-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Αν ο Χάμιλτον τον περάσει στις πρώτες στροφές τοτε να ξεχάσει ο Νίκο τον αγώνα.Γιατί να συμβεί αυτό; Προσωπικά προτιμώ Νίκο. Αν είναι να το πάρει κάποιος άλλος εκτός από φερραρίστας, ας το πάρει αυτός.
Κίμι γιατί δεν μπλοκαρες τον τροχό;;;;;
Τον μπλόκαρε αλλά επειδή είναι κουλάδι, δεν το έκανε σωστά!
Σας γράφω απο Αδριατική...τα δοκιμαστικά τα είδα στο κινητό 789mb συνολο
Στριμάκι σε real time? Και άντεξε το δίκτυο;
Τσάμπα σκάτε και τα χώνετε οι Κιμιακοί.
Εγώ πάντως σαν Φερραρικός σκάω με τα χάλια μας...
-
γιατι σκας? αμα σκαγανε αυτοι θα ειχαν ηδη φυγει μερικα κεφαλια απο εκει μεσα..
-
Loss of power (μαλλον ERS) για τον Αλονσο που εκανε 3 δεκατα πιο αργο χρονο απο το Q2. Ελπιζω να φτιαχνεται αν και απο 9ος με τετοιο κινητηρα δεν πας πουθενα.
-
Το θέμα δεν είναι να διώξεις κόσμο. Το θέμα είναι να μπορέσεις να έχεις αποτελέσματα. Η απόλυση είναι εύκολη...
-
Και ξαφνικά όλοι οι haters έγιναν μετριοπαθείς και σκάνε για την τραγική εικόνα της φοράδας..
Φαντάζομαι ποιά θα ήταν τα σχόλια αν η κατάταξη μεταξύ των 2 οδηγών ήταν ανάποδα...
''7 δέκατα στο κεφάλι το παλτό'',''Φέρτε τον Χούλκ'' κι άλλα τέτοια επικά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τσάμπα σκάτε και τα χώνετε οι Κιμιακοί.
Εγώ πάντως σαν Φερραρικός σκάω με τα χάλια μας...
Είναι χειρότερα από πέρσι η Fοράδα για μένα. Πραγματικά αν δεν το σηκώσει φέτος ο Λούης ή άντε ο γερμανός θα είναι μεγάλη αυτοκτονία. Ο υπάλληλος14 θεωρώ ότι του χρόνου θα είναι αλλού υπάλληλος. Πόσο να αντέξει την αμπαλοσύνη τους;
le man, ξεκόλλα please. Κοίτα με το κυάλι όπως κι εμείς οι Λολονσικοί την 1η θέση και άσε τις μιζέριες.
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Και ξαφνικά όλοι οι haters έγιναν μετριοπαθείς και σκάνε για την τραγική εικόνα της φοράδας..Φαντάζομαι ποιά θα ήταν τα σχόλια αν η κατάταξη μεταξύ των 2 οδηγών ήταν ανάποδα...
''7 δέκατα στο κεφάλι το παλτό'',''Φέρτε τον Χούλκ'' κι άλλα τέτοια επικά...
Θα τα δεις αύριο τα σχόλια όταν ο Λολόνσο θα τερματίζει μπροστά από τον Μίκι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο υπάλληλος14 θεωρώ ότι του χρόνου θα είναι αλλού υπάλληλος. Πόσο να αντέξει την αμπαλοσύνη τους;Η απάντηση είναι η ίδια με αυτή που δίνω και σε όσους ζητάνε κεφάλια στην Σκουντερία. Να πάει που; Η Μερκ αν το πάρει φέτος, δεν θα θέλει να χαλάσει την γαλήνη μέσα στην ομάδα και δεν έχει λόγο να πάρει άλλον πιλότο καθώς έχει ήδη δύο από τους καλύτερους. Η RBR δεν θα θέλει να βάλει τον ρουφ μέσα, θα αρχίσει να γκρινιάζει το τετράκις μαμμόθρεφτο. Η McLaren είναι μια επιλογή αλλά γιατί να θέλει να πάει εκεί που είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα;
In other news, ο Αλόνσο είπε πως ένιωθε να χάνει δύναμη στις ευθείες. Θα διερευνηθεί. Ο Κίμι όταν τον ρώτησαν αν χάρηκε που νίκησε τον Αλόνσο είπε πως δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Ο σκοπός του είναι να ανέβει η ομάδα στην κορυφή! Καλός υπάλληλος!
