-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Η συζηγος εχει ιδιωτικη ασφαλεια;Ναι.
-
Σε μας 1800 το ιασω κ αλλα τοσα ο doctor..επίσκεψη δεν πληρώσαμε ποτέ.
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όταν λέω ότι δε διαβάζεις. Δε μίλησα για δημόσιο, καθώς όντως με τα δημόσια μπορεί να υπάρξουν θεματάκια. Κάθε γιατρός ξεγενναει όπου του πεις. Μην επιμένεις ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ δεν το έψαξες, σου είπε κάτι ο γιατρός και το ακολούθησες. Προσπάθησες να πας αλλού και έφαγες κόκκινη; Πως είσαι τόσο σίγουρος;
Και φυσικά και αλλάζεις γιατρό; Πελάτης είσαι, πας όπου σε συμφέρει, σιγά τη δύσκολη δουλειά. Μαμμές σε χωράφια έχουν ξεγεννήσει το 99,9999999% των ανθρώπων στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Ποιός ο λόγος να επιλέξεις να πας σε ένα άλλο ιδιωτικό μαιευτήριο που δε γεννάει ο γιατρός της γυναίκας σου?
Να πας σε δημόσιο επειδή δεν έχεις χρήματα, να το καταλάβω. Αλλά σε διαφορετικό ιδιωτικό, γιατί?
Ρώτησες τη γυναίκα σου αν θέλει να την ξεγεννήσει ένας διαφορετικός γιατρός από αυτόν που τη παρακολουθεί τόσα χρόνια? Εσύ θα εμπιστευόσουν άλλο γιατρό, καινούριο? Η γυναίκα σου? Θα ένιωθε άνετα?
Δεν διαλέγεις αυτοκίνητο να πας το πάρεις από άλλη αντιπροσωπεία. Εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο να ξεγεννήσει τη γυναίκα σου και θεωρώ πως επιβάλλεται να γνωρίζει το ιστορικό της, ιδιαίτερα αν έχει δύσκολη εγκυμοσύνη.
Δεν καταλαβαίνεις. ΠΑΝΤΟΥ ξεγεννάνε όλοι. ΠΑΝΤΟΥ. Από την απάντηση κατάλαβα ότι δεν το έψαξες. Ε μην διαψεύδεις τότε πράγματα που δεν ξέρεις. Κανέναν γιατρό δε θα αλλάξεις, θα έρθει όπου του πεις. Μην ψαρώνετε με πίπες. ΠΑΝΤΟΥ θα έρθουν ότι και να σας λένε. Απλά στα άλλα θα χάσουν το κατιτίς τους.
Εμείς γλιτώσαμε περίπου 600 ευρώ έτσι. Ηθελε να μας πάει στο Γενεσις που θέλανε 2200 το πακέτο και πήγαμε στο Γαληνό με 1500 ή 1600 δε θυμάμαι ακριβώς.
Και όλοι οι παρακάτω από το Νίκο! Εχετε καταλαβει ότι απαντάτε Αλαίν Ντελόν;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν καταλαβαίνεις. ΠΑΝΤΟΥ ξεγεννάνε όλοι. ΠΑΝΤΟΥ. Από την απάντηση κατάλαβα ότι δεν το έψαξες. Ε μην διαψεύδεις τότε πράγματα που δεν ξέρεις. Κανέναν γιατρό δε θα αλλάξεις, θα έρθει όπου του πεις. Μην ψαρώνετε με πίπες. ΠΑΝΤΟΥ θα έρθουν ότι και να σας λένε. Απλά στα άλλα θα χάσουν το κατιτίς τους.Εμείς γλιτώσαμε περίπου 600 ευρώ έτσι. Ηθελε να μας πάει στο Γενεσις που θέλανε 2200 το πακέτο και πήγαμε στο Γαληνό με 1500 ή 1600 δε θυμάμαι ακριβώς.
ΠΑΝΤΟΥ και ΟΛΟΙ μάλιστα.
ΟΚ...
