-
Eιναι μιτοχονδριακο το προβλημα γενικοτερα.
-
Σήμερα κηδέψαμε στην Χαλκίδα μια αγαπημένη μου εξαδέλφη που έφυγε χτες ξαφνικά και εντελώς απροειδοποίητα από ανακοπή, την ημέρα των γενεθλίων της.
Στην νεκρώσιμη ακολουθία χρειάστηκε να υποστούμε ένα 10λεπτo rant από τον παπά που έμπλεξε τα πάντα, από την έκλυση των ηθών, μέχρι την Eurovision και τους τραβεστί.
Να έχεις την θλίψη σου για τον άνθρωπο που έχασες, να ακούς και μ@λακίες...
-
Αφου δεν το ριξε και στα προεκλογικα, παλι καλα.
Τι μυαλα ρε πστ μου -
Συλλυπητήρια Χρήστο.
Κάτι ανάλογο βίωσα και εγώ πριν 2 χρόνια. Ο παπάς να λέει στους νέους να μην αφήνουν μούσια για αυτόν που φεύγει, να μην παραγγείλουν πάστες στα καφενεία τώρα που θα πάνε, ο κύριος Τάκης που έχει καλή φωνή να έρχεται να ψάλλει(και να πάρει τηλέφωνο για να πάει στα μαθήματα μουσικής), χώσιμο στους χωριανούς γιατί δεν πατάνε στην εκκλησία κ.αΟ ορισμός του Ό,τι να ναι
-
Ευχαριστώ πολύ.
-
Τραγικό
Δεν έχω τύχει ποτέ σε κάτι παρόμοιο - φαντάζομαι όμως πόσο ενοχλητικό θα είναι.
Συλληπητήρια κι από εμένα.
-
Χρηστο συλληπητηρια φιλε:(
-
Συλλυπητήρια Χρήστο.
-
Σας ευχαριστώ. Εν τω μεταξύ, ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Χτες το πρωί την έπαιρνα τηλέφωνο για να ευχηθώ τα χρόνια πολλά και μισή ώρα αργότερα έμαθα γιατί δεν το σήκωνε.
Το κερασάκι στην τούρτα; Η κηδεία σήμερα συνέπεσε με την επέτειο του γάμου της. Νταξ. Αν υπάρχει υπέρτατο ον και όλα συμβαίνουν βάσει του σχεδίου Του, είναι απίστευτα βάρβαρο.
-
καλο κουραγιο στην οικογενεια της Χρηστο.
συλλυπητήρια και απο μενα.Ετων;
Εννοειται κακως επραξε ο παπας. -
54 και φαινομενικά υγιής. Έπαθε ανακοπή στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου είχε πάει να επισκεφτεί ηλικιωμένη θεία μας που είναι σοβαρά. Παρόλες τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε. Η θεία είναι μια χαρά.
Τι να πεις...
-
οντως δεν μπορεις να πεις κατι.αστα να πανε.
-
Συλληπητηρια και απο μενα. τι να πεις...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα κηδέψαμε στην Χαλκίδα μια αγαπημένη μου εξαδέλφη που έφυγε χτες ξαφνικά και εντελώς απροειδοποίητα από ανακοπή, την ημέρα των γενεθλίων της.Στην νεκρώσιμη ακολουθία χρειάστηκε να υποστούμε ένα 10λεπτo rant από τον παπά που έμπλεξε τα πάντα, από την έκλυση των ηθών, μέχρι την Eurovision και τους τραβεστί.
Να έχεις την θλίψη σου για τον άνθρωπο που έχασες, να ακούς και μ@λακίες...
Ο παπας ξερει πολυ καλα τι κανει,προσπαθει να εμψυχωσει τον κοσμο,να τον βελτιωσει ηθικα,να σπασει τον παγο της θλιψης και του θρηνου.
Συλληπητηρια. -
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Ο παπας ξερει πολυ καλα τι κανει,προσπαθει να εμψυχωσει τον κοσμο,να τον βελτιωσει ηθικα,να σπασει τον παγο της θλιψης και του θρηνου.
-
ο δικος μας ο παλιοπουστας στην κηδεια του θειουμου ειπε οτι ο θειος του ειχε υποσχεθει να του δωσει 3000ε και μια δωρεα μια εικονα σε ενα εκκλησακι . μειναμε καγγελο ολοι . ο θειος μου δεν παταγε εκκλησια και τον μισουσε, δεν ειχαν καμμια σχεση.
το αλλο που εχει καταφερει ειναι να βαζει τον κοσμο να πληρωνει αντι στεφανων , να τα δινει στην εκκλησια , με οσους θελησαν να τα δωσουν αλλου εχουν γινει τσακωμοι εν ωρα κηδειας . αναφωνουντε και τα ονοματα οσων πληρωσαν την ωρα της νεκροσιμης ακολουθιας, παλιωτερα ελεγε και ποσα εδωσαν αλλα καποιοι αντεδρασαν και αναγκαστηκε να το κοψει . -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
54 και φαινομενικά υγιής. Έπαθε ανακοπή στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου είχε πάει να επισκεφτεί ηλικιωμένη θεία μας που είναι σοβαρά. Παρόλες τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε. Η θεία είναι μια χαρά.Τι να πεις...
...εύχομαι να 'φύγω' με τον ίδιο τρόπο κι ας είναι κι αύριο!..
Συλλυπητήρια κι από μένα... -
Συλλυπητηρια Χρηστο..
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
ο δικος μας ο παλιοπουστας στην κηδεια του θειουμου ειπε οτι ο θειος του ειχε υποσχεθει να του δωσει 3000ε και μια δωρεα μια εικονα σε ενα εκκλησακι . μειναμε καγγελο ολοι . ο θειος μου δεν παταγε εκκλησια και τον μισουσε, δεν ειχαν καμμια σχεση.Δεν του κάτσατε κανα 2 μπουνίδια.
Τι λέτε ρε; θα χω εγώ τον πόνο μου που έχασα τον άνθρωπό μου και θα κάθομαι να ακούω τον τράγο να λέει μπούρδες;
Θα του την κάτσω.Συλλυπητήρια Χρήστο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γιατι γελας ρε;
Περί εκκλησίας [#3]