Ο χρήστης giatros έγραψε:
να ρωτησω ποιο το νοημα των ερωτησεων kubiak,ρωταω μονο και μονο ενημερωτικα
γεια σου giatros...
Λοιπόν, προσπαθώντας να λύσω το γρίφο με τους FSI του VAG, ρωτάω τα προηγούμενα κάθε ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου με τέτοιο κινητήρα.
Πιστεύω ότι το να δώσεις ένα σημαντικό ποσό (σε σχέση με τον ανταγωνισμό, την τσέπη σου, την κατηγορία που ανήκει, τις ικανότητες που έχει κλπ), για να αποκτήσεις ένα αυτοκίνητο που στο κάτω κάτω το έχεις στην καρδιά σου, είναι fair.
Το να σου ζητάει όμως μεγάλο ποσό και για τη χρήση (προσοχή, δεν αναφέρομαι στη συντήρηση), είναι λίγο unfair. Η συντήρηση έχει να κάνει και με άλλα πράγματα για το λόγο αυτό την αφήνω έξω.
Και μιλάω για όλους τους φίλους (ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ), που διαθέτουν 20-30k για αυτοκίνητο κάνοντας -αναγκαστικά- κάποιες παραχωρήσεις σε κάποιους τομείς.
π.χ. Γνωστή μου έχει το A3 3D 1.6 102PS με ζάντα 17', και έχει δώσει μία μικρή περιουσία (για εμένα είναι τέλος πάντων). Η φίλη αυτή, για αυτό που ήθελε, είχε ένα fair deal.
Και τι ήθελε; μούρη-μούρη-μούρη (και κεκτημένες ταχύτητες).
Ας μην αναφερθούμε σε επαρχιακό δρόμο αλλά σε αυτοκινητόδρομο: πηγαίνει με 160/170 και όταν αναγκαστεί να κόψει άντε να επιταχύνει πάλι (και όλα αυτά με κενό το αυτοκίνητο)...
δεν το κρύβω, και εμένα μου αρέσει πολύ το Α3 και ίσως κάποια στιγμή το αγοράσω. θέλω να έχω σφαιρική άποψη όμως...