Μάλλον ο δικός μας και 3-4 άλλων είναι εξαίρεση...
Δε μου απάντησες όμως. Γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία να τσακώνεσαι με τον γιατρό και τελικά να ψάχνεις να βρεις άλλον? Στην Αθήνα τα δωμάτια δεν έχουν τέτοιες τιμές όπως βλέπεις, πάνω-κάτω τα ίδια είναι.
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μην ψαρώνετε με πίπες. ΠΑΝΤΟΥ θα έρθουν ότι και να σας λένε. Απλά στα άλλα θα χάσουν το κατιτίς τους.
Εμείς γλιτώσαμε περίπου 600 ευρώ έτσι. Ηθελε να μας πάει στο Γενεσις που θέλανε 2200 το πακέτο και πήγαμε στο Γαληνό με 1500 ή 1600 δε θυμάμαι ακριβώς.
ερώτηση 1η : Επειδή δεν τα γνωρίζω τα εν λόγω ο μοναδικός λόγος που διαλέξατε το μεν από το δε ήταν τα λεφτά?
ερώτηση 2η : Αν η απάντηση στην 1η ερώτηση είναι ναι , τότε για 500-600 ευρώ θα άλλαζες τον γιατρό που θα ξεγένναγε την γυναίκα σου , επειδή δεν θα δεχόταν να πάει εκεί που ΕΣΥ γουστάρεις να κάνει ΑΥΤΟΣ την δουλειά του ?
-
Το σίγουρο ειναι ότι τα παιδάκια είτε σε ιδιωτικό, είτε σε δημόσιο, είτε σε πισίνα κλπ, τελικά γεννιούνται.
Δεν υπάρχει πανακεια, ούτε υπάρχει λόγος κάποιος να βασίζεται σε urban legend και να πορεύεται.
Σαφώς η κρίση έχει αλλάξει τα δεδομένα.
Στα μεγάλα ιδιωτικά μαιευτήρια μεγάλο μέρος της πελατείας τους (όπως και εγώ) καλύπτεται απο διάφορα ασφαλιστικά προγράμματα και δεν το απασχολούν οι τιμές.
Το σημαντικότερο όλων να τηρούνται οι κανόνες που ελαχιστοποιούν τους κινδύνους.
Είμαστε σε περίοδο κρίσης όπου αναπόφευκτα έχουν αυξημένους κινδύνους λόγω μειωμένης ρευστότητας και τα δημόσια και τα ιδιωτικά.
Αν θυμάται κανείς πριν απο 2 χρονια στο Παπαγεωργιου στην Θεσαλλονίκη έσκασε μια λοίμωξη στην μονάδα νεογνών, απεβίωσαν 4 και δεν θυμάμαι ποσά είχαν επιπλοκες. Εκεί τι θα πούμε? Όλα σχετικά ειναι.
Επίσης μπορεί να έχεις τον καλύτερο ιδιώτη γιατρό και την μετα που γεννάς να τα φέρει η τύχη και να σε ξεγεννησει άλλος λόγω ανωτέρας βίας. -
Φυσικά και δε δουλεύουν όλοι οι γυναικολόγοι παντού. Κάποιοι συνεργάζονται με πάνω από ένα μαιευτήριο συνήθως το ένα ποιο οικονομικό ή σε άλλη περιοχή,άλλοι όμως όχι δουλευουν μόνο σε ένα .Είναι επιλογή τους και προφανώς για να το κάνουν θα έχουν τους λόγους τους και μπορούν.
Και δε πάνε σε ένα μαιευτήριο επειδή έτσι θέλει μια έγκυος. Υπάρχει διαδικασία για να μπορείς να αρχίσεις τη συνεργασία και να κάνεις ιατρικές πράξεις σε οποιοδηποτε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Οι τιμές των ιδιωτών γυναικολόγων είναι με προσυνεννόηση πλέον και απόδειξη φυσικά .Παλιά γινόταν αυτό που λεει ο nass.
