-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Τότε αλλάζει το πράγμα. Δε νομίζω να είναι υποχρεωμένη να ικανοποιήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών δίνοντας ένα προϊόν σε τιμή χώμα.
Ενταξει ομως εχει διαφορα το φερνω 5 κομματια απο το δεν μπορω να καλυψω εστω το 50% της ζητησης.
Δεν θα μπορούσε να καλύψει το 50% της ζήτησης, αν έφερνε 50 αρνιά και η ζήτηση ήταν 100 την ημέρα. Τώρα η ζήτηση είναι 100 και φέρνει 5 κι αν. Ουτε το 5%...
Είναι ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ κοροιδία panos2171.Εγω τους παραδέχομαι πάντως στο LIDL (και οχι μόνο). Να σε βιάζουνε κατ΄εξακολούθηση και να σε έχουν πείσει οτι είναι για την δική σου απόλαυση, είναι μεγάλη μαγκιά. 'Η απλά τα θέλει κι ο κώλος σου.
-
Η προσφορα αυτη γυρισε εναντιον τους,σιγουρα το εχουν μετανιωσει.
Το lidl παντα θα εχει πελατες γιατι ειναι πολλα και διαφορα αυτα που προσφερει και δεν τα βρισκεις αλλου,πχ καποιος ειπε τις παμφθηνες σαλατες,μετα ειναι κατι ημερες προσφορων για αλκοολουχα που πανε οι μπεκρηδες και τα σηκωνουν,ειναι κατι τεραστιες συσκευασιες που παιρνουν οι επαγγελματιες με λευκο τυρι και φυσικα τα παμφθηνα παιδικα ρουχα(με πιστοποιησεις και ΦΠΑ,και παρολλα αυτα πιο φτηνα απο την λαικη αγορα) -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το lidl παντα θα εχει πελατες γιατι ειναι πολλα και διαφορα αυτα που προσφερει και δεν τα βρισκεις αλλου,πχ καποιος ειπε τις παμφθηνες σαλατες,μετα ειναι κατι ημερες προσφορων για αλκοολουχα που πανε οι μπεκρηδες και τα σηκωνουν,ειναι κατι τεραστιες συσκευασιες που παιρνουν οι επαγγελματιες με λευκο τυρι και φυσικα τα παμφθηνα παιδικα ρουχα(με πιστοποιησεις και ΦΠΑ,και παρολλα αυτα πιο φτηνα απο την λαικη αγορα)Ποιός τρώει σαλάτα και τυρί απο το lidl ρε πουστη μου; ;;;;;
Για κανένα κωλοχαρτο και καμιά χαρτοπετσετα το πολύ είναι.. ......
Μ'αρεσει που κάποιοι τρώνε ότι σαβουρα βρουν και ψάχνουν την ποιότητα στα αυτοκίνητα, στα smartphone κτλ -
Εγω τρωω σαλατα απο το lidl , συσκευασμενη , πλυμμενη ,ελληνικης παραγωγης , οπως ακριβως την εχει ο Σκλαβενιτης κ οι αλλοι..θα πεθανω doctor?
-
Και γιατί την παίρνεις έτοιμη και δεν την φτιάχνεις μόνος σου;
Τους εμπιστεύεσαι τόσο πολύ; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το lidl παντα θα εχει πελατες γιατι ειναι πολλα και διαφορα αυτα που προσφερει και δεν τα βρισκεις αλλου,πχ καποιος ειπε τις παμφθηνες σαλατες,μετα ειναι κατι ημερες προσφορων για αλκοολουχα που πανε οι μπεκρηδες και τα σηκωνουν,ειναι κατι τεραστιες συσκευασιες που παιρνουν οι επαγγελματιες με λευκο τυρι και φυσικα τα παμφθηνα παιδικα ρουχα(με πιστοποιησεις και ΦΠΑ,και παρολλα αυτα πιο φτηνα απο την λαικη αγορα)Ποιός τρώει σαλάτα και τυρί απο το lidl ρε πουστη μου; ;;;;;
Μ'αρεσει που κάποιοι τρώνε ότι σαβουρα βρουν και ψάχνουν την ποιότητα στα αυτοκίνητα, στα smartphone κτλΔεν τρώω αλλά γιατί να μην φάει κάποιος τυρί από το λιντλ;
Αν είσαι τόσο υποχόνδριος μην ξαναφάς τίποτα απ΄ έξω. Μόνο δικής σου παραγωγής αδερφέ.
