-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποια βενζίνη βρε δογ;
Η συγκοινωνία είναι για τους Πακιστανούς μόνο;Βασικά θα βοηθούσε για να σχηματίσουμε εικόνα να μας πείς σε ποιά περιοχή είναι η δουλειά και σε ποιά περιοχή οι άνεργες.
Το 30-45 λεπτά είναι με συγκοινωνία ή αυτοκίνητο?
-
Συγκοινωνία. Να σου πω και 1 ώρα (αν πήξει η κίνηση);
Υπάρχουν άνθρωποι που ξυπνάνε από τις 6 για να ετοιμάσουν παιδιά κλπ και να ξεκινήσουν για το υποκατάστημα όπου τους μετέθεσαν 'εντός Αττικής'.
Και όχι 20ρηδες, έτσι; Με τα βάρη τους, τα ζόρια τους, αλλά πηγαίνουν. -
Απο 30 λεπτά πήγαμε στη μία ώρα Δέν μας είπες που είναι η δουλειά. Μυστικό?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχοντας άνεργα άτομα νεαράς ηλικίας στον περίγυρό μου δεν μπορώ να πιστέψω ότι αρνήθηκαν την δουλειά που λες.γιατί κατάλαβες εσύ τι ήταν αυτό που αρνήθηκαν; Μοιράσου το αν είναι
->απεύθυνση μόνο σε γυναίκες
->λεφτά που θα έπαιρναν στους συνήθεις χώρους της ειδικότητας
->προοπτική για μακροχρόνιαμυρίζουμε νύχια
-> γραμματέας ή καθαρίστρια για 400€ για τρίμηνο και βλέπουμεΕ, η μια δούλευε σερβιτόρα κοντά στο σπίτι της και έβγαζε 50 λιγότερα (που θα τα γλύτωνε από τα εισητήρια)
η άλλη δεν είχε ανάγκη τα 400
η άλλη έκανε περιστασιακά κάτι και έβγαζε 500 τελικά
η άλλη απλά σιχαινόταν τον τύπο και δεν ήθελε να του μιλήσει -
Μπορεί να μην έχεις άδικο για τους συγκεκριμένους, αλλά ελπίζω η φάση να μην ήταν αλα nikos120
-
εδώ που τα λέμε μπορεί τα συνήθη να ήταν 0
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μπορεί να μην έχεις άδικο για τους συγκεκριμένους, αλλά ελπίζω η φάση να μην ήταν αλα nikos120Δηλαδής; Τι είν' αυτή η φάση;
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Μπορεί να μην έχεις άδικο για τους συγκεκριμένους, αλλά ελπίζω η φάση να μην ήταν αλα nikos120
Δηλαδής; Τι είν' αυτή η φάση;
κάτι τραγικοί άνεργοι που αρνούνταν θέσεις αμισθί.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απο 30 λεπτά πήγαμε στη μία ώρα Δέν μας είπες που είναι η δουλειά. Μυστικό?Εσύ κόλλησες στην ώρα. Νωρίς το πρωί που θα έπιαναν δουλειά (κατά τις 7:30) οι δρόμοι είναι ψιλοάδειοι, άνετα το κάνεις με λεωφορείο ένα μισάωρο. Ε, λοιπόν, εγώ στο έκανα ώρα για να μη γίνεται συζήτηση επ' αυτού. Έχει ΤΟΣΗ σημασία αυτό για έναν άνεργο; Τι λες;
Από εκεί και πέρα, κάποιο λόγο θα έχω που δεν αναφέρω συγκεκριμένα στοιχεία. Υπάρχουν ανθρώποι που ξέρουν, καλύτερα να μη γίνονται δημόσια ορισμένες κουβέντες.
Και όχι, δε μιλάμε για καθαρίστρια, λεκανατζού ή οτιδήποτε παρόμοιο.
Στο κάτω-κάτω, μπορεί να είναι και πρωταπριλιάτικο whatever. -
τη ΝΙΚΙΤΑ θα προσλαμβάνατε;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο κάτω-κάτω, μπορεί να είναι και πρωταπριλιάτικο whatever.Μήν ανησυχείς, όλα σου τα πόστ σαν πρωταπριλιάτικα τα λαμβάνουμε
-
Βολικό.
edit:
Α, επίσης δεν ήταν για δική μου υπόθεση, το είχα αναφέρει από την αρχή.
Αλλά είστε κουτσομπόλες, δεν σας αρκεί η κατάσταση, θέλετε ονόματα και λεπτομέρειες.
Γενικά, κούραση. Όσοι ήθελαν, κατάλαβαν. Οι υπόλοιποι συνεχίστε την αγαπημένη σας ασχολία. -
άτσα ο μανοσκ, και με ιδιαιτέρα
-
καθήκοντα χαλαρά λέμε
-
Aυτά που για πολλούς είναι στο ρελαντί, για άλλους είναι κόφτες
-
Κατσε για να καταλαβουμε και μεις τα λιμα:
Ο Μανος θελοντας να δειξει οτι ποσο καλοβολεμενοι και οκνηροι εχουν καταντησει οι Ελληνες, αναφερει περιπτωση στην οποια καποιος, πηρε *καποιες *τηλ. για *καποια *δουλεια με *καποια *λεφτα και αυτες τον γραψανε στα παπαρια τους γιατι ηταν μακρυα η αποσταση; Και οταν ζηταμε να επεκταθει σφυριζει την 5η του Μαλερ; Και 'οποιος ηθελε καταλαβε';Και μετα σε εμενα ριχνουν καντηλια οι mod στα pm επειδη θελω να ανοιξω ποδοσφαιροτοπικο.
-
μη γίνεσαι κουτσομπόλα μωρή
-
Ε καλα κι εσυ, χρειαζεται να το πεις ποδοσφαιρικο?
Πες ενα τοπικ για καποιο παιχνιδι. Μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μη γίνεσαι κουτσομπόλα μωρήΑΣΕ ΜΑΣ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΙΘΟΥΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΗ ΦΟΝ.
Drifter τι για μαγνητακια ειπα, τι για αυτοκινητο για gay ζευγαρι, τι για sweet life and beautiful ladies in Kiourka, οχι, οχι, οχι,..
ΟΧΙΑ!
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
μη γίνεσαι κουτσομπόλα μωρή
ΑΣΕ ΜΑΣ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΙΘΟΥΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΗ ΦΟΝ.
μου πίνεις δέκα ποτά το βράδυ και να μου λες, με τόσο χρώμα υποκρισίας, «πω πω τι θα κάνουμε; Καταστραφήκαμε. Δεν μπορώ να αγοράσω τρία συνολάκια φέτος». Βούλωστο απλά
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)