Οι γυναικολόγοι του δημοσίου φυσικά και δε δκαιουνται να μπαίνουν χειρουργείο σε ιδιωτικά,εκτός απο ειδικές περιπτώσεις πανεπιστημιακών.Οι περισσότεροι βεβαια του δημοσίου μόνο με τους πελάτες τους ασχολούνται και αφήνουν τους ειδικευομενους να αυτοσχεδιαζουν μόνοι τους στα επείγοντα για όσες γυναίκες πάνε στην εφημερία για να γεννησουν,κυρίως μεταναστες και άποροι δυστυχώς.
Καλά η άποψη ότι τα ιδιωτικά στέλνουν τα βαριά περιστατικά στα δημόσια είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μη γράφετε πράγματα που δε ξέρετε...
Συγνώμη, δεν είχα καταλάβει ότι μόνο εσύ έχεις κάνει παιδιά και ξέρεις...
Αναφερόμουν σε αυτό...
nein απο οσο ξερω σε 2 περιπτωσεις. Δεν ξερω αν δοθηκε κατι 'για τα συγχαρικια'
Θερμοκοιτιδες εχουν και τα ιδιωτικα, απλα κοστιζουν μια περιουσια
Είναι σωστό?
που ακριβως ειναι το προβλημα, μηπως κανω και λαθος δηλαδη. Οτι κοστιζουν ακριβα οι θερμοκοιτιδες?
21Κ ειναι λίγα??? στα πληρωσε ο ΕΟΠΥΥ, για πηγαινε χυμα να δεις. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Καλά η άποψη ότι τα ιδιωτικά στέλνουν τα βαριά περιστατικά στα δημόσια είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας...
Το εχω ακουσει απειρες φορες, σαν βασικοτερος λογος προβαλλονταν τα στατιστικα, μην τους πεθανει εκει. Δε σημαινει οτι οι γιατροι στα ιδιωτικα ειναι αχρηστοι.
Η συζηγος εχει ιδιωτικη ασφαλεια;
Ναι.
που σημαινει οτι τα νουμερα ειναι αλλα, δεν εχουν σχεση με τον τιμοκαταλογο του νοσοκομειου, ειναι 'πακετο' οι τιμες, οτι εχει προσυμφωνηθει με την ασφαλιστικη.
Το τιμη γιατρου=αναλογα το δωματιο, στο σημειωσαν και αλλοι. Ισως δεν παιζει τωρα πια με την κριση, παλια ηταν κανονας. -
Με μεγάλη καθυστέρηση θα ήθελα να ευχηθώ στον nEK τα χιλιάσει το μωράκι σου. Να είναι γερό!!! Όλα τα μωράκια να είναι γερά, είτε έρχονται στη ζωή σε ιδιωτικό, σε δημόσιο, ακόμα και σε λιόφυτο κάτω από μια ελιά!!!
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
που σημαινει οτι τα νουμερα ειναι αλλα, δεν εχουν σχεση με τον τιμοκαταλογο του νοσοκομειου, ειναι 'πακετο' οι τιμες, οτι εχει προσυμφωνηθει με την ασφαλιστικη.
Το τιμη γιατρου=αναλογα το δωματιο, στο σημειωσαν και αλλοι. Ισως δεν παιζει τωρα πια με την κριση, παλια ηταν κανονας.Τι λες μωρέ?
Τιμοκατάλογο πληρώσαμε:
http://www.genna.gr/maieutirio-mitera-t ... ogos-2014/Απλά η ασφαλιστική μας τα έδωσε πίσω, δεν έχει καμία σχέση αυτό με τον τιμοκατάλογο.
Μη γράφετε πράγματα που δε ξέρετε...
Συγνώμη, δεν είχα καταλάβει ότι μόνο εσύ έχεις κάνει παιδιά και ξέρεις...
Αναφερόμουν σε αυτό...
nein απο οσο ξερω σε 2 περιπτωσεις. Δεν ξερω αν δοθηκε κατι 'για τα συγχαρικια'
Θερμοκοιτιδες εχουν και τα ιδιωτικα, απλα κοστιζουν μια περιουσια
Είναι σωστό?
