-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Λοιπόν αν θέλετε να μιλάμε στο ίδιο (περίπου) επίπεδο πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάτι έννοιες…
Και απάντηση του στυλ Google is your best friend δεν ταιριάζει εδώ..1)Τι είναι Odin
2)Τι είναι Kernel
3)Τι είναι Rom
4)Τι σημαίνει flasharw
5)Τι σημαίνει brickarw
6)Τι είναι syncΠαρακαλώ αν απαντήσει κάποιος να το κάνει με απλές κατανοητές εκφράσεις..
ευχαριστώ- Download mode των Samsung. Κοινώς η κατάσταση και λειτουργία του κινητού που σου επιτρέπει να φορτώσεις ROM
- O πυρήνας του λειτουργικού, που διαχειρίζεται άμεσα το hardware
- To λειτουργικό του κινητού σου
- Περνάω ROM/kernel/Recovery/κ.α. στο κινητό
- Ανεπιτυχής -εντελώς όμως- διαδικασία νο.4, όπου πλέον το κινητό είναι paper weight (ένα μικρό 'τουβλάκι')
- Συγχρονίζω δεδομένα κινητού με PC/laptop/cloud/κ.α.
Και ναι, ο γούγλης είναι φίλος σου και θέλει το καλό σου
-
Don't do it Geo
Sent from my iPad
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Don't do it GeoSent from my iPad
γιατι ρε μλκ? Μονο με μενα θα γελάτε? Ασε να εχω καναν ακομα παρέα
-
χαχαχα αν ερθεις Αθηνα corsair θα ασχοληθεις και με το δικο μου!!!
Πηρα χθες τηλεφωνο το birdphone και παραδεχτηκαν το λαθος τους. Και φυσικα ειπαν πως και να το παω πισω θα μου δωσουν ενα ιδιο σε μαυρο ή ροζ..Γιατι αλλο χρωμα δεν εχουν ουτε θα εχουν. Επισης ειδα στο myphone οτι το κινητο που παρουσιαζαν αυτοι σαν white orange ειναι το rose gold. Χεσε ψηλα και αγναντευε..!!
Επισης σημερα με πηραν τηλ...παω να κανω το πρασινο βελακι δεξια για να απαντησω και δεν πηγαινε ..βρε καλο μου βρε χρυσο μου...τιποτα...ετσι εχασα την κληση!!!
Δεν αγχονομαστε!!!! Πλακα εχει ομως που ολοι λενε στο myphone οτι για να μπει η κιτ κατ θελει reset η συσκευη...factory hard καπως ετσι...εκει θα γελασουμε!!!
εδιτ
Ευχαριστω The ace
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πηρα χθες τηλεφωνο το birdphone και παραδεχτηκαν το λαθος τους. Και φυσικα ειπαν πως και να το παω πισω θα μου δωσουν ενα ιδιο σε μαυρο ή ροζ.
Φευγεις οπως εισαι και πας για αλλαγή για ένα μαυρο η ροζ.... Μην το συζητήσουμε αλλο!
-
Όταν σου έλεγα για σκληρό μηλοφωνο, κάτι ήξερα
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Επισης σημερα με πηραν τηλ...παω να κανω το πρασινο βελακι δεξια για να απαντησω και δεν πηγαινε ..βρε καλο μου βρε χρυσο μου...τιποτα...ετσι εχασα την κληση!!!Πάνε στις ρυθμίσεις και βάλε την επιλογή να απαντάς την κλήση με το κεντρικό πλήκτρο.
-
Ωραιος ripper...!!!
Αλονσο 2007 Ουγγαρια
-
Περίμενε εσύ να σου ξαναδώσω tip
Domenicalli - Τομπάζης 2010-2014
-
update
Μιλησα ξανα με το μαγαζι.
Δεχονται φυσικα επιστροφη του κινητου.Μου προτειναν 3 λυσεις.
1)Το παω πισω,παιρνω ενα unbranded στα 3 χρωματα που παιζει και τελειωνει εκει.
2)Το παω πισω. Και περιμενω 2-3 εβδομαδες να ερθει το rose gold
3)Το παω πισω,και παιρνω τα χρηματα μου.Ψηνομαι για την 2η λυση αλλα εχω ηδη κανει την sim micro και δεν εχω back up συσκευη....
Δανειζει κανεις μια για λιγο??
-
Εγώ θα σου πρότεινα την λύση 1. Σιγά την διαφορά δηλαδή, το bezel φαίνεται ελάχιστα. Επιπλέον, δεν σου εγγυάται κανένας πότε θα έρθει, οπότε παίζει να έχεις χρυσοπληρώσει ένα κινητό και να μην το έχεις για 1 μήνα (και σ' αυτόν τον μήνα, θα έχει φτυνήνει και κάνα 50άρι € πιθανόν! ).
Πήγαινε άλλαξέ το και πάρε κάποιο άλλο τώρα.
ΥΓ: Έτσι από περιέργεια και βίτσιο, ποιος ήταν ο κύριος λόγος που ήθελες Note 3; -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
u
1)Το παω πισω,παιρνω ενα unbranded στα 3 χρωματα που παιζει και τελειωνει εκει.Τέλος .
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
updateΜιλησα ξανα με το μαγαζι.
Δεχονται φυσικα επιστροφη του κινητου.Μου προτειναν 3 λυσεις.
1)Το παω πισω,παιρνω ενα unbranded στα 3 χρωματα που παιζει και τελειωνει εκει.
2)Το παω πισω. Και περιμενω 2-3 εβδομαδες να ερθει το rose gold
3)Το παω πισω,και παιρνω τα χρηματα μου.Ψηνομαι για την 2η λυση αλλα εχω ηδη κανει την sim micro και δεν εχω back up συσκευη....
Δανειζει κανεις μια για λιγο??
Νο 3 και αγορασε το σε χαμηλοτερη τιμη.
-
αφού τρώγεσαι να το πουστρέψεις, πάρε κατευθείαν το ροζ να είσαι κομπλέ
ερώτηση... δεν πήρες θήκη? τι σε νοιάζει τι χρώμα είναι το μπέζελ ?
-
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Όχι το μ@λάκα πάλι!
Ξέρεις που θα σε στείλω...
-
-
Geo παρε ενα unbranded...αλλα αν βρεις να κανεις το γουστο σου ,το οποιο το καταλαβαινω,τοτε περιμενε.
Δεν εχεις κανεναν να σου δωσει ενα εφεδρικο; -
Για τη sim υπαρχουν ανταπτορες πχ http://www.play247.gr/index.php?referre ... s_id=66345 εχουν ολα τα μαγαζια οποτε οταν το πας πισω ζητα τους εναν.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Για τη sim υπαρχουν ανταπτορες πχ http://www.play247.gr/index.php?referre ... s_id=66345 εχουν ολα τα μαγαζια οποτε οταν το πας πισω ζητα τους εναν.2.90 eyro?
**ΕΛΕΟΣ **
Περι συσκευών Android...