-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Υπάρχει εταιρία χωρίς bloatware;Αμέ, η Μotorola και όλα τα Nexus!
Τα απολύτως χειρότερα, είναι αυτά που έχει πειράξει η Vodafone, μετά η προσωπική μου γνώμη θέλει Sony, Samsung, HTC, LG.
H Sony και η Samsung κονταροχτυπιούνται δυνατά για την κορυφή είναι η αλήθεια, δικό μου κινητό από αυτές τις δύο, δεν θ' αγόραζα ΠΟΤΕ.Seniore Busso,
Καλά (? ) τα λες, δεν είπα πως είναι καλύτερο το Μ8, αλλά συνολικά το θεωρώ καλύτερο. Δεν θα το αγόραζα, μόνον και μόνον για το λόγο πως θα μπορούσαν να το κάνουν εύκολα 10 χιλιοστά μικρότερο στο μήκος!
-
To M8 πάντως έχει ελάχιστο bloatware.
-
ωστε υπάρχουν ακομα χρηστες που δεν το πηγαίνουν οφφ μπάλανς (τουτέστιν καστομ ρομ)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To M8 πάντως έχει ελάχιστο bloatware.Τι θα γίνει, θα πεις δυο λόγια;
-
Τι να πω, ισχύει ό,τι λένε τα reviews. Πιο σβελτο από το Note 3, σαφώς πιο ελαφρύ το sense από το tw. Μπαταρία στα ίδια επίπεδα, δεν με έχει προβληματίσει. Το αλουμίνιο είναι ασορτί με το λάπτοπ (χωρίς το ανθρακονημα ) οπότε το άλλο να ζητήσω;
Sent from my HTC One_M8 using smoke signals.
-
Ντάξει το Νοτε είναι και μια γενιά πίσω. Το θέμα είναι τι κάνει σε σχέση με Ζ2, Σ5 και σία...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Βρε Τζουζεπε με ολο το συμπαθειο. Νοτε 3 δεν εχεις και συ αν θυμαμαι καλα??
Τι κοιτας τα υπολοιπα μαραφετια?
Δεν εισαι ευχαριστημενος με την ναυαρχιδα??https://www.dropbox.com/s/dmv3bbaybvlcv ... 12_Pro.jpg
https://www.dropbox.com/s/jrs74hmenqor4 ... 33_Pro.jpg
Το έχω βρε Geo και είναι super αλλά το hobby παραμένει hobby
περαστικα!!!!!
ωραιο hobby -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ντάξει το Νοτε είναι και μια γενιά πίσω. Το θέμα είναι τι κάνει σε σχέση με Ζ2, Σ5 και σία...εεε δεν θα το ελεγα... τα καινουργια εχουν minor spec bumps... Οι μνημες παρεμειναν ιδιες, οι cpu λιιιιιιιιιγο επιταχύνθηκαν... αλλα δεν κανουν διαφορα.
Τα Samsung βασικα ειναι πολλες γενιες πισω, λογo S/W. Η υπερπροσπαθεια της Samsung να διαφοροποιηθει με κιτς και αχρηστες εφαρμογες που λαγκαρουν το συμπαν... εχει αρχισει να γυρνα boomerang... αν δεν το κοιταξει σύντομα, καποτε θα τελειωσει η φορα που εχει.
Συγκρίνω με την ROM του G2 το S4 και γελώ. Στο G2 δεν μου μπηκαν καν σκεψεις για ξηλωμα ROM. Ενα root εφαγε και τελειωσε εκει. Απλα δουλευει πανέμορφα. Το ιδιο ισχύει και για το μυστικοπαθες M8 του Ντινου. Πολυ καλη δουλεια με το Sense η HTC.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παιδες βοήθεια!!! Το Galaxy tab 2 μου, κολλησε!! Ημουν στον chrome και τωρα εχει κολλήσει σ ενα σημείο. Τι να κάνω?? Εχω πατήσει το power button άπειρες φορές αλλά τίποτα!!
το πατησες παρατεταμενα και δεν κλεινει?
Ισως να δοκιμασεις κανα hard reset (power+volume up)... θα τα σβησει ολα, αλλα θα επανέλθει.Αν δεν πιάσει ουτε αυτο... καλύτερα... ουτως η αλλως παλιο ειναι Καιρος για νεα πράγματα...
Τελικα πατησα για πολλη ωρα power button και την οθονη κι ετσι εκανε restart!!
Τωρα για αλλαγη... Δωρο το εκαναν στον πατερα μου πριν 1μιση χρονο. Δεν το χρησιμοποιουσε κι ετσι το τσιμπησα εγω (για να παιζω real racing 3!! ) Αν και κολλαει μεχρι στιγμης δε σκεφτομαι για αλλαγη.
-
Τα Samsung βασικα ειναι πολλες γενιες πισω, λογo S/W. Η υπερπροσπαθεια της Samsung να διαφοροποιηθει με κιτς και αχρηστες εφαρμογες που λαγκαρουν το συμπαν... εχει αρχισει να γυρνα boomerang... αν δεν το κοιταξει σύντομα, καποτε θα τελειωσει η φορα που εχει.
