-
Καλά έκανες και το έβαλες. Κάπως έτσι σκέφτηκα και εγώ και το έβαλα. Τώρα ποσό θα αντέξει στο χρόνο είναι άλλη υπόθεση.
Sent from my LG G2
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
...Αν δεν κάνω λάθος το υποβραχιόνιο κουμπώνει στο κάθισμα του οδηγού και όχι στην κονσόλα στο clio iv, οπότε -μάλλον- τοποθετείται και εκ των υστέρων.
Δηλαδή είναι σαν τα υποβραχιόνια που είχε το δικό μου στα καθίσματα οδηγού/συνοδηγού;
Τέτοιο δηλαδή;
-
Νομίζω ότι κουμπώνει πιο χαμηλά!
-
ΌΧΙ το υποβραχιόνιο τοποθετείται στο εργοστάσιο και μόνο!
Έρχεται τέλη του μήνα πλοίο με Clio οπότε κοντοζυγώνει η ώρα,το θέμα είναι μην παραλάβουμε μετά το Πάσχα! -
Αν τα υποβραχιόνια είναι στο ίδιο στυλ με αυτά που είχε το δικό μου, τότε είναι λογικό να χρειάζεται αναμονή. Τα καθίσματα είναι διαφορετικά.
Όταν τα είδα την ημέρα που παρέλαβα το αυτοκίνητο έπαθα σοκ. Περίμενα κλασσικό υποβραχιόνιο.
Με χάλασαν ιδιαίτερα και τα έβγαλα...
Τα έχω σε μία σακούλα και είναι και δερμάτινα...Οπότε δεν θα έμπαινα σε διαδικασία αναμονής μόνο και μόνο για τα υποβραχιόνια.
Αν και πλέον αν ποτέ ξανά αγοράσω αυτοκίνητο, τότε θα έχει το απόλυτα κλασσικό υποβραχιόνιο, ενιαίο πάνω στο τελείωμα του τούνελ της κονσόλας.
Λάθη του παρελθόντος δεν επιτρέπεται να ξαναγίνονται... -
Για όσους περιμένουν
https://twitter.com/GuinnessIreland/sta ... 96/photo/1
-
Με ειδοποίησαν ότι το δικό μου έφτασε Ελλάδα, οπότε λογικά μέσα/τέλος της επόμενη εβδομάδας παραλαμβάνω. Αναμονή 2,5 μήνες περίπου.
(Ούτε που το κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός...)
To υποβραχιόνιο είναι αυτό
-
Ουπς! Δεν το περίμενα τόσο μεγάλο.
Εγώ θα προτιμούσα να στερεώνεται στο τούνελ της κονσόλας παρά στο κάθισμα.
Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ουπς! Δεν το περίμενα τόσο μεγάλο.Εγώ θα προτιμούσα να στερεώνεται στο τούνελ της κονσόλας παρά στο κάθισμα.
Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά...Από πλευράς αντοχής, θα συμφωνίσω. Από πλευράς πρακτικότητας, θα διαφωνίσω. Στο fiesta που είναι στη κεντρική κονσόλα, δε με βόλεψε καθόλου καθώς έβρισκε το χέρι μου κάθε φορά που άλλαζα ταχύτητα. Τουλάχιστον στο Clio άμα σε ενοχλεί, μπορείς να το ανασηκώσεις.
Sent from my LG G2
-
Μπα, δεν θα έχει θέμα αντοχής. Στερεώνονται πολύ καλά πάνω στα καθίσματα.
Απλά εγώ είμαι περίεργος και έχω θέμα με αυτού του τύπου τα υποβραχιόνια.
-
επειδη θα το αγορασω τις επομενες μερες θα ηθελα να ρωτησω τι δωρα σας εκαναν. Θα το αγορασω με ανταλλαγη του δικου μου οχηματος και σκεφτομαι να ζητησω ρανταρ παρκαρισματος και συναγερμο. Λετε να το δεχτει? Ο συναγερμος φυσικα δεν θα ειναι ο εργοστασιακος φανταζομαι αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι να ενεργοποιειται/απενεργοποιειται χωρις καποιο εξτρα χειριστηριο. Υπαρχει κατι τετοιο και τι μαρκα ειναι? Σε περιπτωση που δεν δεχτει να μου κανει δωρο συναγερμο ποσο κοστιζει να αγορασω εγω εναν τετοιο συναγερμο?
