-
Δεν ξερω αν της αρεσουν ή οχι,εφυγε οποτε δεν ξερω.Εγω για συνήθειες και γουστα το έγραψα παντως.
Send from outer space ★
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ξερω αν της αρεσουν ή οχι,εφυγε οποτε δεν ξερω.Εγω για συνήθειες και γουστα το έγραψα παντως.Send from outer space ★
καλα ρε συ δε σου ζητησα τα ρεστα, για τον ιδιο λογο το εγραψα και εγω. Λογω συνηθειας και εκθεσης, ενδεχομενως η ποδαριλα των προαναφερομενων να ης αρεσει ενω η φετιλα να της ειναι δυσαρεστη.
-
Που να έτρωγε και πραγματική χωριάτικη φέτα η ανηψιά, φέτα δηλαδή της εποχής πριν εφευρεθούν τα ψυγεία...
Και μετά σου λένε γιατί να κατοχυρώσεις το ΠΟΠ brand Feta έναντι του κάθε αντίχριστου που φκιάνει λευκό τυρί... -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Για τον Γαλαξια τι γνωμη εχετε??Τι θες να μάθεις?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
gakost, θες να μου πεις κι εσύ ότι στα Καρφουρ πωλείται καλό πράμα; Ελα ρε παιδιά βγάλτε τις παρωπίδες πια.Δεν είπα κάτι τέτοιο. Σαβούρα υπάρχει παντού απλά κάποια μαγαζιά έχουν μονο φθηνά και κάποια άλλα και πιο ποιοτικά προϊόντα. Από εκεί και πέρα διαβάζεις προσεκτικά τις ετικέτες και αποφασίζεις. Πχ για γαλοπούλα που αναφέρθηκε διαβάστε την ετικέτα από την φθηνή και από την ακριβή. Η φθηνή μπορεί να έχει 70% κρέας και το υπόλοιπο άλλα συστατικά, η ακριβή μπορεί και 97% κρέας. Γαλοπούλα η μια Γαλοπούλα και η άλλη.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για τον Γαλαξια τι γνωμη εχετε??
Τι θες να μάθεις?
Ποτε δεν μου γεμισε το ματι.... Βασικα σ ενα υποκαταστημα του Περιστεριου, μια φορα που χα παει, ειχε πολλη βρωμια. Πιο συχνα, το επισκεπτομαι απο τοτε που ανοιξε στη θεση του Ατλαντικ στην Ακρατα ( το χω συνδεσει με τα παιδικα μου χρονια στο χωριο). Αν και φαινονται καποια σημαδια εκσυγχρονισμου, πιστευω οτι θα του φαει κοσμο ο ΑΒ που ανοιξε φετος, μισο χιλιομετρο κοντα του.
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Έχω ψωνίσει μια (1) φορά από τα Lidl. Προσωπικά, και τζάμπα να μου τα δίνανε, από τη στιγμή που είδα τον ίδιο (έναν - ολογράφως '1') υπάλληλο να τρέχει από τα ράφια στα οποία φόρτωνε πράγματα, να έρθει στο ταμείο για να με εξυπηρετήσει, να με συγχωρέσετε αλλά δεν θα ξαναπάρω. Τουλάχιστον ο Σκλαβενίτης (τοπ για εμένα και σε ποιότητα προϊόντων δικής του ετικέτας αλλά και σε συμπεριφορά προς εργαζομένους) δίνει δουλειά και σε 20 άτομα εκεί που το Lidl δίνει δουλειά (?) σε 5.Συνεχίστε εσείς στα Lidl και όταν φτάσουμε σε μισθούς Κίνας να αναρωτιέστε τι έφταιξε (ναι πάντα οι 'άλλοι' ...)
Ναι η επανάσταση ξεκινά από το μπαναρισμα των λιντλ χαχαχα
Κι όμως η καθημερινή 'ψήφος' που ρίχνεις επηρεάζει πολύ περισσότερο το τι μισθό θα 'χεις αύριο από ότι η κανονική ψήφος.
Αν ψηφίζεις με το πορτοφόλι σου Κίνα (αν και άστοχο πλέον, γιατί σε λίγο η Κίνα θα δίνει καλύτερους μισθούς από τους δικούς μας), Κίνα θα γίνεις ότι και να ψηφίσεις στις εκλογές. Money talks. -
Ε τότε να μην ξαναγοράσουμε απο ebay και διαδυκτιακά καταστήματα.Μονο πλαίσιο και mediamarkt.
Kαι απο του διαφορους άλλους έξυπνους που πουλάνε ότι τους κατέβει στη διπλή τιμή. -
Ό,τι κατάλαβε ο καθείς, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.
Τις πολιτικές τις ψηφίζεις με το πορτοφόλι σου.
Τους πολιτικούς (ποιος θα κάνει καριέρα δηλαδή) τους ψηφίζεις με την ψήφο σου.
