-
black edition...έχεις δίκιο. Σαν τους amd επεξεργαστές ένα πράγμα
-
http://techblog.gr/mobile/oppo-find-7a-is-now-on-pre-order-in-europe-for-e399-9876/
Μια χαρά. Άρα το 'καλό' θα χει λογικά ένα 50-100αρι πάνω ή αλλιώς 200-250€ λιγότερα από τις επώνυμες ναυαρχίδες τελευταίας γενιάς που τις πάει πιπ@ κwlo στα specs.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://techblog.gr/mobile/oppo-find-7a-is-now-on-pre-order-in-europe-for-e399-9876/Μια χαρά. Άρα το 'καλό' θα χει λογικά ένα 50-100αρι πάνω ή αλλιώς 200-250€ λιγότερα από τις επώνυμες ναυαρχίδες τελευταίας γενιάς που τις πάει πιπ@ κwlo στα specs.
οντως! Και γω θεωρώ πως ερχεται σε καλουτσικη τιμή. Αν θα εψαχνα κατι κορυφαιο τώρα, μαλλον αυτό θα επερνα. Αυτό... ουτε καν το σκέτο 7 με την υπερ-ανάλυση, γιατι την θεωρώ ανούσια.
-
το μονο κακο με τα oppo ειναι οτι οι τιμες τους δεν πεφτουν γρηγορα. Σε αντιθεση με αλλα κορυφαια που κατρακυλανε σε 2-3 μηνες απο την κυκλοφορια τους.
το 7 ειναι οντως πολυ καλη επιλογη στα λεφτα του.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το μονο κακο με τα oppo ειναι οτι οι τιμες τους δεν πεφτουν γρηγορα. Σε αντιθεση με αλλα κορυφαια που κατρακυλανε σε 2-3 μηνες απο την κυκλοφορια τους.το 7 ειναι οντως πολυ καλη επιλογη στα λεφτα του.
true! Το Oppo 5, θυμηθηκαν να το ξεσκαλωσουν απο τα 400, οταν ηταν λιγο αργά. Βεβαια αν τρεξει κανεις να επενδύσει απο τώρα, δεν θα έχει θέμα και μπορει να ευχαριστηθει ενα κορυφαιο τηλέφωνο 8 μήνες ΠΡΙΝ δώσουν οι αλλοι τα δικά τους κοντα στο 400αρι...
-
μετά τον σπυροςς θα πάρει και ο στεφαν οππο, έχεις χαντακώσει πολύ κόσμο κορσαιρ
-
Αυτό όντως ισχύει και το βλέπω από το Find 5, αλλά πιστεύω θα αλλάξει μόλις μπουν στα φυσικά καταστήματα και αρχίσουν οι παραεισαγωγές όπως και σε όλα τα άλλα.
Ναι σιγά μην περιμέναμε τις συμβουλές του μαστροΚορσέ για να πάρουμε τηλέφωνο.
-
Είναι όλα τελικά θέμα προσέγγισης στο θέμα κινητό! Κάποιοι θέλετε full specs και τεράστιες οθόνες στο κινητό σας. Εγώ προτιμώ να έχω τα περισσότερα δυνατά στην πλέον κόμπακτ λύση! Να χωράει στην τσέπη του παντελονιού, στην εσωτερική του μπουφάν τέλος πάντων να μπορώ να το δουλέψω με το ένα χέρι δίχως να κουράζομαι στηρίζοντας το με το ένα και λειτουργώντας το με το άλλο! Έτσι είχα επιλέξει παλαιότερα το 3,7' se neo v.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πήρα το s4 για παράδειγμα που πλέον τα βρίσκεις στα 300. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο του δικού μου στα πάντα...όμως είναι γκουμούτσα για τα δικά μου δεδομένα και το περίεργο είναι ότι τα νεότερα κινητά μεγαλώνουν και άλλο! Μιλάμε πλέον για κινητά 5,5 ιντσών στην αγορά και η απορία μου είναι το πως τα μεταφέρουν οι κατόχοι. Εγώ θα ένιωθα σαν να μεταφέρω μόνιμα ένα τάμπλετ! Τι να πω...γούστα είναι αυτά! -
in other news:
64bit Snapdragon 808 & 810
http://www.androidcentral.com/qualcomm- ... 0-chipsetsΥποθέτω ηδη πως το Note 4, πιθανα να φτάσει τα 4GB RAM...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Μιλάμε πλέον για κινητά 5,5 ιντσών στην αγορά και η απορία μου είναι το πως τα μεταφέρουν οι κατόχοι. Εγώ θα ένιωθα σαν να μεταφέρω μόνιμα ένα τάμπλετ! Τι να πω...γούστα είναι αυτά!τα βάζουμε σε καρότσι, έλα ρε Σπύρο πως τα κουβαλάμε.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://techblog.gr/mobile/oppo-find-7a-is-now-on-pre-order-in-europe-for-e399-9876/Μια χαρά. Άρα το 'καλό' θα χει λογικά ένα 50-100αρι πάνω ή αλλιώς 200-250€ λιγότερα από τις επώνυμες ναυαρχίδες τελευταίας γενιάς που τις πάει πιπ@ κwlo στα specs.
