-
Ενα ενα ρε αδερφέ, να προλάβω να απαντήσω
Το πρωτο.
Τι εννοώ. Το εισιτήριο σου άνευ φόρων κοστίζει 100€ το μεγαλύτερο ή το μικρότερο ποσοστό αυτού, παει για την ασφαλεια;
Πιστεύω οτι το μεγαλύτερο σκέλος στην ασφαλεια το εχουν οι κατασκευαστριες εταιρίες. Ενω οι αεροπορικές εταιρίες (έχοντας πληρώσει ήδη το ποσοστό τους -τρόπος του λέγειν- με την αγορά του κάθε αεροσκάφους) κοιτάνε μέσα απο το εισιτήριο σου, να κρατάνε όσο χαμηλότερο το κόστος, άρα και το ποσοστό που παει εκει.Το δεύτερο.
Προς εσένα και εμενα. -
Δεν κατάλαβα ΤΠΤ
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Θεωρητικα το δικτυο που σε φιλοξενει συλλεγει τα στοιχεια σε συγκεκριμενο κεντρο που ειναι για roaming χρηστες. Κανει αντιστοιχηση των στοιχειων σου με το δικτυο σου. Οταν εντοπισει ακριβη τοποθεσια και εχουν ολοκληρωθει οι αντιστοιχιες που ειναι απαραιτητες για την εναρξη κλησης, τιμολογηση και λοιπα τοτε ξεκιναει η κληση και αρχιζει να καλει.
Ομως πολλες φορες εμφανιζονται διαφορα error σε τετοιες διαδικασιες και η κληση δεν φτανει στο κινητο.
Βεβαια το ειναι ανοιχτο και δεν φτανει η κληση ειναι διαφορετικο απο το ειναι κλειστο και φτανει η κληση.
Η πρωτη περιπτωση πολυ πιο πιθανη απο την δευτερη.
Χμμμ χωρίς παρεξήγηση αλλά το μόνο που πέτυχες είναι ότι σφάλματα συμβαίνουν
στους postpaid ναι. [και εκεί βασίζονται και πολλά frauds άλλωστε]
Στους prepaid δεν κάνει κάτι τέτοιο όμως;
hmmm... το vlr με το hlr αυτο που περιγραφω δεν κανουν;
Ναι είναι παίχτες στο σενάριο αλλά όχι ακριβώς όπως το περιέγραψες. Πχ οι roamers δεν είναι registered σε συγκεκριμένη VLR του δικτύου αλλά σε όλες. Σε ποια ακριβώς το ξέρει η HLR του καλούμενου και για εκεί είναι που φεύγει σηματοδοσία για να γυρίσει ένα προσωρινό νούμερο. Τελικά η πραγματική κλήση γίνεται προς αυτό ακριβώς το νούμερο. Δεν μπορώ να πω ότι σε αυτή τη φάση γίνεται κάποια ιδιαίτερη αντιστοίχιση συνδρομητικών στοιχείων ή κάποιος εντοπισμός θέσης όπως λες. Κάπου ανάμεσα μπορεί να γίνει credit check αν ο καλούμενος είναι prepaid (αν όχι δε γίνεται τίποτα) αλλά αυτό είναι με την πλατφόρμα στο home δίκτυο, όχι με το δίκτυο που κάνει roaming ο καλούμενος. Αν πχ δεν υπάρχει υπόλοιπο δεν ξεκινά καν η κλήση προς το προσωρινό νούμερο.
Ελπίζω να βγαίνει νόημα
ισως το παραεκανα απλο και χαλασα το νοημα. Δεν διαφωνω με αυτα που λες.
A visitor location register (VLR) is a database that contains information about the subscribers roaming within a mobile switching center’s (MSC) location area.
As soon as a subscriber moves into an MSC’s location area, the corresponding record is updated in the VLR. Subsequently, the subscriber’s HLR is automatically informed of the change.
Οποτε καπως ετσι γνωριζει και την περιοχη.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν κατάλαβα ΤΠΤΠαμε παλι
Εγω έχω την htanso airline και αγοράσω απο την mirageair ενα αεροσκάφος.
Οκ μέχρι εδω; ΟκΗ mirageair έχει σκάσει μερικά δις στον τομέα της ασφαλείας των αεροσκαφών της.
Εγω σαν htanso airline πληρώνω μαζι με το αεροσκάφος + το κέρδος της mirageair και ενα μερος απο τα χρήματα που έχει πληρώσει η άνωθεν εταιρία για την ασφαλεια.
Οκ; ΟκΤωρα εγω σαν htanso airline μέσα στο πόσο που ζητάω σε κάθε εισιτήριο ειναι και το πόσο που δαπανώ στην ασφαλεια των αεροσκαφών μου.