@Bayern...
-
Elteo,παρακολουθώ συχνά το τόπικ άσχετα αν γράφω σπάνια.Φερραρικός είμαι,υποστηρίζω Κίμι,στεναχωριέμαι για την εικόνα μας αλλα τα περι μιζέριας αλλού...Μας τα κάνατε τσουρέκια με τον Ισπανό κι όταν τον πίνει στεγνά ψάχνετε για μπλοκαρίσματα στον flying lap και σας πιάνει ο πόνος για την ομάδα..
Bayern,ως γνωστός και μή εξαιρετέος hater θέλω να κάνεις την έκπληξη και να γράψεις άυριο σε περίπτωση που συμβεί το αντίθετο απ'αυτό που προβλέπεις...
-
Δξ τι λέτε εσείς. Εγώ βλέπω Perez p5 και Ferrari p6 και p10 και τρίβω τα μάτια μου πάλι. Πως γίνεται να τα σκατώνουν τόσο?!?
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Elteo,παρακολουθώ συχνά το τόπικ άσχετα αν γράφω σπάνια.Φερραρικός είμαι,υποστηρίζω Κίμι,στεναχωριέμαι για την εικόνα μας αλλα τα περι μιζέριας αλλού...Μας τα κάνατε τσουρέκια με τον Ισπανό κι όταν τον πίνει στεγνά ψάχνετε για μπλοκαρίσματα στον flying lap και σας πιάνει ο πόνος για την ομάδα..Bayern,ως γνωστός και μή εξαιρετέος hater θέλω να κάνεις την έκπληξη και να γράψεις άυριο σε περίπτωση που συμβεί το αντίθετο απ'αυτό που προβλέπεις...
Και τώρα θες να πάρεις το αίμα σου πίσω και να κάνεις τα δικά μας Τερκενλής;
Δία, η Μακ έχει την ικανότητα να βελτιώνεται. Η Fοράδα όχι. 30 χρόνια να τρέχουν πάντα τεταρτοπέμπτοι θα βγαίνουν.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δία, η Μακ έχει την ικανότητα να βελτιώνεται. Η Fοράδα όχι. 30 χρόνια να τρέχουν πάντα τεταρτοπέμπτοι θα βγαίνουν.Τι λες ρε συ; Μιλάς για την πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της F1!!! Επίσης και πέρσι αλλά από ότι φαίνεται και φέτος, θα είμαστε πάνω από τους κλέφτες!
-
Τραγωδία πάλι, μας δέρνει και η Force India.
Περίπατος Μερκεντέ, Red Bull ξεκάθαρα δεύτερηΞύλο από πολλούς Νο2 σε Νο 1. Lewis and 3 others like this
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και τώρα θες να πάρεις το αίμα σου πίσω και να κάνεις τα δικά μας Τερκενλής;
Μ'όποιο δάσκαλο καθήσεις....
Πέρα απ'τη πλάκα,είναι ξεφτίλα για την ομάδα και τους 2 πιλότους αυτή η εικόνα...Άλλος ένας χρόνος στ'αζήτητα,τι να πώ ρε π@@στη μου..
-
Μπραβο στον Ρικιαρντο, εχει κανει πολυ δυνατη αρχη, καθολου ψαρωμενος και ταχυτατος. Επισης ο Μποτας παλι faster than Felipe.
Τo headstart της Merc θα ειναι τελικα τεραστιο μεχρι (και αν...) πλησιασουν οι αλλοι. Δεν ειναι μονο οτι εχουν μεγαλη διαφορα, πισω δεν ξεχωριζει καποιο outsider για να μεινει κοντα τους. Ολοι στα ιδια (σκατα) και μοιραζονται σποραδικα καποια βαθρα.Ας ελπισουμε, για το ενδιαφερον της σεζον, να μεινουν κοντα στη βαθμολογια Λιουις - Νικο, γιατι αλλιως
Αν ημουν οπαδος της Φερραρι, το τελευταιο που θα με ενδιεφερε θα ηταν η κοντρα Κιμι - Ναντο. Η κατασταση μπορει να αποδειχτει πολυ χειροτερη απο περυσι, γιατι εν δυναμει μπορει να βρεθει πισω απο RBR, McLaren, Williams, ακομα και Force India. Φυσικα απο τους τελευταιους θα εχει καλυτερο ρυθμο αναπτυξης, αλλα αν το powertrain πασχει θεμελιωδως, αντε γεια...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δία, η Μακ έχει την ικανότητα να βελτιώνεται. Η Fοράδα όχι. 30 χρόνια να τρέχουν πάντα τεταρτοπέμπτοι θα βγαίνουν.
