-
4 γυρους να μαζέψουν μια ζάντα
-
Τραγικό έγινε το live timing με τις κουκίδες...
-
Δεστο από το κινητο/tablet. Μέχρι και team radios έχει που δεν δειχνει η τηλεόραση! Τα σπάει.
-
τι κάθεται ρε γμτ πίσω από την Ινδία...σώζει κάυσιμο με το DRS
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δεστο από το κινητο/tablet. Μέχρι και team radios έχει που δεν δειχνει η τηλεόραση! Τα σπάει. -
Δε δουλευει το DRS του Kimi?
Δεν ανοίγει όπως φαίνεται στην tv.. -
ενδεικτικο το τρενακι που βλεπουμε...
ολοι εκει και κανενας δεν πιανει τον αλλο...
-
πολύ τσόντα...
-
OK άνοιξε τώρα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eτσι είναι. Ο Νο2 της ομαδας περιμένει υπομονετικά τη σειρά τουTωρα θα φανεί το σατανικό σχέδιο του Κυριακούλη. Κρατούσαν καύσιμο και τωρα θα τους καταπιούν όλους
Το 2ο μονοθέσιο στην πίστα βασικά. Δίκαιο μεν, γκαντεμιά δε και κυρίως για την ίδια την ομάδα που έχασε το 5-6. Από εκεί και πέρα δεν βλέπω να μπορεί να ανέβει καμία από τις 2 Ferrari.
ΥΓ: Το εντελώς το live timing. Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι συνειδητή απόφαση, αλλά πρόβλημα στο σύστημα το οποίο θα διορθωθεί στους επόμενους αγώνες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΥΓ: Το εντελώς το live timing. Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι συνειδητή απόφαση, αλλά πρόβλημα στο σύστημα το οποίο θα διορθωθεί στους επόμενους αγώνες.Δεν έχει κανένα πρόβλημα το Live timing. Στις εφαρμογές για κινητά δουλεύει νεράκι.
Πιο συνειδητή απόφαση δε γίνεται. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Eτσι είναι. Ο Νο2 της ομαδας περιμένει υπομονετικά τη σειρά του
Tωρα θα φανεί το σατανικό σχέδιο του Κυριακούλη. Κρατούσαν καύσιμο και τωρα θα τους καταπιούν όλους
Το 2ο μονοθέσιο στην πίστα βασικά. Δίκαιο μεν, γκαντεμιά δε και κυρίως για την ίδια την ομάδα που έχασε το 5-6. Από εκεί και πέρα δεν βλέπω να μπορεί να ανέβει καμία από τις 2 Ferrari.
ΥΓ: Το εντελώς το live timing. Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι συνειδητή απόφαση, αλλά πρόβλημα στο σύστημα το οποίο θα διορθωθεί στους επόμενους αγώνες.
ως προς τι 2ο μονοθεσιο;
εγω βλεπω οτι δεν μπορει να περασει ακομα τον Χουλκ
να αλλαξω γυαλακια;
Συμφωνω οτι δεν θα ανεβουν προς το παρον... -
2ο μονοθέσιο της ομάδας, όχι γενικά.
-
Ο μποτας ξαναρχεται,τελειωσατε κυριοι.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
2ο μονοθέσιο της ομάδας, όχι γενικά.ααααααα
ο Μποτας ηδη τον επιασε ομως...
-
Δεύτερο μονοθέσιο της ομάδας στην κατάταξη όπως είπε και ο Μπάγιερν. Γενικά σέρνονται και οι δύο...
-
Χασαμε το 5-6; Επικ!
-
Με έχει εντυπωσιάσει ο μπότας αν και φεραρίστι μάλλον βρήκα τον οδηγό που θα υποστηρίζω φέτος από τους μικρούς.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Χασαμε το 5-6; Επικ!Ε κάθε βαθμός μετράει. Αφού δεν μπορούμε για το 1-2...
-
Κρίμα ο μάνγκουσεν έκανε καλό αγώνα ως τώρα.
2014 - Formula 1 Rolex Australian Grand Prix