P.S: Τελικα κατεληξα στην εκδοση (1,5 dci Dynamic) και στο χρωμα ταμπλο και καθισματων (μαυρο-ανθρακι) αλλα ακομα ειμαι αναμεσα σε λευκο και μαυρο με μαυρες 16αρες ζαντες και τα δυο.
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
επειδη θα το αγορασω τις επομενες μερες θα ηθελα να ρωτησω τι δωρα σας εκαναν. Θα το αγορασω με ανταλλαγη του δικου μου οχηματος και σκεφτομαι να ζητησω ρανταρ παρκαρισματος και συναγερμο. Λετε να το δεχτει? Ο συναγερμος φυσικα δεν θα ειναι ο εργοστασιακος φανταζομαι αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι να ενεργοποιειται/απενεργοποιειται χωρις καποιο εξτρα χειριστηριο. Υπαρχει κατι τετοιο και τι μαρκα ειναι? Σε περιπτωση που δεν δεχτει να μου κανει δωρο συναγερμο ποσο κοστιζει να αγορασω εγω εναν τετοιο συναγερμο?P.S: Τελικα κατεληξα στην εκδοση (1,5 dci Dynamic) και στο χρωμα ταμπλο και καθισματων (μαυρο-ανθρακι) αλλα ακομα ειμαι αναμεσα σε λευκο και μαυρο με μαυρες 16αρες ζαντες και τα δυο.
Ρανταρ παρκαρισματος και συναγερμο τα κάνουν δώρο σε όλες τις αντιπροσωπίες. Ο συναγερμός ενεργοποιειται/απενεργοποιειται από τη κάρτα του αυτοκινήτου, οπότε δε χρειάζεσαι έξτρα τηλ/ριο.
Στο χρώμα, θα προτιμούσα το λευκό, καθώς το μαύρο/ασημί δε μου κάθεται καλά στο μάτι + το καλοκαίρι θα ψήνεται + λερώνεται για πλάκα και φαίνεται + το φαινόμενο της αράχνης είναι πιο έντονο στο μαύρο χρώμα.
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
επειδη θα το αγορασω τις επομενες μερες θα ηθελα να ρωτησω τι δωρα σας εκαναν. Θα το αγορασω με ανταλλαγη του δικου μου οχηματος και σκεφτομαι να ζητησω ρανταρ παρκαρισματος και συναγερμο. Λετε να το δεχτει? Ο συναγερμος φυσικα δεν θα ειναι ο εργοστασιακος φανταζομαι αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι να ενεργοποιειται/απενεργοποιειται χωρις καποιο εξτρα χειριστηριο. Υπαρχει κατι τετοιο και τι μαρκα ειναι? Σε περιπτωση που δεν δεχτει να μου κανει δωρο συναγερμο ποσο κοστιζει να αγορασω εγω εναν τετοιο συναγερμο?
P.S: Τελικα κατεληξα στην εκδοση (1,5 dci Dynamic) και στο χρωμα ταμπλο και καθισματων (μαυρο-ανθρακι) αλλα ακομα ειμαι αναμεσα σε λευκο και μαυρο με μαυρες 16αρες ζαντες και τα δυο.
Ρανταρ παρκαρισματος και συναγερμο τα κάνουν δώρο σε όλες τις αντιπροσωπίες. Ο συναγερμός ενεργοποιειται/απενεργοποιειται από τη κάρτα του αυτοκινήτου, οπότε δε χρειάζεσαι έξτρα τηλ/ριο.
Στο χρώμα, θα προτιμούσα το λευκό, καθώς το μαύρο/ασημί δε μου κάθεται καλά στο μάτι + το καλοκαίρι θα ψήνεται + λερώνεται για πλάκα και φαίνεται + το φαινόμενο της αράχνης είναι πιο έντονο στο μαύρο χρώμα.
Εμένα πάντως δεν μου έκαναν τίποτα από όλα αυτά δώρο...
