-
Συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά μπορείς να είσαι λίγο πιο σαφής? Απ όσο ξέρω δεν είναι καλό να καις τέτοια σανίδια γιατί έχουν υποστεί χημική επεξεργασία και δύναται να εκλυθούν επικίνδυνες ΧΗΜΙΚΕΣ ουσίες.
Ευχαριστώ
-
αυτο ειναι το καινουριο ερπορτ εξπρες? ποσο το βρηκες?
νταξ, απο ευκολια, δεμπαιζονται, λεμε!! -
To πήρα μεταχείρω 70€, με 2 χρονια εγγύηση του καταστήματος
Ουσιαστικά καινούργιο ήταν, με την ζελατίνα
-
Έχω προσπαθήσει να βρω άκρη αλλά δεν βρίσκω.
Υπάρχει κάποια συσκευή που να συνδέεται με HDMI για εικόνα σε TV και RCA για ήχο αναλογικό στον ενισχυτή μου (γιατί την ψηφιακό ήχο η τηλεόραση δεν τον βγάζει από τα SCART/RCA της) που να δέχεται μέσω wifi (και όχι bluetooth) μουσική ή βίντεο από smartphone, tablet, laptop με λογικό κόστος. Δεν με νοιάζει να σερφάρει ούτε netflix και άλλα τέτοια μόνο να στέλνω εγώ βίντεο που έχω (ή την οθόνη). -
Για όλη την επόμενη εβδομάδα, το Sony Center της Γλυφάδας θα έχει όλο το lineup των home cinema projectors σε demonstration, τόσο σε fullHD, 3D όσο και 4Κ, μάλιστα τη Τρίτη θα έχουμε και 4Κ event με δημοσιογράφους.
Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου πει με ΡΜ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Για όλη την επόμενη εβδομάδα, το Sony Center της Γλυφάδας θα έχει όλο το lineup των home cinema projectors σε demonstration, τόσο σε fullHD, 3D όσο και 4Κ, μάλιστα τη Τρίτη θα έχουμε και 4Κ event με δημοσιογράφους.Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου πει με ΡΜ.
Πολύ θετικά τα reviews του σημερινού event:
http://www.athinorama.gr/digital/homeci ... /?id=15361
-
Λιγο ακριβα δεν ειναι για οικακη χρηση;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Λιγο ακριβα δεν ειναι για οικακη χρηση;Elaborate, please.
Ποιό, για ποιά χρήση και versus τι?
Πιστεύω συνειδητοποιείς σε ποιό κοινό απευθύνεται, ε?
-
20κ για εναν προβολεα δεν ειναι ακριβο; Ποσοι εχουν στα σπιτια τους καταλληλο χωρο για cinema room?
Πολυ καλες επιλογες για καφετεριες ομως.
-
20κ για εναν προβολεα δεν ειναι ακριβο; Ποσοι εχουν στα σπιτια τους καταλληλο χωρο για cinema room?Πολυ καλες επιλογες για καφετεριες ομως.
Για έναν 4Κ προβολέα εννοείς που μπορεί να βγάλει και διπλάσια διαγώνιο οθόνης από μια 4Κ 84' τηλεόραση που κοστίζει σχεδόν το ίδιο? Ή μήπως τα 10Κ για τον άλλον 4Κ? Ή μήπως τα 2.200 για fullHD? Δε νομίζω.
Ακριβές νούμερο home cinema room δεν έχω να σου πω, αλλά υπάρχουν αρκετά και φτιάχνονται καινούρια. Καταλαβαίνεις ότι απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη, hi-end, αγορά ε?
Τα συγκεκριμένα πάντως δεν είναι προϊόντα κατάλληλα για καφετέριες καθώς υπάρχει αρκετό φως και καπνός. Υπάρχουν άλλοι προβολείς για τέτοιες λύσεις.
-
Καλα συγγνωμη υπαρχει 4Κ υλικο πουθενα για να παιξει ο προβολεας;
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Καλα συγγνωμη υπαρχει 4Κ υλικο πουθενα για να παιξει ο προβολεας;Ναι.
