-
Ο καθένας πράττει όπως νιώθει καλυτερα, εφόσον η ενέργεια του αυτη δεν αντιβαίνει τους νομούς του κράτους.-
Η συμπεριφορά ψήνω σε κάρβουνα δίπλα σε εκκλησία μεγάλη Παρασκευή με συνοδεία μουσικής γίνεται αποκλειστικά για να δηλώσω ( με ντουντουκα) 'κοιτάτε σας γράφω όλους στα @@ μου' ... Το θεμα της συμπεριφοράς αυτής δεν ειναι:
Μαζευτηκαμε φίλοι--> είχαμε ευκαιρα τα σύνεργα--> ας φάμε κανά κοψιδι στα κάρβουνα πατασκευατικαΑλλα
Τι να κάνω για να την σπασω στους κολλημένα βλαμενους χριστιανούς ; Ας οργάνωσω 10 μέρες πριν ψήσιμο την μ Παρασκευή και ας το ανακοινώσω να τος δείξω πόσο στα @@ μου τους γράφω...
Τι στο διαλο σε τόσο καταπιεστικες οικογένειες μεγαλώσατε;
Προσωπικα τα γράφω ολα στα @@, μου απλα φροντισω με την συμπεριφορά μου να ευχαριστω ανθρώπους (που έτσι και αλλιώς μυαλα δεν πρόκειται να αλλάξουν, βλέπε τον μπαρμπαβουβαλο τον λεονπ ) που εχουν μεγαλώσει με διαφορετικό συστημα αξιών.
Οκ, εχει και ωραίες γκομενες με μινι στην ανάσταση
-
Ο καθένας έχει δικαίωμα και να ψήνει στην αυλή του και να κάνει γλέντι με μουσουλμανικούς ύμνος άμα λάχει, όποια μέρα του χρόνου επιθυμεί, αρκεί να μην παραβαίνει τους νόμους περί κοινής ησυχίας. Όποιος προσβάλλεται είναι δικό του πρόβλημα. Όπως δεν προσβάλλομαι εγώ από αυτούς που νηστεύουν, ΑΠΑΙΤΩ να μου το ανταποδίδουν. Το λέει και το Σύνταγμα άλλωστε!!!
ΥΓ: Θοδωρή το νήμα δεν έχει αντιχριστιανούς. Το νήμα έχει αντιθρήσκους. Απλά επειδή στην Ελλάδα η επικρατούσα θρησκεία είναι ο χριστιανισμός, μιλάμε για χριστιανούς. Αν είμασταν στην Τουρκία, εμείς οι ίδιοι θα αντιμαχόμασταν την καταπίεση του μουσουλμανισμού.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο καθένας έχει δικαίωμα και να ψήνει στην αυλή του και να κάνει γλέντι με μουσουλμανικούς ύμνος άμα λάχει, όποια μέρα του χρόνου επιθυμεί, αρκεί να μην παραβαίνει τους νόμους περί κοινής ησυχίας. Όποιος προσβάλλεται είναι δικό του πρόβλημα. Όπως δεν προσβάλλομαι εγώ από αυτούς που νηστεύουν, ΑΠΑΙΤΩ να μου το ανταποδίδουν. .Πως μπορει καποιος που νηστευει να σε προσβαλει δλδ?
Αντιθετως...? -
Με την ίδια στρεβλή λογική που αυτός προσβάλλεται επειδή εγώ τρώω κρέας, θα μπορούσα κι εγώ να προσβληθώ που αυτός επιλέγει να μην το κάνει. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι το παράλογο της αξίωσης και από τις δύο πλευρές. Είναι ακριβώς το ίδιο!!!
-
Με την ίδια στρεβλή λογική που αυτός προσβάλλεται επειδή εγώ τρώω κρέας, θα μπορούσα κι εγώ να προσβληθώ που αυτός επιλέγει να μην το κάνει. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι το παράλογο της αξίωσης και από τις δύο πλευρές. Είναι ακριβώς το ίδιο!!!Λύσσα κακιά!!!Κρεας κρεας κρεας .Κάθε μέρα κρέας;
Χθες όμως έφαγες τα ντολμαδάκια του Κώστα
Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί που χθες το βράδυ κοντά μεσάνυχτα δεν έβρισκα κανένα μαγαζί ανοιχτό για να πάρω κάτι να φάω (δύο πίτες χωρίς κρέας θα ήταν ταμάμ ) και την έβγαλα με κορν φλέικς
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χθες όμως έφαγες τα ντολμαδάκια του ΚώσταΝαι αλλά το μεσημέρι είχα φάει παστίτσιο. Τα ντολμαδάκια μου αρέσουν πολύ έτσι κι αλλιώς!
Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί που χθες το βράδυ κοντά μεσάνυχτα δεν έβρισκα κανένα μαγαζί ανοιχτό για να πάρω κάτι να φάω (δύο πίτες χωρίς κρέας θα ήταν ταμάμ ) και την έβγαλα με κορν φλέικς
Γνωστό θέμα αυτό. Προσωπικά αντιμετωπίζω τέτοιες μέρες (15αύγουστα κλπ) σαν bank holidays. Απλά προμηθεύεσαι από πριν ότι χρειάζεσαι.
-
Οι μέρες αυτές ειναι μοναδική ευκαιρία για διακοπές για τους ταλαίπωρους που έχουν ψησταριά
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με την ίδια στρεβλή λογική που αυτός προσβάλλεται επειδή εγώ τρώω κρέας, θα μπορούσα κι εγώ να προσβληθώ που αυτός επιλέγει να μην το κάνει. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι το παράλογο της αξίωσης και από τις δύο πλευρές. Είναι ακριβώς το ίδιο!!!
Λύσσα κακιά!!!Κρεας κρεας κρεας .Κάθε μέρα κρέας;
Χθες όμως έφαγες τα ντολμαδάκια του Κώστα
Εχει στο Άργος σουβλατζιδικο με καλαμαρακια
-
Ναι αλλά το μεσημέρι είχα φάει παστίτσιο.
Αντίχριστε κανίβαλε.
-
Ο καθένας έχει δικαίωμα και να ψήνει στην αυλή του και να κάνει γλέντι με μουσουλμανικούς ύμνος άμα λάχει, όποια μέρα του χρόνου επιθυμεί, αρκεί να μην παραβαίνει τους νόμους περί κοινής ησυχίας. Όποιος προσβάλλεται είναι δικό του πρόβλημα. Όπως δεν προσβάλλομαι εγώ από αυτούς που νηστεύουν, ΑΠΑΙΤΩ να μου το ανταποδίδουν. Το λέει και το Σύνταγμα άλλωστε!!!The troll is strong with this one.
Το παραδειγμα εχει ειπωθει παραπανω: Αποδημει εις κυριον ο παππους γειτονας, οι μεν τον κλαινε και εγω βαζω Εφη Θωδη γιατι μερακλωσα βρε αδερφε και ριχνω και ενα αγριο πεοντα στην κυρα, με μπολικα κωλοχαστουκα και φωνες (οχι σε ωρα κοινης ησυχιας). Εχω καθε νομιμο δικαιωμα μεν, ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΜΩΣ, πως να το κανουμε, με φτυνουν και νομιζω πως βρεχει.
Ε, για το ιδιο πραγμα μιλαμε.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, εστω 3 μερες, εχετε ξεκουτιανει τελειως? Το κανει ο κυρ80 και ο κουμπαρος του για σπασιμο (και το λεει ο ανθρωπος, αμα δεν ηταν εκει η εκκλησια δε θα καναμε τη συζητηση) και το κανετε και παντιερα ΕΛΕΟC.
ΥΓ: Θοδωρή το νήμα δεν έχει αντιχριστιανούς. Το νήμα έχει αντιθρήσκους. Απλά επειδή στην Ελλάδα η επικρατούσα θρησκεία είναι ο χριστιανισμός, μιλάμε για χριστιανούς. Αν είμασταν στην Τουρκία, εμείς οι ίδιοι θα αντιμαχόμασταν την καταπίεση του μουσουλμανισμού.
[/quote]
ΠΑΠΑΡΙΑ, αμα βγουμε 'εμεις οι πιστοι' και πουμε τιποτα περι Πακιστανων και τζαμιων, ξαφνικα θα γινει διαδηλωση 'για να εχουν και αυτοι τοπο λατρειας because δικαιωματα' απο τους ιδιους 'αντιθρησκους' που ξαφνικα θα θυμηθουν τα δικαιωματα των μουσουλμανων και λοιπων μειονοτητων. Δε θα κανουν διαδηλωση για να 'μην αποκτησουμε και αλλες εκκλησιες, δε μας φτανανε αυτες που εχουμε' οπως λογικο θα ηταν ως αντιθρησκοι. Μη λεμε μαλακιες τωρα μεταξυ μας, για σπασιμο στους χριστιανους γινεται η φαση και εδω μεσα και απ' εξω.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εχει στο Άργος σουβλατζιδικο με καλαμαρακιαΟυτε στον εχθρό μου τέτοια!!
