-
Ο χρήστης dk14 έγραψε:
Ερώτηση,
εαν σβήσει κάποιος καταλάθος τις φωτογραφίες, μπορεί με κάποιο τρόπο να τις ανακτήσει?
Η βλακεία έγινε σε Samsung s 5570 και η αποθήκη των φωτογραφιών γίνεται στην εξωτερική κάρτα SD.
Μπορεί να γίνει ανάκτηση στην κάρτα με κάποιο πρόγραμμα?Recuva,ειναι για pc .
-
Ο χρήστης dk14 έγραψε:
Ερώτηση,
εαν σβήσει κάποιος καταλάθος τις φωτογραφίες, μπορεί με κάποιο τρόπο να τις ανακτήσει?
Η βλακεία έγινε σε Samsung s 5570 και η αποθήκη των φωτογραφιών γίνεται στην εξωτερική κάρτα SD.
Μπορεί να γίνει ανάκτηση στην κάρτα με κάποιο πρόγραμμα?Το είχα ψάξει και εγώ όταν ένας τεχνολογικά ανάπηρος φίλος μου πήγε να διαγράψει μια φωτό και μου διέγραψε
ολόκληρο φάκελο, δεν βρήκα τίποτα δυστυχώς. Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα τώρα αλλα ψάξε μήπως
υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν τον κάδο ανακύκλωσης στα windows για μελλοντική χρήση. -
Εγώ έκανα δουλειά με το recuva.
-
http://www.technewz.gr/2014/05/teaser-lg-g3video.html?spref=fb
Πολύ δυνατό το κόβω αυτό εδώ το εργαλείο και πάλι θα παριστάνω το Θεοφράστου.
-
Ρε Στέφανο, μας τα έχεις ζαλίσει
Θα πάρεις τίποτα η φτωχυνες και εσυ ;
-
Και το νοτε πολυ δύσκολα το βρισκεις πλέον διαθέσιμο..Ασε που πήγε 470 σχεδόν...κινητήρα μουυυ
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Eννοείται είναι έξυπνο να περιμένει και το G3. Να δούμε και αν μεθαύριο θα ανακοινωθεί το Mi3S
-
παρέλαβα G2 μαυρο σήμερα:
-
ταχύτερα load times 15-25% εκτιμώ... Θεωρώ οτι δεν κάνει τοσο διαφορά ο επεξεργαστής, οσο ισως καποιες ταχύτερες μνήμες που μπορεί να έχει. Υποθεση κάνω.
-
out of the box η ROM ειναι καλοστημένη. Οτιδήποτε φαίνεται καλοστημένο απέναντι στο touchwiz.
-
Εξωτερικο ηχείο λίγο ποιο αδυναμο... on average... οχι σε ολα τα κομμάτια.
-
λατρευω το knock on/off
-
φωτεινοτητα οθονης που καίει μάτια. Λογικα θα έχει καλες επιδόσεις κοντρα στον ηλιο.
-
πολύ δυνατό ηχείο... χαμήλωνα τον ηχο στις κλήσεις.
Εννοειτε πως έγινε root.
Not bricked yet
Σαν μια πρώτη αποψη... αξιζε τα εξτρα 100 ευρώ που πλέρωκα... γλύτωσα και απο το γαμωknox
-
-
Μεγειές και καλοbrickοτο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μεγειές και καλοbrickοτο.ανεμενε κλάψα απο αυριο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μεγειές και καλοbrickοτο.
ανεμενε κλάψα απο αυριο
ωραιος!!!!!!!!!
μεγεια να το χαρεις!
ποσο πηγε το μαλλι! -
Σωστά ξηγήθηκε ο Κορσές και μεγειά! Αλλά μήπως βιάστηκες λίγο? Θα σου τρέξουν τα σαλάκια μόλις βγει το άλλο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σωστά ξηγήθηκε ο Κορσές και μεγειά! Αλλά μήπως βιάστηκες λίγο? Θα σου τρέξουν τα σαλάκια μόλις βγει το άλλο.μην εισαι τοσο σιγουρος...