-
Οταν δεν προλαβαινεις πολλες μερες ουτε να κλασεις , δεν σε χαλαει μια ετοιμη σαλατα που κ που.. Δεν ειπαμε παντα
-
Για μενα η σαλατα ειναι σχεδον μονιμα ετοιμη απο supermarket.
Το να κατσω εγω να μαζεψω συνδιασμους λαχανικων,να τα πλυνω,να τα καθαρισω...απλα δεν παιζει και σιγουρα θα ερχεται και πολυ ακριβοτερα.Τυρι απο το lidl θα φαει καποιος που θα παει πχ σε μια ταβερνα
Δεν θα εχει αυθεντικη φετα Παρνασσου η χωριατικη,αλλα λευκο τυρι lidl -
Η ανιψιά μου,πολλα χρόνια σε Γερμανία και Ελβετία,ηθελε φετα.Οταν δοκίμασε ντοπια Τραχιας της μύριζε. Το λευκό τυρί που ειχε μαθει τοσα χρονια της ήταν τέλειο. Αντε βγαλε άκρη με συνηθειες και γουστα.
Send from outer space ★
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ποιός τρώει σαλάτα και τυρί απο το lidl ρε πουστη μου; ;;;;;
Μ'αρεσει που κάποιοι τρώνε ότι σαβουρα βρουν και ψάχνουν την ποιότητα στα αυτοκίνητα, στα smartphone κτλΕγώ μαζί σου είμαι. Και θα σου πω για το κ@λοpaper ότι ούτε εκεί το προτιμάω. Πολλά από τα χημικά που χρησιμοποιούνται αν ψάξεις θα δεις ότι δημιουργούν μακροπρόθεσμα προβλήματα στον σφιγκτήρα. Άσε που μπορώ να αγοράσω αν θέλω φθηνό χαρτί σε προσφορά softeχ το μεγάλο ρολό είναι πιο φθηνό ανά μέτρο από τις σαβούρες .... και εννοείτε ο γλάρος του Σκλαβενίτη είναι αν όχι φθηνότερο στην ίδια τιμή. Κάντε υπολογισμό ανά μέτρο να δείτε. Επίσης για τα τυριά και γάλατα απλά ρίξτε ένα googlαριμα για πρόστιμα και ανακλήσεις της προμηθεύτριας εταιρίας ε υ ρωφάρμα και το ξανασυζητάμε.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Πολλά από τα χημικά που χρησιμοποιούνται αν ψάξεις θα δεις ότι δημιουργούν μακροπρόθεσμα προβλήματα στον σφιγκτήρα.Πισωγλεντέξ βάζουν;
ε υ ρωφάρμα
ΤΟ Lidl έπερνε για χρόνια από την ΑΓΝΟ, μέχρι αυτή να κλείσει. Επίσης η Ευρωφάρμα θεωρείται καλή εταιρεία. Για τα δε τυριά τι να πούμε; Γκούντα Ολλανδίας και τσένταρ Αγγλίας είναι!!!
-
gakost, θες να μου πεις κι εσύ ότι στα Καρφουρ πωλείται καλό πράμα; Ελα ρε παιδιά βγάλτε τις παρωπίδες πια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολλά από τα χημικά που χρησιμοποιούνται αν ψάξεις θα δεις ότι δημιουργούν μακροπρόθεσμα προβλήματα στον σφιγκτήρα.
