-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Οσον αφορα τον κομμουνισμο ,τα κρατη στα οποια υπαρχουν ακομη κουμμουνιστικα κομματα ,64 τον αριθμο,και τα πολυ μικρα εως ανυπαρκτα ποσοστα τους.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=124006Πρόσφατο άρθρο, μόλις 14 ετών!!!
Εδώ για όποιον ενδιαφέρεται να δει τι γίνεσαι σήμερα: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_communist_parties
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Οσον αφορα τον κομμουνισμο ,τα κρατη στα οποια υπαρχουν ακομη κουμμουνιστικα κομματα ,64 τον αριθμο,και τα πολυ μικρα εως ανυπαρκτα ποσοστα τους.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=124006Xθεσινό άρθρο!!!
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/07/2000 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οσον αφορα τον κομμουνισμο ,τα κρατη στα οποια υπαρχουν ακομη κουμμουνιστικα κομματα ,64 τον αριθμο,και τα πολυ μικρα εως ανυπαρκτα ποσοστα τους.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=124006Xθεσινό άρθρο!!!
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/07/2000Μπροστά στην βίβλο είναι αδημοσίευτο ακόμα. Όπως μάθει κανείς...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οσον αφορα τον κομμουνισμο ,τα κρατη στα οποια υπαρχουν ακομη κουμμουνιστικα κομματα ,64 τον αριθμο,και τα πολυ μικρα εως ανυπαρκτα ποσοστα τους.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=124006Πρόσφατο άρθρο, μόλις 14 ετών!!!
Εδώ για όποιον ενδιαφέρεται να δει τι γίνεσαι σήμερα: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_communist_parties
Σε 4 κρατη κυβερνανε κουμμουνιστικα κρατη.Απαυτα τα 3 ειναι φτωχεια και λιμος και ενα η Κινα οπου ειναι κομμουνιστικο στα χαρτια.
Μαρεσει που γελας με την χρονολογια του αρθρου λες και απο το 2000 και μετα ειχαμε εξαρση του κομμουνισμου. -
Σε μερικά κράτη είναι το 2ο κόμμα. Ντάξει, άθεοι είναι, αλλά μην τους αδικείς...
-
Μην μπλέκουμε την αθεΐα με τον κομουνισμό. Ο ορθολογισμός δεν είναι ούτε προνόμιο, ούτε αποκλειστικότητα του απολυταρχισμού.
ξαναρωτάω: Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι οι ψηφοφόροι δεν θα μετανιώσουν την επιλογή τους να στηρίξουν το ΚΚΕ και θέλεις να τους αφαιρέσεις το δικαίωμα να αλλάξουν γνώμη; Στις χώρες όπου δοκιμάστηκε ο κομουνισμός, άνθρωποι έχαναν την ζωή τους προσπαθώντας να δραπετεύσουν από τον παράδεισο στον άνθρωποι σαν εσένα έκριναν ότι οφείλει να ζει ο λαός.
-
Δια, επειδή μου αρέσουν και τα ανέκδοτα τύπου μακαριστού.
Όταν ανοίξαν τα σύνορα στις πρώην κομμουνιστικές χώρες, πως και και δεν γέμισαν μετανάστες από τη Δύση αλλά γέμισαν τη Δύση με μετανάστες? Μέχρι και η Ελλάδα κατακλύστηκε από όλα τα Βαλκάνια, μέχρι και Πολωνία!
Μήπως έφευγαν απογοητευμένοι γιατί χάθηκε η λαϊκή κυριαρχία που εξασφάλιζε όφελος στο λαό, με την ελπίδα ότι εδώ μπορεί να αποκατασταθεί?Είναι η εμπειρία εργαλείο για εξαγωγή συμπερασμάτων και απόκτηση γνώσης, ή μόνο οι εξ ορισμού 'αλήθειες' μετρούν?
-
@ ΧΛ: Ο λόγος που έφευγαν έχει αναλυθεί μέχρι αηδίας. Η καταπίεση (που όντως υπήρχε) τους έκανε να νομίζουν πως απέναντι ήταν καλύτερα. Ειλικρινά, εσύ δεν θέλεις να φύγεις από το μπουρδέλο που ζούμε;
@ Α Οδηγό: Όταν κατάρρευσαν εκείνες οι χώρες, έγινε κόλαση η ζωή τους. Έφυγαν επειδή έχασαν ότι είχαν. Μην φέρνεις σε παρακαλώ παιδιάστικα επιχειρήματα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@ ΧΛ: Ο λόγος που έφευγαν έχει αναλυθεί μέχρι αηδίας. Η καταπίεση (που όντως υπήρχε) τους έκανε να νομίζουν πως απέναντι ήταν καλύτερα. Ειλικρινά, εσύ δεν θέλεις να φύγεις από το μπουρδέλο που ζούμε;@ Α Οδηγό: Όταν κατάρρευσαν εκείνες οι χώρες, έγινε κόλαση η ζωή τους. Έφυγαν επειδή έχασαν ότι είχαν. Μην φέρνεις σε παρακαλώ παιδιάστικα επιχειρήματα.
