-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Αλλη προπονηση θελει ο σπριντερ και αλλη προπονηση θελει ο δρομεας μεσων-μεγαλων αποστασεων.
Δρομεις ειναι και οι δυο, ομως δεν εχουν τις ιδιες αναγκες.Ο Hannibal θελει αντοχη και οχι τοσο δυναμη, ακριβως το αντιθετο απο αυτο που κανουν στα γυμναστηρια.
ποιος σου είπε οτι στα γυμναστήρια χτίζεις περισσότερο δύναμη, η περισσότερο αντοχή ???? ή, ή, ή ???
λίγο να δουλέψεις σοβαρά σε δαύτα καταλαβαίνεις οτι προσομοιώνει ασκήσεις ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αλλη προπονηση θελει ο σπριντερ και αλλη προπονηση θελει ο δρομεας μεσων-μεγαλων αποστασεων.
Δρομεις ειναι και οι δυο, ομως δεν εχουν τις ιδιες αναγκες.Ο Hannibal θελει αντοχη και οχι τοσο δυναμη, ακριβως το αντιθετο απο αυτο που κανουν στα γυμναστηρια.
ποιος σου είπε οτι στα γυμναστήρια χτίζεις περισσότερο δύναμη, η περισσότερο αντοχή ???? ή, ή, ή ???
λίγο να δουλέψεις σοβαρά σε δαύτα καταλαβαίνεις οτι προσομοιώνει ασκήσεις ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός
Καλα, πηγαινε σε γυμναστηριο με φιλο σου και ζητησε εσυ προγραμμα εκγυμνασης για δρομεα μεσων αποστασεων και ο φιλος σου για σπριντερ και μετα συγκρινε τα.
Προφανως και υπαρχουν σωστοι και καταρτισμενοι γυμναστες με πτυχιο αλλα στα περισσοτερα γυμναστηρια υπαρχει απλως ενας που εχει δωσει το πτυχιο του για να παρει αδεια το μαγαζι και δεν ασχολειται παρα μονο περιστασιακα.
Νομιζω πως ειμαστε οφτοπικ -
+1
τι χαζομάρα είναι αυτή που έγραψες στην τελευταία παράγραφο...
ο γυμναστής κατά κανόνα βλέπει και κρίνει που χρειάζεσαι άσκηση
το οτι έχεις ακόμα λίπος στους ώμους σχετίζεται με τα μεγαλύτερα σακάκια και όχι η στοχευμένη γυμναστική
Red οι σωστοι γυμναστες κατα κανονα το κανουν αυτο. Οχι οι copy paste. Και φυσικα ολοι μα ολοι οι γυμανστες εδω ειναι ειδικοι σε ΟΛΑ. Ε δεν ειναι ομως. Γιατι το προγραμμα που ΠΡΕΠΕΙ να ακουληθησω ειναι διαφορετικο απο το προγραμμα που προτεινουν το 99% των γυμναστων εδω κατω. Γιατι δεν τους ενδιαφερει ή μαλλον δεν ξερουν τις αναγκες που εχω για να προσομειωσουν τις καταλληλες ασκησεις.
Και by the way δεν ειναι το λιπος στους ομους που παραπονιεμαι γιατι ειναι σε κανονικα level οπως και στην πλατη. Ειναι η αποσταση / το ανοιγμα που εχω στην πλατη. Δεν ξερω πως να στο ξηγησω....
-
ανίβα, πόσα κιλά είσαι τώρα, και πόσο ύψος?
συμφωνώ οτι δεν μπορεί να είναι όλοι πλήρως καταρτισμένοι, διαφωνώ στο οτι σκοπό έχουν να σε κάνουν βόδι στυλ τζερσει σορ...
-
ανίβα, πόσα κιλά είσαι τώρα, και πόσο ύψος?συμφωνώ οτι δεν μπορεί να είναι όλοι πλήρως καταρτισμένοι, διαφωνώ στο οτι σκοπό έχουν να σε κάνουν βόδι στυλ τζερσει σορ...
1,86
96kg
17.2% PBF
16.1 kg Body Fat Mass
46.4kg Muscle MassΑφου μου δειχνουν τους πελατες τους live και μου λενε when I am finished with you, you will be looking like him...
Και μου δειχνουν κατι ντουλαπες. Τι να σου πω... -
ακόμα πολλά είσαι... μόλις πέσεις στα επιθυμητά, θα δεις διαφορά και στα σακάκια...