Πισωγλεντέξ βάζουν;
ε υ ρωφάρμα
ΤΟ Lidl έπερνε για χρόνια από την ΑΓΝΟ, μέχρι αυτή να κλείσει. Επίσης η Ευρωφάρμα θεωρείται καλή εταιρεία. Για τα δε τυριά τι να πούμε; Γκούντα Ολλανδίας και τσένταρ Αγγλίας είναι!!!
Πότε έγινε αυτό???
πιτσιρικάς δεν υπήρχε άλλο γάλα στα καταστήματα
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εγω τρωω σαλατα απο το lidl , συσκευασμενη , πλυμμενη ,ελληνικης παραγωγης , οπως ακριβως την εχει ο Σκλαβενιτης κ οι αλλοι..θα πεθανω doctor?Να τρως και τα ληγμενα και τα ελαφρώς μουχλιασμενα.. ........ούτε με αυτά θα πεθανεις, αν αυτό είναι για εσένα το ζητούμενο
Όσο για τη σαλάτα να είσαι σίγουρος οτι είναι ελληνικής παραγωγής και προπαντων ΠΛΥΜΜΕΝΗ -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Πότε έγινε αυτό???πιτσιρικάς δεν υπήρχε άλλο γάλα στα καταστήματα
Μέχρι και πριν από 2 χρόνια που έκλεισε. Συμφορουμίτης ήταν εργαζόμενος στο ΑΓΝΟ.
-
Στο lidl εμενα δε μ αρεσει να ψωνιζω γιατι εμεσα ηταν ο εργοδοτης μου για μηνες οποτε δε θελω να του τα δινω πισω.. οταν ειμαι Αθηνα μ αρεσει να ενισχυω ΜΟΝΟ το Σκλαβενιτη κι αυτο λογω της πολυ καλης συμπεριφορας του ως εργοδοτης!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πότε έγινε αυτό???
πιτσιρικάς δεν υπήρχε άλλο γάλα στα καταστήματα
Μέχρι και πριν από 2 χρόνια που έκλεισε. Συμφορουμίτης ήταν εργαζόμενος στο ΑΓΝΟ.
Και προσπάθησε να σπάσει το καρτελ των Δέλτα, Φαγε, Δωδώνη κτλ αλλά εις ματην, καθώς δεν έτυχε αναλογης υποστήριξης απο τους καταναλωτές, παρόλο που η τιμή/λιτρο ήταν κάτω του 1ευρώ.. .....μεγάλη μας επιτυχία
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εγω τρωω σαλατα απο το lidl , συσκευασμενη , πλυμμενη ,ελληνικης παραγωγης , οπως ακριβως την εχει ο Σκλαβενιτης κ οι αλλοι..θα πεθανω doctor?
Να τρως και τα ληγμενα και τα ελαφρώς μουχλιασμενα.. ........ούτε με αυτά θα πεθανεις, αν αυτό είναι για εσένα το ζητούμενο
Όσο για τη σαλάτα να είσαι σίγουρος οτι είναι ελληνικής παραγωγής και προπαντων ΠΛΥΜΜΕΝΗΟύτε αυτοί που εφηύραν τις σαλάτες στα ΣΜ δεν φαντάζονταν ότι θα υπήρχε κόσμος που θα τις αγόραζε .
Ή ξέρω γω το τριμμένο τυρί...
Αν τύχει και μιλήσετε για τέτοια θέματα με εργαζόμενο σε ΣΜ, δεν θα τα ξαναπλησιάσετε. -
Έκανε βλακείες και η νέα ιδιοκτησία... Στην Β. Ελλάδα ήταν πάντα πολύ δυνατή. Όπως είπε και ο dimik, παλιά εδώ μόνο ΑΓΝΟ υπήρχε.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Να τρως και τα ληγμενα και τα ελαφρώς μουχλιασμενα.. ........ούτε με αυτά θα πεθανεις, αν αυτό είναι για εσένα το ζητούμενο
Όσο για τη σαλάτα να είσαι σίγουρος οτι είναι ελληνικής παραγωγής και προπαντων ΠΛΥΜΜΕΝΗΒοιωτιας να τρωμε πατατες;:?:
Σούπερμαρκετ