Όχι βέβαια. Θέλω να μείνω και να προσπαθήσω να κάνω την χώρα μου καλύτερη. Παρόλα αυτά, όποιος είναι τόσο απογοητευμένος, ή απολεπισμένος και θέλει να φύγει, μπορεί να το κάνει. Η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. Δεν πρόκειται να τον πυροβολήσει κανείς.
-
Εγώ πάντως ευχαρίστως θα έφευγα αν δεν είχα συγκεκριμένους λόγους και υποχρεώσεις...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
όποιος είναι τόσο απογοητευμένος, ή απολεπισμένος και θέλει να φύγειξαναδιαβάζω τι έχω γράψει και με πιάνει υστερικό γέλιο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ πάντως ευχαρίστως θα έφευγα αν δεν είχα συγκεκριμένους λόγους και υποχρεώσεις...Σε ποια χωρα θα ηθελες λοιπον να πας, (ενταξει θα πηγαινες σιγουρα εκει που θα εβρισκες δουλεια που θα σε καλυπτε.. αλλα ας πουμε οτι ειχες 2-3 τετοιες επιλογες ποια θα προτιμουσες.. Εγω παντως τοτε που εφυγα πηγα με γνωμωνα την αμοιβη στο ποιο απολυταρχικο κρατος που ειμαι και τωρα.... Σαουδικη Αραβια... μιας και θρησκος δεν ειμαι και για τον ξενο εδω αν ειναι καλος επαγγελματιας κανει ενδιαφερουσες δουλειες που Ελλαδα ουτε με κυαλια δεν θα εκανε ποτε...
-
Θα προτιμούσα χώρα που γνωρίζω καλά την γλώσσα της και έχει ευρωπαϊκά πρότυπα ζωής και δροσερό καιρό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ πάντως ευχαρίστως θα έφευγα αν δεν είχα συγκεκριμένους λόγους και υποχρεώσεις...Και που να πας ρε Αλεξανδρε; Σε οποιαδηποτε προηγμενη υποτιθεται ευρωπ. χωρα αν δεν εισαι μεγαλοστελεχος με 6-7 χιλ€/μηνα τουλαχιστον θα πεινας.
-
Η διαφορά Γιάννη είναι πως εδώ με τα διάφορα χαράτσια και τεκμήρια (= φόρος επί μη πραγματικών εισοδημάτων) παίζει να μπεις και φυλακή...
-
Δεν εχεις κ αδικο..
-
Το ερώτημα είναι, θα διάλεγες την Βόρεια Κορέα για να ζήσεις; Την Κούβα; Την Βενεζουέλα; Και μην μου πεις 'όχι λόγω ζεστού κλίματος'.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Άρα (δεν το διαψεύδεις κιόλας) είσαι απλά αυτό που λέει στη γελοιογραφία.
Aυτο είναι αποψη σου αγαπητε. Και θα ξερεις φανταζομαι τι εχει πει ο Clint Eastwood για τις αποψεις. Ε θα περιμενα λοιπον πως εσυ θα επρεπε (ως ΙΥ) να είναι 'πιο ευρυς' (στις αποψεις), αφου με τη σειρα σου δεν το διαψεύδεις.
Τεσπα, πες ο,τι άλλο θες. Εμενα με ενδιαφερει να ηττηθεί η πολιτικη που υπερασπίζεσαι, εστω και αν μας το παιζεις μη Σαμαρικος. Και θα ηττηθεί κατά κρατος μαλιστα, να εισαι σιγουρος.
ΥΓ: Και παλι συγνωμη από τους υπολοιπους.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εγώ πάντως ευχαρίστως θα έφευγα αν δεν είχα συγκεκριμένους λόγους και υποχρεώσεις...
Και που να πας ρε Αλεξανδρε; Σε οποιαδηποτε προηγμενη υποτιθεται ευρωπ. χωρα αν δεν εισαι μεγαλοστελεχος με 6-7 χιλ€/μηνα τουλαχιστον θα πεινας.
Δεν νομιζω θα πειναει απλα δεν θα βρει αυτο που περιμενε σε τετοιο μεγαλο βαθμο.Εγω δεν θα εγκατελειπα ποτε την χωρα οσο μπουρδελο και να ειναι ,διοτι την αγαπω και δεν θελω να την αποχωριστω για να παω εξω να κανω μια ζωη παρομοια με αυτην εδω.Σαν την ελλαδα δεν υπαρχει πουθενα ,ετσι μου εχουν πει ολοι που εζησαν εξω.
-
Ιταλία όμως;
Sent from Corsair's brick
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