Τι λες ρε συ; Μιλάς για την πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της F1!!! Επίσης και πέρσι αλλά από ότι φαίνεται και φέτος, θα είμαστε πάνω από τους κλέφτες!
Μέχρι την Ευρώπη καληνύχτα. Θα το παρατήσουμε και αυτό και θα πάμε για το σασί του 15. Κατά τα άλλα μας πείραζε το πάγωμα των μοτέρ. Καλύτερα πηγαίναμε με τους V8.
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Bayern,ως γνωστός και μή εξαιρετέος hater θέλω να κάνεις την έκπληξη και να γράψεις άυριο σε περίπτωση που συμβεί το αντίθετο απ'αυτό που προβλέπεις...Δεν είμαι hater, σε καμία περίπτωση. Αν οδηγούσε οπουδήποτε αλλού ο Κίμι θα μου ήταν αδιάφορος. Τώρα τον υποστηρίζω μετά τον Λολόνσο επειδή είναι οδηγός της Φερράρι.
Απλά διαφωνώ 100% με την πρόσληψη του. Σαν φιλοσοφία. Μπορεί να μας βγει λίρα 100, αλλά σαν φιλοσοφία μεταγραφής διαφωνώ καθέτως.
Τέσπα τα έχουμε πει 100 φορές.
Ας περιμένουμε μέχρι αύριο να τερματίσει πίσω από το καμάρι και μιλάμε. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Αν ημουν οπαδος της Φερραρι, το τελευταιο που θα με ενδιεφερε θα ηταν η κοντρα Κιμι - Ναντο. Η κατασταση μπορει να αποδειχτει πολυ χειροτερη απο περυσι, γιατι εν δυναμει μπορει να βρεθει πισω απο RBR, McLaren, Williams, ακομα και Force India. Φυσικα απο τους τελευταιους θα εχει καλυτερο ρυθμο αναπτυξης, αλλα αν το powertrain πασχει θεμελιωδως, αντε γεια...και τι να κάνουμε δλδ; Να πάρουμε χαρτί και μολύβι να επανασχεδιάσουμε το μονοθέσιο;
Είτε θα γκρινιάζουμε για την κατάντια μας, το οποίο το κάνουμε εδώ και 2-3 χρόνια και έχει καταντήσει κουραστικό.
Είτε θα φαγωνόμαστε μεταξύ μας (παραδοσιακά) για τους πιλότους που είναι απείρως πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
και τι να κάνουμε δλδ; Να πάρουμε χαρτί και μολύβι να επανασχεδιάσουμε το μονοθέσιο;
Είτε θα γκρινιάζουμε για την κατάντια μας, το οποίο το κάνουμε εδώ και 2-3 χρόνια και έχει καταντήσει κουραστικό.
Είτε θα φαγωνόμαστε μεταξύ μας (παραδοσιακά) για τους πιλότους που είναι απείρως πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον.Μπορούμε να φαγωνόμαστε οι προαιώνιοι εχθροί μεταξύ μας, όπως τα παλιά καλά χρόνια (έτσι κι αλλιώς οι άλλοι πλάκα μας κάνουν).
Ξεκινάω:
Τι λες ρε συ; Μιλάς για την πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της F1!!! Επίσης και πέρσι αλλά από ότι φαίνεται και φέτος, θα είμαστε πάνω από τους κλέφτες!
Μιλάνε για κλέψιμο και οι αγαπητικοί της FIA(T).
Προς το παρόν πάρε ένα δωράκι για να βλέπεις την αρμάδα του Ρον https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ2aZeW3HxY6BVEOC1r6DM6LOAq38wNSaBDuc4cU6NR9CfO7hN8
2014 - Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix