-
όσο περνάει ο καιρός εξοικειώνομαι με το s4mini...
το μόνο θέμα που που παρατήρησα ότι υστερεί σε σχέση με το neo v είναι στη stock εφαρμογή για τα μηνύματα και ιδιαιτέρως στο σύστημα με τις προτεινόμενες λέξεις όπου αν δεν γράψεις αυτό που προτείνει σου βάζει με το ζόρι την δική του λέξη εκτός και αν το απενεργοποιήσεις προσωρινά και το ξαναβάλεις μόλις γράψεις την δική σου λέξη την οποία και υπογραμμίζει σαν λαθεμένη! Επίσης δεν παρουσιάζει τα emoticons ως γραφικά αλλά με την συντόμευση τους!
Θα μου προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα από το google play για να γράφω μηνύματα που να μην έχει αυτά τα flaws;
Ένα ακόμα μικρό μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι δεν έχει λαμπάκι που να ανάβει όταν έχει φορτίσει πλήρως ή όταν δεν έχει μπαταρία σε άλλο χρώμα καθώς και όταν λαμβάνεις νέο μήνυμα ή κλήση! Αυτό μου λείπει από το neo v...
Έχει εναλλακτικά μια εφαρμογή που δονείται μόλις το σηκώσεις ώστε να σε κάνει να δεις την οθόνη όμως όσο εφετζίδικο και αν είναι στην πράξη προτιμώ την λύση με το λαμπάκι!
Αυτό που πραγματικά θεωρώ χρήσιμο, είναι η εφαρμογή που μέσω της μπροστινής κάμερας ανιχνεύει την παρουσία προσώπου όταν λειτουργείς το κινητό και διαβάζεις λόγου χάρη ένα κείμενο, ώστε να μην κλείνει τον φωτισμό της οθόνης επιλέγοντας λίγο χαμηλότερο φωτισμό μεν, αρκετό δε για να διαβάζεις άνετα εξοικονομώντας μπαταρία!
Θέλει αγώνα βέβαια ακόμα για να το μάθω καλά αλλά για νιούμπης κάτι έκανα! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
όσο περνάει ο καιρός εξοικειώνομαι με το s4mini...
το μόνο θέμα που που παρατήρησα ότι υστερεί σε σχέση με το neo v είναι στη stock εφαρμογή για τα μηνύματα και ιδιαιτέρως στο σύστημα με τις προτεινόμενες λέξεις όπου αν δεν γράψεις αυτό που προτείνει σου βάζει με το ζόρι την δική του λέξη εκτός και αν το απενεργοποιήσεις προσωρινά και το ξαναβάλεις μόλις γράψεις την δική σου λέξη την οποία και υπογραμμίζει σαν λαθεμένη! Επίσης δεν παρουσιάζει τα emoticons ως γραφικά αλλά με την συντόμευση τους!
Θα μου προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα από το google play για να γράφω μηνύματα που να μην έχει αυτά τα flaws;
Ένα ακόμα μικρό μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι δεν έχει λαμπάκι που να ανάβει όταν έχει φορτίσει πλήρως ή όταν δεν έχει μπαταρία σε άλλο χρώμα καθώς και όταν λαμβάνεις νέο μήνυμα ή κλήση! Αυτό μου λείπει από το neo v...
Έχει εναλλακτικά μια εφαρμογή που δονείται μόλις το σηκώσεις ώστε να σε κάνει να δεις την οθόνη όμως όσο εφετζίδικο και αν είναι στην πράξη προτιμώ την λύση με το λαμπάκι!
Αυτό που πραγματικά θεωρώ χρήσιμο, είναι η εφαρμογή που μέσω της μπροστινής κάμερας ανιχνεύει την παρουσία προσώπου όταν λειτουργείς το κινητό και διαβάζεις λόγου χάρη ένα κείμενο, ώστε να μην κλείνει τον φωτισμό της οθόνης επιλέγοντας λίγο χαμηλότερο φωτισμό μεν, αρκετό δε για να διαβάζεις άνετα εξοικονομώντας μπαταρία!
Θέλει αγώνα βέβαια ακόμα για να το μάθω καλά αλλά για νιούμπης κάτι έκανα!Δεν ειναι flaws, απλα εσυ εμαθες με ενα A τροπο... resistance to change...
Για την έλλειψη led: https://play.google.com/store/apps/deta ... led.notify
Για keyboard παρε Swype: https://play.google.com/store/apps/deta ... .swype.dtcΕπίσης δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ να μαθεις... ημαρτον!!! Απο android σε android πήγες
Με τα customisations της Sony, παιξε οσο μπορείς ακομα... γιατι σε λιγο καιρό θα τα κανεις disable. Ειναι gimmicks και δεν δουλευουν αξιοπιστα.