-
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Πλάκα κάνεις...Και να σκεφτείς το κόστος των δώρων αυτών είναι πολύ μικρό. Εμένα μου τα πρότειναν χωρίς να πω κουβέντα. Ίσως να παίζει ρόλο και η αντιπροσωπία. Μου κάνει εντύπωση όμως...Δε σου έκαναν κανένα δώρο;
-
Παιδιά μια ερώτηση, το pack look perso αν δεν μπει εργοστασιακά μπορεί να μπεί μετέπειτα? και αν κάποιος το έχει ας με κατατοπίσει τι γίνεται σε περίπτωση γρατσουνιάς...
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
Εσενα σε ποια αντιπροσωπεια σου τα εκαναν δωρο? Αγορασες το αμαξι με ανταλλαγη του παλιου σου?
Επισης δωσατε καποιο ποσο προκαταβολης και ποιο ηταν αυτο? Ρωταω γιατι φοβαμαι οτι αν δωσω προκαταβολη και αυτος βαρεσει κανονι και κλεισει, εγω θα χασω το ποσο της προκαταβολης!Εγω θα ηθελα να το παρω μαυρο dynamic με τις μαυρες ζαντες αλλα δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο οποτε δεν ξερω ακομα τι να κανω. Εσυ το εχεις σε λευκο? Και αν ναι, τι χρωμα ειναι οι ζαντες σου?
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
Πλάκα κάνεις...Και να σκεφτείς το κόστος των δώρων αυτών είναι πολύ μικρό. Εμένα μου τα πρότειναν χωρίς να πω κουβέντα. Ίσως να παίζει ρόλο και η αντιπροσωπία. Μου κάνει εντύπωση όμως...Δε σου έκαναν κανένα δώρο;
Δώρο... δεν μου έκαναν!Μάλλον γιατί τους ζόρισα πολύ με την τιμή...
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Εσενα σε ποια αντιπροσωπεια σου τα εκαναν δωρο? Αγορασες το αμαξι με ανταλλαγη του παλιου σου?
Επισης δωσατε καποιο ποσο προκαταβολης και ποιο ηταν αυτο? Ρωταω γιατι φοβαμαι οτι αν δωσω προκαταβολη και αυτος βαρεσει κανονι και κλεισει, εγω θα χασω το ποσο της προκαταβολης!Εγω θα ηθελα να το παρω μαυρο dynamic με τις μαυρες ζαντες αλλα δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο οποτε δεν ξερω ακομα τι να κανω. Εσυ το εχεις σε λευκο? Και αν ναι, τι χρωμα ειναι οι ζαντες σου?
Είσαι από Αθήνα? Αν ναι, πήγαινε σε μια μεγάλη αντιπροσωπεία πχ στην Teoren κοντά στην Αττική οδό ή στη Lion που είναι σίγουρο πως δεν είναι ό,τι να ναι! Γενικά όσοι είναι στο δίκτυο πληρούν κάποιες προυποθέσεις που διασφαλίζουν τα λεφτά σου. Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω!
Εγώ παρήγγειλα από τη Lion ένα κόκκινο αυτόματο με τη διαμόρφωση που μπορείς να δεις μερικές σελίδες πίσω. Δεν ήθελα πάλι μαύρο γιατί τα τελευταία αμάξια που είχα/έχω ήταν όλα μαύρα Στη Lion μου έκαναν δώρο χωρίς καμία πίεση αισθητήρες και συναγερμό, καθώς και τα γνωστά ψιλολόγια τρίγωνα, πυροσβεστήρες, πατάκια κλπ!
Προκαταβολή εμένα μου ζήτησαν 1000 ευρώ. Βέβαια το δικό μου είναι και παραγγελία. Αν και στο Σέατ που είχα πάρει πριν 2 χρόνοα και ήταν ετοιμοπαράδοτο πάλι τόσα έδωσα!
-
Χαιρετώ.
Είμαι στη φάση της σύγκρισης-αξιολόγησης αυτοκινήτων της κατηγορίας και το clio παίζει δυνατά...Θα ήθελα από τους ήδη κατέχοντες clio IV αν μπρούσαν να κάνουν μία αξιολόγηση της ποιότητας των πλαστικών-συναρμολόγησης στην πράξη, δηλαδή από άποψη τριγμών κυρίως.
