-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα Indy μας σκίζουν σε ήχο...Ε η Honda είναι Honda, πώς να το κάνουμε!!!
Ξεκινάει και το πρωτάθλημα αύριο, καλή μας επιτυχία...
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Τα Indy μας σκίζουν σε ήχο...
Ε η Honda είναι Honda, πώς να το κάνουμε!!!
Ξεκινάει και το πρωτάθλημα αύριο, καλή μας επιτυχία...
+BTCC
-
Ε η Honda είναι Honda, πώς να το κάνουμε!!!Δεν έχει καμία σημασία. Στην F1 το ίδιο χάλια με τα άλλα θα ακούγεται του χρόνου.
-
Δεν έχει καμία σημασία. Στην F1 το ίδιο χάλια με τα άλλα θα ακούγεται του χρόνου.Ναι, αλλά θα'ναι πιο μελωδικό χάλι.
+BTCC
Θέλω ενημέρωση για όλες τις αγωνιστικές μας δραστηριότητες. MotoGP, Superbikes, IndyCar, TUSC, WTCC, BTCC, Super GT και δε συμμαζεύεται. Δεν είναι πολλά έτσι;
-
+BTCC
Θέλω ενημέρωση για όλες τις αγωνιστικές μας δραστηριότητες. MotoGP, Superbikes, IndyCar, TUSC, WTCC, BTCC, Super GT και δε συμμαζεύεται. Δεν είναι πολλά έτσι;
-
Ναι, αλλά θα'ναι πιο μελωδικό χάλι.Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό; Στου κινητήρες εξάλλου για ήχο φημίζονται οι Ιταλοί και ειδικά η Ferrari.
-
Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό; Στου κινητήρες εξάλλου για ήχο φημίζονται οι Ιταλοί και ειδικά η Ferrari.Καταρχάς, εντάξει ο ήχος είναι υποκειμενικό. Εσύ λες Ferrari, εγώ λέω Honda.
Aπλά, επειδή η Honda φτιάχνει από μοτέρ μηχανών του γκαζόν μέχρι αεροπλάνων, έχω την ψευδαίσθηση ότι θα ακούγεται σαν το δεύτερο, ενώ θα ακούγεται σαν το πρώτο. -
Τα Indy μας σκίζουν σε ήχο...Ωραίος ο τύπος !!!!! ....Και ήχος σαφώς καλύτερος απο f1.
-
-
του σπάσαν τα @@ με τα μπαμ μπουμ οι μαλακες οι αραβες
-
-
-
-
-
-
σε ποιο λεπτό;
-
Στο τελος καπου στο 12 20
-
Ναι στο 12ο λεπτο πρωτα με τον Berger που νικησε τον αγωνα και μετα με τον Senna που επιχειρει να τον 'πατησει' για να τον τρομοκρατησει. Εκανε βηματα προς τα πισω αλλα απτοητος.
http://www.speedcafe.com/2010/07/30/glen-dix/
Και απ' οσους τερματισμους καταφερα και βρηκα το κανει σε ολους τους οδηγους, οχι μονο στους πρωτους.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Glen Dix στην Αδελαιδα η καλυτερη καρο σημαια!
Καλός μεν, αλλά: Tex Hopkins, Watkins Glen. Masterιά
0.13 Ιπτάμενος κ τσιγαράκι στην εκκίνηση κ 3.30 τερματισμός
Formula 1 Videos