Αμα θελει παντως 'αγωνα' για να μαθεις το android στο οποιο συνεχίζεις, ισως ειναι καλύτερα να πάρεις iphone
Με εχεις τσιτώσει, μην αντιμιλήσεις....
-
Ειδα σημερα το S5. Μια απο τα ιδια με λιγο φωτεινοτερη οθονη μου φανηκε. Η τιμη επεσε ηδη στα 699 απο 769 που ανακοινωθηκε και με 32 ατοκες δοσεις. Ποσο να κανει σε 6 μηνες ; Σιγουρα κατω απο 499.
-
σιωπώ και σ' ευχαριστώ στρατηγέ μου...
-
G2 τέλος, Note 3 era.
Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε στην αρχική οθόνη να χωρούν περισσότερα εικονίδια?
Έχει κάτω τα 5 σταθερά και στην κύρια οθόνη χωρούν μόνο 4x1? -
γινομαστε πολλοι!!!!!
-
corsair η drdino με την κτ κατ διαβασα οτι κλειδωνει η sd card. Τι εστι αυτο?
Και οποιος αλλος ξερει φυσικα..
α και επισης συμφωνειτε με αυτο?
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2470862
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
G2 τέλος, Note 3 era.Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε στην αρχική οθόνη να χωρούν περισσότερα εικονίδια?
Έχει κάτω τα 5 σταθερά και στην κύρια οθόνη χωρούν μόνο 4x1?Ρε κερατούκλη! Μεγειές!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
corsair η drdino με την κτ κατ διαβασα οτι κλειδωνει η sd card. Τι εστι αυτο?Και οποιος αλλος ξερει φυσικα..
α και επισης συμφωνειτε με αυτο?
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2470862
http://www.androidcentral.com/kitkat-sdcard-changes
καλο διάβασμα... Δεν νομίζω οτι ουσιαστικά πρεπει να σε απασχολεί η Kit Kat για τις αλλαγες στην SD.in other news: Επαιξα λίγο με το Moto G ενός stealth mod σήμερα... Φανταστικότατο μέγεθος. Το ιδανικότερο όλων και ταχύτατο στα μενου... Πολυ ωραια η Moto
-
Καλοτάξιδο.
-
έχω ερώτηση προς στρατηγό δικτάτορα και άλλους γνώστες:
η κάρτα sim που έβαλα στο κινητό μου είναι η ίδια που έχω μια δεκαετία σχεδόν τώρα...
όταν πήγα στην vodafone και ζήτησα mini sim μου είπαν να μην το κάνω και την έκοψαν με ένα ειδικό εργαλείο που είχαν!
Το ερώτημα είναι το εξής: η παλιά κάρτα sim είναι συμβατή με 4g ή χρειάζεται αναγκαστικά νεώτερη;
Ρωτάω διότι πήγα να κάνω ενεργοποίηση το 4γ με sms στο 1285 με την ένδειξη 4GΝΑΙ και πήρα απάντηση με sms ότι το αίτημα δεν ολοκληρώθηκε και ότι για να γίνει θα πρέπει να πάω σε κατάστημα ή να πάρω τηλέφωνο την vodafone! Ξέρω ότι το 4g συνεπάγεται συμβόλαιο (έχω το unlimited 50)! -
Ξέρω σίγουρα ότι δεν συνεπάγεται συμβόλαιο. Έχω cu φοιτητικό και με αυτόν τον τρόπο το ενεργοποίησα. Πιο πολλές πιθανότητες δίνω να θέλει καινούρια κάρτα Sim. Επίσης το έγραψες έτσι ακριβώς όπως φαίνεται στο post σου; (4GΝΑΙ χωρίς κενό)
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
ναι έτσι το έγραψα...αν το είχα γράψει λάθος δεν θα το δεχόταν...μάλλον πάω για νέα κάρτα...ελπίζω να μην μου την διαγράψουν και να μεταφέρουν στην νέα όλα τα στοιχεία της παλιάς!
-
ναι έτσι το έγραψα...αν το είχα γράψει λάθος δεν θα το δεχόταν...μάλλον πάω για νέα κάρτα...ελπίζω να μην μου την διαγράψουν και να μεταφέρουν στην νέα όλα τα στοιχεία της παλιάς!Eπαφες κλπ;Αμφιβάλλω .
-
έχω ερώτηση προς στρατηγό δικτάτορα και άλλους γνώστες:
η κάρτα sim που έβαλα στο κινητό μου είναι η ίδια που έχω μια δεκαετία σχεδόν τώρα...
όταν πήγα στην vodafone και ζήτησα mini sim μου είπαν να μην το κάνω και την έκοψαν με ένα ειδικό εργαλείο που είχαν!
