-
Θα υπάρξει άραγε ανταπόκριση;
-
Για το καλό μας, ελπίζω όχι!
-
Αν ισχυσει εγω το σκεφτομαι..
-
55 € τον μήνα για τις 2λιτρους geo
-
Κατα τον Ιουλιο ή Αυγουστο λεω
Εκει ποσο ειναι?
-
660/12 χ υπολ.μηνών
-
σωστα βρηκα και τους πινακες...Για τα 275 με βλεπω!!
-
Μην ξεχνάμε και το φόρο πολυτελείας βέβαια...
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναλογικά και αυτός πάει; 'Η ντούκου;
Sent from my Note
-
Το βαζω εδω γιατι αν σταθεις 'τυχερος' μετα θα εχει αγριο σεξακι...
http://www.lifo.gr/now/economy/45863 -
Nigerian scam: κερδίσατε κάτι αλλά θα πρέπει να τα σκάτε κάθε χρόνο
-
Δε θα με χάλαγε.
-
-
http://www.fmvoice.gr/index.php/2012-09 ... F%81%CF%8E
-
τωρα αν είναι θεωρίες του δημοσιογράφου ή του το εχει πει καποιος επισημά (ότι δηλαδή θέλουν να βάλουν στο στόχαστρο τα >100gr) μαλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.
η λογικη όμως λέει ότι δεν μπορεί να μην το γυροφέρνουν... -
Είμαι σίγουρος οτι το έχετε ξανα-κουβεντιάσει αλλά είναι πολλές οι σελίδες ρε παιδάκι μου ...
Ρωτάω εκ'μέρους φίλου, τι παίζει αυτή την στιγμή με ένα υβριδικό ; Ας πούμε οτι είναι ένα Lexus RX ή GS του 2005-2008 οπότε δεν είναι παλαιότερο της 10ετίας. Πληρώνει κανονικά τέλη 3λιτρου ; Πληρώνει τα μισά ; Δεν πληρώνει καθόλου ; Φόρο πολυτελείας έχει κανονικά να φανταστώ ; Δακτύλιο μπαίνει καθημερινά όπως παλιά ή άλλαξε η νομοθεσία ;
Όποιος έχει όρεξη και γνωρίζει, ας μου γράψει επιγραμματικά σε 2 γραμμούλες τι παίζει παρακαλώ.
-
Πληρώνει τα μισά.
Φόρος πολυτελείας κανονικά.
Δακτύλιος δεν ξέρω. Υποθέτω πάει ανάλογα με τις εκπομπές CO2 όπως όλα. -
Καλησπέρα έχω ενα 2λιτρο που οι πινακίδες έχουν κατατεθεί εδώ και 2 χρόνια!Σκέφτομαι να πληρώσω τους υπολοιπους μηνες ωστε να το ξανα βγαλω σε κυκλοφορια.Η ερωτηση μου ειναι αμα παω πχ στις 13 Ιουνιου θα χρειαστώ 385 ή αν παω μετα τις 15 Ιουνιου θα πληρώσω σαν να το κυκλοφόρισα 1 Ιουλιου δηλαδη 330? Ρωταω γιατι το διάβασα σε κανα 2 blog αυτο και δεν ξερω αν ισχυει
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πληρώνει τα μισά.
Φόρος πολυτελείας κανονικά.
Δακτύλιος δεν ξέρω. Υποθέτω πάει ανάλογα με τις εκπομπές CO2 όπως όλα.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Είναι σίγουρο αυτό για τα τέλη έτσι ; Απο τι εξαρτάται ; Το ίδιο ισχύει και για ένα παλιό Prius πχ ;
-
Η ημερομηνία πρώτης άδειας είναι το κλειδί.
Αν είναι μέχρι και 31/10/2010: κάτω από 1929cc απαλάσσεται (πχ prius), 1929+, μισό του κανονικού.
Αν είναι μετά: ό,τι ισχύει σε όλα τα αυτοκίνητα, δεν υπάρχει διαχωρισμός στα υβριδικά, πάει με τις εκπομπές CO2. Αν είναι 99gr και κάτω, απαλάσσεται.
Τέλη κυκλοφορίας