-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ας διαβάσει τα ίδια που έγραφε το '13 και ας προβληματιστεί...
το θέμα είναι να μην κάνει τα ίδια λάθη, όχι να του γλείψουμε τα αυτιά
Τον Ιουνη του 13 ενω ξεκινησα καλα, λογω περιοδου (καλοκαιριου-αλλαγη εργασιας και πολλες μερες μονος στο σπιτι) τελικα αποδείχτηκα λιγος..Ειχα φτασει το 106 περιπου και λεω καλα ειμαστε..Βουρ στα παγωτα απο Μαξ Περυ και wafle house!! ( )
Τωρα την ειδα αλλιως..Κουραστικα ρε παιδι μου.
την επόμενη φορά που θα μείνεις μόνος αν θες να σου περάσει η ώρα ρίχτω στις γκόμενες, όχι στα μαξ πέρυ
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Έχω πάρει 1,5-2 κιλά τους τελευταίους μήνες και με διαολίζουν. Το έτερον ήμιση μου λέει ότι με προτιμά έτσι και όχι σαν τον άγιο ανούφριο, αλλά με ενοχλούν. Υπαίτιες φυσικά οι διάφορες μ@λακιούλες που τσιμπάω ακόμα και στο κρεβάτι.
Σημερινό ζύγισμα 66,2 κιλά (ύψος 1,67).
66 κιλά ήμουν την εποχή που ο Γκάλης διαφήμιζε ΑΓΝΟ.
το ύψος του το διάβασες?
γενικά όλα για επιβήτορες και αθλητές που καίνε τις θερμίδες στο σεξ διαβάζουμε και οι περισσότεροι τον έχετε κάνει κολλητό τον ψωμά...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
την επόμενη φορά που θα μείνεις μόνος αν θες να σου περάσει η ώρα ρίχτω στις γκόμενες, όχι στα μαξ πέρυΝτροπη παντρεμενος ανθρωπας!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
την επόμενη φορά που θα μείνεις μόνος αν θες να σου περάσει η ώρα ρίχτω στις γκόμενες, όχι στα μαξ πέρυ
Ντροπη παντρεμενος ανθρωπας!!!
βάλε στόχους...
π.χ. και εντελώς τυχαίος στόχος... στα 100kg ΟΤΕΤV...
-
Έχω πάρει 1,5-2 κιλά τους τελευταίους μήνες και με διαολίζουν. Το έτερον ήμιση μου λέει ότι με προτιμά έτσι και όχι σαν τον άγιο ανούφριο, αλλά με ενοχλούν. Υπαίτιες φυσικά οι διάφορες μ@λακιούλες που τσιμπάω ακόμα και στο κρεβάτι.
το ύψος του το διάβασες?
γενικά όλα για επιβήτορες και αθλητές που καίνε τις θερμίδες στο σεξ διαβάζουμε και οι περισσότεροι τον έχετε κάνει κολλητό τον ψωμά...
Έλα μου ντε... Για το ύψος του, είναι φυσιολογικά κιλά. Εγώ με 11 πόντους παραπάνω, μέχρι τα 74-75 είμαι ΟΚ, μετά αρχίζει και φαίνεται κοιλιά.
Βέβαια, σ' αυτό παίζει ρόλο και το σώμα του καθενός, η μυική μάζα, κλπ κλπ
-
Γκεο μην ακούς ΚΑΝΕΝΑΝ. Σε ποιόν θα πάει αγκαλιά ο Ναντο στην Βραζιλία να τον σηκώσει στις πλάτες του για το 3ο;
Στον τσιλιβιθρα των 100 κιλών ή σε παιδαρα των 125;
Σκέψου αυτό την επόμενη φορά που θα περάσεις απέναντι στον Δεληολανη! -
Ντροπη παντρεμενος ανθρωπας!!!
βάλε στόχους...
π.χ. και εντελώς τυχαίος στόχος... στα 100kg ΟΤΕΤV...
Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι τωρα!!!!