Μπράβο Στεφανάκο που ξέρεις να διαβάζεις τα μανιουλ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://techblog.gr/mobile/oppo-find-7a-is-now-on-pre-order-in-europe-for-e399-9876/
Μια χαρά. Άρα το 'καλό' θα χει λογικά ένα 50-100αρι πάνω ή αλλιώς 200-250€ λιγότερα από τις επώνυμες ναυαρχίδες τελευταίας γενιάς που τις πάει πιπ@ κwlo στα specs.
Μπράβο Στεφανάκο που ξέρεις να διαβάζεις τα μανιουλ
Δεν το πιάνω το ύφος.
-
Ξέρει κανείς αν στο android υπάρχει η δυνατότητα στα contacts να φαίνονται και τα τηλέφωνα (κινητά και σταθετά) και όχι μόνο τα names;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μιλάμε πλέον για κινητά 5,5 ιντσών στην αγορά και η απορία μου είναι το πως τα μεταφέρουν οι κατόχοι. Εγώ θα ένιωθα σαν να μεταφέρω μόνιμα ένα τάμπλετ! Τι να πω...γούστα είναι αυτά!
τα βάζουμε σε καρότσι, έλα ρε Σπύρο πως τα κουβαλάμε.
ρε συ δεν κάνω πλάκα...φαντάσου τον εαυτό σου να κυκλοφορεί καλοκαιράκι μ' ένα τζινάκι και μια μπλουζίτσα ή χειρότερα με συνδυασμό βερμούδας και μπλούζας. Που διάολο βολεύεις την γκουμούτσα αν δεν κουβαλάς τσαντάκια μέσης ή κάτι αντίστοιχο;
Εγώ θα πετάω το κινητάκι στην τσέπη και θα είμαι άνετος! Εσύ με την φρατζόλα στο χέρι ή με την μπανάνα στην μέση σαν εξωδούχος φαντάρος... Δεν είναι αβάσιμη η απορία μου...θυσιάζεις την ευκολία προκειμένου να έχεις τις παραπάνω δυνατότητες και τελικά δεν ξέρω αν αξίζει. -
Μιλάμε πλέον για κινητά 5,5 ιντσών στην αγορά και η απορία μου είναι το πως τα μεταφέρουν οι κατόχοι. Εγώ θα ένιωθα σαν να μεταφέρω μόνιμα ένα τάμπλετ! Τι να πω...γούστα είναι αυτά!
