-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχω ενα θεμα με το S4 mini duos, εδω και μερικες μερες σε ολες τις φωτογραφιες που βγαζω υπαρχει αυτη η μαυρη κουκιδα που φαινεται πανω αριστερα (τα υπολοιπα πχ σκιες κλπ υπηρχαν στο πλανο):δεν ειναι βρωμια, γιατι το ανοιξα και καθαρισα καπακι+φακο μεχρι αηδιας και δεν φευγει.
Βρωμιά είναι, πάνω στον αισθητήρα.
-
Αν ειναι βρωμια, τοτε ειναι μεσα στη καμερα
υποθετω οτι οταν λες 'πανω στον αισθητηρα' εννοεις μεσα στη καμερα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
υποθετω οτι οταν λες 'πανω στον αισθητηρα' εννοεις μεσα στη καμερα.Ναι.
-
αρα αλλαγη καμερας? υποθετω η παραπανω δεν ανοιγει να τη καθαρισεις.
-
Ελα ξηλωσου κ παρε καινουριο Κωστα
-
Τα σαββανα δεν εχουν τσεπες ρεεεεε
-
Έχω εδώ και μισό χρόνο ένα ZTE V967 και τις τελευταίες ημέρες μου βγάζει ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Ενώ το GPS λειτουργεί (στο Google Maps δείχνει άμεσα την θέση μου), οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν το GPS δεν μπορούν να το εντοπίσουν. Το εκνευριστικό είναι πως εφαρμογές όπως το Strava τις χρησιμοποιούσα για το ποδήλατο και τώρα δεν...
Τις προάλλες έσβησα κάποιες εφαρμογές για να κάνω χώρο στην μνήμη και φοβάμαι μήπως έσβησα καμιά που να χρειαζόταν για το GPS. -
Μήπως έχει πρόβλημα γενικά το GPS και ο προσδιορισμός της θέσης στο Google maps γίνεται από τη σύνδεση δεδομένων;
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
Το σκέφτηκα και εγώ, αλλά με τόση ακρίβεια; Είτε σε πόλη είμαι είτε στην εξοχή, το βρίσκει ακριβώς το σημείο στο Google maps. Οι εφαρμογές όμως σταθερά no signal...
-
GPS Test
https://play.google.com/store/apps/deta ... ss.gpstest
-
Κι όμως... Ήρθα στο εξοχικό μου (Τήνο) που έχω double play hol και στην αρχή έμεινα έκπληκτος όταν η εφαρμογή του καιρού βρήκε ακριβώς το όνομα της περιοχής που είμαι. Ανοίγω τους χάρτες και βλέπω να με εμφανίζει στο σημείο που είναι το σπίτι μου. Όλη αυτή την ώρα έχω ρυθμίσει να υπολογίζει τοποθεσία μόνο με δίκτυα δεδομένων και Wi-Fi (χωρίς GPS). Για την ιστορία θυμάμαι παλιότερα πως επίσης χωρίς GPS και με βάση τη σύνδεση δεδομένων από τη Vodafone με έδειχνε καταμεσής του πελάγους και πιο κοντά στη Μύκονο...
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
Kάποτε λέγαμε για παντόφλες Νοτε.
Note3 5.7' : 151.2 x 79.2 x 8.3 mm
Οne M8 : 5.0' 146.4 x 70.6 x 9.4 mm
Find7a : 5.5' 152.6 x 75 x 9.2 mm -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έχω εδώ και μισό χρόνο ένα ZTE V967 και τις τελευταίες ημέρες μου βγάζει ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Ενώ το GPS λειτουργεί (στο Google Maps δείχνει άμεσα την θέση μου), οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν το GPS δεν μπορούν να το εντοπίσουν. Το εκνευριστικό είναι πως εφαρμογές όπως το Strava τις χρησιμοποιούσα για το ποδήλατο και τώρα δεν...
Τις προάλλες έσβησα κάποιες εφαρμογές για να κάνω χώρο στην μνήμη και φοβάμαι μήπως έσβησα καμιά που να χρειαζόταν για το GPS.τα GPS σε πολλά chipset της Mediatek ειναι γενικως προβληματικα. Μη σε ξεγελάει το γεγονός οτι η θέση σε κάποιες εφαρμογες εντοπιζεται απο τα τριγυρω wifi. Απλά θα κάνεις υπομονή για να κλειδώσει δορυφορους... thats all...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τις προάλλες έσβησα κάποιες εφαρμογές για να κάνω χώρο στην μνήμη και φοβάμαι μήπως έσβησα καμιά που να χρειαζόταν για το GPS.τα GPS σε πολλά chipset της Mediatek ειναι γενικως προβληματικα. Μη σε ξεγελάει το γεγονός οτι η θέση σε κάποιες εφαρμογες εντοπιζεται απο τα τριγυρω wifi. Απλά θα κάνεις υπομονή για να κλειδώσει δορυφορους... thats all...
Επειδή έχω το ίδιο κινητό κάνεις λάθος. Το GPS του είναι πολύ ακριβές. Προφανώς κάτι άλλο παίζει. Πέρνα την Max inception..
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Επειδή έχω το ίδιο κινητό κάνεις λάθος. Το GPS του είναι πολύ ακριβές. Προφανώς κάτι άλλο παίζει. Πέρνα την Max inception..
απαξ και λοκαρει... ακριβές θα είναι. Εγω βεβαια δεν μιλησα για το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά για πολλα chipset της Mediatek... οπου υπάρχει γενικο θέμα με το GPS καιρό τώρα.
update: και φυσικά το συγκεκριμένο chipset ειναι απο αυτά που έχουν θέμα... μιας και βρίθει το ιντερνετ απο σχετικά αρθρα και λύσεις...
-
Δεν πιστεύω πως είναι θέμα GPS, γιατί το έχω μισό χρόνο τώρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Δοκιμάζω το GPS Test και μέσα σε κλειστό χώρο, μπροστά στην τζαμαρία, μου βρίσκει 8 από τους 11 συνολικά δορυφόρους.
Η Max inception πως εγκαθιστάται; Γιατί δεν έχω καμιά σχέση με αυτά. Το κινητό το έχω όπως μου ήρθε από το minideal.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kάποτε λέγαμε για παντόφλες Νοτε.
Note3 5.7' : 151.2 x 79.2 x 8.3 mm
Οne M8 : 5.0' 146.4 x 70.6 x 9.4 mm
Find7a : 5.5' 152.6 x 75 x 9.2 mmΤότε ηταν παντοφλες, πλέον ειναι ρακετες θαλασσης
-
http://www.phonearena.com/phones/size/A ... /7254,8590
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.phonearena.com/phones/size/Apple-iPhone-4s,Google-Nexus-S/phones/5257,4990#/phones/size/Samsung-GALAXY-Note-II,OPPO-Find-7a/phones/7254,8590Που ειναι το αστείο, πέρα απο το γεγονός οτι κυκλοφορείται με τηλεόραση σε ξεχωριστά τσάντακια;
-
Δεν αναφέρομαι σε εσένα. Γιατί μυγιάζεσαι;
Περι συσκευών Android...