Γκεο μην ακούς ΚΑΝΕΝΑΝ. Σε ποιόν θα πάει αγκαλιά ο Ναντο στην Βραζιλία να τον σηκώσει στις πλάτες του για το 3ο;
Στον τσιλιβιθρα των 100 κιλών ή σε παιδαρα των 125;
Σκέψου αυτό την επόμενη φορά που θα περάσεις απέναντι στον Δεληολανη!Δεν θα τον αφηνα μετα να παει στο βαθρο!!!Εκει βεντουζα!!!!
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
. Σε ποιόν θα πάει αγκαλιά ο Ναντο στην Βραζιλία να τον σηκώσει στις πλάτες του για το** 3ο;**Αυτό και αν μπαίνει στα ανέκδοτα.
-
Φιλος μου (στο υψος μου, 1,90 - 90 κιλα) αλλα με μονοφηφιο ποσοστο λιπους πηγε σε διαιτολογο για προγραμμα γιατι θελει λεει να βαλει μυς
Ο μαλκας εν τω μεταξυ ειναι ηδη φετες και γομαρακι και ξερει πια εμπειρικα μετα απο τοσα χρονια ποσο πρεπει να τρωει για συντηρηση (oποτε απλα αυξανεις λιγο τις ποσοτητες αν θελεις να βαλεις μαζα), αλλα ψαχνεται πιο πολυ για να ασχολειται με κατι (τωρα ξεκινησε και προπονησεις στιβου - εκτος απ τα βαρη)... τεσπα απλα εχει πλακα η ποσοτητα φαγητου και ειπα να βαλω το προγραμα που του εδωσε (αν και δε μου αρεσει ιδιαιτερα το συγκεκριμενο):[spoiler:13ov9x1i]1ο γεύμα
2ο γεύμα
3ο γεύμα
4ο γεύμα
5ο γεύμα
6ο γεύμα (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)
1η ημέρα:
1 μπώλ κουάκερ με γάλα 1,5%, 4 ασπράδια αυγών βραστά, 2 φρούτα.
2 σάντουϊτς με μαύρο ψωμί, τυρί χαμηλών λιπαρών, ντομάτα, becel.
Κοτόπουλο ψητό ή βραστό με ρύζι ατμού, σαλάτα εποχής, τυρί χαμηλών λιπαρών, μαύρο ψωμί.
6 ασπράδια αυγών βραστά, τυρί φέτα, μαύρο ψωμί, 1 μπωλ λαχανικά.
Ομελέτα στο tefal με λίγο λάδι, με 4 ασπράδια αυγών, 2 κρόκους, φιλέτο γαλοπούλας, τυρί κίτρινο χαμηλών λιπαρών, 1 πιάτο μακαρόνια σπαγγέτι.
Cheeseburger με μαύρο ψωμάκι, μπιφτέκι με άπαχο κιμά, τυρί του τοστ χαμηλών λιπαρών, πίκλες, λίγη κέτσαπ, μαρούλι, ντομάτα (2 cheeseburger).
2η ημέρα
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού, μαύρο ψωμί, 1 αυγό βραστό, 3 ασπράδια αυγών βραστά, 1 γιαούρτι 2% με σταφίδες, ξηρούς καρπούς, λίγο μέλι.
Τόνο σε νερό ή σολομό, πατάτες βραστές, 1 μπωλ λαχανικά.
Φιλέτο μοσχαριού με κοφτό μακαρονάκι, σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, τυρί φέτα, σαλάτα εποχής, μαύρο ψωμί
Γαλοπούλα βραστή, 1 μπωλ λαχανκά, τυρί χαμηλών λιπαρών, ρύζι ατμού, 1 μπωλ λαχανικά.
Φιλέτο μοσχαριού με κοφτό μακαρονάκι, σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, τυρί φέτα, σαλάτα εποχής, μαύρο ψωμί.
Σουβλάκι με πίττα (ψημμένη στα κάρβουνα ή στο φούρνο), χωρίς λάδι, φιλετάκια κοτόπουλου, ντομάτα, κρεμμύδι (3 σουβλάκια)
3η ημέρα
1 μπώλ κουάκερ με γάλα 1,5%, 4 ασπράδια αυγών βραστά, 2 φρούτα
2 γιαούρτι 2%, αμύγδαλα ξεφλουδισμένα, σταφίδες
Ψάρι ψητό ή βραστό με βραστές πατάτες, 1 μπωλ λαχανικά, μαύρο ψωμί, φρούτα.
Ομελέτα στο tefal με λίγο λάδι, με 4 ασπράδια αυγών, 2 κρόκους, φιλέτο γαλοπούλας, τυρί κίτρινο χαμηλών λιπαρών, 1 πιάτο μακαρόνια σπαγγέτι
Κοτόπουλο ψητό ή βραστό με ρύζι ατμού, σαλάτα εποχής, τυρί χαμηλών λιπαρών.
Πίτσα μαργαρίτα.
4η ημέρα
Τηγανίτα με (μερικές κουταλιές κουάκερ, 2 ασπράδια, μπανάνα ή φρλαουλες, λίγο γάλα στο μίξερ). Το μείγμα τηγανίζεται στο tefal και από τις δύο πλευρές.
6 ασπράδια αυγών βραστά, τυρί χαμηλών λιπαρών, μαύρο ψωμί.
Οσπρια, (φακές), σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, 4 ασπράδια αυγών βραστά, τυρί φέτα, σαλάτα εποχής, μαύρο ψωμί.
2 σάντουϊτς με μαύρο ψωμί, κοτόπουλο, τυρί χαμηλών λιπαρών, ντομάτα, 2 φρούτα
Μπιφτέκια, με πατάτες φούρνου, σαλάτα εποχής, τυρί χαμηλών λιπαρών.
Cheeseburger με μαύρο ψωμάκι, μπιφτέκι με άπαχο κιμά, τυρί του τοστ χαμηλών λιπαρών, πίκλες, λίγη κέτσαπ, μαρούλι, ντομάτα (2 cheeseburger)
5η ημέρα
Ομελέτα στο tefal με λίγο λάδι, με 4 ασπράδια αυγών, 2 κρόκους, φιλέτο γαλοπούλας, τυρί κίτρινο χαμηλών λιπαρών, 1 γιαούρτι 2%, φρούτα, λίγο μέλι
Σάντουϊτς με 2 φέτες μαύρο ψωμί, φιλέτο σολομού, philadelphia light ή κατίκι, μαρούλι, αγγούρι (2 σάντουϊτς)
Κοτόπουλο ψητό ή βραστό με πατάτες φούρνου, σαλάτα εποχής, τυρί φέτα, μαύρο ψωμί
Μπαγκέτα με μαύρο ψωμί, 3 ασπράδια, τυρί φέτα, ντομάτα, μαρούλι, φρούτα
Κοτόπουλο ψητό ή βραστό με πατάτες φούρνου, σαλάτα εποχής, τυρί φέτα, μαύρο ψωμί.
Παξιμάδι ντάκος (κρητικό), με τριμμένη ντομάτα, τυρί φέτα, 4 ασπράδια αυγών βραστά, κρεμμύδι, μπαχαρικά, 1 κουταλιά της σούπας λάδι, 1 γιαούρτι 2%, 2 μπάρες δημητριακών
Μέγιστη κατανάλωση λαδιού: 4 κουταλιές ελαιόλαδο την ημέρα.
Όπου μαύρο ψωμί
Σικάλεως, οκτάσπορο, ολικής αλέσεως, σόγιας, πολύσπορο (η κάθε φέτα υπολογίζεται περίπου στα 30 γραμ.).