Αυτό θεωρώ συμβαίνει ήδη. Με το hype των προκατόχων θα την πάνε μαμιώντας τη Samsung κάτι G3, One, Z2 κτλ αν και για να λέω και του στραβού το δίκιο, το Σ5 δείχνει να δουλεύει πολύ σωστά παρόλη τη σαβούρα.
-
Ντάξει το Νοτε είναι και μια γενιά πίσω. Το θέμα είναι τι κάνει σε σχέση με Ζ2, Σ5 και σία...
εεε δεν θα το ελεγα... τα καινουργια εχουν minor spec bumps... Οι μνημες παρεμειναν ιδιες, οι cpu λιιιιιιιιιγο επιταχύνθηκαν... αλλα δεν κανουν διαφορα.
Συγκρίνω με την ROM του G2 το S4 και γελώ. Στο G2 δεν μου μπηκαν καν σκεψεις για ξηλωμα ROM. Ενα root εφαγε και τελειωσε εκει. Απλα δουλευει πανέμορφα. Το ιδιο ισχύει και για το μυστικοπαθες M8 του Ντινου. Πολυ καλη δουλεια με το Sense η HTC.
στο n2 δεν μου λαγκάρει πλέον τίποτα.
το έντονο λαγκ που είχε ο dialer στην 4.1-4.3 πλέον με την 4.4 απλά δεν υπάρχει.
-
όχι ότι αλλάζει κάτι για το ότι θα είναι διαθέσιμο σε ένα ~3 μηνο, αλλά:
Xiaomi Mi Pad Antutu Benchmark:
-
εεε δεν θα το ελεγα... τα καινουργια εχουν minor spec bumps... Οι μνημες παρεμειναν ιδιες, οι cpu λιιιιιιιιιγο επιταχύνθηκαν... αλλα δεν κανουν διαφορα.
Καταρχήν είναι άδικο για το S4 να το συγκρίνεις με το G2 καθώς το τελευταίο ήταν μισή γενιά μπροστά. Παρουσιάστηκε και κυκλοφόρησε την ίδια εποχή με το Νοte 3.
Επειδή χρησιμοποιώ το Note 3 εδώ και καιρό και νωρίτερα είχα το G2 για 4μιση μήνες, πες μου σε παρακαλώ ποιες είναι οι άχρηστες κιτς εφαρμογές που λαγκάρουν το σύμπαν?
Υποθέτω εννοείς τα air gestures τα οποία είναι μεν άχρηστα εφετζίδικα κολπάκια, αλλά απενεργοποίησε τα βρε φίλε μου.
Και διαφωνώ, δεν είναι όλα άχρηστα τα τρικ και κολπάκια του TouchWiz. Πολλά είναι χρήσιμα και βολικά. Εξάλλου πολλά τα αντέγραψε και η LG στο G2 που μόλις απέκτησες. Εγώ όταν πήρα το G2, είπα ότι βρέθηκα σε οικείο περιβάλλον μιας και παλαιότερα κατείχα Galaxy S3.
By the way, ο Dialer στο G2 μου άνοιγε μετά από 2sec, ενώ στο Note 3 μου ανοίγει ακαριαία. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά στο G2 μου την έσπαγε εντελώς.Τα samsung είναι πολλές γενιές πίσω λόγω S/W?
Έλα ρε μλκ...ξεκόλλα λέμε -
Πεστα τζουζεπε πεστα..του προδότη S/W ???
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
S/W ???Note 3 and Tapatalk
Station Wagon.
-
Σε Samsung Galaxy κάτι με android 4.1.2, υπάρχει λόγος να γίνει root για να φύγουν άχρηστα πράγματα (πχ εφαρμογές Samsung που δεν χρησιμοποιούνται), όπως κάπου διάβασα;
Δεν κολλάει (1.2 διπύρηνο), αλλά δεν θα ήταν κακό να γίνει (?) λίγο γρηγορότερο.
Το ρουτάρισμα συνεπάγεται διαγραφή ρυθμίσεων και εφαρμογών; -
απο μόνο του το ρουτ δεν κάνει τπτ από ολα αυτά που λες.
βασικά πετα του επάν μια καστομ ρομ, πολύ τυχαία θα πω αρχιδρόιδ , και θα ειναι σαν να έχεις αγοράσει νέο κινητό...
-
Από μόνο του το root δεν κάνει τίποτα, αλλά μετά με ένα πρόγραμμα σαν το titanium backup μετατρέπεις τις εφαρμογές συστήματος σε εφαρμογές χρήστη και πλέον τις διαγράφεις κατά βούληση.
Στάλθηκε από το GT-S6500 μου
-
ΟοοοοΚ! Ευχαριστώ.
Κάπου έλεγε ότι έκαναν root κι έτσι ξεφορτώθηκαν σαβουροsoftware της Samsung.
Δεν είναι δικό μου το κινητό, γι' αυτό δεν θέλω εξεζητημένα πράγματα, μόνο τίποτα μικροβελτιώσεις.
Γενικά όμως, επειδή από android δεν σκαμπάζω, το ρουτάρισμα συνεπάγεται γενικό reset; -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
απο μόνο του το ρουτ δεν κάνει τπτ από ολα αυτά που λες.
Περι συσκευών Android...