που ακριβως ειναι το προβλημα, μηπως κανω και λαθος δηλαδη. Οτι κοστιζουν ακριβα οι θερμοκοιτιδες?
21Κ ειναι λίγα??? στα πληρωσε ο ΕΟΠΥΥ, για πηγαινε χυμα να δεις.Θα μπορούσες να γράψεις ότι μερικές έχουν υψηλό κόστος, αλλά τα καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το τιμη γιατρου=αναλογα το δωματιο, στο σημειωσαν και αλλοι. Ισως δεν παιζει τωρα πια με την κριση, παλια ηταν κανονας.Τι λες μωρέ?
Τιμοκατάλογο πληρώσαμε:
http://www.genna.gr/maieutirio-mitera-t ... ogos-2014/Απλά η ασφαλιστική μας τα έδωσε πίσω, δεν έχει καμία σχέση αυτό με τον τιμοκατάλογο.
ΟΚ, μπερδευτηκα νομιζα πως ειχατε συμβολαιο γεννας κλπ.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Με είχαν ταλαιπωρήσει όσο δεν παει άλλο σε ένα ΚΕΠ με μια κιτσα που ενεργούσε κατα το δοκούν και πάω μια μέρα προετοιμασμένος με sos απο το Υπουργείο.
Γειά σας, θέλω να κάνω μια
Υποβολή καταγγελίας πολίτη για την άσκηση πειθαρχικής εξουσίας από τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κωδ 2925.
έμεινε!!!!
Μετά άρχισαν τις πιπες, έκανα την δουλεια όπως έπρεπε και έκανα και την καταγγελία στο τέλος που νόμιζε ότι θα την γλύτωνε!!Για να μην 'χαλάμε' το τοπικό, έχω μια ερώτηση σχετική με το παραπάνω στο viewtopic.php?p=3000395#p3000395
-
'Μπαμπά πες μου μια ομάδα που φοράει άσπρο μαύρο'
'Ο ΟΦΗ που είναι και πολύ καλή ομάδα'
'Όχι δεν μου αρέσει αυτή. Πες μου μια άλλη'
'Βρε καλή μου βρε χρυσή μου ο ΟΦΗ, η ομάδα της πόλης μας που είναι καλή που είναι χρυσή που είναι έτσι που είναι αλλιώς...'
'Όχι πες μου μια άλλη'
'Ο ΠΑΟΚ που είναι εξίσου καλή ομάδα'
'Όχι όχι όχι δεν μου αρέσουν αυτές οι ομάδες. Πες μου μια άλλη ομάδα'
'Δόξα Δράμας'
'ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ αυτή μου αρέσει μπαμπά. Αυτή θέλω'Τα χάπια μου!!!
-
Όταν προ 20ετίας η γυναίκα μου πέρασε Ανθοκομία στο Ηρακλειο, σε ένα καφενείο είδε φωτό τον πατέρα της (μαζί με την υπόλοιπη Δόξα). Ο καφετζής κρητικός, καμμία σχέση με τη Δράμα. Αρα η κόρη σου δεν είναι η πρώτη.
ΟΦΗ μπορεί να μη θέλει να γίνει λόγω αυξημένου ανταγωνισμού
-
150 η παιδιατρος
1000 ο γιατρος με το επιτελειο του και 1200 η κλινικη για 4 διανυκτερευσεις για καισαρικη επεμβαση σε ιδιωτικη κλινικη στην επαρχια. -
Μια χαρα τιμες , ειδικα για γιατρο κ μαιευτηριο..
-
Εξτρα αμοιβή για τον παιδίατρο; πρωτη φορά το ακούω.
-
Είμαστε στο τρένο με την μικρή (5)
Next station KAT'Μπαμπά, γιατι το νοσοκομείο έχει σήμα κόκκινο σταυρό και όχι γάτα?'
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...