Κατάλογος δημητριακών
Μούσλι
Κουάκερ
All bran
Κορν φλέικς
Κατάλογος ψαριών
Μπακαλιάρος, σφυρίδα, πέρκα, τσιπούρα, συναγρίδα, γλώσσα, γαύρος, σαργος, κοκκινόψαρο
Κατάλογος λαχανικών
Σαν βάση για τη σαλάτα σας: Μαρούλι, αγγούρι, λάχανο, βλήτα, σπανάκι, μανιτάρια, άγρια χόρτα, κολοκυθάκια, μπρόκολο, κουνουπίδι, σπαράγγια. Σε μικρότερες ποσότητες: Ντομάτα, καρότο, κρεμμύδι, ραπάνι, πιπεριά, ρόκα.
Κατάλογος φρούτων
Ακτινίδιο, μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι, γιαρμάς, ροδάκινο, 2 μανταρίνια, 150-160 γραμ. Ανανά (φρέσκο ή κονσέρβα χωρίς ζάχαρη), γκρέιπφρουτ, 8 μεγάλες φράουλες, 250 γραμ. καρπούζι, 250 γραμ. πεπόνι, 5 μεσαία μούσμουλα, 10 μεγάλα κεράσια, 1-2 δαμάσκηνα, 3 μεγάλα βερύκοκα.
Αντί για ζάχαρη, στους καφέδες και στα αφεψήματα μπορείτε να χρησιμοποιείτε υποκατάστατα ζάχαρης (γλυκαντικες ουσίες), όπως stevia.
Ελάχιστη ημερήσια καταναλωση νερού : 6 ποτήρια
Για τυχόν απορίες σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ ή γλυκού παρακαλώ επικονωνήστε μαζί μας.
Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και δεν υπάρχει αναγκαιότητα να εφαρμόζονται με ακρίβεια χιλιοστού, απλά να αποδίδουν την έννοια του ελέγχου στην ποσότητα.
Τα δέκα (10) ή είκοσι (20) γραμ. περισσότερο ή λιγότερο στην ποσότητα, δεν διαταράσουν την αποτελεσματικότητα της δίαιτας. –[/spoiler:13ov9x1i]
-
Κοτέτσι στο μπαλκόνι του να φτιάξει!!! 8 αυγά την μέρα χρειάζεται ...
-
Με τόσες φορές φαγητό πρέπει να είσαι συνέχεια στο σπίτι και κάποιος να μαγειρεύει .
-
Στη δουλεια σκαει με 3-4 ταπερ
Γι’ αυτο λεω δε μου αρεσει αυτος ο τυπος διατροφης (ουτε τα πολλα ψωμια και μακαρονια, ουτε και τα γιαουρτακια, τυρακια, γαλοπουλες κλπ λαιτ και με χαμηλα λιπαρα, καλα για τα ασπραδια δεν το συζηταω οταν βλεπω ασπραδια τρελλαινομαι, οταν πεταει τους κροκους μου γυριζει το ματι ).
Αυτος βεβαια κανει και 5-6 προπονησεις τη βδομαδα και χρειαζεται ενεργεια (αρα πολυ υδατανθρακα και πρωτεινη και λιγοτερα λιπη) αλλα και παλι θα ειχε ΠΟΛΥ καλυτερα αποτελεσματα (μυικα) με 3 βαριες προπονησεις, πολυ ξεκουραση και περισσοτερα λιπη και χοληστερινες (φουλ φατ τυρια και γαλα, κρεατα κλπ). -
Εγώ πάντως που είμαι λίγο παραπάνω στο ύψος τα έχω βρεί εδώ και χρόνια με τα κιλά μου
-
Αν τα βρεις μαζεμένα ειναι το κακο ...
-
http://thebodyweightfiles.blogspot.gr/2 ... -diet.html
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εγώ πάντως που είμαι λίγο παραπάνω στο ύψος τα έχω βρεί εδώ και χρόνια με τα κιλά μου -
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ πάντως που είμαι λίγο παραπάνω στο ύψος τα έχω βρεί εδώ και χρόνια με τα κιλά μου
Αυτός είναι κοντός βρε .
-
Το τρως το φαγακι σου κρουζερ ε;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
60 κιλά ήμουν στη Τετάρτη δημοτικού.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Πόσα κιλά είστε?