Πιτα με πατάτες είναι μια χαρά. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, εστω 3 μερες, εχετε ξεκουτιανει τελειως? Το κανει ο κυρ80 και ο κουμπαρος του για σπασιμο (και το λεει ο ανθρωπος, αμα δεν ηταν εκει η εκκλησια δε θα καναμε τη συζητηση) και το κανετε και παντιερα ΕΛΕΟC.
Και όπως βλέπω από τις αντιδράσεις, πιάνει το σπάσιμο ακόμα και εδώ. Καλά στο χωριό δε το συζητάμε... Ο σατανάς ο ίδιος είμαι
Τους λόγους που οδηγούνε έναν άθεο στην Ελλάδα, στο να θέλει να τη σπάσει στους χριστιανούς και όχι στους μουσουλμάνους, δεν το σκεφτήκατε μάλλον... -
Το παραδειγμα εχει ειπωθει παραπανω: Αποδημει εις κυριον ο παππους γειτονας, οι μεν τον κλαινε και εγω βαζω Εφη Θωδη γιατι μερακλωσα βρε αδερφε και ριχνω και ενα αγριο πεοντα στην κυρα, με μπολικα κωλοχαστουκα και φωνες (οχι σε ωρα κοινης ησυχιας). Εχω καθε νομιμο δικαιωμα μεν, ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΜΩΣ, πως να το κανουμε, με φτυνουν και νομιζω πως βρεχει.Η διαφορά είναι πως ο παππούς όντως πέθανε και οι συγγενείς τον κλαίνε. Οι χριστιανοί ζουν το φανταστικό τους δράμα 2000 χρόνια μετά θάνατον. Παρόλα αυτά δεν θα με πείραζε αν ο απέναντι ήθελε να μερακλώσει.
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, εστω 3 μερες, εχετε ξεκουτιανει τελειως? Το κανει ο κυρ80 και ο κουμπαρος του για σπασιμο (και το λεει ο ανθρωπος, αμα δεν ηταν εκει η εκκλησια δε θα καναμε τη συζητηση) και το κανετε και παντιερα ΕΛΕΟC.
ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΣ Η ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΗΕΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!
Btw, χθες έτσι πως καθόμασταν με τον cosneo, μια γειτόνισσα έβαλε δυνατά την ώρα που γίνονταν οι επιτάφιοι Άντζελα ή κάτι τέτοιο.ΠΑΠΑΡΙΑ, αμα βγουμε 'εμεις οι πιστοι' και πουμε τιποτα περι Πακιστανων και τζαμιων, ξαφνικα θα γινει διαδηλωση 'για να εχουν και αυτοι τοπο λατρειας because δικαιωματα' απο τους ιδιους 'αντιθρησκους' που ξαφνικα θα θυμηθουν τα δικαιωματα των μουσουλμανων και λοιπων μειονοτητων. Δε θα κανουν διαδηλωση για να 'μην αποκτησουμε και αλλες εκκλησιες, δε μας φτανανε αυτες που εχουμε' οπως λογικο θα ηταν ως αντιθρησκοι. Μη λεμε μαλακιες τωρα μεταξυ μας, για σπασιμο στους χριστιανους γινεται η φαση και εδω μεσα και απ' εξω.
Κοίτα, μονά ζυγά δικά σας δεν γίνεται. Ή καταργούνται όλες οι εκκλησίες ή αφήνεις και τους άλλους να έχουν τις δικές τους. Απλά πράγματα. Προσωπικά είμαι υπέρ της κατάργησης όλων (αλά USSR). Αλλά επειδή δέχομαι την ανάγκη του άλλου να πιστεύει σε θεό και να τον λατρεύει, τότε θα πρέπει να έχουν όλοι εκκλησίες. Τεράστια διαφορά η ύπαρξη λατρευτικών χώρων με την γαμοκαταπίεση που θέλουν οι πίστοί τους να επιβάλουν σε όλη την κοινωνία. Όπως δεν θα δεχθώ να μην φάω μεσημεριανό στο ραμαζάνι για να μην θιχτούν οι μουσουλμάνοι, έτσι δεν δέχομαι να μην φάω κρέας Μ. Παρασκευή για να μην θιχτούν οι Χριστιανοί. Ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τα ήθη και τα έθιμα πρέπει να τα 'σέβονται' αυτοί που το επιλέγουν. Διαφορετικά δεν θα ήταν ήθη, αλλά νόμοι.
Δεν πιστεύω να είσαι από αυτούς που θεωρούν ενάντιο στην κοινωνική πρόοδο το να νομοθετεί το κράτος* την υποχρεωτική τήρηση θρησκευτικών κανόνων καθολικά στην κοινωνία
*ή να επιβάλει η κοινωνία καθ οιονδήποτε τρόπο
Γράφετε πολλά και χάνομαι.