Για μένα σημασία έχουν οι πολιτικές, δεν μ' ενδιαφέρει να φτιάξω την καριέρα κανενός.
Αυτή 'ναι η άποψή μου. -
Οτι έγραψες καταλαβα.Αν δε θες να το παραδεχτεις ουτε εγω μπορω να κάνω κάτι.
-
Εσύ το ερμήνευσες έτσι. Κι εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να δεχτώ την ερμηνεία σου.
-
Δεν είπα πουθένα ότι είσαι υποχρεωμένος.
Την άποψη μου έγραψα.Δε νομιζω οτι απαγορευεται.Κουβέντα κάνουμε. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Οτι έγραψες καταλαβα.Αν δε θες να το παραδεχτεις ουτε εγω μπορω να κάνω κάτι.Ναι αλλά είπες 'Αν δε θες να το παραδεχτείς'.
Τι αν παραδεχτώ; Αυτό που νομίζεις ότι έγραψα;
Δεν το παραδέχομαι. -
Στην χώρα που το *90% εισάγεται συζητάμε αν θα κάνουμε σαμποτάζ στα κακά γερμανικά Lidl? Ημαρτον τα ακούω από νοικοκυρές μην τα διαβάζω και εδώ μέσα από υποτίθεται μορφωμένους ανθρώπους.
- (δεν έχω στοιχεία, αναφέρω τον αριθμό ενδεικτικά για να δείξω την υπερβολή)
-
Αμα κλείσουν τα LIDL και μείνει τόσος κόσμος χωρίς δουλειά να δούμε τις αντιδράσεις μετά.
-
Είμαι σίγουρος ότι οι καταναλωτές των lidl.. .....ψωνιζουν τα προϊόντα του νομίζοντας ότι κάνουν οικονομία και κατά βάθος ξέρουν ότι θυσιαζουν την ποιότητα
Αν δεν είχαμε την κρίση, αναθεμα αν θα παταγε πόδι εκεί μέσα και όπως προαναφέρθηκε, ο διευθυντής, ο ταμιας και ο αποθηκαριος είναι το ίδιο πρόσωπο! !!!!!!!!επική εξυπηρέτηση.. ...... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στην χώρα που το *90% εισάγεται συζητάμε αν θα κάνουμε σαμποτάζ στα κακά γερμανικά Lidl? Ημαρτον τα ακούω από νοικοκυρές μην τα διαβάζω και εδώ μέσα από υποτίθεται μορφωμένους ανθρώπους.- (δεν έχω στοιχεία, αναφέρω τον αριθμό ενδεικτικά για να δείξω την υπερβολή)
Εισάγουμε το 90%, άρα δεν έχει νόημα να μποικοτάρουμε τα Λιντλ (να μειώσουμε τις εισαγωγές και να τις υποκαταστήσουμε με εγχώρια παραγωγή)...
Δηλαδή αν εισαγάγαμε μόνο το 10% (και επομένως δεν θα θέλαμε να μειώσουμε εισαγωγές), τότε θα μπορούσαμε να συζητάμε για σαμποτάζ στα Λιντλ...
Κι είμαστε και μορφωμένο φόρουμ υποτίθεται κι όχι νοικοκυρές...(btw το 90% που λες δεν ισχύει, υποτίθεται ότι έχουμε ισοσκελίσει εισαγωγές - εξαγωγές, τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι Ιούλιο '13)
-
Αμα κλείσουν τα LIDL και μείνει τόσος κόσμος χωρίς δουλειά να δούμε τις αντιδράσεις μετά.Θα τους προσλάβει ο Σκλαβενίτης κι ο Βερόπουλος, αφού οι πελάτες του Λιντλ θα πάνε εκεί.
Λες οι εργοδότες τύπου Λιντλ να 'ναι αυτό που λείπει από την ελληνική οικονoμία;Είμαι σίγουρος ότι οι καταναλωτές των lidl.. .....ψωνιζουν τα προϊόντα του νομίζοντας ότι κάνουν οικονομία και κατά βάθος ξέρουν ότι θυσιαζουν την ποιότητα
Αν δεν είχαμε την κρίση, αναθεμα αν θα παταγε πόδι εκεί μέσα και όπως προαναφέρθηκε, ο διευθυντής, ο ταμιας και ο αποθηκαριος είναι το ίδιο πρόσωπο! !!!!!!!!επική εξυπηρέτηση.. ......Επική - ξεεπική, ο καταναλωτής την επιβραβεύει, την 'ψηφίζει' καθημερινά, άρα θα επικρατήσει παντού.
Ή οι ανταγωνιστές θα κλείσουν. -
Αμα κλείσουν τα LIDL και μείνει τόσος κόσμος χωρίς δουλειά να δούμε τις αντιδράσεις μετά.Άσχημο πράγμα η απόλυση αλλά δεν θα είναι πολλοί.. ....2-3/κατάστημα
-
Βάλε και αποθήκες, προμηθευτές κλπ
Sent from Corsair's brick
Σούπερμαρκετ