Καταρχάς πολλά live events γράφονται με 4Κ κάμερες όπως αγώνες τένις, συναυλίες (Muse) κλπ. Επίσης τώρα στο παγκόσμιο θα γίνει 4Κ προβολή γιατί θα χρησιμοποιηθούν 4Κ κάμερες.
Όσον αφορά τις ταινίες, εδώ και κάποια χρόνια γράφεται το master σε 4Κ και πλέον είναι θέμα χρόνου να περάσει σε bluray γιατί πλέον υπάρχουν και 4Κ players (πχ PS4) και ενισχυτές.
Επιπλέον, υπάρχουν προσιτές 4Κ βιντεοκάμερες (600-700 ευρώ) ώστε να τραβάει όποιος θέλει τις δικές του ταινίες, home videos κλπ.
Επίσης, υπάρχουν πλέον αρκετά bluray με mastered in 4K ταινίες στις οποίες οι συγκεκριμένοι προβολείς παραπάνω κάνουν πραγματικό upscaling σε 4Κ.
Τέλος, στην Αμερική υπάρχει ένα player γεμάτο 4Κ ταινίες μέσα αλλά ξεκινάει και 4Κ streaming service:
http://store.sony.com/4k-ultra-hd-media ... et-Players
-
Ετσι πως το διαβαζω ισως να υπαρξει κατι αλλα θα περασουν 20 χρονια οπως με το FHD.
-
Ετσι πως το διαβαζω ισως να υπαρξει κατι αλλα θα περασουν 20 χρονια οπως με το FHD.Από που προκύπτει το 20 χρόνια?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Επίσης, υπάρχουν πλέον αρκετά bluray με mastered in 4K ταινίες στις οποίες οι συγκεκριμένοι προβολείς παραπάνω κάνουν πραγματικό upscaling σε 4ΚΤι σημαίνει πραγματικό upscaling?
-
Τπτ
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Επίσης, υπάρχουν πλέον αρκετά bluray με mastered in 4K ταινίες στις οποίες οι συγκεκριμένοι προβολείς παραπάνω κάνουν πραγματικό upscaling σε 4Κ
Τι σημαίνει πραγματικό upscaling?
Image>image size>200000000px X 5000000000000px
upscaled very goodUltra Panavision 70 ---- 25K since 1960
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ετσι πως το διαβαζω ισως να υπαρξει κατι αλλα θα περασουν 20 χρονια οπως με το FHD.
Από που προκύπτει το 20 χρόνια?
Το FHD ειναι αναλυσεις απο τα 80ς αλλα αργησε να διαδοθει γιατι απλα δεν χρειαζονταν σε τηλεορασεις.
-
Το FHD ειναι αναλυσεις απο τα 80ς αλλα αργησε να διαδοθει γιατι απλα δεν χρειαζονταν σε τηλεορασεις.
Γιατι δε χρειαζοταν τοτε;
Ενω τωρα γιατι χρειαζεται ας πουμε, για να βλεπουμε τη ρωγα της Μενεγακης ;;
(που χρειαζεται οπως και να 'χει ... ετσι;) -
Άργησε να διαδοθεί γιατί το penetration της τεχνολογίας ήταν πολύ χαμηλότερο απ'ότι τώρα.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει η υποδομή για τέτοιες τεχνολογίες και θα γίνει πολύ πιο γρήγορα adopt.
Μη ξεχνάς ότι υπάρχουν αρκετοί early adopters που θέλουν αυτή τη τεχνολογία σπίτι τους.
Επίσης, υπάρχουν πλέον αρκετά bluray με mastered in 4K ταινίες στις οποίες οι συγκεκριμένοι προβολείς παραπάνω κάνουν πραγματικό upscaling σε 4Κ
Τι σημαίνει πραγματικό upscaling?
Τπτ
Sent from Corsair's brick
Στις ταινίες που έχει επιμεληθεί η Sony Pictures όπου το master είναι γραμμένο σε 4Κ, όταν αυτό γίνεται downscale σε 2Κ χρησιμοποιείται ο ίδιος αλγόριθμος + μια ειδική 4Κ database (επειδή είναι ίδια εταιρία) και για να γίνει το αντίστροφο.
Home Hi-Fi