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η θρησκεία δεν πρέπει να έχει κανένα απολύτως λόγο στο κοσμικό κράτος. Όποιος πιστεύει ότι πρέπει να κάνει νηστεία, έχει κάθε δικαίωμα να απέχει από συγκεκριμένες τροφές, σεξ, ή δεν ξέρω γω τι, για όσο καιρό θέλει και αντέχει. Όπως έχω και εγώ δικαίωμα να τρώω ό,τι θέλω, όποτε θέλω και όπου θέλω*.
*εκτός φυσικά από το σπίτι του.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Και όπως βλέπω από τις αντιδράσεις, πιάνει το σπάσιμο ακόμα και εδώ. Καλά στο χωριό δε το συζητάμε... Ο σατανάς ο ίδιος είμαι
Τους λόγους που οδηγούνε έναν άθεο στην Ελλάδα, στο να θέλει να τη σπάσει στους χριστιανούς και όχι στους μουσουλμάνους, δεν το σκεφτήκατε μάλλον...Σε ντυναν μικρο παπαδοπαιδι;
Σε μπαλαμουτιασε κανας πορνογερος ιερέας; Έχεις τοοοσο ελεύθερο χρόνο να σχεδίασης ολόκληρο σχέδιο σπασιματος του χωριού;
-
http://www.comedylab.gr/video/546/28-mi ... e-atheists
-
ΠΑΠΑΡΙΑ, αμα βγουμε 'εμεις οι πιστοι' και πουμε τιποτα περι Πακιστανων και τζαμιων, ξαφνικα θα γινει διαδηλωση 'για να εχουν και αυτοι τοπο λατρειας because δικαιωματα' απο τους ιδιους 'αντιθρησκους' που ξαφνικα θα θυμηθουν τα δικαιωματα των μουσουλμανων και λοιπων μειονοτητων. Δε θα κανουν διαδηλωση για να 'μην αποκτησουμε και αλλες εκκλησιες, δε μας φτανανε αυτες που εχουμε' οπως λογικο θα ηταν ως αντιθρησκοι. Μη λεμε μαλακιες τωρα μεταξυ μας, για σπασιμο στους χριστιανους γινεται η φαση και εδω μεσα και απ' εξω.
Κάνεις μεγάλο λάθος και μη συγχέεις άθεους με αριστερούς ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο έχεις στο νου σου
Προφανώς και δε θέλουμε να μη τρώμε στη μάπα το χριστιανισμό για να τρώμε το μουσουλμανισμό
Κανένα νέο τζαμί να μη χτιστεί
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τους λόγους που οδηγούνε έναν άθεο στην Ελλάδα, στο να θέλει να τη σπάσει στους χριστιανούς και όχι στους μουσουλμάνους, δεν το σκεφτήκατε μάλλον...Σε ντυναν μικρο παπαδοπαιδι;
Σε μπαλαμουτιασε κανας πορνογερος ιερέας; Έχεις τοοοσο ελεύθερο χρόνο να σχεδίασης ολόκληρο σχέδιο σπασιματος του χωριού;
Βασικά έχω άπειρο ελεύθερο χρόνο από Οκτώβρη μέχρι Μάιο. Και έχω εξηγήσει πιο πριν, πιο είναι το προσωπικό πρόβλημα με την τοπική εκκλησία.
Αλήθεια, φαντάζομαι όλοι εσείς οι χριστιανοί είσαστε και είστε παρθένοι μέχρι το γάμο σας. Ίσως έτσι εξηγούνται πολλά... -
Με την ίδια στρεβλή λογική που αυτός προσβάλλεται επειδή εγώ τρώω κρέας, θα μπορούσα κι εγώ να προσβληθώ που αυτός επιλέγει να μην το κάνει. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι το παράλογο της αξίωσης και από τις δύο πλευρές. Είναι ακριβώς το ίδιο!!!...εχει διαφορα το ψηνω-τρωω επιδεικτικα κρεας τη Μ.Εβδομαδα,απο το απλως συνεχιζω να τρωω οτι τρωω τον υπολοιπο χρονο...
-
Δεν έχω καμία σχέση με το πανηγύρι της εκκλησίας πέρα απο στατικής άποψης
Στην θέση σου βέβαια, θα ακολουθουσα πιο συντηρητική προσέγγιση στα πιστεύω του πολυαγαπημενου μου παππού που μου άφησε έκταση ικανή να αραζω μια ζωη και να έχω όλο τον χρόνο να καταστρωνω ανάλογα χαπενινγκς
Περί εκκλησίας [#3]