δεν σταματά να αποδεικνύει την υπεροχή της πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Η οδηγική απόλαυση ποτέ δεν ήταν πιο οικονομική από** €20.500** ή με €247/ΜΗΝΑ.*
- Προτεινόμενη προνομιακή τιμή και όφελος απόσυρσης.
Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα 3asyDRIVE της BMW Financial Services και δεν μπορεί να συνδυαστεί με την προτεινόμενη προνομιακή τιμή (€20.500).
edit: Σίγουρα δεν θα είναι αυτή η τελική τιμή. Αλλά με 23.500 την αγοράζεις με το κλειδί στο χέρι. Ο φίλος μου ο Δημήτρης που έψαχνε για diesel μια μέρα που βγήκαμε ένα βράδυ να τα πούμε, είχε φέρει τις προσφορές που είχε πάρει από όλους, και είχε 116d με κάποιο πακέτο έξτρα 23500.
- Προτεινόμενη προνομιακή τιμή και όφελος απόσυρσης.
-
Προφανως αφορα βασικο μοντελο και οπως ειπες και εσυ αυτη δεν ειναι η τελικη τιμη! Εγω μιλησα για μια καλα εξοπλισμενη εκδοση που πηρε προσφορα ο φιλος μου στα 28.500. Και η κουβεντα στα της προσφορας της bmw σταματουν εδω...
Νεο diesel για πολλά χλμ