-
3 μετρα;;;;;;;;;;;;;;
κανεις πλακα οτι θες 24/26.....
τι λεφτα διαθετεις;
-
μανει ις νοτ εν ίσιου, βάλε 300 ευρά δηλαδής.
-
http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/32 ... R430BB.htm
με γιες
και wifi,
να στελνεις καμια ταινιουλα / σειρα απο τον υπολογιστη σου....τρελα εισια
-
Tελικά έτσι όπως έχει η βάση και ο προσανατολισμός της, 32άρα δεν μπαίνει, είναι πολύ μεγάλη. Άρα ξαναγυρνάω στην αρχή, έως 26''.
Τι να κάνουμε, θα την πληρώσουμε όσο η μεγάλη. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μεγάλη δεν είναι? Η απόσταση της οθόνης από την κεφαλή μου είναι 3 μέτρα, 17'' κούτα σρτ είχα ανέκαθεν.Στο σαλόνι μου περίπου στα 3 μέτρα μια 42αρα μου φαίνεται πια ... ΜΙΚΡΗ
-
Θέλει απο 46 και πανω για αυτή την αποσταση
-
Η 42άρα plasma μου δείχνει μεγαλύτερη από την LED 42άρα που έχουν οι γονείς μου στην ίδια απόσταση (3 και κάτι μέτρα). Μάλλον το μαύρο πλαίσιο της γκουμούτσας-plasma γύρω από την οθόνη δημιουργεί ψευδαισθήσεις ...
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Μεγάλη δεν είναι? Η απόσταση της οθόνης από την κεφαλή μου είναι 3 μέτρα, 17'' κούτα σρτ είχα ανέκαθεν.
Στο σαλόνι μου περίπου στα 3 μέτρα μια 42αρα μου φαίνεται πια ... ΜΙΚΡΗ
Εδώ εγώ έχω 37αρα στο δωμάτιο μου κάτω από μέτρο απόσταση και θέλω να την αλλάξω.
-
Στο σινεμά να κάθεστε στις μπροστά θέσεις γιατί με τη λογική σας, στις πίσω θέσεις, ένα πεντοχίλιαρο σε ίντσες το χρειάζεται.
-
ότι έχεις το συνηθίζεις...όταν πρωτοέβαλα την 46άρα στο υπνοδωμάτιο μου φαινόταν τεράστια και υπερβολή...πλέον μετά από τόσα χρόνια χρήσης μου φαίνεται μικρή ή καλύτερα φυσιολογική!
Οπότε όλα είναι θέμα συνήθειας! Τους περιορισμούς τους κάνει ο χώρος! -
Χαλαρά το 99% αυτών που σήμερα έχουν 32άρα στο υ/δ, είχαν 14άρα μέχρι πριν από 5-6 χρόνια που άλλαξαν. Εγώ μέχρι χτε είχα 17άρα, με τη λογική ότι η 14άρα είναι μικρή. Δικαιούμαι να πάω κατευθείαν σε 42άρα πιστεύω?
Πέραν της πλάκας, και αμφισβητούμενης την λογικής ότι the bigger the better allways, πήγα σε ηλεκτρομάγαζο με στόχο να δω τα μεγέθη από κοντά, και να κόψω και ποιότητες σε ρίαλ τάιμ εκπομπή.
Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, έγιναν οι αναγκαίες μετρήσεις και συγκρίσεις και ευρέθη ότι μια 21''-22'' 16:9 σημερινής τεχνολογίας, ξεπερνάει σε εμβαδόν λειτουργούσας οθόνης μια 17άρα σρτ του χτες, και με δεδομένο μάλιστα ότι η μία 'ευαίσθητη' διάσταση, το ύψος, δεν είναι μικρότερο της παλιάς που ήταν 4:3.
Μια 26άρα σημερινή έχει διπλάσια (και βάλε) επιφάνεια προβολής από την 17άρα που μας άφησε χρόνους προχτέ, το δε ύψος οθόνης είναι αισθητά μεγαλύτερο. Δοθέντων και των περιορισμών του χώρου, ο κύβος ερρίφθη λοιπόν οριστικώς.
Για το δεύτερο πήραμε το Χάρη τον Τομπούλογλου. Και στο μίντια και στον Κώτσο είχαν ΟΛΕΣ τις τηλεοράσεις συνδεδεμένες με μπλουρέι, εγώ ήθελα να δω τα μούτρα της Μενεγάκης για να κρίνω. Και πάλι κάτι κατάλαβα, π.χ. πολλές αγκομαχούσαν και στο άσπρο και στο μαύρο, ως επί το πλείστον όλες οι δεύτερες μάρκες καθώς και μερικές ΛΓ. Επίσης όλα τα τηλεκουμάντα ήταν εξαφανισμένα, βασικό μείον ήθελα να τα δω και να τα παίξω από πριν για να μην αρχίσω τα καντήλια εκ των υστέρων.