Θα με βοηθούσε πολύ μιας και έχω ένα μικρό κόλλημα σ'αυτό το θέμα...
-
εχω χαθει λιγο απο το φορουμ λογω αλλων υποχρεωσεων.
Λοιπον μετα απο 5 μηνες κτησης ενος dci dynamic και 8.5χιλ χιλιομετρα εχω να πω μερικα + και-
Η γνωμη μου ειναι υποκειμενικη.Στα Συν: πολυ καλο στησιμο και αισθηση στην οδηγηση.ειμαι με 16αρες ζαντες. πολυ καλο τιμονι κ εργονομια στο εσωτερικο. καλοι χωροι και ικανοποιητικη ποιοτητα για την τιμη του.
Πολυ ομορφο design, ακομα καθε πρωι πριν μπω μεσα το χαιρομαι κ το καμαρωνω.
Μου αρεσει πολυ που δε χρειαζεσαι κλειδι για να μπεις μεσακ το εχεις απλως στην τσεπη. μου αρεσει το gps παμπολες φορες με εχει βοηθησει. μαρεσουν απιστευτα τα αυτοματα φωτακαι οι αισθητηρες βροχης αν και οι τελευταιοιδεν ειναι κτοσο καλα ρυθμιζμενοι. μαρεσει το ηχοσυστημα τα καθισματα το υποβραχιονιο οπωσδηποτε να το βαλετε καθως και αισθητηρες παρκαρισματος. να τα παρετε σα δωρο σιγουρα απο καπου.Στα Πλιν τωρα.
Δε μου αρεσουν κατι τριγμοι απο καπου κοντα στην πορτα του συνοδηγου μαλλον και ισως προς τα πανω στην ηλιοροφη. η οποια αξιζει τα λεφτα της με το παραπανω. ειδικα σε λευκο του παει απιστευτα. τριγμοι επισης κ καπου προς τα πισω. ισως ο τροπος που κλειδωνουν τα πισω καθισματα δεν ξερω.
Δε μου αρεσει η ορατοτητα της πισω δεξια κολωνας οταν παω να βγω καθετα σε δρομο και θελω να κοιταξω δεξια μου. φτανω σε σημειο οταν βγω αρκετα δηλαδη να κοιταω απο τον εξω καθρεφτη. Δε μου αρεσει το μενου μουσικης του media nav καθως δειχνει μολις 3 τραγουδια η φακελους στη σειρα παρολο το μεγεθος της οθονης. επισης εντελως ακυρο που οταν πας πισω σε φακελους σε ξαναβγαζει απο τον πρωτο πρωτο φακελο στο κεντρικο μενου και με καμια 50αρια φακελους μουσικηςπου εχω ειναι εντελως σπαστικο οταν ησουν πριν στον 25 πχ και βγηκες για να βαλεις ενα τραγουδι απο εναν φακελο λιγο πιοκατω κ αυτο σε ξαναρχιζει απο τον 1ο παλι. και τους δειχνει κ ανα 3 μονο...
Επισης μου φαινεται εντελως ακυρος ο σχεδιασμος των γρυλιων αερα της κεντρικης κονσολας. στο πανω κατω πανε μονο απο φουλ πανω και κλειστες μεχρι τη μεση. εμενα αυτο με ενοχλει γιατι ο αερας τους με χτυπαει στα ματια και μου τα ξεραινει. θα επρεπε να κατεβαιναν μεχρι εντελως κατω να τις βαζεις να χτυπανε κοιλια κ ποδια.οχι λαιμο κ κεφαλι. ακυρο εντελως και ενοχλητικο με αποτελεσμα να τις κλεινω τις κεντρικες καμια φορα.Μπορει να ειναι κ αλλα που δε μου ερχονται τωρα αλλα αυτα ειναι τα πιο σημαντικα.
Απο καταναλωση τωρα ειμαι ευχαριστιμενος. Με 4.8 στην πολη στο eco mode παντα και εθνικη οδο αν παω με trip computer (πολυ ξεκουραστο και αξιζει και αυτο πολυ) ρυθμιζμενο στα 110 βλεπω 4.2
Στα 120 4.8 και στα 80 3.6. Για πιο υψηλες ταχυτητες δεν εχω παρει μεση καταναλωση ακομα.
Renault Clio IV