Εκει παει το πόστ μου.
Οτι κάθε εταιρία σαν την δικια μου, έχει ενα μίνιμουμ που πρεπει να τηρεί σε θέματα ασφαλείας, άρα και κόστος αυτού.
Άρα ειναι δικο μου θέμα το ποσό που θα δαπανώ για αυτο και ποιο θα ειναι το ποσοστό του σε κάθε εισιτήριο.
Φυσικα περα απο το μίνιμουμ. -
Τώρα θα βρεθεί παίδες.
http://www.mirror.co.uk/news/world-news ... ri-3242685
ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΩ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ

-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν κατάλαβα ΤΠΤ
Παμε παλι
Εγω έχω την htanso airline και αγοράσω απο την mirageair ενα αεροσκάφος.
Οκ μέχρι εδω; ΟκΗ mirageair έχει σκάσει μερικά δις στον τομέα της ασφαλείας των αεροσκαφών της.
Εγω σαν htanso airline πληρώνω μαζι με το αεροσκάφος + το κέρδος της mirageair και ενα μερος απο τα χρήματα που έχει πληρώσει η άνωθεν εταιρία για την ασφαλεια.
Οκ; ΟκΤωρα εγω σαν htanso airline μέσα στο πόσο που ζητάω σε κάθε εισιτήριο ειναι και το πόσο που δαπανώ στην ασφαλεια των αεροσκαφών μου.
Εκει παει το πόστ μου.
Οτι κάθε εταιρία σαν την δικια μου, έχει ενα μίνιμουμ που πρεπει να τηρεί σε θέματα ασφαλείας, άρα και κόστος αυτού.
Άρα ειναι δικο μου θέμα το ποσό που θα δαπανώ για αυτο και ποιο θα ειναι το ποσοστό του σε κάθε εισιτήριο.
Φυσικα περα απο το μίνιμουμ.Θανε χωρις καμία διάθεση για διαμάχη... Αυτα τα πιστεύεις γιατι σου μοιάζουν λογικα η τα βασιζεις κάπου;
-
Το βασίζω στο οτι αρκετές εταιρίες (απο Αφρική, Ασία κτλ) δεν εχουν το δικαίωμα να πετούν Ευρώπη και Αμερική λόγο οτι δεν πληρούν το μίνιμουμ ασφαλείας. Και οι περισσότερες αν όχι όλες ειναι φθηνές εταιρίες με κυρίως μεταχειρισμένο και γερασμένο στόλο.
-
What Really Happened Aboard Air France 447
Two years after the Airbus 330 plunged into the Atlantic Ocean, Air France 447's flight-data recorders finally turned up. The revelations from the pilot transcript paint a surprising picture of chaos in the cockpit, and confusion between the pilots that led to the crash.
http://www.popularmechanics.com/technol ... 47-6611877οχι μονο οι διαλογοι,αλλα και οι εξηγησεις των κινησεων που εκαναν,καθως και τι δεν εκαναν.
-
Ε;
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ε;Sent from my Nexus 4 using 3
σε μενα μιλας?
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αλλά μεταξύ μας, σε τέτοια εταιρία, δεν πιστεύω να έχουν βάλει τα solid state κουτιά.Εννοείς 'εταιρεία γάμησέ τα' ?
Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ αλλά το Skytrax (με τις συνήθεις επιφυλάξεις για κάθε rating) έχει λίιιιιγο διαφορετική άποψη:http://www.airlinequality.com/Airlines/MH.htm
Συγκριτικά τα άλλα μέλη του κλαμπ είναι:
http://www.airlinequality.com/StarRanking/5star.htm
(Εκπληξη ε ? Καμία ευρωπαϊκή)
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πιστεύεις οτι ή κάθε low cost εταιρία. Έχει τα ίδια στανταρ ασφαλείας πχ με την Κουάντας; (πως στο καλό τι λένε...)Νομίζεις ότι οι low cost εταιρείες των πχ. ΗΠΑ δεν συμμορφώνονται με τα στάνταρ ασφαλείας της πχ. FAA ?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ε;Sent from my Nexus 4 using 3
popolarίζεις τώρα τελευταία....
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το βασίζω στο οτι αρκετές εταιρίες (απο Αφρική, Ασία κτλ) δεν εχουν το δικαίωμα να πετούν Ευρώπη και Αμερική λόγο οτι δεν πληρούν το μίνιμουμ ασφαλείας. Και οι περισσότερες αν όχι όλες ειναι φθηνές εταιρίες με κυρίως μεταχειρισμένο και γερασμένο στόλο....μάλλον εννοείς κάτι τέτοιο...
