-
αστο για μετα
-
Στον χρόνο τα αλλάζεις. Άλλαξε τα κακό δεν τους κάνεις και θα έχεις και άνετο ταξίδι
Εγώ πρέπει να κλείσω ραντεβού στην αντ/πία .
Plst εσυ που ξέρεις τα κατατόπια σκέφτομαι να πάω στην MB Annemasse -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Στον χρόνο τα αλλάζεις. Άλλαξε τα κακό δεν τους κάνεις και θα έχεις και άνετο ταξίδι
Plst εσυ που ξέρεις τα κατατόπια σκέφτομαι να πάω στην MB AnnemasseΠροσωπικά έχω να πάω δύο χρόνια μιας και πια το πηγαίνει γνωστός μας το αυτοκίνητο πια ελέω έλλειψης χρόνου. Πάντως με απόσταση ούτε 10 χιλιομέτρων απο την Γενεύη, οι τιμές είναι απείρως καλύτερες απο τα MB συνεργεία στην Γενεύη και είναι πραγματικά επαγγελματίες.
-
Plst εσυ που ξέρεις τα κατατόπια σκέφτομαι να πάω στην MB AnnemasseΖήτα τον Μπάμπη ,πες του ότι σε στέλνω εγώ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Plst εσυ που ξέρεις τα κατατόπια σκέφτομαι να πάω στην MB AnnemasseΖήτα τον Μπάμπη ,πες του ότι σε στέλνω εγώ
Φιλαράκι από τον ελβετικό στρατό ο Μπάμπης;
-
Απο τι μαζορέτες!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απο τι μαζορέτες!!!Bill θα ανέβεις στα μέρη από εδώ??
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
αμα ειναι και Σουγιας, γνωστο μουτρο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
αμα ειναι και Σουγιας, γνωστο μουτρο..
-
Απο τι μαζορέτες!!!
Bill θα ανέβεις στα μέρη από εδώ??
Αναβολή μέχρι νεωτέρας:?
Send from outer space ★
-
Mercedes-Benz Trip to Meygoonand Dizin 2010 by Alireza Behpour, on Flickr
-
αν γνωριζει κάποιος...
Σε w211 E200Kompressor συγκεκριμένα, αν τοποθετηθεί το παρακάτω kill switch για τη μπαταρία, υπάρχει πρόβλημα κανένα? -
Facelift?
-
2005-2006 mod. 163hp. Aυτόματη.
-
Την τελευταία φορά που οδήγησα με βροχή, η αυτόματη λειτουργία των καθαριστήρων της clk δε μας τα έλεγε καλά. Ξεκινούσε με διακοπτόμενη λειτουργία, περνούσε γρήγορα σε μέτριας ταχύτητας συνεχή και μετά από 1-2 σκουπίσματα σε γρήγορη συνεχή (στο max). Και όλα αυτά με ψιλόβροχο (και όχι ιδαίτερα 'πυκνό'). Τα λάστιχα καλά καθαρίζουν (ίσως όχι τέλεια) αλλά κι αυτό δε δικαιολογεί την αλλαγή συμπεριφοράς από τη μία στιγμή στην άλλη (στην αρχή του ταξιδιού λειτουργούσαν κανονικά, όπως και όλες τις προηγούμενες φορές).
Βροχή δεν προβλέπεται σύντομα (για να του έδινα άλλη μια ευκαιρία) αλλά δε λέει να πάω Σκωτία και να μην είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργούν σωστά...
Πάει για διαγνωστικό;Sent from Samsung Mobile
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Την τελευταία φορά που οδήγησα με βροχή, η αυτόματη λειτουργία των καθαριστήρων της clk δε μας τα έλεγε καλά. Ξεκινούσε με διακοπτόμενη λειτουργία, περνούσε γρήγορα σε μέτριας ταχύτητας συνεχή και μετά από 1-2 σκουπίσματα σε γρήγορη συνεχή (στο max). Και όλα αυτά με ψιλόβροχο (και όχι ιδαίτερα 'πυκνό'). Τα λάστιχα καλά καθαρίζουν (ίσως όχι τέλεια) αλλά κι αυτό δε δικαιολογεί την αλλαγή συμπεριφοράς από τη μία στιγμή στην άλλη (στην αρχή του ταξιδιού λειτουργούσαν κανονικά, όπως και όλες τις προηγούμενες φορές).
Βροχή δεν προβλέπεται σύντομα (για να του έδινα άλλη μια ευκαιρία) αλλά δε λέει να πάω Σκωτία και να μην είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργούν σωστά...
Πάει για διαγνωστικό;Sent from Samsung Mobile
Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, μπορεί να το έκανε γτ ο υαλοκαθαριστήρας θα άφηνε καμιά γραμμή, καμιά σταγόνα ή κανα εντομάκι ζουμερό ζουμερό , αν θές πέρνα μια βόλτα για διαγνωστικό αν και νομίζω ότι δεν έχεις πρόβλημα
-
Καλό καθάρισμα το τζάμι στο σημείο που είναι ο αισθητήρας;
-
Δεν είχε τίποτα στον αισθητήρα (ούτε ζουζούνι, ούτε γραμμή από τον καθαριστήρα), αυτό με ανησυχεί
Sent from Samsung Mobile
-
Αφήνει θαμπαδα το μακτρο τοπικά; Γενικά οι αισθητηρες θέλουν καθαρό τζαμί και Πολύ καλό μακτρο. Μπορείς επίσης να ζητήσεις να ρυθμιστεί σε λιγότερο ευαίσθητο επίπεδο.
Sent from my XT1032 using Tapatalk
-
Άφηνε λίγο θαμπάδα, τώρα που το σκέφτομαι. Μακάρι να ευθύνεται αυτό. Δεν του έδωσα την πρέπουσα σημασία γιατί σε άλλη περίπτωση (e39) δεν ενοχλούσαν οι θαμπάδες (εκεί βέβαια υπάρχει διακόπτης ρύθμισης ευαισθησίας... απορώ που δεν έχει βάλει η mercedes). Ty
Sent from Samsung Mobile
MERCEDES-BENZ FORUM