τον γυμναστή τον ψυχολογείς/σε ψυχολογεί... αν δεις οτι θέλεις/θέλει να σου πουλήσει φαρμάκια θα το κάνει με χαρά
-
Περα απο τις θερμιδες,υπαρχει και το θεμα τι ακριβως τρωμε
Οταν υπαρχουν παθησεις (διαβητης κτλ) εχει σημασια και το τι τρωμε (για το αδυνατισμα μιλαμε παντα,ασχετως υγειας) οχι μονο οι θερμιδες
Για υγιεις ανθρωπους ομως δεν υπαρχει λογος να αποκλείονται τροφες -
Δεν είν' έτσι τάιγκερ, ο διατροφολόγος του Hannibal διαφωνεί:
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Απλα δεν ειναι ολες οι διαιτες για ολους. Πχ αλλη διαιτα/τροφες μπορει να δουλεψουν σε εμενα αλλη σε εσενα κλπ. -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Δεν είν' έτσι τάιγκερ, ο διατροφολόγος του Hannibal διαφωνεί:Απλα δεν ειναι ολες οι διαιτες για ολους. Πχ αλλη διαιτα/τροφες μπορει να δουλεψουν σε εμενα αλλη σε εσενα κλπ.
Ετσι ειναι, το λεει και στο bodybuilding.gr που σε λιγο θα ανοιξει και πανεπιστημιο
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Απλα δεν ειναι ολες οι διαιτες για ολους. Πχ αλλη διαιτα/τροφες μπορει να δουλεψουν σε εμενα αλλη σε εσενα κλπ.
Ετσι ειναι, το λεει και στο bodybuilding.gr που σε λιγο θα ανοιξει και πανεπιστημιο
Σχώρνα με, αλλά εγώ θα πιστέψω τον διατροφολόγο που 'χει βγάλει κι ένα πανεπιστήμιο, 4 έτη παρακαλώ, και με δύσκολα μαθήματα.
-
προφανώς και ειρωνικά το λέει ο τριντεντ... απορώ σε τι χώρους γυμνάζεστε που σου δείχνει ο γυμναστής όλους αθλούμενους σαν να είναι ψυγεία...
-
Ε, προφανώς, κι εγώ ειρωνικά απάντησα.
-
Απλα δεν ειναι ολες οι διαιτες για ολους. Πχ αλλη διαιτα/τροφες μπορει να δουλεψουν σε εμενα αλλη σε εσενα κλπ.
Σχώρνα με, αλλά εγώ θα πιστέψω τον διατροφολόγο που 'χει βγάλει κι ένα πανεπιστήμιο, 4 έτη παρακαλώ, και με δύσκολα μαθήματα.
τι ειρωνεία υπάρχει στο στο γεγονός οτι ο διαιτολόγος έχει τελειώσει χαροκόπειο με 4ετή κύκλο σπουδών και πιθανή πρακτική ?
-
1.83m 83 Kgr
δεικτες λιπους κτλ δεν κατεχω... -
τι ειρωνεία υπάρχει στο στο γεγονός οτι ο διαιτολόγος έχει τελειώσει χαροκόπειο με 4ετή κύκλο σπουδών και πιθανή πρακτική ?
Οι οδηγίες διατροφής που 'δωσε ο διατροφολόγος του Hannibal συμπίπτουν με αυτά που προτείνει ένα φόρουμ μπόντιμπίλντινγκ, όπως αυτό που παρέθεσα παραπάνω.
Αυτή 'ναι η άποψή μου και σ' αυτό διαφωνούμε με τον τριντεντ. -
α) ξέρεις ακριβώς τι οδηγίες έδωσε στον ανίβα??
β) απαγορεύεται ο πτυχιούχος της διαιτολογίας να ενημερώνεται/εμπλουτίζεται ταυτόχρονα και από το νετ? θαρρείς οτι εγώ και εσύ που είμαστε εκτός χώρου το κάνουμε και αυτός που είναι και επαγγελματίας δεν ?
γ) ξέρεις ποια είναι η διαφορά του διαβάζω πολλά και διάφορα από φορουμ (στα οποία για τον κλάδο μου π.χ. έχω διαβάσει ΕΠΙΚΕΣ πίπες) και διαβάζω πανεπιστημιακού επιπέδου συγγράμματα+ αποδεδειγμένους εισηγητές + ΕΞΕΤΑΣΗ ? -
Ok.
-
και τι άλλο να πεις δηλαδή
-
Οι οδηγίες διατροφής που 'δωσε ο διατροφολόγος του Hannibal συμπίπτουν με αυτά που προτείνει ένα φόρουμ μπόντιμπίλντινγκ, όπως αυτό που παρέθεσα παραπάνω.
Αυτή 'ναι η άποψή μου και σ' αυτό διαφωνούμε με τον τριντεντ.Η διαφορα ξερεις ποια ειναι ? Αν πας και εσυ στον ιδιο μπορει να σου δωσει αλλες οδηγιες, ενω το φορουμ τις ιδιες για ολους.
-
Ε, ας φτιάξουν μια online εφαρμογή που να δίνει διαφορετικές οδηγίες στον καθένα.
Problem solved.
Πόσα κιλά είστε?