Το ερώτημα είναι το εξής: η παλιά κάρτα sim είναι συμβατή με 4g ή χρειάζεται αναγκαστικά νεώτερη;
Ρωτάω διότι πήγα να κάνω ενεργοποίηση το 4γ με sms στο 1285 με την ένδειξη 4GΝΑΙ και πήρα απάντηση με sms ότι το αίτημα δεν ολοκληρώθηκε και ότι για να γίνει θα πρέπει να πάω σε κατάστημα ή να πάρω τηλέφωνο την vodafone! Ξέρω ότι το 4g συνεπάγεται συμβόλαιο (έχω το unlimited 50)!το 4g δεν θέλει τιποτα ειδικό... Η καρτα sim σου βεβαια ειναι λίγο αρχαία. Δεν θα ηταν κακό γενικως να την αλλαζες. Το 4G δεν σου ενεργοποιηθηκε γιατι έχεις συμβόλαιο και οχι κάρτα.... η πολυ βαρβάτο συμβολαιο.
Προγράμματα που μπορούν να ενεργοποιήσουν τη χρήση του δικτύου 4G
Κλείσιμο Προγράμματα που μπορούν να ενεργοποιήσουν τη χρήση του δικτύου 4G content-
Προγράμματα συμβολαίου φωνής με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων
Συνδρομητές σε προγράμματα με ονομαστικό πάγιο μεγαλύτερο ή ίσο από 45€ μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν τη χρήση υπηρεσιών δεδομένων από το δίκτυο 4G της Vodafone
Συνδρομητές σε προγράμματα με ονομαστικό πάγιο μικρότερο από 45€ μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν τη χρήση υπηρεσιών δεδομένων από το δίκτυο 4G της Vodafone, εφόσον ενεργοποιήσουν ή έχουν ενεργό κάποιο πρόγραμμα Internet 4Sharing (εξαιρουμένου του προγράμματος 7€ / 0ΜΒ) -
Προγράμματα συμβολαίου φωνής χωρίς ενσωματωμένο όγκο δεδομένων
Όλοι οι συνδρομητές που δεν διαθέτουν ενσωματωμένο όγκο δεδομένων στο πρόγραμμά τους, μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν τη χρήση υπηρεσιών δεδομένων από το δίκτυο 4G της Vodafone, εφόσον ενεργοποιήσουν ή έχουν ενεργό κάποιο επιπρόσθετο πακέτο mobile internet που προσφέρει όγκο δεδομένων τουλάχιστον 300ΜΒ -
Προγράμματα Internet 4Sharing & Vodafone Mobile Broadband με προσφερόμενο όγκο δεδομένων μεγαλύτερο ή ίσο από 5GB
-
Καρτοπρόγραμμα με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων ή πακέτο Mobile Internet
-
Συνδρομητές Καρτοκινητής (CU, Καρτοκινητό Vodafone, Καρτοκινητό Vodafone International, Καρτοκινητό Ολυμπιακός)
http://www.vodafone.gr/portal/4G?menuId=11647
Αν έχεις επαφές ακόμα στην κάρτα... θα σε παρακαλεσω να παραδώσεις το Android πίσω στο κατάστημα και να ζητήσεις κάνα Business Phone τυπου Asha 201 Δεν θα σε καλυψει στις απαιτήσεις σου το android....
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Η καρτα sim σου βεβαια ειναι λίγο αρχαία. Δεν θα ηταν κακό γενικως να την αλλαζες.
Τι διαφορά έχουν οι καινούριες sim σε σχέση με τις παλιές δηλ; Η δικιά μου είναι από τις πρώτες που έδωσε η Q telecom (τότε) κάπου στα τέλη του 2001 αν θυμάμαι καλά.
-
για συνδεση με τηλεοραση στο nexus ποια εφαρμογη να βαλω;
Δεν μου εχει φτασει ακομα η τηλεοραση αλλα παλια χρησιμοποιουσα την Skifta.αυριο θα το τεσταρω.
-
Άσχετο, αλλά cosmoκαρτα με ενεργοποιημένο πακέτο που υποστηρίζει 4G, δεν το έχω δει ποτέ. 3G στην καλύτερη
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
voda 4g όπου έχω πετύχει είναι πραγματικά γρήγορο
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
voda 4g όπου έχω πετύχει είναι πραγματικά γρήγοροΠάντως σήμερα, μιας και μιλαμε για δίκτυα.... Απο Αθυτο Χαλκιδικης, μέχρι και Παλιούρι είχα streaming radio στο αμαξι... δεν εχασε ουτε μια φορα την ροη. Σε ολη την διαδρομη ειχα H με H+... κανενα LTE φυσικα. Voda ΠΑΝΤΑ
Περι συσκευών Android...