ρε συ δεν κάνω πλάκα...φαντάσου τον εαυτό σου να κυκλοφορεί καλοκαιράκι μ' ένα τζινάκι και μια μπλουζίτσα ή χειρότερα με συνδυασμό βερμούδας και μπλούζας. Που διάολο βολεύεις την γκουμούτσα αν δεν κουβαλάς τσαντάκια μέσης ή κάτι αντίστοιχο;
Εγώ θα πετάω το κινητάκι στην τσέπη και θα είμαι άνετος! Εσύ με την φρατζόλα στο χέρι ή με την μπανάνα στην μέση σαν εξωδούχος φαντάρος... Δεν είναι αβάσιμη η απορία μου...θυσιάζεις την ευκολία προκειμένου να έχεις τις παραπάνω δυνατότητες και τελικά δεν ξέρω αν αξίζει.οπου μπαινει το S4 Mini, μπαινει και το Note 3... Μην γινομαστε υπερβολικοι. Εμενα το S4 μπαινει κανονικα στην μπροστα τσεπη του Jean. Δεν συζηταμε καν οτι στις τσεπες μια βερμουδας ειναι χαρακτηριστικα ανετα. Ουδεποτα κουβαλησα τσαντακια για το κινητο...
-
Μπα υπάρχουν και τέτοια θέματα. Έχω φίλο με note 3 που το κινητό δεν το παίρνει μαζί του για ποτό να φανταστείς...
-
Βάζει την κάρτα στο iPhone και βγαίνει για ποτάκι;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εγώ θα πετάω το κινητάκι στην τσέπη και θα είμαι άνετος! Εσύ με την φρατζόλα στο χέρι ή με την μπανάνα στην μέση σαν εξωδούχος φαντάρος... Δεν είναι αβάσιμη η απορία μου...θυσιάζεις την ευκολία προκειμένου να έχεις τις παραπάνω δυνατότητες και τελικά δεν ξέρω αν αξίζει.οπου μπαινει το S4 Mini, μπαινει και το Note 3... Μην γινομαστε υπερβολικοι. Εμενα το S4 μπαινει κανονικα στην μπροστα τσεπη του Jean. Δεν συζηταμε καν οτι στις τσεπες μια βερμουδας ειναι χαρακτηριστικα ανετα. Ουδεποτα κουβαλησα τσαντακια για το κινητο...
Άνετα χωράει σε τσέπη. Όντως είναι υπερβολικοί.
-
Εγώ θα πετάω το κινητάκι στην τσέπη και θα είμαι άνετος! Εσύ με την φρατζόλα στο χέρι ή με την μπανάνα στην μέση σαν εξωδούχος φαντάρος... Δεν είναι αβάσιμη η απορία μου...θυσιάζεις την ευκολία προκειμένου να έχεις τις παραπάνω δυνατότητες και τελικά δεν ξέρω αν αξίζει.Καλοκαίρι φοράω μόνο βερμουδες.
Υπήρχε περίοδος που κυκλοφορουσα με Galaxy Tab 7' στην πλαϊνή τσέπη άνετα. -
παίδες δεν ξέρω πως ορίζετε το κανονικό μέγεθος κινητού ο καθένας από εσάς...
Προφανώς αν είσαι 2 μέτρα και έχεις χερούκλες τότε τα μεγαλύτερα κινητά να είναι για σένα φυσιολογικά...
Με βάλατε και το έψαξα λιγάκι και έκανα την σύγκριση των 2 άκρων δηλαδή του s4mini και του note 3:
Οι διαστάσεις είναι 124.6 x 61.3 x 8.94 mm και 151.2 x 79.2 x 8.3 mm αντίστοιχα ενώ το βάρος 107 και 168g!
Μιλάμε για διαφορές 60% σε βάρος (λιγότερο το κακό εκεί) και 20% σε διαστάσεις! Δέχομαι ότι για 1,4' ίντσα παραπάνω όλα αυτά είναι λογικά όμως οι διαστάσεις είναι οριακές για χρήση ως κινητό!
Πάντως πως αλλάξανε οι καιροί...σας θυμίζω ότι στην προ smartphone εποχή οι εταιρείες διαγωνίζονταν στο να προσφέρουν όσο πιο μικρά κινητά και πλέον το μέγεθος μετράει...Για να ρωτήσω κάτι άσχετο εδώ διότι δεν το θυμάμαι : Η μπαταρία στις πρώτες φορτίσεις θέλει απλά φόρτιση αρκετές ώρες(5-6 φτάνει;) στην αρχή και μετά άδειασμα μέχρι τέλους για να αποδώσει τα μέγιστα;
Περι συσκευών Android...