Δικαίως αγανακτισμέ αποχώρησα άπρακτος, θα πάω και σε κανένα άλλο τις επόμενες ημέρες μπας και έχω καλύτερη τύχη, δε βιάζομαι άλλωστε. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Στο σινεμά να κάθεστε στις μπροστά θέσεις γιατί με τη λογική σας, στις πίσω θέσεις, ένα πεντοχίλιαρο σε ίντσες το χρειάζεται.Στις μεγάλες αίθουσες του Village κάθομαι 4-5 σειρά.
Ειδικά σε 3D ότι καλύτερο. Βλέπεις μόνο οθόνη. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Στις μεγάλες αίθουσες του Village κάθομαι 4-5 σειρά.
Ειδικά σε 3D ότι καλύτερο. Βλέπεις μόνο οθόνη. -
Τελικώς αγοράστηκε μια 26άρα Σαμσούγκ, αφού βρέθηκε σε μεγάλο μαγαζί και ελέχθηκε σχολαστικώς. Εξαιρετική εικόνα και ήχος, καλό μαύρο, λίγο αδυναμία στο λευκό, ίσως να θέλει ψάξιμο στις ρυθμίσεις.
Το πληκτρολόγιο είναι απίθανο, ούτε παραγγελία να ήτανε. Είναι μικρό και εύχρηστο και δεν χρειάζεται καν να 'κοιτάει΄προς την τηλεόραση, ακόμα και το πάτωμα να βλέπει ή την ανοιχτή μπαλκονόπορτα το μήνυμα λαμβάνεται.
Χρόνος αλλαγής από κανάλι σε κανάλι έτσι και έτσι. Ένα ποντιακό της υπόθεσης είναι ότι στο μανουάλι δεν αναγράφει τον τρόπο για τον (κλασσικό) αυτόματο και χειροκίνητο συντονισμό των καναλιών, ενώ παράλληλα θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει σε αυτό το τελετέξτ και ένα σωρό άλλες παπαριές που είναι ζήτημα αν αφορούν το 5% των χρηστών. Σαν αντίβαρο σε παραπέμπει στο ηλεκτρονικό μανουάλι που έχει φορτωμένο η συσκευή, το οποίο όμως είναι χαώδες. Έλεος ρε ζώα ο συντονισμός θα έπιανε μία σελίδα, αυτό βρήκατε να κόψετε και να μας βάλετε να ψάχνουμε με κουμπάκια σε μενού και παραμενού, ώ υπομενού.
Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν. -
-
8Κ και τα φαξ, φαξ.
Sent from Corsair's brick
-
Τρώγομαι σήμερα να αγοράσω τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο.
Θέλω να συνδέεται με ίντερνετ και πληκτρολόγιο-ποντίκι. Ακόμη καλύτερα με τον υπολογιστή ώστε να βλέπω ορισμένους φακέλους.
Με γαργαλάει αυτή η τηλεόραση (δυστυχώς σε αγγλικό και ελληνικό site samsung δε τη βρίσκω)
http://www.samsung.com/de/consumer/tv-a ... SSXZG-spec
http://www.amazon.de/gp/product/B00BMKB ... e=&seller=
Έχει ακόμη 13 κομμάτια το amazon που 'φεύγουν' σιγά-σιγά.
Έχει να πει κανείς κάτι? Έχω samsung 40 και θα ήθελα samsung πάλι...
Στην Ελλάδα βρίσκω αυτή http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/32 ... 2F6200.htm αλλά είναι εδώ πάνω δεν τη βρίσκω...
-
Εχω μια τηλεόραση TOSHIBA 32 ιντσών τύπος 32RL938G smart tv την οποία αγόρασα πριν ένα χρόνο 350 ευρώ.Αν την πουλήσω τώρα μέχρι πόσα χρήματα μπορώ να τη δώσω?
-
150 κ ευχαριστημενος..
-
Αν εχει κανεις καταφερει να συνδεσει σμαρτ samsung με η/υ μεσω του samsung link, ωστε να βλεπει φακελους του υπολογιστη στη τηεοραση, ας πει τον τροπο.
help! τηλεορασεις hdtv !!