ειναι πιο μεγαλο και μαλλον δεν εχει τοση μπαταρια ενω και ο επεξεργαστης δεν ειναι απιστευτα καλυτερος.
βασικα το μεγεθος και η μπαταρια ειναι τα αγνωστα.
Το μεγεθος πανω απο 140 σε αυτο το design δεν μου αρεσει και τοσο.
Ηδη το Find7 ειναι πολυ μεγαλο .... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ποσο πηγε το μαλλι!
320... στην ουσια εβαλα 100 ευρώ.
@ στεφαν: κοιτα...ναι οκ... στο G3 θα ηθελα +300 ευρώ τουλάχιστον, αλλα αυτό ειναι η μια οψη. Η αλλη οψη εχει να κανει με το μέγεθος, και στο G2 ειναι τέρμα προβληματικο. G2 πήρα επειδή δεν ειχε κάτι μικρότερο της προκοπής.
-
Γιατί δεν πήρες iPhone τότε??
Πέρα από την πλάκα 'όχι Γιάννης, Γιαννάκης'. Προσωπικά από 4.3' έως 5.7' που έχω δοκιμάσει (that didn't sound right ) μου είναι το ίδιο πράγμα. Μπαίνουν στις ίδιες τσέπες, στις ίδιες θήκες στο αμάξι κτλ. Καμία διαφορά ή ενόχληση.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γιατί δεν πήρες iPhone τότε??Πέρα από την πλάκα 'όχι Γιάννης, Γιαννάκης'. Προσωπικά από 4.3' έως 5.7' που έχω δοκιμάσει (that didn't sound right ) μου είναι το ίδιο πράγμα. Μπαίνουν στις ίδιες τσέπες, στις ίδιες θήκες στο αμάξι κτλ. Καμία διαφορά ή ενόχληση.
με συγχωρνας αλλα δεν ισχυει αυτο.
σε ενα μπουφανακι καλοκαιρινο απλα δεν μπαινει ενα 5,7 ενω το Ν5 ειναι just.
Το Mi2s ανετα το επαιρνα στο αμαξι ενω το Ν5 ισα ισα μπαινει στην θηκη του αμαξιου μπροστα απο το υποβραχιονιο.αρα....
προφανως παιζει ρολο και το στυλ.
εκει παω πασο. -
Τις τελευταίες μέρες είχα σαν πρώτο ενα s 4 με την έξτρα γκουμουτςομπαταρια και μπορω να πω με σιγουριά ότι το πάχος σε ενοχλεί χειρότερα απο το ύψος ...
-
Μεγεια Corsair.
Μας προδωσες τους Σαμσουγκαδες
-
Τι έγινε εδώ ρε σεις, επηρεαστήκατε από τη μουσάτη κυρία και αρχίσατε να μιλάτε για μήκη, πάχη, ίντσες και τι βολεύει και που χωράει το κάθε 'εργαλείο' ?
Πάντως ένα έχω να πω: αν όντως το G3 είναι έστω και περίπου όπως το είδα στο teaser, με τα specs που έχει (ειδικά με 805, αν λέμε....) και με τιμή τριγύρω στο 600αρι, θα κλείσει τόσα σπίτια που θα χρειαστούμε το σύνολο του ΔΣΑ για να βγάλουμε τα διαζύγια
-
750 θα χει όσο όλα. Μαλάκες είναι να το ρίξουν πιο χαμηλά? Εμένα πιο πολύ με άρεσε τα σχεδόν ανύπαρκτα bezels (όσο φάνηκε τελος πάντων) και το από πίσω τύπου HTC στρογγυλεμένο μέταλλο. Αν έχει γίνει αντίστοιχη δουλεία και στο software όπως στο G2 νoμίζω ότι...
Περι συσκευών Android...