-
Στην πραγματικότητα οι δυτικές low-cost αεροπορικές συνήθως έχουν πιο νέα αεροσκάφη από τις παραδοσιακές για μια σειρά απο λόγους (fuel efficiency, μαζικές αγορές και πωλήσεις κάθε λίγα χρόνια, δρομολόγια που εξυπηρετούν κτλ). Συνήθως βέβαια δεν έχουν τον ίδιο εξοπλισμό άνεσης (πχ καθίσματα, οθόνες, κτλ). Λέω δυτικές γιατί δε ξέρω τι γίνεται από την πλευρά της ασίας.
Επίσης, το low-cost κομμάτι αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες και όχι φυσικά στη συντήρηση του αεροπλάνου.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
αρχίσαμε και τις εξαφανίσεις τώρα...Πρόκειται για το 'Τετράγωνο των Μαλαισίων', δεν έχεις ακουστά....?
-
-
Επίσης, για να ανακεφαλαιώσουμε που έχουν φτάσει οι έρευνες, διάβασα αυτό πριν λίγο:
Missing Malaysia Airlines plane 'deliberately diverted'
The communications systems of missing Malaysia Airlines flight MH370 were deliberately disabled, Malaysia's Prime Minister Najib Razak has said.
According to satellite and radar evidence, he said, the plane then changed course and could have continued flying for a further seven hours.
He said the 'movements are consistent with the deliberate action of someone on the plane'.
The plane disappeared a week ago with 239 people on board.
The Kuala Lumpur-Beijing flight last made contact with air traffic control as it headed east towards the South China Sea, about one hour after take-off.
Mr Razak told a news conference that new satellite evidence shows 'with a high degree of certainty' that the one of the aircraft's communications systems - the Aircraft and Communications Addressing and Reporting System- was disabled just before it reached the east coast of Malaysia.
ACARS is a service that allows computers aboard the plane to 'talk' to computers on the ground, relaying in-flight information about the health of its systems.
Shortly afterwards, near the border between Malaysian and Vietnamese air traffic control, the plane's transponder - which emits an identifying signal - was switched off, he said.
According to a military radar, the flight then turned and flew back over Malaysia before turning north-west.
A satellite was able to pick up a signal from the plane for some seven hours after it lost radar contact, although it was unable to give a precise location, Mr Razak said.
He went on to say that based on this new data, investigators 'have determined the plane's last communication with a satellite was in one of two possible corridors':
**-Α northern corridor stretching from the border of Kazakhstan and Turkmenistan through to northern Thailand
-Α southern corridor stretching from Indonesia to the southern Indian Ocean
This has gone from being a difficult search to being a really enormous, almost impossible, search for the plane, the BBC's Rupert Wingfield-Hayes.**
Addressing reports that the plane had been hijacked, he said only 'we are still investigating all possibilities as to what caused MH370 to deviate'.
The families of those on board the flight have endured an agonising wait for news since the plane disappeared on 8 March.
An extensive search of the seas around Malaysia - involving 14 countries, 43 ships and 58 aircraft - have proved fruitless.
Mr Razak confirmed much of what had been leaked to the media, from US agencies and satellite companies, in the last 48 hours.
His government had been facing severe criticism for not being more open about what it knows, our correspondent says.
BBC
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
ισως το παραεκανα απλο και χαλασα το νοημα. Δεν διαφωνω με αυτα που λες.A visitor location register (VLR) is a database that contains information about the subscribers roaming within a mobile switching center’s (MSC) location area.
As soon as a subscriber moves into an MSC’s location area, the corresponding record is updated in the VLR. Subsequently, the subscriber’s HLR is automatically informed of the change.
Οποτε καπως ετσι γνωριζει και την περιοχη.
Όχι απαραίτητα. Καταρχήν MSC και VLR είναι στα σύγχρονα δίκτυα ένα κουτί, όχι ξεχωριστά. Επίσης πλέον με την αρχιτεκτονική του pooling σε πολλά δίκτυα έχει σπάσει η λογική ότι συγκεκριμένο MSC καλύπτει συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Τώρα στην κουβέντα μας σε in-flight ή maritime δίκτυα πρακτικά μιλώντας το δίκτυο είναι 1-2 MSCs στη γη και τα κουτιά που είναι στα αεροπλάνα ή στα πλοία είναι χοντρικά κάτι σαν το access κομμάτι των κανονικών δικτύων. Εννοείται ότι μεταξύ τους αυτά επικοινωνούν μέσω δορυφόρων εξ ου και το τεράστιο κόστος στον τελικό χρήστη.
-
Cargo manifest δεν βγηκε στη δημοσιοτητα ;;
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]